- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TKSTAR TK905
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
PuMbA #124313 üzenetére
Csak irónia volt, természetesen
nem csak eme szó alatt olvasható ez, hogy a moziban mennyivel ocsmányabbnak tűnik a kép, mint a tv-ben, ahol a minőségi felbontás talán súrolja a HD-t, vagy azt sem, ha a tv felbontást nézzük.
Az Avatar-t anno én Londoni IMAX-ben néztem meg. És akkor tényleg azt hittem lesz értelme újra moziba járni, de aztán az lett belőle, ami. Egyébként ez a kör alakú mozi építmény, ami már kívülről is futurisztikus látványt nyújt, olyan brutális minőségű hangrendszert építettek, hogy a filmben, mikor a nagy fa eldőlt, azt hittem a fejemre szakad egész Anglia. Hát a Pestiben újra megnézve a közelében nem volt ez a hangminőség. Szóval ott a képi világ a szemüveg ellenére sem volt fakó, hanem színes, tévében még jobban és ezt valahol James Cameron is tudja és tudta mindig, hogy a valóságtól elrugaszkodva, lehet tömegeket csalni a moziba.A 3D-nek végül annyi lett, de állítólag a második és a harmadik rész még szebb lesz 3D-ben, mint az első volt.
Na most, ha oda kitalál az a zseni valami forradalmi újítást megint, akkor előkerülnek a 3D tévék újra?
Persze azóta többször is látva a filmet, többször elgondolkoztam rajta, hogy miért tetszett ez a baromság nekem akkor? Hát valószínűleg a túl erős színek és a 3D látvány miatt, ettől még a faszi ugyanaz a zseni marad. Na jó eltértem a témától, de valahol van köze a film módhoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest