- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
kanyi51 #17001 üzenetére
Hat igen ez elony, de teljesen megertem aki atverve erzi magat.
Abszolut nem tartozom az atlaghoz ilyen szempontbol itthon, ezzel tisztaban vagyok. Napi szinten (H-P) kb. 70-30% aranyban hasznalom az angol-magyart.Hasonlo a tabor az almas oldalon az Apple Intelligence-szel, tul durvakat sikerult igergetni szerintem mindket oldalon.
-
axlfsi
veterán
válasz
kanyi51 #15801 üzenetére
"... hogyan kellene újra tenni a gépet, de úgy hogy minden megmaradjon rajta..."
Nekem ez eleve ellentmondásos. Sajnos (vagy nem), de a teljes úkratelepítés (főleg, ha ilyen vagy hasonló apropóból történne) azt jelenti, hogy minden gyalu és egyesével visszatelepítgeted, beállítgatod (ahol van online mentés, nyilván abból) a programokat.
wipe cache az más, az nem "gép újratevés"... (de persze, lehet, hogy segíthet az is). -
MadMancs
veterán
válasz
kanyi51 #15019 üzenetére
Maximum 2 fizikai sim és 10 eSIM lehet a készülékben. Viszont csak 2 lehet egyszerre aktív. Viszont pozitív hozomány S24 óta hogy nincs megszabva melyik kettő, akár 2 esim is lehet. Amint bekapcsolsz egy harmadik simet megkérdezi teló melyiket akarod kikapcsolni az épp aktív 2 közül.
-
Ricardo
titán
válasz
kanyi51 #14228 üzenetére
Ha beállítod, akkor úgy kellene maradnia. Hirtelen ötletem sincs miért "némítja vissza magát"
Kisegítő lehetőségeknél a "segítség hallássérülteknek" menüben van teljes némítás lehetőség. Ezt esetleg nézd meg.
Ha használsz rutinokat, nézd át őket. Esetleg valamelyik alkalmazás lövi le a hangot.Szerk: Látom közben más is írta.
-
kanyi51
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest