- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
pontyos #14621 üzenetére
Eleg sok beallitastol fugghet ez, de igy ranezesre olyan, mintha az egyiket focus enhancerrel (UW) (S24U) a masikat meg vagy main lens, vagy telephotobol croppoltad volna, ugy, hogy a picture smoothing highon van, de meg emelett a scene optimizer is szetdaralhatja, sajnos igy latatlanban nehez.
Persze ettol hagy kivetnivalokat maga utan a kamera, foleg ebben a szegmensben...de lehet, hogy az eseted meg gCam-ozas, vagy masik telefon nelkul mentheto.
-
pontyos
senior tag
válasz
pontyos #14620 üzenetére
részemről még egy utolsó - eléggé látni, hogy nálam mi a gond
24Ultra crop
22Ultra
UI - a crop jól mutatja a 24hibáját, a széleken a kromatikus abberáció miatt világít minden, valószínűleg ez okozza a kép egészére a hibát. A 22 nél szép sima, így a képek is sokkal tűrhetőbbek. Erre ha van ötlet, szívesen fogadom
-
bajnokpityu
félisten
válasz
pontyos #14602 üzenetére
egy kiragadott képpel nem tudok mit kezdeni. csak saját tapasztaltomat mondom.
Volt 22Um, minden egyes szoft frissitéssel szarabb képe lett. és gcammal tudtam csak normális képet készíteni vele a végén, amikor áttértem 24Ura.
A 24U-val már első percben a gyári szofttal is jobb képet tudtam csinálni.Aztán persze gondolom itt is jön majd a 25U érkezésével, h át kell térni gcam-ra.
Szerencsére már működik.AI: hát igen... ezért mondom, h nem tudom hogy fotozol, milyen beállításokkal... egy default setuppal kezdeném, és AI kikapcsolásával.
-
dnelb
veterán
válasz
pontyos #14254 üzenetére
a samsungban egyedül a szoftver az érték . Minden másban már rég lenyomta mindenki, hardver, kamerák, akksi, kijelző stb. Ha már ezt se tudják szállítani tényleg itt a vég a nekik. Megy a feszengés a 7 év updatera, azt mire végre kijön a pixel már android16on lesz? Gáz na!
-
qltsar
veterán
válasz
pontyos #14152 üzenetére
Meg azt az alapveto infot sem irtad le, hogy vezetekes, vagy nem
, csak sugallva, hogy ne legyen draga.
Amugy olyan szempontbol erdekes info lehet, hogy egy ~500-es telefonhoz ki-milyen arkategoriaju audioeszkozoket hasznal.
Ismerek olyat, aki S23U melle egy Temus TWS-sel hallgat zenet, es, nem, nem jol szol.
-
qltsar
veterán
-
luna40
tag
válasz
pontyos #13907 üzenetére
Én is vettem gyári Samsung fóliát, nem volt jó, főleg nem Spigen tokkal! Éles volt a széle, akadt benne az ujjam és az Spen, illetve karcolódott mint az állat! A 3 éves OP8T-m gyári fóliája nem nézett ki olyan sz@rul, kb. 2 hónap után letéptem, és tettem rá Spigen GLAStR EZ FIT HD-t. Nekem tökéletes.
-
qltsar
veterán
válasz
pontyos #13907 üzenetére
Az kemeny
!
De akkor jol vegzodott az a lenyeg, azert esetleg a tokot leirhatod, hogy melyik, hogy a nem ajanlottak listajaba fel lehessen venni.
Azert egy kijelzovedo uveget, vagy foliat erdemes ra rakni.
En az ESR-t javaslom, osszefoglaloban megtalalod a linkeket, ha rendelnel.
-
qltsar
veterán
válasz
pontyos #13900 üzenetére
Mielott megveszed probalj meg egy kiallitott darabot is - remelhetoleg lesz ott.
Ha van nalad mikroszalas kendo / szemuvegtorlo, torold le a kiallitott darabot, es hasonlitsd ossze a tieddel.
Ha azon nem lesz annyira "foltos" a tapicskolas utan, akkor lehet, hogy sajnos valami gond van az oleophobic reteggel azon amit vettel.
A gyari foliarol annyit, hogy bar ez a legjobban tukrozodes mentes megoldas, de nem er ki a szelekig, meg szerintem nagyon ronda az elolapi kamera kivagasa link.
Szep ertekelesen is all amugy
1.8/5.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
pontyos #13893 üzenetére
Nekem fél év használat után lekopott róla az oleofób réteg, és akkor kezdte így gyűjteni az ujjlenyomatokat.. mint amit írsz.
Gyári samsung fóliát raktam rá, neten tudsz rákeresni, én Aqua webshopban vettem.
A csomagban kettő db fólia van, a segédeszközök is a csomagban vannak, simán fel tudod rakni, egy lényeg, ne szálljon a szobában a por mikor teszed fel. -
qltsar
veterán
válasz
pontyos #13832 üzenetére
En mindig azt hasznalom, mert a SmartSwitch iszonyatosan be tud kavarni, talan csak az asztali elrendezest alittattam vele vissza, mert Driveba azt nem menti fel.
Alkalmazasokba ujra be kell lepni tobbnyire, de alapbeallitasok, hivaslista, sms-ek, cloud-compatibilis appok adatokkal egyutt visszahuzodnak, a tobbi ujratelepul automatikusan, nem kell egyesevel leszedni.
Esetleg meg a Samsung Clouddal is megprobalkozhatsz, feltetelezem a SmartSwitch-nel az is jobb. Ott kimenti a Samsung specifikus dolgokat is, ha jol tudom.
-
TomPack
őstag
válasz
pontyos #13308 üzenetére
Samsung Watch-ot is lehet kioldónak használni!
Szerintem jobb megoldás mint az S-Pen mert az óra kijelzőjén pontosan látni a kamera előnézetét, és mert nem is kell hozzá feltétlen az Ultra modellt választani, elég hozzá a kisebb is! Az árkülönbségből meg simán kijön egy Galaxy Watch...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest