- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nálam is megjavult, nem tudom mi volt, soha nem volt ilyen gondom, csak tegnap egy 10 órán keresztül, viszont este jött vagy 10 email, és most reggel is fogadott 2 szóval jó lett.
Nem tudom hogy van e köze hozzá, de a Galaxy store-ban volt vagy 43 app és egyéb más ami kérte a frissítést, frissítettem, mást nem igen tettem, de jó lett a gmail. -
legenda
Régebben ha nem hazai hivatalos viszonteladótól származott a készülék, de EU-s volt és rendelkezett megfelelő számlával, az első évben befogadta és javította a hazai hivatalos szerviz.
Most látok ilyen mondatot a feltételek között:
A jótállást csak a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott készülékekre lehet igénybe venni.
Forrás: [link]
Így már kérdéses a korábbi gyakorlat, a hazai jótállási feltételek mellett legalábbis.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
Abból a szempontból jó talán, hogy kevésbé támogatott így a szürkítés, de ennek nem biztos, hogy mindenki örül.
Samsung esetén nem vennék olyan készüléket, amit nem itt hoztak hivatalosan forgalomba (termékkód, specifikáció, frissítés, nincs már kedven és időm mókolni) így nem érint.
Bizonyos gyártók (Apple, Google...stb.) termékeinél ha jobb az ár-érték arány, simán bevállalom a kevesebb jótállást, de figyelek ott is arra, hogy a specifikációk, frissítések miatt EU-s legyen.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs