- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Nos, átolvastam minden hozzászólást és minden kapcsolódó hozzászólást az ILO-val kapcsolatban, ... mégis maradtak kételyeim.
1. Ami a legkevésbé egyértelmű számomra és keveset találtam róla a topikban infót: ILO CSC után a naptár színezése valóban megváltozik és nincs rá megoldás? S22U-n még SEK-et használtam, de ott nem lehet a WiFi hívást rögzíteni és itt találkoztam először az infóval, hogy az ILO-nál még azon hívások is rogzülnek, ... de a naptár bosszantó lenne
2. 4.9-es SamFw-vel jött, hogy a CSC váltás nem csak új helyre került, de elvileg nem is kell neki ADB, hanem "megeszi csak úgy simán" - próbáltátok?
"...
Move change CSC to MTP tab. Accept change without ADB"
3. még teljesen szűz a telefon, most lesz az első bekapcsolás. Milyen módszert ajánlotok, milyen sorrendben a lépéseket, hogy legyen OTA-m, legyen jó a naptár színezése és GSM ill. WiFi hívásrögzítés is. Van erre egyáltalán "megoldás-kombó"? (ha nincs, a naptárproblémát természetesen elengedem).
szerk.: mindenesetre, amíg eredeti a CSC, hagyom, hogy begyűjtse az elérhető OTA-t;
... bekapcs -> a lehető leggyorsabban elindít (se Google fiók se semmi beállítás) -> MTP fül -> Change CSC -> ILO kiválaszt -> ... na, és most gondolkodom, hogy ILO ROM letölt és Odinnal az is flash a CSC csere után?
4. arpopó, ROM fájlokat https://samfw.com oldalról vagy SAMSUNG oldaláról?
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
subset
senior tag
Én is csak épp hogy hozzáérek az olvasóhoz és már fel is oldott...tetszik.
Sokkal jobban működik mint az S22U (szintén üveggel - igaz az UV-s ami azért vastagabb a ragasztó miatt)
De ha beköszönt a száraz, hideg időjárás biztosan nem lesz szinte hibátlan a feloldási arány...majd meglátjuk.
Spigen üveg is volt a 24-esen amíg meg nem repedt valahogy - azzal is meglepően jól feloldott, de ez az Ugreen azért jóval olcsóbb.Az arcfelismerést is dicsérem az is sokkal jobb lett.
Sokat hozzátesz az "élményhez" hogy csak a legritkább esetben kell mintát rajzolgatni - már megérte a váltás.
[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
dragon1993
őstag
Röviden: A szoftver jó, én bénáztam utána odinnal.
Tökéletesen átállította a CSC-t.
Az ILO és a EUX verzió száma más ezért akartam utána ODIN-nal egy home csc-s telepítést, hogy a következő OTA frissítés 100% megérkezzen.Itt jött a user error, az ODIN látszólag nem csinált semmit nem indítta el a flash-t.
Telefonon megnyomtam a cancel-t restart-olt de hibaüzenetet kaptam..
Megpróbáltam megint az ODIN-t mind EUX mint ILO legfrissebbel és sima CSC-vel hibaüzenetet dobott.Ezen a ponton a gyári samsunghoz töltőtőhöz járó USBC - USBC kábelt kicseréltem a S24U gyári belére és a laptopomról próbáltam az Odin flash-t szépen lefutott minden.
Tanulság vagy a kábel vagy a PC-n valami szerencsétlen pillanatban adta meg magát.
Mindenkinek lehet rossz napja, bármennyire vágja az IT-t.[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz dragon1993 #9187 üzenetére
Tehát a szoftver jó, ajánlod, ezzel sikerült Neked is, csak később és egy másik gépről?
-
Leslie1966
senior tag
válasz dragon1993 #9187 üzenetére
Valamit eltoltál.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
qltsar
veterán
Csak ha nagyon dehidratált ujjal próbálom akkor szarakszik, de elég rálehelni 1x....
Irigyellek, nekem ez minden napos, keso osztol kora tavaszig 90%ban csak koddal tudok feloldani telefont amiben ultrasonicos az olvaso.
Optikainal nem volt ilyen gondom, de ott meg full sotetben zavaro, hogy az ujjlenyomat helyen 100%-ra kuldi a fenyerot, ha kicsit felrenyulsz, akkor ez a szemedbe megy, ami nem tul kellemes, valamint a lockscreenen inaktiv az osszes kijelzo korrekcios mod, es kb ugy nez ki, mintha 12.000 K-n menne a kijelzo, majd feloldas utan meg irto rondan visszavalt
a beallitott uzemmodtol fuggo (nalam 6500 K korul van) ertekre.Szoval lehet valasztani, hogy melyik kezebe harapjon az ember.
Mukodik ESR-es uveggel siman, csak ilyenkor sokan elfelejtik, hogy ujra fel kell vinni az ujjlenyomato(ka)t.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
A téma összefoglalóban linkelt SamFwTool sajnos már nem elérhető a megadott XDA topik linkjéről.
Tudnátok esetleg linkelni máshonann, ahol még elérhető?Köszönöm!
-
subset
senior tag
-
Előfordult már veletek olyan, hogy valamit csináltok a mobilon egy appban, és közben hirtelen átvált egy másik appra? Nekem előfordult ilyen párszor (S22U-nál és korábban sem volt ilyen).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
pohár
félisten
tényleg ez volt a titok nyitja, mindenkinek köszi a tippet/segítséget
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ToomyC
aktív tag
Találkozott már valaki olyasmivel, hogy roaming alatt, ha hívást akartál kezdeményezni néha lefagyott a Telefon alkalmazás? Én már minimum 3x, nem segít csak az újraindítás...
-
őstag
-
Vikooo
addikt
Eddig bírtam 80hz -en elviselni a kijelző frissítést, visszaállítottam 120hz -re....sokkal kellemesebb, kíváncsi vagyok mennyire fog hiányozni az a "pár" akku %
adb shell settings put system peak_refresh_rate 80.0
adb shell settings put system peak_refresh_rate 120.0 -
-FreaK-
veterán
válasz $atirka #9164 üzenetére
Lehetséges, hogy az üveg összességében nem is ront rajta annyit. Viszont egy másik mobil mellett ha megnézed, elég jelentős a különbség.
Persze ez szubjektív megítélés, de nekem itt van folyamatosan egymás mellett állítva az asztalon egy S21FE az S24U mellett, akárhonnan nézem, nagyon jól látszik a különbség, már kikapcsolt kijelző mellett is. -
waszabi07
tag
válasz dragon1993 #9163 üzenetére
Beállítom és egyik böngésző sem működik, keresek valamit google-ben, kiadja a találaltokat de ha rámegyek valamire úgy csinál mintha nem lenne netem.
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
$atirka
senior tag
Nekikoccantottam véletlenül az ESR üveget a tányéromnak és le is pattant a széle és keresztbe is tört. Mindegy, nem ez a lényeg...
Levettem, hogy ne vágja el az ujjam, meg kíváncsi is voltam, hogy milyen is ez a tükröződésgátlós kijelző.
Hát....nem tudom, többet vártam.
Itt többen mondtátok, hogy hatalmas élmény, de én nem látok nagy különbséget. Még félig vissza is tettem az üveget, de..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
waszabi07
tag
Privat dns-t mit használsz? Mert ami be volt írva összefoglalóba annó az nekem nem jó már sajnos.
-
qltsar
veterán
válasz Rob Rob #9131 üzenetére
Meglesem majd ezt, ha lesz időm a másik One UI 6.1-es telefonomon, mert pont nem léptem be ott még se a Facebookra, se a Messengerre. Kíváncsi leszek...
Ha tényleg eltűnt ez a "hekk", akkor FB-t böngészőből fogom használni mindenféle addonnal szétfilterezve, Messenger inbuilt böngészőjében a reklámokat meg csak megfogja private DNS.
-
pohár
félisten
-
thamasz
senior tag
Sziasztok, megérkezett a TMX árajánlata a regalaxy igényemre. Az alany egy S21Ultra. Akku, hátlap, 3x kamera, usb panel plusz munkadij. 98701Ft össz. Azt nem írják sehol hogy ez nekem 0 Ft a Regalaxy miatt. Rendben lehet ez így?
-
-
waszabi07
tag
válasz milkabrams #9143 üzenetére
Akkor mindenkinél ahogy látom ennyit tud... Amennyire dícsérték én többre számítottam.
-
veterán
S21 is újkorában simán képes volt 7-8 óra SOT ra vegyes használattal, fényképezés, telefonálás, böngészés, face, IM appok stb.
S24 jobb üzemidőben, simán elhiszem a 10 órát. Nálam is 6,5 óra volt tegnap vegyes használattal és 31% al tettem töltőre éjjel.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz vectras #9137 üzenetére
Bár én S21U ról jöttem. Akksi jobb, Tegnap 6óra 29perc SOT jött össze és 31% al zárta a napot. Total vegyes használat. Egy sikeres térd sérülés miatt elég sokat fekszek. 😅 Kb 14:00-ig 5G mobilnet (elfelejtettem bekapcsolni wifi 😅). 2 sim (1 fizikai és egy eSIM).
Térerő S21 hét képest hatalmasat fejlődött.
Sokkal tovább tartja 4-5G mint S21. Szombat Várpalota - Kelenföld -Tatabánya (Alsógalla) vasútvonalon csak szárliget körül volt Edge. Ugyanezen az útvonalon 3 hete S21 el, már Bicske alsótól kb alsógalláig off. Vonat ugyanaz a Flirt.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
milkabrams
őstag
Nálam is 4-6 óra sot van. 5k kikapcsolva, 4g wifi vegyesen, 1 sim, auto fényerő, kevés kamera használat. Nemrég sikerült egy [ilyen] csodát is összehozni. Felvettem 8-10 rövid videót, lőttem pár képet és szabadban voltam.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
veterán
válasz LosBlancosRM #9136 üzenetére
Messengert nem használok, az egy hulladék évek óta. Ezt FB app beállításaiban fotóztam. Utmzenetek alatt post-ot érti. De egyébként igazad van belső böngészőből nyit külsőt.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
válasz vectras #9140 üzenetére
Hát az kevés, nekem 1 nap alatt simán megvan a 10 óra SoT (meg lenne, ha használnám annyit).
Ezek amik jobban merítik a telefont:
* 5G (ezt érdemes állandóra kikapcsolni)
* 2 SIM
* Utazás (a folyamatos változó térerő és tornyok miatt)
* GPS használata[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
LosBlancosRM
senior tag
-
válasz vectras #9137 üzenetére
Én nagyon elégedett vagyok, de az S22U sem volt sokkal rosszabb nálam. Az akku itt talán 30%-kal lehet jobb, a térerőt annyira nem nézegettem, de az is valamivel jobb, mert ahol eddig csak 2 csík volt, ott általában 3 van.
-
vectras
tag
sziasztok tudom olvassak vissza de ennyit nem lehet
Aki s22 ultrárol jött azoktól kérdezem mennyire elégedett? Aksi és térerő ami fontos lenne. Köszönöm -
veterán
válasz donjohnson #9133 üzenetére
Most lehet én vagyok hülye. De a rendes Facebook appban is van.
-
donjohnson
addikt
válasz Rob Rob #9131 üzenetére
használj facebook lite-ot. abban még van olyan opció a megnyitott weboldalnál jobb felül, hogy megnyitás böngészőben.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
veterán
-
Rob Rob
tag
Bocs a dupláért.
Köszönöm annak aki segiteni akart de sajnos ahogy írtam minden kaput bezártak, nem lehet külső böngészőt használni. Akinek még megy annak megy de szerintem ott sem sokáig.
Egészen pár nappal ezelőttig nekem is jó volt egy korábbi verzióval.
Kell a reklámpénz.KRB
-
qltsar
veterán
válasz Rob Rob #9128 üzenetére
Én meg tudtam oldani egy saját magam által kimentett apk-val, ráadásul többször is, mert volt, hogy megőrült, és, ha teljesen wipeolod az adatait a programnak, akkor ezt is elfelejti, ergó rakhatod vissza a régi apk-t, beállítod majd frissítesz.
Mai napig így működik nálam S24U-n.[ Szerkesztve ]
-
Rob Rob
tag
válasz Rob Rob #9127 üzenetére
Amúgy nekem nincs rossz tapasztalatom a bolti garival. Visszavittem, 1 hét után kaptam másikat és kész. Persze boltja válogatja. Szemben a TMX-szel ami addig volt korrekt és gyors amig házhoz jöttek. Lassan több a panasz a TMX-re mint "Aliékra" Szerencsére az utóbbi években nem kellett igénybe vennem semmilyen garanciális javítást.
#qltsar: ezt ismerem s23u-n igy oldottam meg de azóta ezt a kaput is bezárták.
KRB
-
Rob Rob
tag
Amúgy nekem nincs rossz tapasztalatom a bolti garival. Visszavittem, 1 hét után kaptam másikat és kész. Persze boltja válogatja.
Szemben a TMX-szel ami addig volt korrekt és gyors amig házhoz jöttek.
Lassan több a panasz a TMX-re mint "Aliékra"
Szerencsére az utóbbi években nem kellett igénybe vennem semmilyen garanciális javítást.KRB
-
qltsar
veterán
A linket sajnos elrontottam, így a problémád is látszik már a kereső használatával: Facebook és Messenger
-
pohár
félisten
köszi mindenkinek, bevágtam a nem alvó progik közé, meglátjuk a visszaúton a vonaton mit produkál majd
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Rob Rob
tag
Köszi, hogy válaszoltál és nem egyből ítélkeztél! Természetesen tudom, hogy csak bolti gari van rá,(meg rendes számla) nem is érdekes annyira inkább a csc és az OTA frissités érdekelne, hogy jön e rá vagy odinozni kell.
Jövőre mint mindig MM-ban fogom megvenni a 25u-t ahogy 15 éve mindig ott veszek telefont illetve a törött is onnan van de most addig kellett valami.
Nem ez volt a terv de ez történt és itt jól beszámolták az s23u-t, fél évre tervezek csak .
Az Ali azért túlzás volt tőlem, ez egy sima gsm bolt a jobbik fajtából, CinemaCity van mellette nem kebapos.
Sajnos eddig amikor eladtam egy telefont senkit sem érdekelt a MM számla, ezzel nem akarok semmit csak elgondolkodtató, hogy eladásnál nemnértéknövelő tényező.[ Szerkesztve ]
KRB
-
veterán
válasz LosBlancosRM #9121 üzenetére
Elolvastam. A kérdés így szólt: "van e megoldás s a facebook ujítására miszerint nem lehet külső böngészőt használni."
Küldtem hogy van
Vagyis mire gondolsz?
-
palee69
senior tag
Üdv Mindenkinek,
Bejelentkeznék egy 512GB-os fekete szépséggel.
Egy S23 Ultrát váltott -
qltsar
veterán
válasz Rob Rob #9113 üzenetére
Kismilliószor ki lett tárgyalva a topicjában, nem is értem, hogy jön ez az S24U-hoz: Facebook és Messenger
Tegnap összetört az s23u, így bevittem Alihoz a gsm boltba
Jól képzelem, hogy egyben van egy gyrosossal az aluljáróban? Így mégjobban érthető lenne a lopott / fekete-szürke importos szolgáltatós telefon.Arra kevesebb esélyt látok, hogy valaki erre a CSC-re módosított volna itthon .
[ Szerkesztve ]
-
Rob Rob
tag
Sziasztok!
Tegnap összetört az s23u, így bevittem Alihoz a gsm boltba, beszámolta egy új 24u-ba, nem érte meg a a javitást.
Jó ez meg minden, kapott egy Uag tokot, foliát mert az üveggel nem ment az ujjlenyomatolvasó.
Talán ha nem Pitakában lett volna a 23u akkor megússza. Talán.
Na itt tartok de lenne 2 kérdésem.
Az egyik, hogy az STH/XSC CSC az jó e?
A másik, hogy van e megoldás s a facebook ujítására miszerint nem lehet külső böngészőt használni.
Köszönöm annak aki válaszol.KRB
-
qltsar
veterán
Ti általában, hogy szoktatok költözni?
1 hónappal ezelőtt, még csak azt írtam volna, hogy nem ajánlom, most már úgy fogalmaznám, hogy abszolút kerülendő / nyomatékosan nem javaslom a SmartSwtich-es költözést.
~ 1 hónapja 2db One UI 6.1-et futtató telefonomon kb. 4x ismételtem meg, mire feladtam a Smart Switchet. Próbáltam kábellel (2 különböző, gyári Samsung kábellel, egyiket akkor bontottam ki), WiFin, de mindig kimaradt valami a végén: beállítás, alkalmazás adat, vagy force close-al fogadott az első Home Screen, néhány alkalmazás el sem indult, amíg manuálisan nem töröltem teljesen az (áthúzott) adatait, de ez még hagyján, mivel kb. minden harmadik alkalmazásomat másolta át a fogadó telefonra, úgy, hogy a végén teljesen mást írt ki az összegző képernyőn...
Én azt javaslom, hogy Play-ből szinkronizáltass vissza mindent első körben, ez lehúzza az összes alkalmazást is, ha kiválasztod, sajnos többnyire adat nélkül, bár van pár olyan, ahol ez is szinkronizálódik.
Dokumentumaidat is simán át tudod másolni egyik eszközről a másikra, bár ezt nem próbáltam, de Redditen elég sok threadet olvastam, hogy csak később vették észre, hogy több fontos dokumentum is elveszett, amikor keresték, SmartSwtich meg ki sem jelezte, hogy valami nem ment volna át, így az utolsó képen az összegző képernyőnek sem hinnék.
A végén, ha nem szinkronizálódtak a beállításaid, Home Screen, Quick Settings tiles, Settings, stb. erre a végén adhatsz egy esélyt a SmartSwitchnek, ez a része nagyjából működött, de, ha van Samsung Cloudod, inkább abból szinkronizáltass vissza, ha van lehetőséged.
TL; DR: Ha vannak fontos adataid, és nem akarsz felesleges fejfájást akkor kerülöd a SmartSwitchet.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Leslie1966 #9052 üzenetére
Köszi, valamint tms+ és Fifi neked is
Később vagy holnap esek neki...Át kell még gondolnom, az olyanok miatt mint az authentikátorok (MS és Google is) valamint a banki alkalmazások miatt, mi is legyen a stratégia a költözésre.
Sokat gondolkodom azon is, hogy tiszta lappal kezdek és nem egy Smart Switch mentésből húznék vissza minden fotót, alkalmazást...
Ti általában, hogy szoktatok költözni?
UI.: már csak azért is, mert a 2 év S22U alatt egyszer sem(!!!) volt FR, egyik OTA után sem (le is vagyok döbbenve, hogy milyen jól megy a 22 úgy is, annak ellenére, hogy 300 alkalmazás van telepítve, és kb fullon a 256Gb már nagyon rég óta...)
-
-
veterán
Én nem tudom mikor melyiket hallgatom, mert kedvencek offline is elérhetőek. Szupermixem "mappát" szoktam hallgatni, amibe van offline és online is. Nem tapasztalok ilyen problémát vele se S21U se ezen. Bár én YouTube Music appot használom (minden elérhető ami YouTube + rengeteg audio album/zeneszám)
-
pohár
félisten
válasz -Valinas- #9103 üzenetére
az alvók közt volt a YT, de az volt a furcsa, hogy volt, hogy a letöltött videó indítását követően folyon megállt úgy 3-4x az elején, utána nem vacakolt, de volt, hogy 30 percet ment megállás nélkül
nem láttam mögötte logikát, de meglátjuk, hogy tényleg ez volt-e a kínja, köszi
-
qltsar
veterán
Nalam egyik sem viselkedik igy, minden tokeletesen mukodik, semmilyen beallitashoz nem nyultam kulon, bar hozzateszem, hogy letoltott tartalmakat Youtubeon kevesszer nezek, zenekben viszont a sokszor hallgattott zeneim smartdownloadok kozott van, igy offline hallgatok sokszor, de nincs gond azzal sem.
-
pohár
félisten
más is hallgat YT-ról letöltött tartalmat Premium tagsággal?
direkt letöltöttem pár hosszabb mixet a Premium tagsággal, amit lezárt képernyő mellett hallgatnék, de az app néha fogja magát és úgy csinál, mintha újraindulna, zene megáll... az istennek nem tudok rájönni, hogy mi a kínja, de ugyanezt csinálta a YT app az S21U-val is, baromira idegesítő
-
püki
aktív tag
válasz LosBlancosRM #9100 üzenetére
"Hangerőgombok használata médiához" opció be van kapcsolva?
Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.