Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Aktív témák
-
messi6502
tag
Na most így kicsit utána olvasva jobban megéri a gyári kétezres, mint a többi más cég által kiadott gigantikus méretű aksi.
Szempontjaim: Vékony marad, valós adat a 2000 nem pedig 3200 helyett tán 2400 vagy annyi se, és biztonságosabbnak is érzem ha azt használnám.
Azért jöhetne már egy új korszak az aksik terén:
Mint pl ez. -
messi6502
tag
válasz
F-ECT$ #33700 üzenetére
Értem, hát kár mert azt nehéz nélkülöznöm, de megnyugodtam, hogy nem aksi hibás vagy valami más baja van.
Akkor el kell gondolkodnom egy nagyobb aksin. A 2000es aksin kívül van nagyobb kapacitású? Csak mert félek tőle, hogy annyi pluszt nem dobna az üzemidőn.
Mindenesetre kipróbálom tethering nélkül majd 1 napot.
És köszönöm! -
messi6502
tag
Sziasztok!
Véleményeteket kérném, hogy szerintetek, - olyan 4-5 óra állandó net + tethering, 1-1,5 óra zenelejátszás, és max 1 óra kijelző bekapcsolás, amibe benne van 30 perc netezés esetleg valamennyi játék (15-20p) -, mindent összevetve max 7-8 órás aksi használattal normális-e ha lemerül a telefonom?
Ugye kijelző, jó ha 1 órát megy, a net kapcsolat és a net megosztás ennyire enné az aksit?
(gyári 1650es aksi, 2.3.5 android, simple and clean v1.2 rom, kh3 modem [legjobb szvsz] )
Vagy esetleg beragad vmi progi, vagy valami más hiba lehet?
Ja igen a kernel: speedmod-s2-k2-17-test1 -
messi6502
tag
Igazából egy dologra tudnék gyanakodni - az pedig a net osztás amit 1.5ben kivett LitePro és esetleg ez okoz valamiféle problémát -, de az ki esik mert másnál működik.
Nem tudom én se, várom 1.6-ot és kiderül azzal mi lesz a helyzet.
Számomra most a lényeg, hogy nem volt javíthatatlan hiba, pedig a vérnyomásom kezdett elszállni..
Azért köszönöm a gyors reakciókat -
messi6502
tag
Valakinek van valami ötlete, hogy mivel lehet orvosolni, ha belépek a fényképezőgépbe és kiírja, hogy kamera hiba?
1.5-s lite'ning van fenn, ma tűnt fel a probléma... -
messi6502
tag
Nah megjött 2 órája az s2, szeretnék segítséget kérni, hogy ha felakarom rakni a litening rom-ot, előtte kell-e valamit még felraknom, vagy csak simán odinnal rakhatom is fel?
Ez lenne az első rom telepítésem -
messi6502
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, mint leendő (holnap, ha minden jól megy) SGS II tulaj.
Konkrétan a jelenlegi legjobb rom/kernel modem párosítás érdekelne.
Ezalatt értem a stabilitást, gyorsaságot és az aksi fogyasztást.
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest