- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
rviktor #23286 üzenetére
Minden ember, sőtt még az országod is ott rántja le rólad a bőrt ahol éri, van,hogy nem is tudsz róla.
És énis (az én országomban) amíg a fizetésem nagy részéből fizetem más nyugdíját, vagy az énfjatámat büntetik az ellenőrök minden kis hülyeségért vagy vágják le a villanyt, ha 1 napot is késel ami minden hónapban drasztikusan drágul, addig az ország másik fele, már délelőtt a Maserati Granturismojával megy kávézgatni ,egyáltalán nem fizet villanyt,semmit sem dolgozik, csak veszik fel a temérmetlen mennyiségű fizetéseket (amit a mi magyar népünk termel szorgalmasan a lusta disznók pedig felemésztik) , a harmadik fajta meg csak ott ül a seggén a minisztérimban és nevetésgesebbnél nevetségesebb törvényeket hoz..és aztis olyan helytelenül,hogy duplán isszuk meg annak a levét,hogy ne részletezzek.
Hát akkor énsem leszek különb köszönöm.
Nem hirdetem,hogy ez jó, de elég sok marhaságra vagyok köteles pénzt áldozni,amire nem kellene. Normál országbeli emberek ilyenekért nem fizetnek. Tehát ahol csak tehetem énis inkább saját szórakozásomra költök, mint pl. tankolásra ,és amit megszerezhetek ingyen azt megszerzem ingyen.Rabló ,tolvaly,betörő,bűnöző,diller egyike sem vagyok, de ahol csak tehetem énis azt teszem amit velem tesznek..
-
Flashhh
tag
válasz
rviktor #23283 üzenetére
No mar vartam egy hasonlo hozzaszolast. Arra nem is gondoltal, hogy jobb helyekre is el tudom kolteni azt a penzt, minthogy egy szoftvert vegyek meg belole amit mashogy is meg lehet szerezni. Es igen, inkabb tenyleg elkoltom uzemanyagra, mert azt nem lehet mashogy beszerezni. De ez csak egy pelda volt. Es szerintem itt Magyarorszagon az emberek 90% a nem teheti meg azt hogy a programjait legalis uton szerezze be. Van 60 alkalmazas a telefonomon, ennek csak ha a felet veszed ami fizetos atlag 500 ft os aron akkor ha belegondolsz, megéri hogy ennyi penzt koltottel ra? es lehet hogy csak parszor fogod hasznalni a progit.
No de mindegy, kellett valaki aki beszoljon, akinek minden szoftvere legalis es szamlat tud mutatni rola.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest