Hirdetés

Aktív témák

  • Flashhh

    tag

    válasz HUTCHDB #26966 üzenetére

    Hello!

    Gyakran hasznalom a hdr alkalmazasokat a kov kepet pont ezzel a progival lottem tegnap, igaz ez atment egy kis szerkesztesen a pixl o matic progin de csak a szelein modositott a kep, tehat az alapja a hdr+ al keszult.

    HDR kep

    Azert imadom a hdr kepeket, mert mint ahogy emlitetted 3 kepet csinal, egy normal expozicios ertekkel egyet tulexponalva egyet alulexponalva es a harom összerakasabol egy sokkal kontrasztosabb kepet kapunk, es nincs beégés nincsenek sötet reszek a kepen. Ezt legjobban akkor lehet kivenni ha tájat fotozunk es benne van az egbolt is. Ugye eszrevettétek ha kicsit nagyobb reszt foglal el az egbolt fotozasnal akkor elsotetiti az aljat a kepnek (dombok hegyek akarmi) ha tobb resz van a dombokbol akkor az eg lesz sotetebb, HDR nel meg minden normalis, vilagos.

    Pont ezert h harom kepbol csinalja allvanyrol a legcelszerubb ilyen fotot nyomni, vagy nagyon stabilan tartani a kezed meg a telefont is... én két kézzel szoktam a hüvelyk es amutato ullyam közé befogni es vagy guggolva vagy megtamaszkodva csinalni. akkor nem mosodik el altalaban a kep. Beallitasi lehetoseg nemnagyon van ennek kikuszobolesere sztem.

Aktív témák