- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
zooole
senior tag
válasz
HardRic #39776 üzenetére
neked mi volt az SGS2-vel. Mintha olvastam volna valamit.
Egyébként tényleg igaz, hogy van egy számláló ami a számláló nullázásait nézi?
Még nincs JIG, ha lesz megcsinálom. Nagyon remélem, nem fog belekötni a T-Mobile.
Egyébként ilyen garis dolognál T-Mobile nézi, vagy a Samu szerviz? És mit néznek?
-
Soound
tag
válasz
HardRic #37226 üzenetére
Nem tudom mi bajod vele. Bár legszivesebben Swype-ot használnám, de szétb*sz, hogy hiába állítasz be két nyelvet (angol+magyar) word prediction-t csak mindig éppen akutálisan aktív nyelvre nyom. Ergo magyar van beírva, swype-olok egy angol szót, és csak magyar találatokat mutat. Ez így fail számomra. Marad a második legjobb megoldás a Swiftkey
ami tökéletesen működik.
-
Sógi
addikt
válasz
HardRic #36730 üzenetére
Nem tudom linkelni, mert a checkrom kitchenjéből töltöttem le, xda-n még nem találom a a KK5-hőz valót...Milyen romod van fent? Azt tudnám még, h feltöltöm dropboxba...Ez deodexed(kk5) romokhoz jó...
(#36734) HUTCHDB: Persze aláírom, h elvileg nem egyedi, bár itt sokan nem írtak ilyen jellegű problémáról, én csak a sajátomból tudok kiindulni...De a linked értékes lehet a 8-as hozzászólás alapján.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
HardRic #35650 üzenetére
az nem a siyah kernel hibája hogy neked battery drained van.
nálam semmi gond, ugyan úgy merül mint eddig!
a smoothság meg quadrant mérések hidegen hagynak, most a siyahnak van a legjobb supportja és a tudása is messze menőleg a legjobb.
belenyugodtam már hogy naponta kell tölteni, durva használat melett meg naponta többször is...
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
HardRic #35287 üzenetére
Nekem nem, de ízlésen fölösleges vitatkozni. Számomra túl vékony és túl hosszú, meg túl könnyű. Ami külsőre nagyon tetszett, az a htc volt.
szerk.:
Zelma, tisztában vagyok vele, hogy jelen állás szerint nem tudok jobb telefont venni.
Ettől függetlenül nem vagyok hajlandó azt mondani az sgs2-re, hogy kiváló.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy árához képest átlagos telefon, pár bosszantó dologgal. -
C.Brigante
veterán
válasz
HardRic #34938 üzenetére
én egy ilyen case mate-et tettem rá ez a fajta az, ami a legkisebb mértékben növeli a méretét. Plusz egy fólia és viszlát! Ha így is baja lesz, én mindent megtettem!
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
HardRic #31776 üzenetére
"Én Legenden hónapokig használtam LauncherPro-t az egész jó, de már rá se tudok nézni úgy meguntam. Jelen pillanatban imádom a TouchWizt, simán jobb mint a régebbi Sense, amit imádtam.
Mellesleg ha valakinek lenne olyan gondja TouchWizzel, hogy azért nem tetszik, mert az appok összevissza vannak a launcherben, akkor javaslom az AppZorter nevű ABC sorrendbe rendező appot, már működik 2.3.4 alatt is." -
Gizmo94
veterán
válasz
HardRic #31706 üzenetére
Nem hinném,hogy ezért ne jönnének.. szerintem inkább nem pörög a piac,így nem úgy fejlesztenek,mint régen.. Egyébként a demo kérdésben igazad van. Ki dobál ki pénzt olyasmire, amit ki sem próbálhat valahogyan? Még ha csak keveset is. Némelyik képeken mutatós játék meg app akkora szar,hogy a fáradságot nem éri meg, hogy átutald a pénzt.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
HardRic #29431 üzenetére
"Futárunk az Ön által meghatározott helyen és napon javításra átveszi Öntől a készüléket. A munkanapokon 16.00 óráig beérkezett igényeket leghamarabb a következő munkanapon teljesítjük. A munkanapokon 16.00 óra után beérkezett igényeket leghamarabb a rendelést követő második munkanapon teljesítjük.
Lehetőség szerint 1 munkanapon belül megjavítjuk a készüléket, majd az Ön által megjelölt helyen és napon visszaadjuk azt."nem lesz az hetekig távol. + ne légy ilyen pesszimista, lehet hogy csak neked sikerült kifogni egy gagyi kijelzőt, csere után nem égne ki ( főleg nem két hetente)
-
Arcanis
aktív tag
válasz
HardRic #28417 üzenetére
Nekem is fáj amikor csattannak a mobilok, mármint az hogy pillanatok alatt tízezreket veszít az értékéből a cucc...
Aztán én még olyan régimódi vagyok, hogy dolgozok a pénzért...Egyébként azon gondolkozom, hogy lenne-e értelme az S2 hátlapját fémből legyártatni (BME-n hallgatok, és lehet, hogy lenne rá mód)
Szerintetek be lehetne pattintani?
-
-
Sógi
addikt
válasz
HardRic #26405 üzenetére
A siyah kernelt hetek óta használom, többféle rommal is, most leomarral is, és semmi jele a melegedésnek..Nem értem nálad mi történhett, talán vmi beta lehetett...vagy valami app beakadt és meghúzta a procit...
(#26402) muveszur: Kösz, h felkapcsoltad a villanyt az elmémben!
-
mycso
veterán
válasz
HardRic #26370 üzenetére
Témákat megmondom őszintén, én nem is kerestem gyári romra...szépen átalakítgattam olyanra, ami nekem tetszik. Nem olyan sok idő, talán az elején volt az, amikor még az első témákkal próbálkoztam.
Egyébként a custom romok témáiból sem láttam még olyat, amit szívesen használnék úgy, hogy előtte nem alakítgatom át. Tehát custom romokra van millió téma, de ugyan ott lennék vele, mint a gyárival, úgyis bele kellene piszkálni.
-
MRolando
csendes tag
-
Sógi
addikt
válasz
HardRic #25039 üzenetére
Még nem portolta a témákat KI3-ra, mert, ha a kitchen appban átváltod KH3-ra a már nem is tudom mit
, akkor megjelennek a témák, de én simán feltoltam rá még KH-sra tervezett all tw témát..Pár napon belül megcsinálja a témákat is, szegénykém még csak most fejezte be a romját...
(#25045) WaterWave: Végre vki aki hasonlóképpen jár el
(#25044) WaterWave: Milyen bugok voltak, nem vágod? Mert én nem találkoztam velük, de akkor ezek szerint nem használtam azt a részét....
-
R2D20208
addikt
válasz
HardRic #23878 üzenetére
Ugye a bena logikat nem ram ertetted? Visszaolvastad ki irta, ha valaki nem 3G n hasznalja, ne is vegyen ilyen telefont ? En erre reagaltam
F-ECT nagyur "Ha csak 2g-n lóg a telefon, akkor elmegy egy hétig "
Znagy : "2G használatra nem ilyen telefont kell venni szerintem."
ezekre reagaltam. Pici figyelmessegel visszaolvasni...
-
F-ECT$
titán
válasz
HardRic #23317 üzenetére
Tényleg nagyon jó a gyári, viszont volt egy olyan Trónok harca rész, amiben nem tudta elmenteni, hogy éppen hol állítottam le a nézését, és tekerni sem lehetett benne. A Mobo ezt meg tudta oldani, cserébe döcögött egy kicsit a kép (a hang jó volt -> Wave szerű jelenség). Dice-szal nem tudtam kipróbálni.
-
Soound
tag
válasz
HardRic #22632 üzenetére
hm.. ez érdekes
gyorsan keresgéltem, igazából semmi
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest