Aktív témák
-
-
Sógi
addikt
válasz
bakos1 #26017 üzenetére
Ilyen nekem is volt régebben, de a 2. töltésnél már nem esett vissza 100%-ról...Gyári akkuval használod, ugye?
Vagy másik lehetőség, h 98-ról újra töltöd és ha jelzi, h kész még 5-10 percig rajta hagyod, ez is segíthet.BLERO: Leomar + siyah kernel + orange monkey theme, két napja tesztelem és nem kell másik rom, fogyasztás is baráti
-
DonDragonka
őstag
válasz
bakos1 #26017 üzenetére
A battery calibration-ben is látszik, hogy mennyire van feltöltve. Tökig, 4200-as érték körül van az aksi. Ha az általad leírt esemény úgy zajlik, hogy kiírja FULL-on van te meg rögtön lekapod a töltőről, akkor bíz még van ott hely a naftának. Ezt könnyen ellenőrizheted a battery calibration-ben, ekkor ugyan is biztosan nincs meg a 4200. A program Magyar fejlesztésű. Valahol olvastam is egy leírást róla. ott is azt javasolják, hogy meg kék várni ezt a bizonyos 4200 körüli értéket és ott kell benyomni a calibration-t, lehúzni a töltőről.
Nálam biztos, hogy ha 100-ot mutat az aksi és lehúzom akkor kb 15-30 perc mire leugri 99-re, ez ugyebár függ attól is, hogy a lehúzást követően használom e rögtön a telót vagy csak zsebre vágom, mert megyek valahová éppen. -
Varszegig
veterán
válasz
bakos1 #25847 üzenetére
a beállításait nézted? ott lehet beállítani neki, milyen sűrűn frissítsen, azt hiszem 3 óra a legsűrűbb. Emiatt baromi pontatlan, mert egy záport épp képtelen lekezelni, max egy egész napos esőt
(Nálunk már több mint 2 hónapja nem esett, meg is untam a szélmalmost, ment fel a KOI
)
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest