Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
joey04
üzenetére
De iAkármiből nagyobb memóriájú kell.
Most, hogy iPad2-t használok, szembesültem azzal, hogy míg egy droidos app néhányszáz kB-tól néhány megáig terjed (leszámítva a nagy játékokat természetesen), addig az iOS platformhoz alig találtam 10MB-nál kisebb méretű cumót. Eddig nem értettem, hogy nem férnek el emberek 8-16GB-on... most már sejtem. 
Egyébként kurvajó az iPad, nagyon faszán lehet rajta netezni, el kell ismerni! Addig tetszett is a gép, amíg ma el nem kezdtem volna dolgozni vele. Vatta új gépre nem találtam hirtelen semmi olyan free progit, amivel a LAN-ról meg tudtam volna nyitni egy Excel táblát. Ez nyilván abból is fakad, hogy nem vagyok egy gyakorlott Apple-user, de akik pont arra hegyezték a cerkát, hogy a seggbarom amcsi szilikon girl is elsőre megérezhesse a feelinget, most jól elbuktak. Androidra azonnal találtam ilyen programot (hálózatos fájlkezelőről beszélünk). Természetesen nem vonok le messzemenő következtetéseket, nagyon tetszik az iPad, sőt gondolkodok egy i4-en is másidik telefonnak, de nekem kevés amit nyújtani tud.
-
F-ECT$
titán
válasz
joey04
üzenetére
Szkúzi
Nem néztem utána a pontos áraknak, azért írtam a ~ -t az elejére.killerjohn: "és ez a halmaz miért esik vajon egybe ex-iPhone felhasználókkal"
Én elhiszem, hogy konkrétan összehasonlítható fícsörökben az i4/i4s elveri az sgs2-t. Viszont pont a gps az, ami olyan szinten használható még sgs2-vel, hogy csak nagyon extrém esetben nem elég a navigáláshoz. (Az iránytűt nem tudom, azt nem szoktam használni.)
A másik problémám meg az, hogy mindkét rendszer eléggé ismert már mindenféle téren, így olyan dolgokat elvárni egy telefontól, amit nem tud, és utána emiatt elkámpicsorodni nem túl okos. Olyan ez, mintha a flash lejátszás hiányán meglepődnék az i4 esetén. -
killerjohn
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
arra vagyok kíváncsi, hogy vajon milyen közelítő matematikai modell tudná megmagyarázni azt, hogy vajon miért csak egyes embereknek vannak ilyen furcsa megmagyarázhatatlan (80m haha) problémái, és ez a halmaz miért esik vajon egybe ex-iPhone felhasználókkal?
az meg, hogy a MIUI instabil, az a te problémád, nem az SGS2-é, talán nem kellene egy erősen fejlesztés alatt áló, experimental cuccot tenni a telódra. Majd a kocsidban is ha nitrót szerelsz a fékpedál helyére, és nekimész az első fának, akkor nehogymár megmagyarázd a rendőrnek, hogy a gyártó a hülye

-
Rotate
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
sajnos 3 hónapja sgs2m van és nem ér fel az iphonnal az én szememben
Erre csak annyit tudok mondani, hogy úgy kiadni 100e+ Ft-ot egy termékért, hogy nem vagy tisztában a képességeivel, nem a termék hibája.
-A videó és fényképezés hiányosságai a kezdetektől fogva ismertek.
-Az, hogy Neked a "majd 10 mp" sok egy kicsit vicces, a 80 m-es pontosság meg érdekes, nálam (és mindenki másnál) 5-10 m. De már a legelső tesztek is írták, hogy bár az SGS2 gps-e jobb, mint az SGS-é, de vannak nála jobbak.
-"a miuiban is például..." - a miui nincs kész, ne csodálkozz az FC-ken.Btw ha most el is kell adnod: egyelőre nem esett annyit az ára, hogy a 3 hónapnyi használat ellenére sokat bukj rajta. Vegyél i4s-t, ami mellesleg drágább, mint ez (kártyafüggetlenül ~150e vs ~250e Ft), szóval az összehasonlításnál ezt is figyelmbe kell venni az ár/érték aránynál.
És hogy én is leírjam a mércémet: egy olyan telefonért, amiben nincs FM rádió, nem tudok filmet simán rámásolni, nincs legalább 4"-es kijelzője, lemerül fél nap alatt (tudom, hogy jön a javítás), stb én ma már nem adnék pénzt. (No meg az i4s egyik legnagyobb újítása a Siri nem is használható nemhogy magyarul, de még ha angolul beszélek hozzá, akkor sem képes magyarországi adatokkal szolgálni.)
-
Lilifee
tag
egy jó kis GLBenchmark eredményes oldal, ha esetleg nem ismertétek volna még.. i4S-el pariban van a mi kis paripánk, a Google Nexus meg a picsába le van maradva (bár szerintem ez hülyeség, vagy a felbontása miatt mégsem?)...

-
Rotate
veterán
válasz
Hooper
üzenetére
programok telepítése és törlése ... meg az eszközkezelőt böngészd át, a modemeknél ne legyen más mobil... a kies az aktuális legfrisebbet adja, a te telefonod régiójára... mivel az enyém lengyel XXKI4-et kaptam, neked nem tudom milyet ad, de rádugod és egyből kínálja majd

-
trobi28
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Sajnálom hogy nem jött be.
Én is nagy Apple rajongó vagyok (voltam) ,évek óta Iphonet használtam aztán vaciláltam a 4 és ez között,ennek jobban tetszett a formája,súlya,mérete és megvettem.
NEM CSALODTAM BENNE
HUTCHDB: Keress valami tiszta vételt,ez nagyon gázosnak tűnik.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Lilifee
üzenetére
magyar hologramos samsung garancia levélé van hozzá.
a kiállító bélyegzőn "Samsung Magyarország" szerepel.
állítólag nyeremény telefon, de semmilyen papír nincs hozzá, se igazolás arról, hogy ez nyeremény készülék lett volna (állítólag elveszett a papír).
a samsung szerviz viszont azt mondta, hogy az imei alapján a samsung belső nyilvántartása alapján a t-mobile részére gyártott készülék.
az viszont előfordulhat, hogy maga a samsung függetlenítette, és így adta ki......viszont ez utóbbinak nem nagyon látom értelmét.
a t-mobile nekem nem adott ki információt, viszont az eladó azt mondja, neki azt mondták az imei szám nem szerepel a nyilvántartásukban.
eléggé nyögvenyelős a story......
igazából egy t-mobilos ismerős kellene, aki valóban be tudná azonosítani véglegesen, hogy az valóban nem a t-mobile által forgalomba hozott termék, így tiltani sem tudják.
ha van közöttetek ilyen személy, dobhatna egy privátot, melyet előre köszönök! -
a.t.t.i.
senior tag
Szombaton megrendelten a sgs2-öt t webshopban,de még fel sem hívtak.
ennyire el vannak havazva? -
Piwi
veterán
most nézegetem a gyári 2000mah akssit,de eddig sehol sincs készleten,mindenhol rendelni kell,ami kb 15 nap..nem szeretnék ennyit várni,esetleg tudtok olyan oldalt ahol azonnal ki is szállítanák az akksit mert van nekik készleten?
-
Balage180
tag
Sziasztok!
XXKI3-ra felrakhatom az 1 fájlos XWKJ2 vagy elöbb 3 fájlos KI4, KI8 kell?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
nagygabe
üzenetére
felraktam már, az hogy más téma meg háttér van az nekem nem nagy különbség, ugyanúgy lehet csak használni, akárhány romot kipróbáltam már szinte az összes nagynak mondhatót.. egyik sem volt tökletes.. a miuiban is például állandóan felugrott valami ablak hogy váratlan hiba miatt be kell zárni vmi háttérben futó appot és ha force close-t nyomtam akkor is visszajött 5 másodperc múlva... a kamera egyikben sem gyorsabb.. 2-3 másodpecet is várni kell mire elment egy képet, a videó kurvalassan fókuszál.. én csak használni szeretném, vagy olyan apróságokat hogy imo messengerben fektetett módban is lássam azt hogy miket írkálnak közben ne csak állóban mert a fektetettnél az egész bill kitakar mindent a szövegdobozzal ami lehetne simán egy csík..
gps is majd 10 másodpercig keres általában mire talál vmi gyenge jelet, pedig be van kapcsolva mindhárom rásegítő.. aztán kb 80 méteres pontossággal mutatja, az iránytű is gecilassú benne, gondoltam h ilyeneket orvosolnak a custom romok, de ahogy átmentem rajtuk kb mind ugyanaz..
sajnos 3 hónapja sgs2m van és nem ér fel az iphonnal az én szememben, ugyh gyűjthetek rá megint.. nem rossz teló ez sem, lehet használni, de a minőség nem üti meg a mércémet.. inkább visszarakom a gyárit valahogy és megpróbálom eladni..tud vki adni egy linket a gyári xxki4 romhoz?
-
Jadro
veterán
válasz
Ironing
üzenetére
Nem kell kisütni. Feltöltöd, használod és ha lemerült megint feltöltöd. Egyre kell figyelni, hogy ha lemerült teljesen, akkor ne hagyd úgy hetekig-hónapokig. Egyébként más nincs.
Akkut kímélni egy módon lehet: Nem használod a szolgáltatásokat. Minél kevesebbet használsz, annál lassabban merül. Ha be sem kapcsolod, akkor meg hetekig bírja. Ilyen szolgáltatások a Wifi, 3G, képernyő világítás stb. Kevés netre szinkronizáló alkalmazás -> hosszabb készenlét. Ezekkel lehet mókolni.
-
pestibenji
senior tag
Gameboy Advance emulátort keresek, tudtok ajánlani valami jót? Marketben megtaláltam őket, de nemtudom melyik a legjobb, melyiket érdemes megvenni.
-
Ironing
tag
Sziasztok,
Én most tervezem egy ien teló megvásárlását. Nagyon szeretnék vigyázni az akksira, mert jó lenne ha 2 napot kihúzna. Első (és bocsánat ha amatőr) kérdésem, hogy régen a telókat mindig "ki kellett sütni" azaz először teljesen leszívni az akksit, majd 14-16 óráig folyamatosan tölteni. Gondolom manapság ezt már egyáltalán nem kell, de mi a helyes eljárás akkor? A másik, hogy milyen progik léteznek az üzemidő optimalizálására/növelésére? Nyilván van sok, de valakinek esetleg pozitív tapasztalatok?
-
hdman
őstag
Nalam is van egy kis problema: ha usb-n masolok pl par filmet a memokartyara, akkor a telefon magatol nem tallozza be, hanem a beallitasokban 2x le kell valasztanom, majd csatolnom az sd-t, hogy lassa. ugyanez van a torlesnel is. ha megneztem egy filmet, es letorlom astroval, (mert ugye a gagyi alap lejatszoban nem lehet torolni. aki ezt kitalalta, tuti megvernem
) majd visszalepek a videokhoz, meg ott van a torolt video szurke hatterrel. A masik, hogy neha pl netezes kozben is magatol lefut a mediakereses, de akkor is csak a belso memoriaban. Valakinek otlet? -
Valaki segítsen.

Reparttal felment a KI3, aztán KI4 egyfájlos, majd rá Siyah 2.1.1, de rohadt lassú lett. Fruit ninjában rendesen egy csomó késéssel megy a kés, meg a scroll is akad mindenhol. Governort kéne váltani gondolom, csak nincs időm kísérletezni. Ötlet? -
Lilifee
tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
szerintem ha nincs hozzá garancia papír, akkor gyanús h függő volt (mert egyébként miért nincs hozzá garanciajegy?) ha van, akkor pedig látod rajta az eladó pecsétjét, amiből lehet tudni h szolgáltató az eladó vagy nem.. ha csak gsm boltos gari papír van hozzá, akkor szintén esélyes az utólagos függetlenítés, persze ilyenkor ott van az a - elvileg - lehetőséged, hogy ha letiltják visszaviheted a gsm boltba, hiszen te függetlenül vetted tőlük, ergo átb@sztak..
-
killerjohn
addikt
semmi új (és jó) ROM - se base, se custom...
-
Hooper
őstag
sziasztok a telefonomon még xwke2 szoftver van, érdemes a legfrissebbre frissítenem?
Kies bekapcs és kébellel PC-re kötve a menete? -
F-ECT$
titán
válasz
BOTICSELLI
üzenetére
Hát nagyon okosat mi sem tudunk mondani. Tölti a telót ha rádugod usb-re? Másik gépen próbáltad már? Odin-os full szűz rom telepítése is benne van a 3 romban, amit próbáltál?
-
BOTICSELLI
tag
Uraim!
Most segítsetek legyetek kedvesek!

Pár napja eltűnt az USB Mass Storage (háttértár) funkció a telómról.
Egyik nap még megjelent a kicsi zöld robot:
-usb háttértár
-tár csatlakoztatása a számítógéphez
-csatlakoztatom a kábelt és....
...nem történik semmi. Pittyeg egyet és kész.
Nem jelenik meg a kis züld robot, mint eddig.Mindent próbáltam már:
-USB hibakeresés be
-USB hibakeresés ki
-vadiúj adatkábel
-factory reset
-wipe minden (user data, catche, dalvik catche)
-3 féle ROMEgyik sem segített.

Az XDA-n rákerestem, többen írtak a problémáról, de megoldást nem leltem sehol.Ilyenkor mi van???
Semelyik rom-mal nem működik...HEEEEELP!

-
nagygabe
csendes tag
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
tudnátok nekem segíteni abban, hogy hogyan tudok képet változtatni a zenékben? A probléma pontosabban az, hogy a bluetooth mappának berakott egy képet és le szeretném cserélni. Az első bluetoothon kapott mp3 képét rakja be, és most minden ami a bluetooth mappában van zene és megnyitom a háttér az a kép.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
sippet
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
pont tegnap nézegettem a miui-t, és van már fix a no service bugra is. már csak egy normális kamera szoftver kellene bele, ami legalább megközelíti a gyáro samsungot, de félek, hogy erre semmi esély nincsen. a remek fotózási és videózási képesség ennek a telefonnak az egyik legnagyobb előnye, nem szívesen dobnám el egy egyébként kétségtelenül látványos és nagyon jól kitalált felületért.
-
Gizmo94
veterán
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Ha egy jó custom romot sem találtál, mi a kérdés?
Egyébként pont az történik, amit írtál. -
F-ECT$
titán
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Ki kell próbálni: kb 5 perc alatt megvagy

Egyébként szerintem is "csak" apróságok vannak, ami miatt érdemes customot használni, nagy különbség nincs. De ha ezekből semmi sem kell, akkor érdemes a gyárinál maradni, mert annál stabilabb semmi sem lehet, és az üzemidő is jónak mondható.
-
rolcsibácsi
őstag
ha egy custom romra (egyebkent eddig nem talaltam egy jot sem.. tul sok kulonbseg nincs a gyarihoz kepest..) es egy custom kernelre visszateszem a gyari kernelt hogy eltunjon a haromszog akkor mi veszik el? root gondolom megmarad, csak pl a siyah kernel elonyei tunnek el?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Kapanyél
üzenetére
igazából azért kérdeztem, hogy egyáltalán van-e valami tuti biztos lehetőség arra, hogy megnézzem, hogy ez nem volt-e átírva, hiszen nekem letiltás elleni garancia kellene...

szerk:
akkor ezzel a *#7465625# kóddal mit kellene nézetnem, illetve ez akkor nem módosítható?
na megnéztük, de ez nem jó ez a kód.
nem ír ki semmit.
-
MuKi^
csendes tag
válasz
Richard!
üzenetére
Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni, hogy a richie900812 által belinkelt linken lévő kernelek közül nekem pontosan melyikre van szükségem, ha csak rootolni akarom a telefont?
Én erre gondoltam, de nem vagyok biztos benne.
Illetve mi a különbség a XW_NEE_KI4: 2.3.4 és a XW_NEE_KI4-42: 2.3.4, CF-Root v4.2, SU 3.0, "insecure" között?
Előre is köszönöm a segítséged.
Alapsáv: I9100XXKI1
Jelenlegi kernel: 2.6.35.7-I9100XWKI4-CL575468
Build: Gingerbread.XWKI4Jelenleg csak root jogra lenne szükségem a telefonon, hogy tudjak emelni a füles hangerején.
-
HUTCHDB
nagyúr
sziasztok!
S.O.S. -ben kellene nekem segítség.
hogyan tudom ellenőrizni, hogy egy készülék gyárilag független-e?
van egy ilyen kódom: *#272*imei#
nem tudjátok ez jó? -
Rotate
veterán
válasz
Gizmo94
üzenetére
tudom
bár nekem pl a gyári notibár az egyszerűsége és letisztultsága miatt túlságosan is tetszik, hogy nekiálljak variálni
a TW is tetszene, de ez a 4x4-es grid valami katasztrófa... akkorák az ikonok mint egy nagyimobilon... és a főképernyőn az oldaljelzők is az alatta és felette levő holt térrel együtt akkora helyet pazarol el, hogy szájon vágni kevés volna azt aki ezt így találta ki
de egyelőre még marad ez, aztán majd valamikor felrakom a jó öreg GO Launchert, vagy a Launcher PRo-t, mivel úgy hallom mostanság kicsit bugzik a GO 
-
Rotate
veterán
válasz
Gizmo94
üzenetére
Optimus 2x-en sem vonzott a custom világ... csak ugye itt a chainfire 3d, tbp, font changer, root explorer... mindhez root kell, és ha kell akkor kell
de a romolás abszolút nem mozgat meg
kell egy stabil és gyors telefon (ez már megvan
), meg a feljebb felsorolt app-ek, és hát ugye hozzájuk rögösebb az út, de megoldom
nem vagyok én az a custom matyi mint itt nagyon sokan, persze változtatok én is, de bizonyos határokon belül (pl launcher, betűtípus, meg hasonlók)... -
Gizmo94
veterán
válasz
Rotate
üzenetére
Kezdődik már...
Előbb-utóbb úgysem bírod ki és elkezded normálisan felfedezni,mert megunod a jelenlegi helyzetet..
Az eredeti állapotot vissza tudod állítani unroottal és egy JIG-gel, valamint rájössz,hogy annyira széles körben tudod variálni custom dolgokkal, hogy akár naponta új telefonod lehet. Ha pedig egyszer elkezdted felfedezni az android lehetőségeit,amire kitalálták, akkor onnantól no limit.
-
Rotate
veterán
válasz
Gizmo94
üzenetére
persze az nem gond
nem fogok én nagyon romolgatni, csak már gyűlnek az olyan appok amikhez kell a root, és már meg kéne csinálnom, csak előbb meg kell magam győzni, hogy vissza fogom tudni állítani "gariképes" állapotba
de lassacskán körvonalazódnak a dolgok, a héten szerintem rootolom 
-
Gizmo94
veterán
válasz
Rotate
üzenetére
Eddig marhanagy.
Produkált már pár téglát..A gyári rom nem számít gyári kernellel, nem pörgeti a countert.
De semmi gáz, ha felpörög, az enyém már volt az egekben is, megdugod egy akár kölcsön JIG-gel és reseteli. De megéri vennie egy sajátot, mert olcsó. Vagy csinálhatsz Te is, még olcsóbb. Én is csináltam egyet, működött is, de olyan okádék külleműre sikeredett,hogy utáltam ránézni, így kidobtam és vettem egy normálisat.

-
Rotate
veterán
válasz
Gizmo94
üzenetére
akkor valószínűleg mázlim van, hogy nálam gond nélkül működik

pont azért kérdezem, hogy vajon eltünteti-e, mert kiváncsi vagyok, hogy a frissítés mint olyan használható-e unrootolásra
bár tökmindegy, az csak a gari miatt kell... rootolom a doomlord féle módszerrel, aztán ha nem megy az unroot majd kitalálok vmit 
odinnal ha felrakok gyári romot az elvileg minden gyárira visszaállít, és mivel gyári rom volt nem is számol... vagy de?
-
WaterWave
veterán
gizmo mit?

-
Rotate
veterán
válasz
Gizmo94
üzenetére
elsőre sem volt gond a kiessel... ha meg lesz is, majd szépen megjavítják, elvégre az ő módszerükkel lett szar... én csak azt nem tudom, hogy kies frissítést nem zavarja-e meg a rott, illetve ha lefut, akkor vajon az leszedi a root-ot... de mindegy, majd kitalálok valamit...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Rotate
üzenetére
Nem. A szar kies miatt fagy le.
Ha szerencséd van, ezzel a módszerrel hamarosan lesz egy helyes téglád..Eli577 Általában minden custom romhoz van lockscreen, de bármilyen képet ami a telódon van, választhatsz annak. Turkbey alatt pl. Jakay-ből is variálható a lockscreen.
F-ECT$: LOL

Water: és megint jókor-jót... LOL

-
Gizmo94
veterán
válasz
Drbonci
üzenetére
Köszönöm, de nem jössz semmivel, mert nem azért ajánllak, hanem a következőkért:
Érdekeltek cuccok amiket árulsz, érdeklődtem, válaszoltál, készséges, normális módon, küldtél képeket, leírást a cuccokról, pedig nem tudhattad, veszek-e valamit. Megbeszéltük mi kell nekem, korrekt áron volt minden, engedtél is belőle. Elutaltam a pénzt és postafordultával profin csomagolva, megkaptam a cuccokat, amik tökéletesek voltak, a mai napig is örömmel használom őket.
Nem utolsósorban ajándékképpen küldtél egy fóliát is,ami nem volt kötelező,csak egy gesztus.A mai világban ez a fajta üzleti szemlélet és eljárás a mi kis országunkban igen ritka, és mint ilyen, maximálisan becsülendő, ha valaki nem csak keresni akar (ami természetes) hanem nyújtani is valamit. Így ha ajánllak,egyrészt talán dobok az üzleteden,mert így látom jónak, valamint másoknak segítek olcsón, gyorsan, jó kiegészítőket venni. Ez az ajánlásom oka, ennyi.

-
malibu
tag
hát jó üzemidő nagy sebesség is fontos és persze szeretek mindent testreszabni és egyedivé tenni. minden vonz ami nem az eredeti megszokott csak androidban nem annyira vagyok még otthon. ez az első ilyen telóm eddig csak symbianos vagy windowsos volt.
-
Rotate
veterán
arra lennék kiváncsi, hogy ha mondjuk rootolom a telefont, nem cf root kernellel, akkor kiessel ráfrissítve vajon eltűnik-e a root?

-
malibu
tag
Sziasztok!
Szeretnék most új szoftot tenni a telóra. Melyiket érdemes? Az a lényeg hogy gyors is legyen, és az akku idő is jobb legyen. Nekem most a gyári 2.3.3 KF3 rootolt van, de nem sok használat mellett is csak fél-1 napig bírja az akku... Gondolom nem érdemes ezt frissíteni a 2.3.5-re hanem valami "főzött" verziót érdemes feltenni. olvastam hogy a siyah 2.1.1. is jó. Szóval melyiket érdemes feltenni? magyar nyelv az csak a gyáriban van? És bármelyiket fel tudom tenni az első hozzászólásban lévő lépések alapján? Még csak rootoltam. Ilyet még nem csináltam de gondolom nem bonyolult annyira. Azért ha van valahol egy konkrét romhoz egy laikusoknak is érthető leírás azt belinkelhetnétek

Köszi! -
uzsidoboz14
csendes tag
Valaki olyan tokot nem tud ami alu keret szal sehol se teljes rákel csavarozni a telora ? Találni találtam én is de ebayon nem tok rendwlni ezért érdekelne hátha valaki eladna valaki egyett.illetve egy dokkolot keresnék amibe 3,5 jacket lehet csatlakozni igy megkönyitve a hangfalas zene halgatást?
-
zseko
veterán
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Háát, a kék és a rózsaszín nagyon teletubbies színek
Fényesek, és ez nem tetszik.
Igen, egy olyan drága teló után már csak az 'óccó, kéccáz' tokokra maradt keret
Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Most, hogy iPad2-t használok, szembesültem azzal, hogy míg egy droidos app néhányszáz kB-tól néhány megáig terjed (leszámítva a nagy játékokat természetesen), addig az iOS platformhoz alig találtam 10MB-nál kisebb méretű cumót. Eddig nem értettem, hogy nem férnek el emberek 8-16GB-on... most már sejtem.
Nem néztem utána a pontos áraknak, azért írtam a ~ -t az elejére.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)