Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Nemrég léptem be a "táborba" egy s2-vel, és most telepítettem fel a KIES-t, ami egyből ki is írta, hogy frissítené a telefont, mert van újabb verzió...
Kérdéseim:Ilyenkor törlődik minden a telefonról ugye?
Ha KIES-en keresztül frissítem, akkor is ajánlott kivenni a memóriakártyát és a simkártyát?Köszi
-
fhradm
csendes tag
Nekem CheckRom 2.0val es siyah 2.0val AnTuTu-n 6000 pont jon ki viszont 2.1es siyah DK kernellel csak 5000-5200. Bár elvileg ez direkt egy energiatakarekos kernel.
Nektek milyen tapasztalat?
-
C.Brigante
veterán
válasz
Rotate #30678 üzenetére
5 óra kijelző, naaaaaaaaa.... hallod hülyére nyomkodtam így is a telefont, most vagy nagyot akartál írni (amiket akkor leírtál, h miket csináltál vele, nehezen tudom az 5 óra kijelzőzést elképzelni) vagy 2x nyomsz rá mindenre
de ha arányaiban számolod is a dolgokat, akkor is hamarabb lemerült neked
-
-
F-ECT$
titán
válasz
N.YCityBoy #30680 üzenetére
Ahogy nézem van benne új cpu governor.
-
zelma
aktív tag
válasz
DonDragonka #30565 üzenetére
A pontos neve a programnak:
http://www.elecont.com/
https://market.android.com/details?id=com.Elecont.WeatherClock
Szerintem kategóriájában a legjobb, és még magyarul is tud.
-
tutubull
tag
http://www.mediafire.com/?pmjaczavoecnzgn
Ez vajon a végleges siyah v2.1 final?
-
tutubull
tag
http://www.mediafire.com/?pmjaczavoecnzgn
Ez vajon a végleges siyah v2.1 final?
-
pzstm
titán
válasz
Siyah legutolso RC ez?
-
joe2119
tag
válasz
Gratula ez 400 jobb mint az Enyém .
-
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #30670 üzenetére
3 órányi kijelző sem volt, akkor nem csoda, hogy addig bírta, nekem tegnap 16 óra után merült le, de abból volt 5 óra kijelző... úgy nekem sem merül ha az asztalon fekszik
-
GuruZone
őstag
sziasztok, MIUI téren már megbízható verzió?
amik nekem kellenek: A2DP, AVRCP, Wifi, kamera, 1080p videofelvétel, net
-
Soound
tag
felkerült ismét PFGPS v2.0 xda-ra
-
joe2119
tag
-
72mviktor
senior tag
Bezke szendvicsét próbálta valaki?
-
joe2119
tag
Itt valami gyanús :
Quadrant : DarkKnight Siyah-v2.1 Final 5450 1.2 Ghz
Siyah-v2.1rc3 4630 1.2 Ghz
AnTuTu : 6087 1.2 Ghz
-
gyl66
tag
[link]
Találtam egy ilyen oldalt... ez a kernel SGS2-höz való? -
SamsungMan
tag
androidmeda TWD -2.3 kernel na teszteljük picit
-
Flashhh
tag
válasz
Flashhh #30595 üzenetére
http://mobilarena.hu/tema/samsung_galaxy_s2/hsz_30595-30595.html
Erre vlki vlmit?!
-
Sógi
addikt
-
tony7
tag
Sziasztok! Ma vettem a telefonhoz egy gyári hdmi adaptert. Ha filmet akarok nézni a tv-n a telefonon keresztül akkor a feliratot nem jeleníti meg. A telefonon látni de a tv-re már nem küldi át.
Erre van valami beállítási lehetőség vagy nincs?Vagy csak akkor tudok feliratost nézni rajta ha előtte beleégetem a filmbe.Sajnos a skyp se működik a hdmi-n keresztül. Csak a telefonon működik. Köszi a válaszokat!
-
csabicska
senior tag
Sziasztok .
Jelenleg a Turkbey v23 rom figyl a telómon.De a képernyőlezárásakor nem az eredeti hangot adja hanem vmi újjat.
Szeretném vhogy a régit visszaállitani,.Lehetséges e ?
Ha igen hogyan.Köszi -
R2D20208
addikt
Nekem jobban bevállt. Sajna linket nem tudok adni, mert nem publikálják. De. A Zimage fájlt át tudom küldeni, és azt ha a telodon átirod a rom Zipjében, akkor természetesen az lesz a romban. Amugy nahy szakiknak tartom őket már régóta. Ha angol ok, vagy googgle forditó, akkor olvashatsz a kernelről. (is) Én letöltöttem az egész romot és "kiloptam" a kernelt.[link]
-
zseko
veterán
Annyi már pozitívum az új kernelben, hogy mintha erősebb lenne a wifi. Már nincs az a jelentős eltérés a spicához képest, mint amekkora volt. Meglepő volt, hogy a mikrohullámos dunawebet is fogom (ez egyébként a másik kernellel is ment).
GPS-t és üzemidőt még tesztelem. -
pzstm
titán
Link melle esetleg en egy leirast is kerhetnek?
-
No.01
addikt
Jol latom, h ebben az uj 2.0-as CheckROM-ban mar nem a CF root kernel van??
Melyik kernel az ami megbizhato, gyors es meg takarekos is? A “Sisa-t” mindenki dicseri tenyelg nincs alternativaja?
-
Spidee
senior tag
SpeedMod kernelekben megvan oldva az Android OS bug javítása?
-
WaterWave
veterán
gyönyörűen muzsikál a 2.0.0- ás verzió
-
leslien
nagyúr
válasz
C.Brigante #30620 üzenetére
van még egy jó app ez mindent megmutat
[Battery Mix] -
csabicska
senior tag
BlackblueTheme+Universal+V4.0
Szeretném letölteni,adnátok egy linket?
Köszönöm. -
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #30620 üzenetére
bökj rá a képernyőhasználatra, és kiírja órában...
-
pzstm
titán
akadt egy kisebb (nagyobb) gondom.
Download módban akartam bootolni a telefonommal de nem sikerült....zöld ikon megjelent, meg Downloading...Do not turn off target felirat is......
és itt állok vagy 3-4 perce
pontositanek...CWM ikonos boot nem sikerült...kézzel viszont sikerült download módba rakni...talán az a baja, hogy CWM csak 2.0-s verziójú? CF-Root kernelben meg már 4.x-nél járt emlékeim szerint
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #30606 üzenetére
mennyi képernyőidővel?
-
ERPY
őstag
Ebben 100%-osan igazad van. A 60fps limit a quadrant esetében igencsak visszaveti a kapott pontértéket, mert sztem vígan 10 ezer fölött kapnánk. Viszont sok tesztnél ezt szokták leghamarabb felhozni, mivel ez egy nagyon ismert benchprogi. De ha megnézed a környékünkben sincsen egyetlen egy teló sem. Ha pedig ezt kérték itt a fórumon, gondoltam kiteszem. Egyébként nemigen érdekelnek a pontok semmilyen benchben, mivel tudom hova tenni a készülékemet a jelenlegi felhozatalban. 1st place rulez!
-
R2D20208
addikt
Készen (lenne) de várom a V24 et, mára vagy holnapra van beigérve. Elő van minden készitve átportolásra. Feleslegesnek tartom feltenni ezt, mert ugyis az jobb lesz. Amugy beleraktam (az én mérésem szerintei) a legideálisabb kernelt is. Legerősebb wifi, GT minden. Alap Kernel BT nem csatlakokozottt az autós kihangositomhoz, ez igen. Az alap wifi nem fogta a szomszéd haver wifijét, ez igen
-
pzstm
titán
no felraktam aSiyah 2.0-t CWM-ből zip fájl segítségével...kíváncsi vagyok mit tud.
Illetve vároma 2.1-et is majd. Root ha jól látom megmaradt (CWM ikon és superuserem is van...)
-
banpity
tag
Sziasztok
A kijelző beégésről annyit hogy SGS2 előtt nekem is i8910 Omnia HD volt és az is beégett meg most már az SGS2 is be van égve.Amit észrevettem hogy nekem a Sygic égeti be és nem csak a kék mert lent a maradék km maradék idő stb.... is bele van égve nem csak a nyomvonal ami mutatja hogy merre menjek forduljak stb... (ami ugye kékes-lilás csík). Pedig kb. 1/2 éves a teló és fehér háttérnél lehet a legjobban észrevenni a beégést. Lehet hogy sokat használom a Sygicet (naponta kb. max. 2-3 órát) de hogy egy 1/2 éves kijelző ilyen hibát produkáljon???? Azért ez egy kicsit pofátlanság a samutól hát ha még ki sem cserélik a kijelzőt gariban.Azért majd én is visszaviszem tavasszal és bepróbálkozom hátha cserélik. Nah csak ennyi lett volna az észrevételem
-
HardRic
addikt
Van itt olyan forumozo akinek valoban csereltek az sgs2 kijelzojet beeges miatt?
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Kutya topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest