Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Aktív témák
-
Richard!
addikt
válasz
charlie1975
üzenetére
igen ez csak a rom.én csak ezzel tudok szolgálni

talán itt: [link] -
Richard!
addikt
válasz
charlie1975
üzenetére
-
charlie1975
aktív tag
Sziasztok KJ1es romhoz szeretnék linket egy fájloshoz és hozzá való root kernelhez köszi szépen előre is
-
Cathulhu
addikt
Nekem a piroson latszik a notification bar par ikonja

Nincs valami modszer arra, hogy rom csere nelkul a betuk es ikonok szinet elenk feherrol sotetszurkere csereljuk? Sokat segitene szerintem, nekem meg csak eleg ha latom a notificationoket, nem kell hogy az arcomba viritsanak -
mivan80
aktív tag
Na, most h tegnap végre megrendeltem a telót, kicsit szétnéztem ebay-en, Hongkongban...
Rendeltem is pár tokot, JIG-et, fóliát (ezt a Brando-tól közvetlenül)...

OTG-t is néztem, meg HDMI-t, de ezek még ráérnek.
Jó áron van minden, csoda, h van még aki vaterán vásárol!
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
egyszer a kéken az alsó 4 ikonból láttam a jobb szélsőt nagyon halványan, meg fenn az aksi kijelző helyén kis foltot... de azóta már nem látom... fixen beégéshez szerintem még korán van

-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
beégéshez még korán van, majd idővel
de csak megerősíteni tudom, nagyon jó telefon ez 
-
R2D20208
addikt
Google forditás"Mi ez a szolgáltatás?
, mint a Samsung első hulláma ez a technológia továbbra is használják a fiatalok kullanılmıştır.Halen. mDNIe Leírás: Mobil Digital Natural renderelő motort , különösen, ha filmet néz, és teljes mértékben élvezni a színek élénkebb varıyorsunuz ... HASZNÁLAT: használata Alkalmazások nyomon Settings-Display-Screen Mode lehetőséget. mDNIe Tune képernyős mód dinamikus jellemzői a fenti modul beépül a kijelző modul. Ajánlom ezt a rum, mielőtt elmész és dinamikus beállítások, válassza ki a fenti képernyő módot, és látod a különbséget a normál. Ezután telepítse V24 Mennyi különbség élességet, hogy ugyanazon a helyen a rendszerben megy a dinamikus seçtinizde görüceksiniz. Ez a mód jön létre a 4 különböző modulok, de csak első használják ezt a verziót. 1.Standart + Added élesség V24 beépített a rendszerbe. 2.Siyah White 3.Siyah Fehér + Added Élesség 4,8000 K + hozzáadott élesség"Amugy nem volt lehetőségem próbálni még, mert egy hétig kemény meloban voltam. Szezonzárás, stb. Most újra romolni. Tesztelni.
(#31788) sanyikk igen persze.
-
C.Brigante
veterán
nah, eddigi rekordom 58óra üzemidő. ebből 4 és fél óra kijelző. /gps, wifi stb./
ebből látszik az is, h idle állapotban is alig eszik. (2 és fél óra 100%ról 99-re)
ráadásul a fóliát is feltettem por és buborékmentesen. Igaz 3 fóliába került, de megérte. (fürdőszoba módszer rulez)
Összefoglalva, ilyen telefont még nem b@sztam! Ha most egy hibát kéne mondanom ami kissé necces a telefonon, nem tudnék mondani semmit! egyszerűen perfect! Ja, beégés teszten semmi nyom. -
R2D20208
addikt
válasz
SamsungMan
üzenetére
Szeva Blero. Először is üdv
Szerintem holnap, de kapok értesitést és linkelem. -
Caaabi
senior tag
Egész jó ez a CheckROM csinál érdekes dolgokat ugyhogy most wipe data wipe chace és wipe dalvik után telepítem újra.. Amúgy azt nem értem hogy ha nem rezgőn van a teló akkor miért jelzi felül a rezgő ikont? El lehet valahogy onnan tüntetni? Témát miért nem telepíti? És recoveryzés után miért nem akar bebootolni? Érdemes az alap kernelt ami van a romhoz lecserélni Siyahra mondjuk?
-
R2D20208
addikt
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
HardRic
üzenetére
"Én Legenden hónapokig használtam LauncherPro-t az egész jó, de már rá se tudok nézni úgy meguntam. Jelen pillanatban imádom a TouchWizt, simán jobb mint a régebbi Sense, amit imádtam.
Mellesleg ha valakinek lenne olyan gondja TouchWizzel, hogy azért nem tetszik, mert az appok összevissza vannak a launcherben, akkor javaslom az AppZorter nevű ABC sorrendbe rendező appot, már működik 2.3.4 alatt is." -
Szerintem mindent jol csináltam,de csak akkor kapok üzenetet jelzéssel,ha frissitek,magátol nem jelzi hogy mail jött.Esetleg leirnád,vagy valaki hogy mit állitott be?Vipmailos mailt állitottam be,és még csak wifin keresztül probáltam,vagy azon nem menne?Még nem fizettem elö külön netre a telefonhoz.Köszi.
-
HardRic
addikt
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Sajnos fogalmam sincs hogy ez mi.
-
Caaabi
senior tag
Most hogy felraktam az új kitchent meg leszedtem belőle az ICS témát recoverys telepítés után a bootloader befagy és nem bootol be, mit javasoltok?
-
Caaabi
senior tag
válasz
SamsungMan
üzenetére
pontosan ide navigáltam magam énis
köszi azért már fentis van, annyi kérdésem lenne ha csengetési hangerő fentvan akkor fent miért mutatja a rezgő telefont ? azt hogy tudom onnan eltüntetni ? -
babosmiki
addikt
válasz
SamsungMan
üzenetére

-
babosmiki
addikt
válasz
SamsungMan
üzenetére
Letöltő link van már?
Nem találom. -
Richard!
addikt
hmmmm...van kj2 is? nagyon lemaradtam

-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
SamsungMan
üzenetére
nem unod még?
siyahnál nem tapasztaltok újraindulást processzor terhelésnél?
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
SamsungMan
üzenetére

-
Sógi
addikt
válasz
SamsungMan
üzenetére
Üdv Blero!

Helyzet? Látom nagyon turkbey-es lettél...
Én már nem tudok kitchen app nélkül élni
Most tesztelgetem az új criskelót... -
Pszihonaranc
senior tag
közben kérdeznék még egyet. Akinek gyári romja van, vagy nem muszáj hozzá gyári nem tudom. Az a lényeg, hogy ugye van az alap "polaris office" aminek .txt .doc .pdf .ppt fájlokat be kéne olvasnia --> attól office nemde?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nos, nekem az utóbbitól mindig meghal. Nem olvassa be a powerpointot, és "váratlanul leáll" Pedig ugyan azt a powerpoint filet a dézim gond nélkül bevette. -
SamsungMan
tag
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, olvasgattam vissza sok oldalt de sajnos nem találtam meg azt amit kerestem mégpedig egy letöltési linket az új checkromhoz ami lehetőleg no wipe-os és cwm böl telepíthető :S Valaki legyen szíves inkelje már ki nekem mert googlevel nem találtam, vagy rosszul kerestem ..
( ez a KJ2 jobb mint a KI4 ? )
-
Pszihonaranc
senior tag
HardRic! emlékszel még erre a szép kiírásodra? (#10569) HardRic
ezzel kapcsolatban mondd már, hogy hogy lehet azt megcsinálni, hogy ne generáljon fölösleges lapokat, addig amíg nincs tele egy. Mert az enyém úgy néz ki, hogy egy lapon van átlag 6-8 ikon, de egyik sincs tele. -
Hali.
Beállitottam egy mailt a telefonba,azt meglehet csinálni hogy jelezze ha emailt kapok?mert nekem csak akkor jelzi ha rámegyek a frissitésre,belehet ugy állitani ha jelezze valós idöben?mint pl egy sms-t?Köszi.
-
alba-regia
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni: az akkumulátorhasználatnál miért jelentkezik a Polaris Office 4-5 százalékkal, holott nincs is használva? Gyári 2.3.4 van az SGSII-n. -
beverly
tag
erről vélemény?a kijelző beégés hiszti miatt!http://nonstopmobil.hu/hivatalos-a-samsung-galaxy-r-20110731.html
-
Sógi
addikt
Most, h Criskelonak is lett kitchenje, szívesen felpróbálnám

Milyen a kitchenje? Próbálta már vki? Fel van töltve rendesen? -
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Szeretném időzítve kapcsolgatni a Wifi-t meg a Mobile Data-t.
Green Power-t vagy a JuiceDefender-t ajánljátok inkább? -
Richard!
addikt
elment a hang a telómról
wtf? 
-
zseko
veterán
válasz
Rotate
üzenetére
És hogy vásárolod? Wapon, weben, mobilon? Mert weben ha indiát választom akkor automatikusan annak az országhívószámát teszi be, ami ugye nem 36 hanem 91.
Egy játékot most megnéztem így kíváncsiságból, indiát választva $2.00 itthon meg már $2.99.
Egyébként érdekesek ezek az árazások... Megvettem a Let's Golf2 HD-t és ha mobilról mentem fel az oldalra akkor 1000Ft a játék, ha weben néztem alapból $4.99-et írt, de fizetéshez érve paypallal már csak $2.99, a demót letöltve és a játékból vásárolva pedig már csak €2-ba került volna.
$2-ért viszont 1-2 játékot még lehet megvennék. -
CrawLinG
tag
érdekes ez a beégési probléma. Olvastam egy olyan kommentet 'aki majus,junius környékén vette annak már biztos be van égve' hat nemtudom
nekem pont juniusi és a munkatársaim nagy része is ekörűl vette vagy elöbb(6-10 fő) .Ilyen problémával még nem találkoztunk.Valaki tudna mondani valamit hogy hogy lehetne megnézni ? 
-
trobi28
addikt
Mi az a AOS Bug ?
-
joe2119
tag
CriskeloROM V30 XWKJ2
-
Gizmo94
veterán
válasz
OPiiPO
üzenetére
Igen, az. Sajna. Ez a tipikus rózsaszín effektus, amelyik ezekre a mpx kamerákra jellemző.
Van rá néhány patch ami mérsékli,de eltűnni nem fog. Alcsonyabb fényviszonyok mellett, világos felület fényképezésekor megmarad..
Rengeteget volt már erről szó, a keresőben sok infot találsz róla. -
Itt középen a macska alatti betoncsík bal oldala normál, jobb oldala rózsaszínes. Ez normális egy SII-nél? Köszi!
http://www.flickr.com/photos/opiipo/6314948401/in/photostream
-
Piwi
veterán
válasz
SamsungMan
üzenetére
oké. köszönöm. akkor irány a titanium

-
Piwi
veterán
válasz
SamsungMan
üzenetére
melóhelyen vagyok igy nem lenne buli egy bootlop
a végén dolgoznom kell
wipe-ok kellenek felrakás előtt? -
Piwi
veterán
jó reggelt

látom van már csirke v30. nemrég raktam fel a v27-et KI4 alapra. vajon feldobhatom rá a v30at, vagy kell neki KJ alap?
-
zelma
aktív tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Én akkor kivétel vagyok (de igaz: egy tartalék készülék jó, ha van).
Egyébként anno a MioA701 javításakor én másik Mio-ót kaptam arra az időre (amit futár vissza is hozott!), tehát zoo barátunk nem mondott hülyeséget.
Az már egy más történet, hogy az S2 esetében ez nem így működik. Azonban, ha gyorsak, akkor azt a rövid időt teló nélkül is ki lehet bírni, ha nem, akkor előrelátó módon be kell szerezni egy tartalékot. -
SamsungMan
tag
[AndroidHouse TurkbeyRom Deluxe Edition V25 XWKJ1 NO WİPE videó]
ÚJDONSÁG
Siyah Kernel 2.1.1 Final
Tw4.5 eltávolított
Icon mód + 5 + 5 alkalmazás számos új Tw4
Figyeljük meg a kijelzőn a vizuális değşiklik
Sok vizuális változásokat a rendszerben
Keresés a képernyőn dialpad megváltozott
Hívás közben, megy egy alacsony zajszintű azaltacı + hang probléma javítva lett
Amikor Arám gyorsan visszatér a fő képernyőre, Auto
Multi-color kialakítása az akkumulátor ikon
Visual változás mms
Új háttérképek
Gyors és stabil rendszer( google forditó )

-
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
ch*pland, Samsung 32GB Class10. Egyéb kérdés?
Ha nincs, akkor nekem lenne egy: hányas ODIN való hozzá? -
zoo84
csendes tag
ezek után teljes mértékben igazat adok neked

-
xnace
őstag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Be kell menni az elso ZugGSM-be, es venni 3900 Forintert valami olcso retket, amin telefonalni, meg SMS-t irni lehet. SII mellett azert talan nem akkora tetel.
-
Pszihonaranc
senior tag
most nem kötöszködés végett írom, de ha egy embernek ilyen telefonja van, feltehető hogy nagy telefonmániás, ami azzal jár, hogy akaratán kívül is a ház minden zegzugából ,minden fiókjából ömlenek ki a régebbinél régebbi kacat, de még használható telefonok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
persze vannak kivételek. Amúgy megnyugtatlak: hétvégén is tevékenykedik az ügyfélszolgálat. Nagyon kellemes. Amint fentebb írtam (bár fent elírtam, mindenkitől elnézést kérek
ugyanis szerdát írtam) csütörtökön dudált a GLStől a csávó, ma (szombaton) (azaz már tegnap
) megint dudált a GLStől a csávó. Csak akkor vitte, ma hozta. Nagy pirospont az ügyfélszolgálatnak. Azt leszámítva hogy balfasz samsung elnyomtatta a telefonszámomat, és nem tudtak elérni egész végig 
-
zoo84
csendes tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Nos igazad van, mert az legalább négy út: először a szervízig, utána vissza, majd mégegyszer ugyanez. De hidd el nem mindenkinek van otthon másik készüléke, és ha junk telefont is kap az ember, legalább elérhető. Speziel, ha tőlem pénteken elviszik a telefont, és hétfő hajnali 3-ig nem hozzák vissza, akkor 2 hétig telcsi nélkül maradok külföldön. Nekem ez így nem racionális.
-
Pszihonaranc
senior tag
fú, szépen lemaradtam az eseményekről
nem baj , pótolok:(#31657) xnace igen, már láttam olyanokat is
(#31660) Gergőkee akkor áldom az eget, hogy nekem tökéletesen húzta dézi. Még mindig szerelmes vagyok belé

(#31665) Gergőkee ráérünk... nade mi van akkor ha eltelt az a mágikus 2év és 2 hónap? telefon húzza még egy ideig, utána selejt?
(#31686) zoo84 ha már nem veszed a fáradtságot, hogy beírd a keresőbe, legalább csak a mai hozzászólásokhoz visszagörgethetnél, mert pont ma írtam le kb mindent ami a kérdésedre válaszolna
...ja és ne keverd a szolgáltatót a samsung által megbízott szervizzel.
Az előbbi biztosít valami junk cserekészüléket, és 15 munkanapon belül kegyeskedik megjavítani. Az utóbbinak nem áll módjában cserekészüléket biztosítani (bár szörnyethal az ember 1 nap telefon nélkül) viszont kétszer fizet a futárnak és 24 órán belül szervizeli a készüléket, és ezt mind ingyen. Nos innentől kezdve úgy kell kalkulálni, ahogy az ember racionálisnak látja..
-
Gizmo94
veterán
válasz
HardRic
üzenetére
Nem hinném,hogy ezért ne jönnének.. szerintem inkább nem pörög a piac,így nem úgy fejlesztenek,mint régen.. Egyébként a demo kérdésben igazad van. Ki dobál ki pénzt olyasmire, amit ki sem próbálhat valahogyan? Még ha csak keveset is. Némelyik képeken mutatós játék meg app akkora szar,hogy a fáradságot nem éri meg, hogy átutald a pénzt.
-
Gizmo94
veterán
válasz
SamsungMan
üzenetére
Fasza..

Ha írsz nekik, szerintem megmondják. 
Ejnye, nem adsz pénzt játékokért, meg appokért? Nahát, fuj. (amúgy én sem)

zoo84: a készpénz nem is kéne?

Szerintem már számítanak arra,hogy valamilyen telefonod úgyis van mellette, ugyanilyet meg úgysem hagynának cserekészüléknek. A cserekészülékekről meg annyit, hogy ne kívánd feltétlenül.. Amikor még tavasszal a másik telómat vittem szervízbe, akartak adni egyet, de amikor a csaj előhúzott a fiókból egy kb. első generációs nokiát, mondtam, kösz, inkább keresek egy fülkét.
-
zoo84
csendes tag
válasz
Gizmo94
üzenetére
Ez furcsa. Ha már egyszer azt bevállalják, hogy kijönnek érte, elviszik megjavítani és visszahozzák, akkor miért nem hoznak valamit? Egyébként mi van ebbe furcsa? Ha ma MO-n valamelyik szolgáltatóhoz visszaviszed a készüléket egy hgy elromlott, ott mindig adnak egy másik készüléket, hogy addig azért telefonálni tudj. Neked mi lenne a fontosabb? hogy kijöjjenek a telefonért, és készülék nélkül, elérhetetlen maradsz 3 napig, vagy te beviszed a szervízbe, és kapsz addig egy cserekészüléket, hogy elérjenek?
De egyébként jöhetnének a pálmafás lányok is
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-roller topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem tudom mi bajja lehetett,de most tökéletes.érdekes...

Szerintem holnap, de kapok értesitést és linkelem.

Most tettem fel a criscelot
köszi azért már fentis van, annyi kérdésem lenne ha csengetési hangerő fentvan akkor fent miért mutatja a rezgő telefont ? azt hogy tudom onnan eltüntetni ?

)