Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
verser233
senior tag
Kedves SGS2 tulajdonosok!
Barátomnak van SGS2-je, én meg egyelőre csak tervezem de........
Olyan gondja van, hogy a hívó felek panaszkodnak, hogy olyan a hang mintha "víz alatt lenne" és sokszor alig értik, hogy mit mond. Kipróbáltuk és tényleg így van. Utána cseréltünk telefont úgyhogy nála volt az én telóm és nálam az sgs 2, de akkor jól hallottam őt engem viszont ő nem értett rendesen.
A kérdésem az, hogy valaki még ő rajta kívül tapasztalt még ilyen hibát? Vagy csak egyedi eset lehet?
-
rodman73
aktív tag
Rootolásnál a pda verzióhoz illő rootot kell választani ugye?
-
freddirty
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
én ugyan kétnaponta estéként felrakom az sgs2-t töltőre és reggel veszem le, de szerintem a blade-nél más volt a helyzet akkumulátor töltés szempontjából. Most is van egy blade a családban és ott hiába zöldül a led és írja hogy 100%, ez csak szoftveres érték, mert ha kikapcsolom a telefont akkor még tölt rá vagy fél órát míg újra zöld lesz a led. Ezek után még mindig van egy "stage" (nem tudom ez-e helyes szakmai kifelyezés de vki vmiért ezt használta, de máshol olvastam a bump charging kifejezést is) - az akksi ki-be majd újra töltés kikapcsolt állapotban.
SGS2-nél nem tapasztaltam semmi ilyesmit, szerintem nem lehet már rátölteni kikapcsolt állapotban.
Ha logikusan gondolkodom, akkor vmi olyasmi lehet a helyzet, hogy az android előbb letiltja a töltést mint az akksi saját elektronikája. Ha viszont kikapcsolod a telefont akkor már csak a litiumos akksiba épített elektronika az ami felel a túltöltés és a detontáció ellen
De hogy ezt miért nem tapasztaltam sgs2-vel azt nem tudom. -
F-ECT$
titán
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Ezt már tudja a legújabb TW alapból.
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
[link]
csak 3 betűt kellett volna beírnod a keresőbe...
egyébként alapból van listanézet, ha a menüben rányomsz az opciókra... -
Sziasztok.
Gyári t-és rom van az s2-ön.Belehet valahogy állitani saját mp3-at sms jelzöhangnál?Mert nekem csak a gyáriakat engedi saját hangot nem enged,vagy nem jól csinálom..
Köszi.
-
Pszihonaranc
senior tag
Hali
Valaki tudja, hogy hogy lehet a menüben a csempés elrendezésű ikonokat valami felé szempontból csoportosítani ? Pl hozzá adás dátuma., kategória, letöltött /gyári ... de legjobb lenne az abc sorrend. Engem nagyon zavar, hogy semmi rendszeressg nincs benne, az ikonokat meg ha egyszer kínkeservesen osszepakolgatom és hozzá adok meg egy appot, csúszik az egész... -
csabám
addikt
.
-
Lilifee
tag
Köszönöm Uraim!!
Gondolom érdemes frissíteni arra, vagy van esetleg negatív tapasztalat vele? -
Lilifee
tag
Sziasztok! 1 hete vagyok boldog SII tulaj, gyári rommal használom. Meg tudjátok mondani, h KIES-el melyik Romra frissít, ha egyáltalán frissít? S-em volt előtte, ott Darky-t használtam, de ennél most maradni akarok a gyári romoknál.
Jelenleg XXKE7 van rajta.
-
F-ECT$
titán
Érdekes dolgot tapasztaltam ma. Ha jól tudom, akkor a jelenlegi akksik egy töltés alatt több fázison keresztül töltődnek fel maximumra. A részleteket talán a ZTE Blade topicban olvastam, de a lényeg, hogyha egyből lehúzod a telefont, amikor jelzi, hogy kész, akkor még fér bele, és ha töltőn hagyod (mert pl éjjel van), akkor egy kis merülés után még "jócskán" tud rátölteni. (Gondolom ezért van az is, hogy egyből 99%-ra ugrik vissza az akksi, ha rögtön lehúzod a töltőről.)
Tegnap este én is egyből lehúztam, miután jelezte, hogy kész, és ma érezhetően jobban merül. Szóval ha megvolt a rom frissítés, az akksi kalibráció, és túl vagy 2-3 töltés-merülési fázison és még mindig úgy érzed, hogy túl sokat eszik, akkor próbáld ki azt, hogy egész éjjel a töltőn hagyod. Várom a tapasztalatokat

-
csukasi
tag
Lehet hogy hüleséget kérdezek, de ha kicserélem a bootloadert a régire hogy letudjam nullázni a jiggel a számlálót, utánna nem kell visszatenni az eredeti (KI4) bootloadert ? Egyáltalán hogy jutok hozzá az eredeti bootloaderhez. Mert lehet hogy a régi boottal lenullázom a számlálót, de ha a szervizben rájönnek hogy nem az eredeti rom bootloadere van a telón, ez is probléma lehet ?
-
smoli
aktív tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Ez azt jelenti hogy még rootolva sincs a telód?
Egyébként mindent az 1. hsz alapján kell csinálni. Erősen ajánlott akár többször figyelmesen átolvasni.
Szóval ha még nincs root akkor először a szoftververziódnak megfelelő root kernelt kell felrakni odinnal, majd utána efs mappát lementeni, azután mehet fel rá egy gyári KI4-es rom (ami jelenleg a legújabb) szintén odinnal és a neki megfelelő root kernel.
Ha custom romot akarsz a telódra, ezután következik majd annak a telepítése, de azt már CWM-ből megoldható.Ja ha vannak olyan alkalmazásaid telepítve, amiknek szeretnéd, hogy megmaradjanak a beállításai, akkor új rom előtt Titanium Backup Proval tudsz mentést csinálni róluk majd a végén visszaállítani őket.
-
F-ECT$
titán
válasz
LaptopSystem
üzenetére
-> 1. hsz.
-root
-efs mentés
-tbp mentés
-zip sd-re másolása
-full wipe
-install
-tbp restore
-öröm, bódottá
-
norboy28
csendes tag
sziasztok ! Valaki meg tudná mondani miért nem tudja a JIG lenullázni a számlálót csak kernel volt cserélve.(egyszer sikerült a jig-es módszer utána se többet).köszi a választ előre is
-
-
smoli
aktív tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy a programok menüben némely alkalmazás ikonja fölött, miért van egy piros pötty?
-
gyl66
tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Már van végleges 22-es verzió!!
-
ndlx
aktív tag
sziasztok
CM 7.1-et használ valaki? és ha igen, milyen tapasztalatokkal? megéri felrakni?
köszi.
-
smoli
aktív tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Ugyan nem nekem címezted, de ha tudok én is segítek.
Szóval mi az ami nem megy? -
-
lefkosia
őstag
válasz
[DE2JAY]
üzenetére
System info widget. Én ezt használom, a proci hőmérsékletén kívül több mindent jelenit meg. A 2.2 verzió a legutolsó.
-
[DE2JAY]
senior tag
Ajánljatok nekem ilyen procimeleg mérő progit! A nem mobilverziós PH foghatatlan melegre melegíti a gépet az új KI4-en is (KI8-on nem volt ennyire meleg. és a wifi jel is jobb volt.)
-
Pszihonaranc
senior tag
Hali
Valaki tudja, hogy hogy lehet a menüben a csempés elrendezésű ikonokat valami felé szempontból csoportosítani ? Pl hozzá adás dátuma., kategória, letöltött /gyári ... de legjobb lenne az abc sorrend. Engem nagyon zavar, hogy semmi rendszeressg nincs benne, az ikonokat meg ha egyszer kínkeservesen osszepakolgatom és hozzá adok meg egy appot, csúszik az egész...
-
Piwi
veterán
Sziasztok.
már csak pár óra és én is Galaxy S2 tulaj leszek
látom van pár régi ismerős a Galaxy S fórumból...ennek örülök
Épp xda-t nézem milyen romok vannak a készülékre,valamit fel kell dobjak délután.
további szép napot mindenkinek
-
R2D20208
addikt
-
Piotrus
tag
-
ndlx
aktív tag
sziasztok
valszeg egy nagyon buta kérdésem lesz.
lehet-e valamiképpen állítani a kontrasztját a telefonnak? mivel a fekete pl. annyira fekete, hogy pl az új angry birds pályákon nem lehet látni a fél képernyőt, mert minden részlet elveszik a sötétebb részeken, miközben a szemem kifolyik a világos részektől, azok annyira világítanak. nyilván kevesebb fényerővel is próbáltam, de a sötét rész úgy még pocsékabb.
nagyon szép lett az új angry b. seasons, de nagyon nagy csalódás volt látni S2-n. sajnos a defy-men klasszisokkal szebb, pedig gagyi kijelzője van. látni a részleteket, a színek pedig normálisak. kicsit az az érzésem, hogy a kevesebb több lett volna.
az S2-n már a kijelző beállításnál levettem film típusra, de így is extrém az egész.
nagyon örülnék ha valaki tudna rá valami megoldást.amúgy gyári rendszer van rajta. esetleg másik rommal nem jobb a kijelző? vagy azokkal is ennyire üvöltő?
köszi!
-
F-ECT$
titán
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Turkbey v21. Hosszú ideje először érzem, hogy ez akár hosszú időt is kibírhat nálam.
-
csabám
addikt
Speedmod K2 - 9:
- Removed -ffast-math from compiler optimizations
Just a very minor change from K2-8.
-
Piotrus
tag
Sziasztok!
A mai napon tervezem, egy Samsung Galaxy S2 I9100 vásárlását. A bolt hivatalos magyarországi Samsung garanciával hirdeti a készüléket.
Hallottam egy két rémtörténetet (pl. hogy garanciális javításra vitte valaki a készülékét és elküldték az egyént,mert állítólag Fülöp szigetekről való telója volt), s szeretném ezt megelőzni.
Hogy tudom ellenőrizni, hogy tényleg megfelelő készüléket vásároltam (,amit a magyar samsung szerviz elfogad) ? Mire ügyeljek ?? Esetleg bármi másra kell ügyelnem ??
Válaszokat előre is köszönöm!!
-
cochy
tag
Hi,
bármelyik rom-ra rárakhatok bármilyen kernelt? Vagy hogy van ez?
Esetleg van valakinek ötlete, hogy egy root-olt telfonon miért nem működik a 3 gombos recovery? mit lehet tennni ezügyben?
Köszönöm a segítséget.
-
R2D20208
addikt
válasz
lefkosia
üzenetére
Átlátszó óra Átlátszó időjárás
Waterwawe, és még valakinek ugyis igértem(Lagler). Parancsoljatok.
(#29513) lefkosia ezek maguk az apk-k. Nem tudom hogy elég-e simán telepíteni. Remélem rootolva vagy.
(#29516) lefkosia szívesen
-
-
-
Nocsesz1
senior tag
Szeretnék kicserélni egy program ikonját másra. Segítenétek hogy hol kell kicserélni?
-
lefkosia
őstag
Átlátszó accuweather létezik e XWKI4-re?
-
ajánlanátok nekem valami tuti romot ami bevált és tesztelt!
-
-
Favilla
tag
Az SGS2-m elromlott. A wifi-t nem lehet bekapcsolni rajta, és hamar lemerül. Valaki találkozott már ezzel?
-
mycso
veterán
válasz
engine88
üzenetére
No mivel nekem konkrét tapasztalatom van mind2-vel, ezért leírom.
Ahogy leírták romolható mind2. A különbség, hogy az s2 gyári rommal is tökéletes, a 2x-hez meg nincs olyan rom amivel használható lenne.A kijelzője az s2-nek sokkal kontrasztosabb, teltebb. Ami még nálam számított. hogy a 2x használhatatlan képeket csinál, az s2 pedig minden körülmény között használhatót.
Hardver, az lg gpu-ban erősebb papíron. Élesben nem látszik semmilyen különbség, bár itt sokan ráfogják az lg-nél a 2.2-es androidra, de nem az a ludas.
-
znagy69
őstag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Szia
Ha Telenoros vagy igazad lehet. De SGSI-en sokszor modem csere megoldotta. Nem tudom milyen ROM-od van. Ha nem Odinoztál akkor először szerviz, ha az nem segít akkor lehet sw-vel próbálkozni.
-
Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bezzeg Maemon..
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ki3-at neki
Nekem eddig talán 46 volt a rekord, bár mikor 1600 MHz-en elkezdtem tesztelni és fagyott, akkor lehet ment feljebb is, de azt értelemszerűen nem láttam.