Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
Dugd be a fülhallgatót, ha úgy van, akkor húzd ki és kész.
ui. Bocs, hogy egyesével írok, de telóról nem látom át jobban.
-
Rotate
veterán
akkor ezek szerint a Fishing Kings nincs SGS2-re... fura... mondjuk akartam anno ezt Optimus 2X-re és talán arra sem engedte...
-
Gizmo94
veterán
Na sikeresen kifektettem a telót a legújabb beta Turkbey rommal. CWM-ből szépen végigment, utána szépen boot, majd mindent szétcsapott, minden alkalmazás leáll, úgy néz ki az összes app és minden, de minden adat elveszett,a pc nem is látja a telót, nincs homescreen, stb.. Persze mentés sincs, lustaság miatt, így az egész jól belakott telónak kakukk.
Na legalább mostmár nem fogom sajnálni wipe-olni..Óvatosan ezzel a Turkbey beta-val....
-
gyl66
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem mountolja fel az SD-t nekem ugyan ezt csinálta... így esélyt se kapott a kipróbálásra

Senkinek semmi új tapasztalata a Turkbey új ROM-jával? Itt áll várakozón, hisz eddig csak negatív visszajelzések jöttek,,,

-
Hali.
Haver mobiljara nem birom feltenni a fozott Criskelo rom ot (se v22 ,sem v24).
Wipe data/cache/dalvik majd install zip from sd card. Es nem bootol be a telefon,kijon a Galaxy S 2 felirat, de semmi tobb...
Es ujra sem tudom telepiteni, mert ha ra megyek hogy install zip from sd card->chooze zip from sd card akkor nem jeleniti meg az sd kartya tartalmat ,egyszeruen ramegyek es kijon ujbol a chooze zip from sd card.
Csak ugy tudok ujra eletet lehelni bele,ha felteszem odinnal a gyari romot :/Szerintetek mi lehet a probema? S.O.S.
-
Rotate
veterán
na itt az utolsó free Gameloft játék, tegnap teljesen kiment a fejemből, egyébként az Order & Chaos Online volt tegnap ingyen, ma a Fishing Kings van, jó letöltést annak aki viszi

Fishing Kings is #free on Android HD for the next four hours, visit our store via your mobile: http://t.co/2TBtiTGI [UK Only]
A teendő ugyanaz mint eddig, mobilról, gyári böngészőből mobilnézetben megnyitni a fetni linket, és United Kingdomot kiválasztani
utána Download, és jön is
este 11-ig tölthető, jó szórakozást 
-
imrus72
tag
alapból azt hiszem az abbys 1.6-os van benne azzal iszonyatosan merült,tegnap raktam fel az idő hiba miatt az abbys 2.3-at,de azzal meg kimeredt egy csomószor,csak akksi ki-be segített.
Lehet,ha szűz telepítés után raknám fel,nem lenne vele gond,de már belaktam nem akarok most vacakolni vele.
megvárom a siyah 2-t,hátha azzal már nem fog késni.
amúgy a legstabilabb rom. -
imrus72
tag
-
smoli
aktív tag
válasz
blt.62
üzenetére
Nekem pl egyáltalán nem zavaró, pedig mielőtt megvettem én is azt hittem nagy lesz.
Viszont mindenképp ajánlanám, hogy menj el egy olyan boltba ahol ki van téve és meg lehet tapizni (pl MédiaMarkt). Azt, hogy a saját kezedben, neked mi mennyire kézenfekvő, csak te magad tudod eldönteni. -
Sógi
addikt
Jó napokat!

Használ itt vki KI8 FH 2.2 Batistát? Van tapasztalat? -
blt.62
őstag
Szio!
Az SGS2 méretre a legnagyobb mobil? Nem zavaró a nagy méret használat,és telefonálás alatt?? Venni szeretnék de kicsi a kezem,így nem tudom hogyan tudom kezelni. -
crane75
senior tag
válasz
csabám
üzenetére
Köszi, már fenn is van. Elég sokáig kellet viszont keresgélnem alkalmazást jelszóval védő progit, mert az eddigiek közül egy sem ment. A Visidion Applock végül elindult. Lehet, hogy még valami témát megpróbálok feltenni- ha tudsz valami igazán jót, ajánlhatsz párat
Köszi -
Richard!
addikt

-
DjBlero
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
neked is a v20.1 van fent? volt wifid?
-
ricshard444
veterán
Nálam meg nincs se a videóknak se a zenéknek hangja

-
Dreamie
őstag
Hali!
Bátyám el akarja adni a Galaxy 2-t, agyalok.... 2 hetes kártyafüggetlen van hozzá eredeti Samu töltőstok. 100k-t így megér? 2 év mo-i garanciával.
Köszi!
-
trobi28
addikt
XWKI4 gyári romhoz tudna valaki linkelni 1 root kernelt (estleg cwm-ből telepíthetőt)?
És egy linket ahonnan le tudnám szedni ezt a gyári romot hogy utána vissza tehessem ezt a kernelt mert csak a root kellene..Vagy van egyszerübb módja a root-olásnsak?
-
R2D20208
addikt
Persze hogy at lehet. A gepeden szedd ki abbol a rom ZIP-bol, a system/app-bol a contacts.apk- t pl total commanderrel, de jobb winrarral. Ha kivetted, rakd at belso sd - re a telodon, es a system/app mappaba ird felul root explorerrel es kesz is. Esetleg egy restart a telonak.
(sztem en megcsinalom ezt a tarcsazot szepre)
-
ch003067
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszi

-
ch003067
addikt
Elfelejtettem, hogy hogy kell PrintScree-nt csinálni a telóval. Elmondanátok megint légyszives? Mert le akarom fényképezni a MineCraft házamat, amit építettem

-
gyl66
tag
Kint van a Siyah v2.0 beta8
-
Varszegig
veterán
-
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
Köszi ezt megtaláltam anno én is, de ezt úgy értékeltem,hogy nem Lite'ning rom, csak a témája az, így nem kísérleteztem vele inkább...
Rom kitchen-en én is gondolkodom, mert igazából egy teljesen egyéni romtémát lehetne létrehozni, csak nem nagyon merek belevágni, mert eléggé hülyének érzem magam a kérdéshez, és elegendő időm sincs hozzá,hogy megtanuljam..
-
lefkosia
őstag
Vajon ezt kis hazánkban lehet e kapni, vagy csak ebay stb?
Bezke sgs1-en nagyot alakított

-
R2D20208
addikt
Ha mar volt bocsi...Akik SGS-en is nyomultak. Jo hir. Vegre magyar ROM merunk atjott SGS2 re. Bezke. Uj ROM magyar rommer (SGS- en nagyon jo ROM - jai vannak)
-
cundeyy
tag
Ors kornyeken nincs valakinek egy elado autos toltoje 2 ora magassagaban?
-
No.01
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
2 nap alatt 2x indult ujra... Most megtalaltam, de mar nem az a neve ami volt most Toxic ROM-nak hivjak Litening theme-el Itt talalod ha erdekel
Ha jol tudom masnak is volt ilyen problemaja es a kernel okozta amit azota lecserelt.
Igazsag szerint en meg mindig varok mert vannak mar jo fozott ROM-ok de ugy vagyok vele, h a szamomra tokeletes csak ugy jonne ossze ha mindegyikbol kiszedegetnem azt ami tetszik.
Arra meg sem idom sem energiam nincs.
Mondjuk meg mindig bizakodok benne, h lesz hivatalos portolasa a MIUI-nak mert az testreszabhatosag vegett szamomra etalon arrol nem is beszelve, h mennyi hasznos/okos megoldast tartalamzott mar "gyarilag"Addig LeoMar marad meg a ROM kitchen bar most gondolkodom, h az online kitchennel gyurok egy romot es a kitchen app-al letoltott theme-t megprobalom ravarazsolni... de ehhez is ido kell
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gizmo94
veterán
válasz
Varszegig
üzenetére
Szerencsére egyelőre úgy tűnik, semmi gond nálam a no wipe -al. Lite'ning 6.1-ről váltottam Turkbey-re. Csak símán feltoltam rá, semmi wipe, semmi extra és nem akad, nem laggol, símán fut teljesen. Amúgy nem vagyok a gyakori váltások híve, d kénytelen voltam, mert Litepro úgy tűnik, feladta a fejlesztést. Egyelőre nem bántam meg, jónak tűnik a "török rom"

-
pzstm
titán
jónak tűnik ez a KI8 így elsőre...ami zavaró, az a rezgő akksi jele akkoris ha nem némán van a telefon(csörög+rezeg híváskor)
-
Gizmo94
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Kipróbálom ezt a SmartassV2- settinget. Ha már csinos segg, akkor nagyon rossz nem lehet..

Varszegig: Én mostanában mindent n wipe rakok fel, nincs kedvem mentegetni.. Mondjuk, most a Siyah 2.0 beta magától nyomott egy partition cache és egy dalvik wipe-ot amikor települt cwm-ből.
-
-
scapegt
őstag
Rendeltem egy ilyen bőrtokot, kíváncsian várom, milyen lesz

-
zeroo5ux
aktív tag
aki váltott Criskelorol, milyen romra váltott?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és nem kell dicsérni, még mindíg a legjobb!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)