Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz
Piotrus #31285 üzenetére
kikapcsolt állapotban ez Androidnál lehetetlen... mivel a rendszer nem fut, nincs mi indítsa... helyette tudom ajánlani a repülő módot... híni akkor sem tudnak éjjel, nem is merül szinte, és tudsz ébresztőt rakni
ha raksz ki egy egyszerű Airplane Mode On/Off widgetet, akkor meg egyszerűen tudod ki-be kapcsolgatni...
másik 2 kérdésedre nem tudok válaszolni...
-
Kapanyél
őstag
válasz
Piotrus #25992 üzenetére
Nem tudom, hogy a hazai forgalmazók fölhagytak-e már azon magatartásukkal, amely szerint csak a magyarországi forgalmazóktól vásárolt (azaz magyar jótállási papírral rendelkező) készülékeket szervizelnek jótállási időn belül ingyen.
Szerintem még nem (ezzel védik a piacukat).
Eszerint a gyári - de nem magyar - jótállású készüléket csak legközelebb Bécsben tudod Samsung márkaszervizbe vinni. Vagy a boltba, ahol vetted.gyl66 Köszönöm!
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Piotrus #25984 üzenetére
2 év gyártói: a nevében is benne van , hogyha rendeltetés szerű használatból eredendő meghibásodás lép fel a vásárlástól számított 24 hónapon belül a GYÁRTÓ vállalja az ingyenes javítást, illetve cserét ha olyan a probléma. Boltnak innentől kezdve nincs köze hozzá
Gsm bolt meg annyi van pesten mint kecskesajtban a fehérje ott van a speedshop kellégánk illetve xxlgsm ha valamivel szűkösebb a tárcád. Én speckó tétől vettem előfizura, mert az nekem jobban megérte.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest