Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
Szerintem a David féle mutánsos küldetés az SGM-ben van, vagy legalábbis itt szó sem volt ilyesmiről. De nem igazán para, mert közben elhajtottam Szakállt a fenébe, hogy keresse meg magának a cuccot, és rögtön elkezdett mindenféle artit árulni. Nekem meg igazából ez volt a lényeg, mert sehol nem találtam iszap képződményt, amit a vadász bázison várakozó fickónak kell adnom. Miután elutasítottam, máris volt nála vagy ezer féle, közte szerencsére iszap is.
Egyre jobban éreztem, hogy valami hív... A zóna volt, én pedig csak tessék-lássék próbáltam ellenállni...

Igen, már ötödik éve a Fixdirectben. Nagyon szeretem csinálni, bár most iszonyatos a hajtás. Kilépett a kollégám, így most a két személyes csoport minden nyűgjét én, és egy padavan visszük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25+ / 12/256GB / Kártyafüggetlen / Gyári Garancia 2028.07.11-ig
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield