- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
shield #35704 üzenetére
Más játékhoz biztos nem lenne türelmem, illetve hozzá sem fognék. De bevállaltam magamnak és nem szeretek semmit sem sokáig görgetni magam előtt. De ne gondold, hogy sokat foglalkozok vele, pár órát napi szinten, amikor van kedvem. Az OGSE-val nagyon megszenvedtem, rengeteg melóm volt, és nagyon fáradt voltam , amikor fordítgattam, de valahogy meglett. Ezt be is rakhatod az összefoglalóba, ha lesz időd, kedved stb. Egyébként nekem is első a család, a munka, meg sok minden más, és csak utnána az ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS ÚJ M4 APPLE MACBOOK AIR M4 256GB 16GB RAM
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest