- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Yettel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
sklopp
üzenetére
Köszi ezt a videót, és ha jól emlékszem úgy írták a szövegfájlban amikor fordítottam, hogy 10 percet kell várni a szkennerre, néztem a videóban a fickó óráját és ő 1 óra múlva vette föl a szkennert, azért nem sikerülhetett nekem a feladat.
Még az is felmerült bennem, a könyvel kapcsolatban, hogy elhúzódhatott a lövöldözés, és közben eltűntek a hullák. Nekem nem volt ilyen problémám, többször is megtaláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Automata kávégépek
- Battlefield 6
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- BMW topik
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Assetto Corsa Rally
- OpenWRT topic
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még az is felmerült bennem, a könyvel kapcsolatban, hogy elhúzódhatott a lövöldözés, és közben eltűntek a hullák. Nekem nem volt ilyen problémám, többször is megtaláltam.
shield