- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
sklopp #35782 üzenetére
Nem figyeltem meg, van-e benne autosave, ha igen ez megoldás. Bemehetsz később jó cuccokért, megfelelő öltözetben, abba az anomáliába. Ha zavar a sűrű kitörés, és a savas eső, lehet rajta módosítani a beállításoknál.
Találkoztál már ezzel? Ez már van olyan szívós, mint SaGa fordította egyik könyvében. Egyszer belelőttem vagy hatszáz géppuska lőszert, de semmi. Legfeljebb lassabban szaladt a lőszer súlya miatt. Ki lehet lőni, ha találsz nyílpuskát, ne add el. azzal el lehet intézni, bár Fantom segítsége is kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő