- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
speki1982 #37735 üzenetére
A Járműtemető kimaradt nekem, jól jönne hozzá egy végigjátszás. Elírtam, Jupiteren monolitosok vannak. Kb 8-10-en vannak egy-egy elfoglalt bázison, és egyáltalán nem erős ellenfelek. Megvan az 5 totem is, viszem őket a bárba a csaposnak, jó pénz jár érte. Ahogy írtad, eléggé alap felszerelésekhez juthatunk hozzá, de full-ra fejlesztve nagyon hatékonyak, és ellenállók. ( exóban PKM-el Terminátorok lennénk) Megszereztem a tudós laborban a legújabb detektort, ez jelzi a műtárgyakat, és az anomáliákat, valamint a rejtekhelyeket jelző artit. Remek játék ez.
' Tzs , "a Mega-n hol?" jelenleg csak a Return to the Zone- magyarításom van.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
speki1982 #37701 üzenetére
speki1982: OMFG! Meg a "furcsa" R betű is megkevert, vagy egyszerűen csak figyelmetlen voltam. Köszi a magyarázatot! Ma kipróbálom, ha felkeltem.
Amúgy a ST2-őt csak videókon láttam egyenlőre, de totál egyet tudok érteni veled.emre, SaGa: átírtam nem működik egyenlőre, de köszönöm a tippeket, átnézem a SaGa féle linket!
Laris köszi, hogy kiírtad én az Utazás-ban vagyok.
shield, köszi a yt videót! Bele fogok nézni! A Chernobylite-ot meddig vitted? Én abbahagytam a vége előtt, most hogy a full verzió kijött újra fogom kezdeni valszeg. Bár a tábor építési herce-hurca kivitte az arcomat, majdnem az miatt hagytam abba az egészet
-
Laris2
senior tag
válasz
speki1982 #37664 üzenetére
Igen, és ebben benne van a negyedik rész is. A fordítás guglis, de teljesen érthető, azért a sarkalatos részeket pontosítottam. (több helyen olvastam, hogy vannak akik megelégednének egy fél fordítással is, ez ennél több. Viszont egy spéci fordításra, sok száz órát kellene fordítani.
kérdés?.............) -
Laris2
senior tag
válasz
speki1982 #36353 üzenetére
Igen fordítom, nem mondanám egy nagy durranásnak, de arra jó amit fentebb írtam. Van benne vagy száz küldetés, de sajnos ezeket át is lehet ugrani, ami miatt lemaradhatunk sok érdekességről.
Két teljesen új pályán játszódik a cselekmény, az egyik a labor, ahol kezdtük, és ahol majd.....
-
-
Erdő
tag
válasz
speki1982 #31630 üzenetére
Ez az egyedi Vintar jó ötlet volt! Én eddig, rendszerető módon, mindig leadtam a fegyvert Mennydörgőnek. Pedig a legjobb mesterlövész fegyver, amit eddig találtam. A dumdum a szűk keresztmetszet, de 9.39-es lőszerrel is működik, és akkor nem kell minden(ki)re dumdum-ot használni. (Nálam a 9.39-es be van állítva a fegyver ltx-ében, csak a dumdum után nem vessző, hanem pontosvessző van (volt), ezért nem lehetett rá átváltani.)
-
shield
Topikgazda
válasz
speki1982 #31630 üzenetére
Nem tudom honnét van nekem, nem emlékszem, talán valamelyik rejtekhelyen találtam. Jupiternél messzebb nem voltam és elég kevés(relatíve) küldetést csináltam meg, de nekem meg lett. Próbálok majd visszatöltögetni, talán rájövök. Ha jól emlékszem Tzs írt a lángszóróról, ezért én is elhatároztam, hogy a pripyati átkelésnél ezt használom. Gyűjtöm is a naftát hozzá. Lehet hogy Tzs tudja a kérdésedre a választ.
-
shield
Topikgazda
válasz
speki1982 #31456 üzenetére
Érdekes módon most nálam is elég jól megy, ha a korábbi szívatásokat nézem. A raktárnál levő mutáns támadások visszaverésénél nem volt gond a mentéssel mint előzőleg. Most a képződmény keresők meggyilkolása - a Szabadságos spicli - szövegével kínlódok, de azért lassacskán haladok vele, nagyon szívatós a szöveg. Sajnos a Monolitosokat még nem tudtam csatlakoztatni senkihez sem, pedig elvileg azok a feltételek meg vannak, amik más modnál kellettek. Igaz ebben sok minden meg van változtatva.
Egyszer csak neki állok a fegyverek belövéséhez is, és a páncélok leírásánál levő hibák javításához is, mint pl. az alap képződmény tartók stb...
Begyűjtöm a log fájlokat is, mert bizony vannak hibás .ogg fájlok amiket javítani fogok. -
Aarpok
őstag
válasz
speki1982 #30453 üzenetére
A módok már csak ilyenek jobb tölük a játék,de sajnos a hibák is sokasodhatnak.Amíg a Geo - hoz nem volt javítás pripyat - ig jól muzsikált,majd megkergült,de szerencsére kijavították és én az egyik legjobb sgm módnak tartom.Jó lenne fordítás hozzá,csak sok a szöveg és még senki nem vállata.Igen a Geoban is van lángszóró remekül lehet aprítani vele.
-
Aarpok
őstag
válasz
speki1982 #30446 üzenetére
Akkor passzolom nem tudok érdemlegeset mondani.Igen arra én is emlékszem,de nem tudom hirtelen melyik módban volt (kicsit viccesek voltak).AZ SGM módokban szokott lenni egy SGM options menü az alatt ha a "Disable the colonization of empty places" be van pipálva akkor nem termelődnek újra.Magyarul most hirtelen nem tudom,hogy van bent,ha bent van.
-
Aarpok
őstag
válasz
speki1982 #30430 üzenetére
Szerintem lesz Bagoly - Novikov küldetés,de csak Chapaev és társai halála után.Haláluk után Szultán adni fogja a Sevchenko - s bulit,majd Szakálltól a fegyverüzlet meghiúsítása és ezután szerintem már kapni fogod a 3 veles küldetést (legalább is a SGM Geo - ban így volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged