-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #37484 üzenetére
Persze, az ekezetes betuk hianya nem gond, en igy szoktam meg ekezetek nelkul, mivel igy gyorsabban tudok irni az angol billentyuzeten, szerintem masnak sem gond, mindenki tud ekezetek nelkul is olvasni es ertelmezni.
A vegigjatszast en fogom feszegetni, ha sikerul tampontot talalnom itt a forumon, szerintem volt szo errol a modrol, csak par dologra emlekszem, a verszivora az erdoben, a gyar elleni sztalkertamadasra a banditak ellen, a terkep felso felen levo helikopternel egy kuldetesre, es arra, hogy a sztalkerbazison elakadt a kuldetessorozat amikor jatszodtam, igy a modot nem fejeztem be, ennyi. Majd meg benezek, hogy lam masnak van-e valami hozzafuznivaloja...Elore is mindent koszonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest