- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Magnum_ #8576 üzenetére
Igyekszem, remélhetőleg majd jövőhéten ha lemegy a dolgozatidőszak akkor tudok menni, igyexem miharabb.
Ksparrow: Jaja, hát sajna akkor bénult meg Csepel amikor összejött volna minden...
De azért összejött, és ez a lényeg.
De azért igyekszem a 2650est megnyerni, kéne a 2 450es NokiaEgyébként van egy csomó mobilos és egyéb lomom, fülhallgatók stb.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #8485 üzenetére
arról, hogy nekem nem tetszik a sima , az eredeti színben. mert az antenna részen- hiába titán az egész telefon- béna, hogy fekete. rendben, hogy nem lehetett titán, de akkor is, legalább valami színbeli hasonlóság lehetne. amúgy a telefon faja, de akkor már inkább egyen az egész full fekete, az nekem egészben is jobban tetszik. meg akkor nem feltűnő a színkülönbség...
-
Magnum_
nagyúr
-
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #8408 üzenetére
nemisazért, csak rosszmájúskodtam kicsit...
ismerős összeszámolta, mennyit érhetnek az alább felsorolt telefonok, maradjuk annyiban, ha mindet eladnám, meglenne az első autóm, egy nem is rossz darab. ilyesmi de ehhez el kéne menjen mind... majd egyszer, amikor már Rolls Royce jön ki belőlük! -
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8374 üzenetére
Köszi
De miért is jobb a v3688? Mert fekete és nincsenek benne játékok?
Én ezzel a Hanoi tornyai nevű játékkal el tudom ütni az időt.
Ma nem volt sikeres a piacozás,5-kor értem haza buliból aztán 7 kor keltem volna de reflexből kinyomtam a telót,9 után sikerült kimennem,nem volt semmi említésre méltó. -
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #8377 üzenetére
le fogom, hidd el..
a legjobb, olyan kis kockás kijelzője van kívül, mint a 2110nek, ugyanakkor már meg tudja jeleníteni kint az órát, dátumot!
van kint egy menüpont, hogy mit mutasson: Uhrzeit, Datum, Beides, vagy Weder noch (óra, dátum, mindkettő, egyik sem)
milyen jó, kedden német nyelvvizsga! -
Earl_Muttley
őstag
válasz
Magnum_ #8188 üzenetére
Nem azért mondtam csak olyan vackokkal menőznek mint a Samu Monte, SE W950 (onnan lett nekem Ray-Banem) de aikor meglátták ezt rákezdik Zoli b++meg dejó tellád van, rádszakadt az ótépé... Magyarok, csak szlenget használnak
Bezzeg a 6310en szakadtak...
A felújítottak mennyire jó minőségüek?
-
golya32
senior tag
válasz
Magnum_ #8115 üzenetére
hát én minden 2.-3. este megszoktam inni 2dl vörösbort akkor jobban alszom!
Kb 1 hónapja rúgtam be Pécsen amikor a lányomat vittem táncversenyre, határeset volt a szálláson megittunk egy másik apukával 1l páleszt, nagyon finom volt de ütött. De legalább másnap nem fájt a fejem. -
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #8101 üzenetére
ha jól tudom, az első por-ütés-cseppálló Nokia. egy zajszintmérővel meg még egy-két okossággal felturbózott, marha kényelmes 6210hez tudnám hasonlítani (sokkal jobbak a gombok) Csak túl Nagy használni. meg folyton parázok a gumi miatt.
Holnap Szalagavató, milyen telefont vigyek?
(szerintem a 6021 lesz, mert kicsi is, de nem is hagyom el..
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #7980 üzenetére
Brrr,gyönyörű!! Most ezt vadászom,meg az R520-ast! Múlthéten volt fent vaterán 4k-ért egy szép kék, meg hibátlan,kérdeztem a cuccal kapcsolatban,mire megnéztem a választ leütötték,pedig tuti megvettem volna,csak megkérdezem má' hogy végfokos-e,nem lenne jó ha itt derülne ki
Minolta: Nekem kellene egy olyan töltő.
Pastika: az ilyet hogy felejted el?Ha sima,homokszínű,gyári előlapos akko lehet ,hogy érdekel.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #7676 üzenetére
Nincs!
Ezért ezt a képet linkeltem amelyiken nincsennek rajta és ezért írtam úgy,hogy "ehez"(#7677) pszili8 De akkor bekapcs gomb nyomkodásakor miért váltja a külső,belső kijelző világítását??Közben nem nyitogatom
na meg,ha nem nyúlok hozzá akkor is lefagy a külseje.Vagy csak én akarom bemesélni magamnak,hogy szoftos és nem szallagkábeles!?
(árban nem mindegy)
(#7680) Dj Tommy Ezek nem az enyémek
Netes kép...Nekem csak a 9110,9210,9300 van meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged