-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Nagyon szépen köszönöm a választ, ma sikeresen szert is tettem egy ilyen Samsung M7500 Emporio Armani készülékre!
A stílus és a minőség Armani, az ár pedig Samsung, ezért nagy pirospont jár érte, és már most ezerszer jobban megkedveltem, mint a Sonim-omat, ami megy a polcra.
Végre tudok ébresztésnek saját MP3-at beállítani, végre tudok saját MP3-at beállítani SMS-hangnak, végre belefér a zsebembe a telefon (kb. harmad olyan vastag, mint a Sonimom), végre vállalható a külső is, és nekem nagyon-nagyon bejön.
Felhívtam Budapest összes GSMboltját, de sehol nem volt már, és még rendelni sem tudnak, mert a nagykereknek sincs egy darab sem, és ráleltem egy hírdetésre, amiben használtan hírdették. Elmentem érte ma kora-délután, és ahogy a srác mondta, tökéletes állapotban van, újszerű, sehol nincs leverve, nem kopottak a sarkai, a kijelző is jó állapotban van, de visszaraktam azért rá a gyári fóliát is, és dobozostul, minden tartozékkal kaptam meg. A doboz előtt le a kalappal, minőségi, jól összerakott: a teló dobozán belül egy ilyen zipzárral szétnyitható kis bársonybélésű akármiben ül a teló, és a zsebecskéiben vannak a tartozékok, nagyon ott van a szeren. Nincs benne WiFi, meg GPS, de engem aztán nem éredekel, netezni bárhol, bármikor lehet most már mindenen, GPS-nek meg ott a Garmin navim. Úgyhogy nekem nagyon pozitív az összkép! -
csoda120
aktív tag
Ma vettem egy E50-est.Az 5-ös és a csillag gomb nem megy rajta,de ettől eltekintve hibátlanul megy.Otthon van még egy E50-em amiből eladtam a kijelzőt,így abból kiveszem a billfóliát és lessz mégegy működő E50-em amit szerintem adok is tovább mert kell a pénz...
Meg vettem még egy N-gage classicot is aminek a hangszórója rossz,így abból is tudok egy hibátlanul működőt összerakni.
Plusz veszek még egy D600-ast szallagkábel hibával.Valakinek van valami új szerzeménye??
Jah meg néztem a vaterán D500-D600 szallagkábel csak 750ft.
Nem is sok érte
-
zorzy4
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest