- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0rnad0
addikt
válasz
selenge #13453 üzenetére
Boldog Új Évet! Mondjuk neked nem kezdődött jól, ha egyből meló...
Megvettem a vaterás M65-öt, nagyon szép állapotú, kijelzőn van pár apróbb karc, de minden gumidugó megvan hozzá+doboz. Valaki javíttatott már simkártya foglalatot? "Csak" egy kis pöcök van kitörve, holnap rákérdezek, mennyiért csinálják meg.
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #13158 üzenetére
Nem tudom sajnos.Ma elmentem nagy vigyorral,hogy megveszem a Google Nexus S-t a Media Markt-ban,bemegyek a telefon 79990Ft,mondom mi a f*sz múlt héten még 69990Ft volt,megkérdeztem a srácot,hogy miért,a válasz : népszerű volt mostanában ezért felemelték az árát.
Ígyhát nem lett Nexus S-em
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #12824 üzenetére
Szerintem is,akkoriban mindenki csak ámult rajta! Sokáig csak álmodoztam róla,a prospektusa még ma is megvan
aztán megvettem újonnan(ezt volt az egyetlen telefonom amit újan vettem),a családban volt 5db,az enyém pókember extrás volt.Az a poén,hogy faterom 80k-ért vette,keresztanyum 40k-ért,én asszem 30k-ért kereszttesóm 26k-ért,mindezt fél év alatt kb...2 évig megvolt(nálam ebben is rekorder),egyetlen dolog amit nem szerettem benne az a 2 Mb memória,ezért is cseréltem le,egy Nokia 6230 váltotta.Pont most kaptam egy T610-es hétvégén,de már van egy másik is,sajnos elég kopottak,kéne egy karcmentes.
-
törölt tag
válasz
selenge #12668 üzenetére
2 hét még semmi ha amcsiból rendelsz. Ha a vámon tartják, akkor hamarosan kapsz egy levelet a postától, hogy igazold a vásárlás összegét, hogy kell e vámot fizetni vagy nem. Ha van tracking numbered, akkor odaszólhatsz a vámra, hogy mi van.
További infó a paypalos topicban, többezerszer leírtuk az ügymenetet. -
törölt tag
válasz
selenge #10868 üzenetére
Nem csináltam még végfokcserét, jelenleg nincs is hozzá eszközöm, mindössze csak elgondolkodtam, hogy érdemes lenne-e elkezdeni. Bár van hőlégfúvóm, de félek, hogy az inkább ártana az alaplapnak, mint használna. Míg egy áramköri lapról le tudod szedni a sérülékeny alkatrészeket (kondik, műanyag-elemek) fúvás előtt, addig egy mobil alaplapján meglehetősen szűk a hely...
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #10757 üzenetére
Ebben mi az érdekes?Az ilyen pakkok titka hogy van benne 1-2 érdekes(itt a ringo az,esetleg a Bosch 608,de az valószínű B-Free függő az enyém is az
)ezek nélkül a pakk értéktelen lenne ezért nem adja külön,és lehet,hogy nem is működnek.Én ennyi pénzt biztos nem adnék néptelefon alkatrészekért,de te tudod.
-
meroly
veterán
válasz
selenge #10664 üzenetére
Ez az accompli? Azért ez nem semmi
-
Pastika
aktív tag
válasz
selenge #10630 üzenetére
Persze izlések és pofonok. Én meguntam azt, hogy folyamatosan túrkáljak a registryben, főzött ROM-kat keressek, hogy egy normális telefont kapjak. stb. Nekem a szifon pont a stabilitás, egyszerűség miatt tetszik, persze van egy két dolog amit szokni kell, de ez megvan minden OS-ben. Szvsz a Vertu, Gresso ezek státuszszimbólumom. Az iPhone nem az, szerintem sosem volt az, legalábbis az én értékrendemben.
Lehet öregszem, de nekem mostmár az kell hogy buzerálás nélkül legyen egy megbízható smartphoneom, ezért vagyok iOs és Blackberry párti. Azt látom, hogy nincs meg a fragmentáció ha egy brand tartja kezében a HW-t és az SW-t. -
Pastika
aktív tag
válasz
selenge #10628 üzenetére
Ti mazohisták vagytok
Volt WiMo 5.0 és 6.5 de köszönöm.. A WP7 már elvből nem kell, menjenek a metro csempe felülettel a fenébe. Lehet hogy később fasza lesz, de most nagyon kiforratlan no meg ott aztán tényleg minden gyártó kütyüje tökegyforma.
Azért ne az legyen, hogy ájfonbuzi vagyok, és hogy flamet gerjesztek -
törölt tag
válasz
selenge #10463 üzenetére
Hát ugye az akku kizárva, esetleg egy szoftverfrissítést meg lehet próbálni, nem tudom van-e ezeknek olyan szervizszoftvere, ahol finomhangolni lehet az akkutöltést stb, de nem is érdemes piszkálni ezeket szerintem. SMD alkatrészek hibafeltárása / forrasztása pedig szerintem elég kivitelezhetetlen otthoni körülmények között. Szoktak csinálni alkoholos ultrahangos tisztítást, esetleg a panel hőlégfúvását, de nem minden esetben vezet eredményre.
Az új akku mennyire új? Gyári?
-
törölt tag
válasz
selenge #10039 üzenetére
Hmm ennek nem tudom a technikai magyarázatát, nem hallottam még róla. Fujinak a SuperCCD-je szerintem a digitális fotózás egyik legjobb találmánya. Egyik gyártó gépe sem veszi fel a versenyt a Fujik színhűségével, színvisszaadásával. (No flame, saját vélemény, sok gépem volt már.)
-
törölt tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #9382 üzenetére
Nem vagyok moto buzi,csak már Nokiából minden megvan amit legjobban szerettem volna,azért így is akad még1-2 rtka,inkább Ericsson meg Motorolára meg minden másra vagyok ráállva.Egy R520m kellene nagyon már,még mindig bánom,hogy az első ft-n nem vettem meg Minoltától.Most dokkolókat vadászok,meg szemezgetek egy régen áhított Siemens-el.
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #9334 üzenetére
A fogyasztást a cipő nehézsége határozza meg
A váltóról ne is beszéljünk,nem tudom ki találta ki ezt a bowdenes megoldást,nagyon pontatlan.Pl.az én expertemmel ha 90-100-al megyek akkor 5l-t fogyaszt,ha 130-140 akkor 8l.Ilyenek a francia autók,faternek volt céges kocsija egy citroen "szara" 1.9td normál tempónál 5l,ha tolta neki 150 körül akkor 9-10l.Ugyanez a megboldogult Audi A6-osunk 100-110 körül 7l,150-160 körül 7,5-8l,az csak mellékes,hogy 180-nál a légy fingását meg lehetett hallani olyan csendes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok