- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
-
quailstorm
félisten
-
bunkomen
aktív tag
válasz
arkades #31317 üzenetére
Hanyagold... Dehogynem, kéne hogy legyen matrica, az akku is utángyártott és az a 400+ látogató sem véletlen, hogy nem vitte el
Stufen: Azt a hó fehér gombsort irigylem, az enyém be van sárgulva (valakinek ötlet a fehérítésre?). De amúgy 5-ért volt fent egy szintén dobozos, kb annyit is ér max
-
-
norrberth
addikt
válasz
arkades #30981 üzenetére
A Nokia 8310 eshez érzelmi szálak fűznek
Sok bajban volt hűséges társ. "ami a mai telefonokról nem mondható el" beteszem a farmer zsebbe és elhajlik! egyszer le ejtem a kijelző repül. lefagynak ha nem indítom újra hetente. és még sorolhatnám Bezzeg régi készülékek stílusosak van olyan ami még mai szemmel is megállná a helyét.
-
stufen2
aktív tag
válasz
arkades #30890 üzenetére
Fényévekre le volt maradva a nokia anno, emlékszem amikor én vettem amikor vettem a k750i-t amit előrendeltem a pannonban, akkor volt a boltokban az n70. Akkor már a telefonos újságokban meg a neten azt lehetett olvasni, hogy tízen akárhány Mpixeles kamerával szerelt, elforgatható kijelzős flippes, telefonokon nézik a tv-t japánban.
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #30579 üzenetére
Mivel még két napig Vodafone függő marad, használni használni nem tudom. De nem tetszik. Mivel ugye nem érintőkijeltős, a Sony-féle jog-dial megoldással megy a navigáció. Ez rettenetes. Mert a 8700g-n még elmegy, ott van pl bekapcsológomb, a *-gal lezár, stb. de ez még nem. Így végig kell görgetni a menüt a bill. lezárásáért, és ugyanígy a görgővel kell feloldani is. Ja, és az jó, hogy ha beteszed az akkut, elindul, de kikapcsolás után még nem jöttem rá, hogy kéne elindítani
ja és a megvilágítatlan kijelző... (jó, kapcsolható, de akkor is, egy 9110-en még elment...) Szerezz 9700-t, azt tudom ajánlani inkább. Vagy valami Curve. szívesen megmutatom, van pár. most használom a 9700 Boldot, oda vagyok meg vissza.
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #27965 üzenetére
nem az emberrel van bajom, a termékkel. Nagy hype, mindenkinek a legújabb kell... pl 4S-re kiadták az iOS 7-et, ami meghajtja a procit, annyira, hogy besárhul felette a kijelző. Hát kösz, ebből nem kérek. A symbian az nekem tökééletesen elég. Volt. Most, hogy kivettem a BB z10-est, egyszerűen oda vagyok meg vissza. Nem mondom, zenére lehetne jobb, de arra ott a 808 amúgy is. Szóval asszem megvan az utód. Még kipróbálok 1-2 típust, de ez nagyon bejön, kamerára is (bár gépen még nm láttam) kijelzőre, felhasználói felületre. és nem maradok le semmiről, mert mennek a droid appok.
-
Sucuka
senior tag
válasz
arkades #27907 üzenetére
Én simán lepattintottam az elejét, csak egy régi elhasznált, érvénytelen bankkártya, vagy telefonkártya kell hozáá, ezzel kell szépen szétfeszíteni, és garantáltan nem okozol kárt semmiben. Persze előtte az antennát ki kell venni a helyéről.
Próbálkozz csak, menni fog. De mondom, csak műanyag kártya, semmi fém!
-
Dr Dee
tag
válasz
arkades #27609 üzenetére
Nincs gyors hívás benne! Nincs telefonkönyv sem! SMS sincs! Ha SIM kártyán vannak számok tárolva,akkor azonosítja a bejövő hívást! Az utolsó nem fogadottat fogadott,tárcsázott hívásokat 10 db-ig tárolja, pici nyilakkal! A feleségem használja,bár magamnak találtam ki...de lenyúlta:-))
-
Dr Dee
tag
válasz
arkades #27436 üzenetére
Nekem is a T28-as dobozosomnak szállt el a végfokja... bár már van donor( köszönet minoltának) viszont nincs szerelőm aki hozzá tud nyúlni
Valakinek Budapesten van?
Más: Nokia BH-104-es bluetooth-tal működik az iPhone? Elméletileg a kocsiban a Nokia CK-7W-vel hibátlanul kommunikál!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest