- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Gaborpecs #20700 üzenetére
Pénzt én is csak szépért, vagy ritkáért adok ki. Eleinte én is megvettem majdnem akármit, ami kicsit is ritkább volt egy A40-nél.
Ingyenesekkel úgy vagyok, hogy a kuka és köztem választhat. Általában ezeken keresek egy kicsit, mert az illetőt nem érdekli hova kerül.
Holnap kapok valamit, amiről majd jön beszámoló. Remélem javítható, mert ugyan ingyencucc, és dobozos is, de ha működne, az lenne az igazi.meg ugyanattól a tagtól egy nagyon leharcolt, gombhibás, de működő 6220 classic. 1000 ft-ért
-
KSparrow
őstag
válasz
Persze, megértem a dolgot. nekem is ez volt a baj a Mobilmementókkal, volt pl a 6260-asom, amit nem vittem el, mert nem volt szép állapotban. az 5210-re is akkor vettem meg a házat, 4000-ért. a kiálításra csak. (meg utána nekem megmaradt a szép telefon, persze
) Szóval nekem is 2 dolog, ami hajt: egyrészt legyen meg a telefon, legyen szép (ha nem is új, de szép legyen) és olcsó
Amúgy telefonlezúzás: balesetek mindig vannak, nekem is esett már le a lépcsőn a frissen felújított 5510, azért is nincs rajta a fólia, mert az megfogta a karcokat hála az égnek.
A 6800-ám nem volt ilyen szerencsés, az leesett a legfelső lépcsőfokról, egyenesen a parkettára (deszkalépcsők vannak nálunk). Kicsúszott a zsebembúl. Nem lett baja szerecsére, mert szétesett darabokra (akku, hátlap, telefon) és nem tört el sehol, mert az, hogy szétesett, relatív jól elnyelte az esési energiát. De igyekszem vigyázni a telefonokra, ha csak lehet. -
zorzy4
addikt
válasz
Persze ez érthető, és gyönyörű a gyűjteményed.
Én meg úgy vagyok vele, mivel ritka telefonokat gyűjtők, amikből általában nem jön kettő egymásután, lehet akár kettétaposva, ha nincs belőle szebb. Ezekből nem lehet válogatni, mint pl 3310esből.Gond nélkül vettem meg egy olyan ericsson a3618ast, amin egy épp alkarész nincs, már amenyi alkatrész van rajta benne, aztán pár év múlva a vaterán találtam egy szinte karcmentest. De ha bárki hoz nekem egy pl samu n400at bármilyen állapotban, meg is vettem, megfelelő áron.
-
quailstorm
félisten
válasz
Gaborpecs #20564 üzenetére
S68-ról vannak rémképeim. Rövid ideig volt egy osztálytársamnak, mert folyton lezúzta a telefonjait, és csak ez maradt. Nagyon le volt maradva, kb így reagáltam miután ránéztem: szar. Java-t meg sehogy nem akarta, pedig a Doom RPG még java3D api nélkül 840k RAMmal is elmegy, akár egy D900i-n...
De aztán gyors lecserélte egy SE S500-ra, aztán szülei hatásosan leszoktatták a játszásról, és LG KP500-on nézett sorozatokat... -
KSparrow
őstag
válasz
Gaborpecs #20483 üzenetére
Bizony szép.
Egy fórumtalálkozót nem akartok? elkeveredett a kérdés..
-
KSparrow
őstag
-
pszili8
aktív tag
válasz
Gaborpecs #9314 üzenetére
Ismerem Amigot,mint felhasználót,látni szoktam az aukcióit,már régebben venni akartam tőle vmit,de az értékelések láttán meggondoltam magam.Most így beugrott,hogy pinusz=amigo,ő árulta ezeket a termékeket...
Csoda:szerintem nem edd magad amiatt,hogy nincs 8850-ed meg 8910-ed,pont azon gondolkoztam,hogy 5év múlva tele lesz a vatera 8850-nel,meg 8910-el,és a nagy klasszikusok amik most is ritkák elfelejtődnek...Sokan pl a Siemens SL45-öt sem nézik sokba,pedig milyen korszakalkotó,telefon,hihetetlen mennyit tudott akkor,1Gb-ig bővíthető,java,mp3.Nekem legalábbis egy időben ez a teló volt a mániám,van is hozzá,dokkolóm,sztereó füles,mono füles hangerőszabályzóval,korabeli Sandisk 64megás MMC,1 gigás mmc.Egyébként gratula az s45-höz,nekem a párja is megvan az ME45,a belsejük full ugyanaz,csak az előlap más.
Golya32:pedig milyen megbízható,és milyen drága... -
-
pszili8
aktív tag
válasz
Gaborpecs #5340 üzenetére
Tényleg szépek az értékelései!
Egyre több az ilyen faszkalap...Engem a teszveszen b*sztak át egy 8850-nel.Azt írta az eladó h tökéletes,még meg is kérdeztem kiülön a flipet,és az érzékelőt aztmondta hibátlan,most is azt használja.Megérkezett a teló,nem működött a flip,mondom ok van nekem vagy 5db átrakom,de az érintkező a szar az alaplapon.Szétszedtem,szigszalaggal(!!)volt rögzítve a bill fólia meg hasonlók.Írtam neki,hogy vegye vissza ,de ő tökéletes terméket küldött,meg mit képzelek hogy szétszedem,ezen a telón nincs is flip(
) ne hazudozzak.Igen valószínű majd 10k-t azért ad ki az ember hogy adhasson egy negatívot,és legyen egy szar telója.
-
zorzy4
addikt
válasz
Gaborpecs #5111 üzenetére
Nekem van egy-két ilyen programom, de ezekkel pont az volt probléma hogy nem egyszerűen pannonosak voltak hanem csak a saját sim kártyájukat fogadták el és ezen semmilyen kódgeneráló nem segített. Tulajdonképpen mintha nmt telefonod lenne, nem tudod semmire használni. Persze lehet hogy a te példányod nem ilyen, meg kell nézz ni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Gaborpecs #5077 üzenetére
pannongsm, a hőskorból
ez ugrik be -
Magnum_
nagyúr
válasz
Gaborpecs #4496 üzenetére
nem találom..
bepe: lemaradtál. nem ynertem meg..
dokkolót rendeltél?ha találnék überfasza 8800át, lehet, hogy beáldoznám a 8850-et. modnjuk dokkolóval együtt legalább 16.000-et kéne ahhoz leszurkolni az asztalra
lehet meghirdetem jó magas áron vaterán.
nem ám. bejön a 8850. de azért...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Gaborpecs #4493 üzenetére
tudsz mutatni vmit? mondjuk nem érdekelne, ha a kamera nem menne, de minden más okés lenne.
ez megérne nekem foghúzva max 15k-t -
-
zombinyul
addikt
válasz
Gaborpecs #3633 üzenetére
Aztakuva
Ezer gratula,gyönyörű,és unikum...Egy ilyet én is elfogadnék
Nem látsz ilyet minden utcasarkon,ez tény.
Stimpy001:Ezt mire föl teszik meg?imádom Magyarországot...Egyszer engem is rendesen átvertek egy postázós dologgal,bár abba nem hiszem,hogy a VÁM keze benne lett volna,érdekes is lenne
lényeg a lényeg,megszívtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest