-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
-
csoda120
aktív tag
Holnap reggel ha nem esik az eső akkor kinézek a debreceni piacra.
(#4774) pszili8 Gratula a telefonokhoz!
A 8910 így képről elég szép állapotban van
Megjött a felajánlott 6220-am.Mostmár ebből is 2db van.Itt is ugyanaz mint a 6100-nál az újabb szoftverűnek világosabb/fehérebb a kijelzője.
Esetleg valakinek nincs feleslegbe 6310-hez infratakarója,bekapcsoló gumigombja és hangerőgombja?
-
KSparrow
őstag
vissza is, de már tudom, hol van, figyelem is, csak közbe freemailezek, MSN-ezek, és szotyizok, ez már sok a rövidtávúmnak...
Ja, nem tettem offtopicba, hoppá...mondom, sok ez már nekem ilyenkor... :d
megyek le TV-zni, az punnyadás csak...sziazok!
(jó, persze még fel fogok nézni, a torrent is megy, de én is megyek...
)
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Hát igen, ez a fájó a retro-ban hogy hétköznapi használatra már nem az igazi. Én is úgy használnám a 6310i-t, hacsak egy kis 1,3megapixeles kamera lenne benne
Saint_: áh neki nem kell 6300, már volt nekem, nekem se kellett (akkor még nagy volt a szerelem a 8800 iránt) aztán neki adtam, neki se kellett. Nahát ezt az utolsót nem is tudom kinek a kezében nézném el. Talán Béjja asszonyéban
-
Magnum_
nagyúr
ilyen, csak fekete. nem vagy egyszerű eset ám.
más: tavaly júliusban belezúztam a Balatonba a 3510-esem. most, hogy kotortam a dolgaimat pár perce, találtam pár 3510 házat, ezért feltettem a 3510-re egy szép kéket.. gondoltam, kipróbálom, töltést veszi e... bizony veszi, működik
-
-
Magnum_
nagyúr
fekete, de én is töle vettem és ezüstöt kaptam. ha feketét kérsz, feketét kapsz. valószinüleg szar a kép, lehet, hogy üveg van előtte, stb, de eleve logikátlan lenne egy sötétzöld dokkoló a 8850-hez. szóval fekete.
szerk: igen, ez fekete, egy részen (a csatlakozónál) zöldes, a többi részen fekete, mint az éj. tényleg üveg lehet előtte.
lehet, hogy kalibrálni kellene a kijelződet?
remélem ennél a dokkolónál nem lesz akkora kálváriád, mint magánál a telefonnál. még egy hasonlót nem bírna a szívem
-
Beleköthetsz,de én sem fogom utánvétellel feladni.Személyesre meg kicsi a találka esélye,mert faluban lakom kb.
Akkor meg oldja meg valahogy,mert csoda120-al nekünk sikerült.anevemearl: Kétlem,bár sokkal többet én sem adnék.Azért még is csak működő és ha jól tudom még sms-t sem tud
-
KSparrow
őstag
hát mert jó feltűnni, meg kitűnni a tömegből, hogy Te más vagy, nem holmi kommersz sz*r LG-vel vagy Samsunggal nyomulsz (nem neked van a B2100-d?
), hanem van egy stílusod. nekem legalábbis ezt jelenti a 9110. meg a 8110, a 6310i JetBlack, a 6680 (a minap láttam valakit használni, és nem volt akkora szám, mint hittem... nekem jobban tetszik , mint ahogy kinéz holmi más emberek kezében..
)
Csoda120: hát nem tudom, mert a lapukkant külső, ami először szembetűnik. alkudj, ha tudsz. 2-t már simán megér, de lepkkanva... mert az oké, hogy megérné így is, de a helyedben nem venném meg, mert ... mert nem tudom, de én alkudnék. drága típus, és 3.5ért olcsó, de ... ha 2ig le tudod vinni, akkor ne habozz. esetleg 2,5.meroly: akkor is nagyon durva. kióg a sorból, rendhagyó darab. nekem nagyon bejön...
ha hallanád, nem problémáznál a winchesteren. amúgy van 8 GB-os változat is. és akkor már egyértelműen jobb, mint az 5310. a, és látta az itthoni wlan-t...
ja igen, azt a szmájlit hogy tetted be? -
meroly
veterán
Hát igen, valószínű a 10 év alatt ezeket már orvosolták, mert a 8800-mban ilyenek nincsenek pl
Bár a rezgő igen gyenge, nem úgy mint a 6230i-mben, majd leesik az asztalról.
Meg a beszélgetés közbeni hangerő is a felére van véve a 6230i-mben, olyan hangos, a 8800-ban meg maxon is halk új hangszóróval.
Na jó ígérem, többet nem beszélek róla -
KSparrow
őstag
a szolgáltatóknak van egy azonosítási kódja, a pannonnak (telenor)
21601, a westelnek (t-mobile) 21630 a vodafone-nak meg 21670. van olyan függetlenítő, ami nem név szerint adja meg a szolgáltatót, hanem annak is ez kell. ha van net monitoros teefonod, akkor eg lehet nézni a 06-os oldalon.
na de a lényeg, hogy szerintem ezt látja a telefon, és először ezért ír ki westelt (mmint a telefon még úgy tudja, hogy a 21630-as kódra ezt kell kiírja. persze utána jelzi a szolgáltató vagy a sim, hogy "héka, ne azt írd ki, hogy werstel, hanem hogy T-mobile!" és helyesbít a telefon.amúgy a 8110-ben most nekem hiába van O2 kártya, akkor is roamingolás után mikor feláll hálózatra, westel 900-at ír ki. a 9110 meg minden esetben marad a Pannon GSM-nél, pedig már nemhogy nem az, nem is simán pannon, hanem telenor... :d de sebaj, ezért (is) szeretem...
valaki nem tudja, mi volt az oldallal? vagy egy óráig nem akart betölteni...
-
KSparrow
őstag
az akku nem tudom, hogysmint volt, mert mikor megéreztem a szagot 8meg akkor már vége volt a szerelésnek,) megszabadultam tőle. sajnos csak gyorsan, és nem túl környezetbarát módon.
a telefon: a kirakatban van, fóliás, és gyönyörű, de nem eladó, hanem a dekoráció része. sajnos... mert amúgy meg tényleg gyönyörű, mintha nullperces lenne. de nem eladó... -
KSparrow
őstag
ja a westendben de középen és lent. fóliás Nokia 8850 telefon.
zombinyul:
én is bontottam már meg akkut. egy ericsson ga 628 akku (amit vettem, csak a szigszallag tartotta) meg már kaptam 6310i akkut szétesve, de én is beleztem ki 6610 akkut. puffadt, kiszedtem, a házat meg megtartottam. (nem bírtam ki, egy pontban ki kellett szúrni az akkut. valami rettenetesen büdös, ugyanakkor édes szaga volt. akkor szabadultam meg tőle, sos. )
-
zorzy4
addikt
Li-ion akksi van benne. Rá is van írva az akksira nem,? Mindamellett, formázni azt is kell, tehát először 3x16 órát kikapcsolva tölteni. És ha nem muszáj azt sem jó állandóan töltögetni, mert az akksi mindig a töltésnél veszít el egy "életet" És az tök mindegy hogy csak egy kicsit, vagy nulláról teljesen történik.
Ezért nem vagyok híve a dokkolók aktív használatának. -
Magnum_
nagyúr
két akksit kaptam a telefonhoz, eléggé újak is szerintem, csak ez a telefon is -úgy gondolom-hasonlóan jól optimalizált, mint a 7110...
amugy persze, 2k körül mozognak az uj akksik. de ha lemerül az egyik, rakom be a másikat. így, hogy már van 2 fakkos dokkoló, könnyen tölthetem az egyiket, mert beviszem a munkahelyemre
szerencsére azért húúdenagy dolgok nem múlnak azon, ha épp lemerülök, de nem jó.
én elmentem pár nap szabadságra, jók legyetek, ne vásároljatok össze minden régi szar telefont
-
csoda120
aktív tag
Gratula hozzá!Tényleg szép
-
Magnum_
nagyúr
a dokkoló vateráról lesz, azt linkeltem, amit konkrétan "leütöttem". 1740Ft postával, elvileg péntek-hétfőre megérkezik. ha megjön, megírom, de ennyiért javasolt a beszerzése.
ha Stimpy megveszi a T29-em, akkor király leszek, és az ezüst mellé veszek feketét.
(tudom, tiszta hülye vagyok, hogy beáldoznám a T29-et, mert csodás és ericsson, de munkára nekem nem alkalmas
) és azér táldozom be, mert cshájé nem enged több telefont. így is el akar adatni, a feekte 8850 tervröl nem is tud.
minolta: igazából az ezüstöt érzem a legelegánsabbnak.
-
Magnum_
nagyúr
ötöd éves jogász hallagtó vagyok és szakmai állásom van hál'Isten, heti 5-10 feljelentést írok, mindet a vámosoknak címzem, eleget foglalkozom büntetőjoggal, főleg a gazdasági és vagyoni bűncselekményekkel. amire te gondolhatsz, az a köz és magánokirat hamisítás lehet, de ne menjünk bele, tudom, hogy mit írok és miért. szóval nem kell csokizni, meg butaságokat irogatni, pont leszarják a vámosok az ilyet, ha a több száz milliós csalásokban nem nyomoznak rendesen
a Papilliont nem olvastam, csak láttam filmen
de pár nyomozást megszűntető határozatot panszoltam már meg a vámosoknak, komolyabb dolgokban
-
Stimpy001
aktív tag
Én most jöttem a postáról, mikor hazaértem a melóból ott figyelt az értesítő! Simán átment a vámon. Szóval valószínű neked sem lesz másképp.
Valami iszonyatosan jó a 8855, nagyon tettszik. Utcára viszont nem merem kivinni.
Ilyenkor nincs kéznél egy jó fényképezőgép....na majd holnap! -
Stimpy001
aktív tag
Nekem ilyen sorrendben történtek a dolgok:
RRXXXXXXXXXCN 2010 held by Customs BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRXXXXXXXXXCN 2010 departure from inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRXXXXXXXXXCN 2010 arrival at inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRXXXXXXXXXCN 2010 departure from outward office of exchange HUNGARY 2010-07-31
RRXXXXXXXXXCN 2010 arrival at transit office of exchange HUNGARY 2010-07-31
RRXXXXXXXXXCN 2010 arrival at transit office of exchange SHENZHEN HUNGARY 2010-07-27
RRXXXXXXXXXCN 2010 departure from transit office of exchange SHENZHEN HUNGARY 2010-07-27
RRXXXXXXXXXCN 2010 posting HUNGARY 2010-07-26Szóval sajnos elképzelhető hogy a tiédet is tartani fogja a vám...
Amúgy érdekes hogy 31.-étől 9.-éig semmi nem történt, ültek rajta. -
KSparrow
őstag
ez kérlek a mártix-újratöltve c. filmben szerepel, a jó öreg Nokia helyett. (igaz, az él a köztudatban, hogy egy Nokia 8110es készülék szerepel a legelső filmben, ugyanakkor nem rugós flipes átalakításról van szó (habár az is megoldható), hanem a 8110 helyett egy 8148-ast használtak, ebben a 7110-hez hasonló megoldással rugóval ugrik le a flip. szóval nem 8110, hanem 8140 az Igazt mátrix-telefon...)
-
Stimpy001
aktív tag
Akkor én mit szóljak ha a 26.-án rendelt cuccom sem ért még ide? Pont ma van a 14. nap, de nem írom tele a fórumot, mert tudom hogy meg fog érkezni a héten legkésőbb. Előfordul ilyen, egyik csomag hamarabb, a másik később ér ide. Nem érdemes izguli emiatt, hidd el, tapasztalatból mondom.
Viszont ha már 3 hete semmi, akkor kezdhetsz izgulni hogy nem hozzák ki, hanem beszippantotta a vám, és a csomagkicserélőbe kell érte menni. Ez szívás, mert ilyenkor le kell rendesen vámoltatni (kb. 5%) és áfát (25%) fizetni utána, nem mellesleg az ember fél délelőttje/délutánja rámegy az ügyintézésre. Tracking number alapján 31. óta Mo.-n van a csomagom..Hét közepétől azért énis elkezdek izgulni már.
A tracking numbert pedig itt tudod lecsekkolni:
[link] -
Magnum_
nagyúr
nem hibázik az érvelésem sehol. volt, ami nekem is ideért HK-ból 1 hét alatt, de a telefonok vásárlásából eredő tapasztalataimat, ill. az általános tapasztalatot írtam, még ha bele se szarsz, hoy kinek mennyi idő alatt jött meg, csak azért írtam, hogy megnyugodj.
most felesleges a baromságod miatt itt játszani a mártírt, hogy lehet nem szeretni, stb, erre én írhatnám, hogy nem különösebben érdekel, de csak azt látom, hogy kurvára uantkozol otthon.
még most is azt mondom, jobban jársz ezzel a hongkongi telefonnal, még ha 3 nappal többet is kell rá várni, mintha dupla összegért vettél volna egy hazai leharcoltat. szóval ennek majd meglesz a gyümölcse, hacsak addig fel nem akasztod magad a várakozás miatt.(én sem szoktam magam hagyni átverni)
Syntax: én is várok mindig minden egyes cuccot, de még 7 éves koromban sem voltam ennyire bezsongva, amikor karácsony előestéjén a legót vártam.
-
Magnum_
nagyúr
szerintem nyugodj meg. de komolyan. nekem is 2 hét volt kb. minden alkalommal, Stimpynek se volt kevesebb.. akkor NEKED SE LESZ KEVESEBB!!! teljesen felesleges irogatnod nekik. átkurni nem fognak, nem is mernek, mert paypal-on keresztül visszahívható az ellenérték, de a világ másik feléről jön. nem fogja neked rögvest feladni, pont úgy, ahogy nem fogja kicserélni se a bill.-t. easy, meg fogod kapni, talán a hét második felében megérkezik.
-
Stimpy001
aktív tag
Ne is mondd, nekem se a 8855.
Tiszta ideg vagyok, 20.-án rendeltem, utána 4 nappal rendeltem mást is, az 2 napja megjött, a 8855 még sehol. Tegnap írtam a sellernek hogy mi a fákk van már, adott tracking numbert, és kiderült a köcsög csak 26.-án adta fel. Mi az istent xsinált 6napig.....
-
zorzy4
addikt
-
Pastika
aktív tag
Lebuktam. Igen ez egy nem túl szép állapotú 8850, sajnos a vaterás eladónak és nekem más az elképzelésem a szép állapotról. Van 2 SWAPom amit jó pár éve gyűjtöttem be, azok elvannak dobozolva.
#3201 igen megvolt jópár 8xxx, néhány oldallal odébb linkeltem egy képet is. Eladtam mert barom voltam, no meg főleg mert kellett a zsé..
-
Gaborpecs
csendes tag
Ezekböl nem volt klon soha szerencsére.Biztos van különbség én is láttam már megtévesztöt,de elég régota vagyok ebbe,hogy beleessek a csapdába.Ugyhogy én minden kinai vagy mittomén milyen gyártásut messziröl kerülöm.Egyszer vettem a vaterán egy zsir ujként hirdetett 8310et dobozlla mindennel.Megkaptam még térerö se volt,alig akarta visszavenni a köcsög!
-
Apollyon
Korrektor
Köszi a választ! Nagy valószínűséggel tőle fogok rendelni, eléggé megbízhatónak tűnik, de addig még bankkártyát kell cserélnem (maestro-ról visa-ra) hogy regelni tudjak paypal-be.
(#3113) Gaborpecs: Értem.. Amúgy had kérdezzek valamit, tőled is, mindenkitől:
Én egyelőre egy 8210-et szerzek be, és használni fogom stb. De Ti mit kezdtek a rengeteg sok telefonnal? Oké, elrakjátok, nézegetitek, talán használjátok is stb. De később nem fogjátok eladni amikor már sokat ér? Vagy megy minden vitrinbe és csak múzeumi látvány lesz stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest