Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
KSparrow #12338 üzenetére
Nem csak a Népliget állomás volt lezárva, de csak a Határ útig jár vágányzár miatt
, így Te, és én, akik a XVIII. kerületben lakunk, szállhatunk át ott a 136E-re vagy az 50-es villamosra (ki-ki kedvtől, vérmérséklettől és időtől függően). A hányás és hajléktalan-vizelet-szar szagkombinációjú járművekről már ne is beszéljünk, amik meglehetősen ritkásan indulnak a Határ útról, a minap vagy fél órát vártam a kib@szott 85-re, az már csak hab a tortán, hogy a légkondi meleget fúj a 30 fokban és közel 50 megállóval 1 óra alatt jut el az Örsre. Na szal' BKV s.-cks. Mindezt 10K-s havi bérletért...
-
bepe79
addikt
Nagyon szépen köszönöm a választ, ma sikeresen szert is tettem egy ilyen Samsung M7500 Emporio Armani készülékre!
A stílus és a minőség Armani, az ár pedig Samsung, ezért nagy pirospont jár érte, és már most ezerszer jobban megkedveltem, mint a Sonim-omat, ami megy a polcra.
Végre tudok ébresztésnek saját MP3-at beállítani, végre tudok saját MP3-at beállítani SMS-hangnak, végre belefér a zsebembe a telefon (kb. harmad olyan vastag, mint a Sonimom), végre vállalható a külső is, és nekem nagyon-nagyon bejön.
Felhívtam Budapest összes GSMboltját, de sehol nem volt már, és még rendelni sem tudnak, mert a nagykereknek sincs egy darab sem, és ráleltem egy hírdetésre, amiben használtan hírdették. Elmentem érte ma kora-délután, és ahogy a srác mondta, tökéletes állapotban van, újszerű, sehol nincs leverve, nem kopottak a sarkai, a kijelző is jó állapotban van, de visszaraktam azért rá a gyári fóliát is, és dobozostul, minden tartozékkal kaptam meg. A doboz előtt le a kalappal, minőségi, jól összerakott: a teló dobozán belül egy ilyen zipzárral szétnyitható kis bársonybélésű akármiben ül a teló, és a zsebecskéiben vannak a tartozékok, nagyon ott van a szeren. Nincs benne WiFi, meg GPS, de engem aztán nem éredekel, netezni bárhol, bármikor lehet most már mindenen, GPS-nek meg ott a Garmin navim. Úgyhogy nekem nagyon pozitív az összkép! -
bepe79
addikt
Hi All!
Itt is felteszem a kérdésem, mert az ide járó fanatikusok jobban képben vannak a régi, és az új mobilokkal kapcsolatban is, mint a többi részlegen. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e ehhez a koncepcióhoz: [link] hasonló mobil jelenleg a piacon? Tehát ami alatt / körül ilyen állandóan aktív megvilágítás van, akár eszi az akksit, akár nem. Várom az összes tippet / ötletet, mert nekem irtóra bejön ez a Tron-koncepció, de valószínűleg soha nem lesz belőle semmi.
Köszi: Bepe
-
bepe79
addikt
Reggel esett az eső itt Dél-Pesten természetesen, így meghiúsította a KSparrow kollégával való piacra menetelt. Meg a délutáni progijaim közül is jópárat keresztülhúzott ez az időjárás, úgyhogy nemsokára moziba megyünk, erre cserélődtek le a szabadtéri programok.
-
bepe79
addikt
Holnapra közös piacozgatást terveztünk a KSparrow kollégával itt a 18. ker., lőrinci piacon, de ahogy elnézem az időt, ezt lehet, hogy eltoljuk. Már most óriási vihar van, irtózatos szél fúj, és már ömlik is az eső..
-
bepe79
addikt
Jutalék? Kinek? Mirefel? Milyen alapon?
-
bepe79
addikt
Vajon honnan van neki a 3720c, ha még "kipróbálni sem tudta", mert nincsen hozzá neki akkumulátor..
meg strapateló létére elég leharcoltnak tűnik, nem tudom, mit csináltak vele, de ez is egy barbár kezei közt járhatott (attól, hogy strapa-teló, nem kell szándékosan betonra dobálni, meg fördeni vinni).
-
bepe79
addikt
Na, hazaértem, megvan a Sony Ericsson Elm / J10i !!!
Legutoljára a C702 volt SE, amit használtam, ez még azt is maximálisan felülmúlja mindenben! Ez az Elm egyszerűen csúcsszuper! Lesír róla a minőség, és jó kézbe venni, és szerintem szép is! Végre nem apró billentyűk vannak a telón, hanem jól látható, tapintható és nyomható, nagy méretű gombok, egyszerűen lehetetlen mellényúlni. A Navi és az OK gomb is 100%-osan OK, egyszerűen telitalálat a tervezés és megvalósítás. Sajnos a Sonim XP1-emtől szabadultam meg, hogy az enyém lehessen, de megérte. Normálisan kezelhető billentyűzet, gyönyörű kijelző, WiFi, GPS, 5MP-es kamera, és még sorolhatnám. Mindezt viszonylag még tűrhető áron. Gratula SE, ez a készülék tarolni fog a piacon szerintem, ha kicsit esik még az ára!
A teló nagyon egyben va, az enyém nem recseg, nem ropog sehol, már benne figyel a microSD kártyám is, és a SIM kártyám is. A térerő valóban nem maxon van itthon (XVIII. kerület), hanem csak 4 pálcika van az ötből, ugyanitt a B2700-am mindig maximális térerőn volt. A hangminőségével nincs gond, bár még csak egy teszthíváson vagyok túl. Első blikkre csillagos ötös, most jön majd a készülék részletesebb megismerése!
-
bepe79
addikt
Ugyan nem retro teló, de úgy néz ki, hogy ma este egy Sony Ericsson Elm / J10i boldog tulajdonosa leszek.
-
bepe79
addikt
Hogy lehet így szétbarmolni egy telefont? Ráadásul egy 8800 Carbon Arte-t, aminek elvileg karcálló a kijelzője és a fémváz is?
Soha nem értettem, hogy mit csinálnak vele az ilyen barbárok, nekem mindegyik telefonom karcmentes, gyakorlatilag új, olyannyira vigyázok rájuk (kivéve a B2700-ra, amit ugye használtam már autószerelésnél, és kijelző-cserés lett, miután rácsaptam a motorháztetőt).
-
bepe79
addikt
Amit a párod akar venni, a B2100 az a butábbik, de elvileg strapásabb változat. Mondjuk strapa terén az én B2700-am sem panaszkodhat (biztos emlékszel még arra, mait írtam vele kapcsolatban a topikjában (motorháztető
), a B2700 okosabb egy picivel, többet tud, nagyobb a TFT-felbontás, stb.
-
bepe79
addikt
válasz
pszili8 #4524 üzenetére
Na, nálam most érkezett el ez a pillanat, ezennel visszaraktam a SIM-emet a jó kis Samsung GT-B2700 strapa-telómba!
Normális 5 állású navi, halálpontos billentyűk, amik óriásiak is a 8850 billentyűzetéhez képest, nincs melléütés, nincs mellégépelés, azt nyomok, amt szeretnék, és nem a mellette lévő gombokat, van normális kijelző, nem kell úgy letennem az asztalra, mint a hímestojást
, annyi SMS van, amennyit csak szeretnék (mármint tárhely
), van elemlámpa, BT, színes kijelző, kamera, nagy felbontás, 3G!, előlapi kamera, bírja a strapát, csepp-, por- és ütésálló, másfél hétig bírja az akksija, mindig maxon van a térerő, nem kell félni, hogy egyszercsak végfokos lesz, meg tudom nyomni az alsó billentyűket is rajta az ujjammal, lehet(ne) böngészni (ha nem tiltottam volna le a netstart-ot), van rádió, MP3, minden, mi szem- s szájnak ingere.
Azért a 8850 megmarad, de sok minden nincs benne, ami nekem 2010 közepén kellene..
-
bepe79
addikt
Most, hogy elsődleges telóként a 8850-emet használom, már most hiányoznak a Samsung B2700-asom (ami itt hever a polcon a szobámban) szolgáltatásai, úgy mint: elemlámpa funkció, színes kijelző, szép nagy felbontás, grafikus kijelző, MP3 csengőhang, MP3 ébresztő dallam, memóriakártyás-bővíthetőség, nagy SMS tárkapacitás, nagy névjegyzék, kamera (jópár helyzetben jól jönne), strapabíróság (a 2700-at mindig leejthetem, annak nem lesz baja), BT, és még sorolhatnám.
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #4499 üzenetére
Még nem rendeltem meg a vaterán, mert ódzkodom ettől az egésztől. Miért nem ad egy címet, ahol tényleg meg tudom nézni, hogy full fekete-e, ahol meg tudom mondani, hogy kell-e nekem, én blindre nem veszek zsákbamacskát. Ha amúgyis van személyes átvétel, akkor miért kell mindezt a vaterán keresztül erőltetni?
-
bepe79
addikt
Ez a dokkoló szerintetek fekete? ---> [link]
Mert az eladó szerint az. Ezek szerint én vagyok színvak, vagy a laptopom TFT-je rossz, mert én sötétzöldnek látom.
-
bepe79
addikt
A MA tesztelte a 8850-et? Ha igen, mi a link hozzá?
-
bepe79
addikt
-
-
bepe79
addikt
Meg a kijelző is porosodik a karcálló üveg alatt 8800-nál asszem', mert nem mindenhol makulátlan az illesztés, holott ilyen árkategóriájú és besorolású telónál elvárná az ember.
-
bepe79
addikt
-
bepe79
addikt
válasz
KSparrow #4077 üzenetére
Az miért jó, ha egy egész főtér odanéz a teló csörgésére?
Nekem pl. azért jó az 5-ös hangerő a 8850-nél, mert simán a metróban is lehet hallani, meg a melóhelyen is, ha 3 asztalnyi távra vagyok a telómtól. Meg jól jöhet a Láthatatlan kiállításon is, ahol már a halkabb beszédért (nem hangos, halk...) is szólnak, hogy miért pofázok annyit ilyen hangosan...
-
bepe79
addikt
válasz
Earl_Muttley #4072 üzenetére
Én detto így érzem, eddig egy új (!) strapa-mobilt (meg sok más mobilt is) használtam, és akármit állítgattam maxra rajtuk, egyszerűen maxon fele olyan hangosan nem tudnak megnyikkanni, mint a 10 éves 8850-esem, amit most szereztem be. Egyszerűen csúcsszuper. Az SMS hang is erőteljesen tud megszólalni, és a rezgőmotor is normálisan működik, nem úgy, ahogyan a mai mobiloknál, hogy az asztalon rezgőn észre sem veszem magam mellett, hogy jött rá egy üzi. És minden másban is átgondoltabb a 8850, bár érzek hiányosságokat az alap szolgáltatások terén is, de 10 év az 10 év. Ami negatívum:
- a bejövő üziket nem tudom mi alapján rendezi, egy káosz az egész, mintha nem egymás után rakná őket (lehet, hogy nevek szerint, ahogy a szifon?
)
- kicsi az üzenetmemória (sokat SMS-ezek)
- az SMS írásnál ha kihasználtam az 1 sms 160 karakterét, nem lép tovább a másodikra, azaz nem enged 1-nél több SMS-t megírni!!!
- az elküldött sms-ben az ő, ű-ről leveszi a pöttyöket, és úgy mutatja, mintha o meg u-t írtam volna
- az üzenetírásnál a mentés után sem enged kilépni, először töröltetni kell vele a kijelzőt (WTF
), és utána a vissza gombbal enged ki, vagy pedig a hívás-letevővel
Ezek baromira zavaróak a napi használat során is.
-
bepe79
addikt
válasz
ligeti8 #4051 üzenetére
OFF: Mi mást enne az amerikai 150 kilós nő, mint chipset... mi másban találhatta volna a mobilt? Egyébként el tudom képzelni, hogy hogy néz ki egy ilyen manőver után egy mobil: a chips szerintem össze-vissza karmolja-karcolja (esetleg kijelzőt is),olyan, mintha egy kulcs mellé lenne zsebbe rakva, az az apró szmötyi (por), ami meg van ezeken a chips-szeleteken belepi, és soha az életben nem lesz rendesen kitakarítva. Mondjuk akinek telefonálásra kell csak, azt ez nem fogja érdekelni.
Hát igen, a másik oldala pedig a dolognak: itt Abszurdisztánban ezt a büdös életben nem fogjuk megérni. Ha mobilok lennének köztudottan a chipses zacsikban, akkor már a kirakodó platós teherautónál el lennének lopva, vagy a polcra kerülési fázis egy hamarabbi időszakaszában (már a szalagon a zacskózásnál).
-
bepe79
addikt
Kérdés, hozzátok, gurukhoz, 8850-el kapcsolatban: viszonylag új (pár hónapos) SIM kártyával hogyan lehet, hogy a flip felcsúsztatásánál a főképernyőre lépés után először pár másodpercig WESTEL-t
ír ki a teló, majd 1-2 másodperc után már rendesen a "T-Mobile H" felirat látható? Ez mitől van?
-
bepe79
addikt
Hát nem tudom, de a kocsi akksija konkrétan úgy működik (már legalábbis az, ami nem ilyen újfajta zselés akkumulátor), hogy a cellákba sav van töltve, ami töltéskor ugye szökik / szökhet, ezért kell (vagy kéne) sima konnektoros töltésnél a cellák sapkáit levenni, és ezért kell jól szellőző, huzatos helyen véghezvinni az ilyen manővert. Zseléseknél nem tom hogy müxik.
-
bepe79
addikt
"Az alacsony súlyt a lítium akkumulátornak köszönheti."
WTF
Most akkor lítium akksi van benne, vagy nikkel-kadmium? Nem mindegy, mert előbbit nem kell formázni, meg odafigyelni rá annyira, utóbbinál viszont mindkettő.
-
bepe79
addikt
Az azért szép, hogy 1999-2000 környékén jött ki a Nokia 8850, és mostanra, 2010 közepére vált úgymond megfizethetővé, 10-11 év kellett neki, hogy essen az ára 250000-300000 Ft-ról. És a többi telefonhoz képest mind a mai napig szépen tartja az árát, merhogy Nokia 8xxx / 8-as széria, ami a felső- / luxuskategóriát jelenti. A többi telefon 2000 környékéről, ami nem Nokia 8 Series kb. pár ezer Ft-ot ér ma.
-
bepe79
addikt
[link] <--- úgy látom, ők is keverik a szezont a f@szommal: ) 8810-est hírdetnek a 8850 képével (ez az igazán jó business (nekik)).
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #3930 üzenetére
Uhh, az kellemetlen tud lenni, hogyha business-ről van szó, amin sok pénz is múlhat (akár), és hívás közben merül le. Főleg, hogyha e miatt ugrik valami (pl. nincs mód egyből visszahívni az illetőt máshogy, és erősen határidős a dolog). Hogyha te is elsődleges telóként használod a 8850-öt, mint én, akkor lehet, hogy megérdemelne a dolog egy új / vagy "újszerű" BLB-2-es akksit.
Lehet, hogy e-bay-en meg vatera-n lehet azt is olcsón vadászni. Sőt, biztos.
-
bepe79
addikt
Úgy tűnik, hogy tökéletes belsőre is a 8850-em, nem veszti a jelet, mint anno a 8210-eseim, azok sorra végfokosak lettek.
Emlékszem, hogy anno rengeteg telefon küzdött ilyen végfokos gonddal, köztük élen a 8210-essel, meg az Ericsson telefonokkal (T68 előtti idők), amíg nem egyesült a Sony-val (a Sony már akkor is tudhatott valamit ezek szerint)...
A 8210-eseimet viszont nagyon sajnáltam, mikor hullottak, mint a legyek, pedig nagyon tetszettek külsőre, és olyan bldogan használtam volna őket, hogyha nem esett volna random-szerűen a hálózat jelerőssége nullára egyik másodpercről a másikra. -
bepe79
addikt
Köszi mindenkinek, tényleg csúcsszuper, máris előlépett a 8850 elsődleges telóvá a B2700 helyett.
-
bepe79
addikt
Hát gyerekek, megérkezett a 8850 !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kezdtem nem hinni benne, hogy valaha is ideér. A csomag fel volt bontva, és rá volt írva, hogy officially kinyitották a VÁM-on ellenőrzésre, de újra leragasztották úgy tűnik, és továbbították a postának. Most már értem, hogy miért került ez a telefon anno negyedmillió forintba, egyszerűen gyönyörű, szerintem a valaha létezett legeslegszebb telefon, így full feketében és kék színű háttérvilágítással pedig egyszerűen maga a beteljesült álom. Csak ódákat zenghetnék róla. A seller megcsinálta, amiket kértem tőle, full fekete színben küldte, rajta figyel a magyar nyelv, nincs szolgáltató logó, és nincseneke a billentyűkön kínai krix-krax-ok, full angol billentyűzetes!!! Plusz a hátlapot leszedve Made in Finland feírat figyel az akksi alatt, az akksi pedig egy csomagolt (ettől még nem biztos, hogy új) BLB-2, ha jól láttam. Töltőből is a CE (Central-European) verziót küldte, ahogyan kértem tőle, ez a seller megkapja tőlem a maximálisan jó minősítést az e-bay-en, mert megérdemli, sőt, meg is írom neki, hogy le a kalappal előtte!Csináltam pár képet is az új phone-ról, fellőttem őket picasa-ra, remélem rendesen meg lehet őket jeleníteni:
Pontos illesztések, nem recseg, nem ropog, a billentyűk nem szalajtanak, pontosak, egyszerűen egy álom, nem bántam meg, hogy megvettem, pláne nem ennyiért, fillérekért e-bay-en, csak ne lett volna ez a VÁM-os frász-ráhozós idegeskedés.
-
bepe79
addikt
Most értem haza, itt figyelt a postai értesítő a postaládámban!
Úgyhogy most indulok ide a XVIII. kerületi kispostára, reménykedve, hogy a 8850 érkezett meg.
-
bepe79
addikt
Ha úgy gondoltátok, hogy eddig sokat költöttetek retro telókra, vessetek egy pillantást az új Vertu Constellation: [link] árára, és egyből látni fogjátok, hogy az eddig összevásárolgatott összes készüléketek összértéke csak töredéke egy ilyen telóénak, és ez jó érzéssel tölti el az embert.
-
bepe79
addikt
válasz
SyntaxeError #3791 üzenetére
Az hozzám közel lenne, mert a 18. kertől, ahol lakom nincs messze, elvileg ott van valahol az M5 és a nagykőrösi úti nagybani piac mellett. Még nem voltam, de lehet, hogy egyszer kinézek.
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3738 üzenetére
Jajj. Ez fájt.
A fotóboltot inkább kihagynám, mert nem akarom a 25% ÁFA megfizetését pár év börtönre cserélni.
Viszont lenne egy másik kérdésem: most azt látom az általad adott oldalon ( http://intmail.183.com.cn/item/itemStatusQuery.do ), hogy eltűntek az eddigiek, és a legutolsó bejegyzés ez: 邮件号码 年份 当前状态 邮件寄达国 当前位置 邮件当前状态日期
RRxxxxxxxxxCN 2010 departure from outward office of exchange HUNGARY 2010-08-06Most akkor mi a helyzet? Hová tűntek az augusztus 9 és aug. 11-ei bejegyzések, amik ma reggel még ott voltak? Neked is megváltozott? És a te 8855-ödre most mit ír? Neked is eltűnt a VÁM-os bejegyzés? Komolyan nem értem, hogy mi a fákk történik a telefonnal...
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3738 üzenetére
És ha a 150 euro alatt van, és az ilyet nem vámolhatják? Vagy ha átjutott a vámon, mindent rendben találtak, és a posta most továbbítja a napokban hozzám? Vagy hiú remény? Mert az viszont bizakodásra ad okot, hogy nem hold-ot írnak, hanem held-et, tehát múlt időben beszélnek a vám-os tartásról a tracking oldalon. Ilyenkor minden esetben a Kőbányai csomagszortírozóban köt ki a cucc, vagy lehet, hogy túljut a vámon és a posta kézbesíti a napokban? És mi van ha be kell mennem és nincs nyomtatóm? Meg tegyük fel ismerősöm sincs, aki kinyomtathatná nekem, stb.?!
-
bepe79
addikt
Na, szopóágon vagyok én is
, az én telómat is elkapta a VÁM, és vámolási procedúra, szarakodás, hónapos huzavona, mailek, levelezés, telefonálgatás, személyes megjelenés, stb. jön...
item No. Year Status Location Destination Country Date Recipient's Signature
RRxxxxxxxxxCN 2010 held by Customs BUDAPEST HUNGARY 2010-08-11
RRxxxxxxxxxCN 2010 departure from inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRxxxxxxxxxCN 2010 arrival at inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRxxxxxxxxxCN 2010 departure from outward office of exchange HUNGARY 2010-08-06
RRxxxxxxxxxCN 2010 arrival at transit office of exchange HUNGARY 2010-08-06
RRxxxxxxxxxCN 2010 arrival at transit office of exchange SHENZHEN HUNGARY 2010-08-03
RRxxxxxxxxxCN 2010 departure from transit office of exchange SHENZHEN HUNGARY 2010-08-03
RRxxxxxxxxxCN 2010 posting HUNGARY 2010-08-02Ez volt az utolsó alkalom, hogy bármit is rendeltem Kínából / Hongkongból az e-bay-en keresztül.
Szerk.: Stimpy001, te hogy állsz most ezzel?
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3652 üzenetére
Most már az enyém is több napja dekkol itt valahol pesten, és egy deka előrelépés nincs, nem képesek továbbítani a 18. kerületi postának...
Vagy pedig az enyémre is rászáll majd a VÁM, mert más okot nem igazán tudok elképzelni. Most már lassan az enyém is 2 hete "jön"..
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3652 üzenetére
Itt az enyém:
RRxxxxxxxxxCN 2010 departure from inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRxxxxxxxxxCN 2010 arrival at inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRxxxxxxxxxCN 2010 departure from outward office of exchange HUNGARY 2010-08-06
RRxxxxxxxxxCN 2010 arrival at transit office of exchange HUNGARY 2010-08-06
RRxxxxxxxxxCN 2010 arrival at transit office of exchange SHENZHEN HUNGARY 2010-08-03
RRxxxxxxxxxCN 2010 departure from transit office of exchange SHENZHEN HUNGARY 2010-08-03
RRxxxxxxxxxCN 2010 posting HUNGARY 2010-08-02Tehát ezek alapján az enyém is mehet most még akkor a VÁM-ra, bár gyanús, hogy a tiéd ahogy elhagyta valamelyik BP-i központot, még aznap elment a VÁM-ra, az enyém meg tegnap, tehát aznap nem. Mondjuk ettől még simán mehet ma vagy holnap az enyém is a VÁM-ra.
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3649 üzenetére
Az enyém (mint most kiderült a tracking number alapján) Shenzen-ből jön, Kínából, és a tracking number-öm is CN-es. Viszont utolsó mozzanatként már ezt írja: 2010 departure from inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09, tehát hogy túljutott a pesti szortírozóközponton is elvileg. Nem hiszem, hogy ezután jönne a vámolás, az még a Shenzen és BP közti részben meg kellett, hogy történjen. Úgyhogy szerintem nem lesz gáz, meg az én tracking number-em alapján nem látok ilyeneket, mint te, hogy hold by Customs (tartja a vám). Na mind1, érdekes dolog ez.
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3631 üzenetére
Igen, elfogadta, és minden ok, ezt írja:
邮件号码 年份 状态 位置 邮件寄达国 状态发生日期 收件人签字
RRxxxxxxCN 2010 departure from inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRxxxxxxCN 2010 arrival at inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRxxxxxxCN 2010 departure from outward office of exchange HUNGARY 2010-08-06
RRxxxxxxCN 2010 arrival at transit office of exchange HUNGARY 2010-08-06
RRxxxxxxCN 2010 arrival at transit office of exchange SHENZHEN HUNGARY 2010-08-03
RRxxxxxxCN 2010 departure from transit office of exchange SHENZHEN HUNGARY 2010-08-03
RRxxxxxxCN 2010 posting HUNGARY 2010-08-02A tiéd hogyhogy már egy hete dekkol itt pesten, és nem küldték tovább a szortírozóból a kerületi kisposta-kirendeltséghez?
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #3625 üzenetére
Bocsánat, hogy kicsit kiborultam
, nem ellened irányul, és nem rád haragszom, meg nem is rajtad akarom kitölteni a bosszúmat (mért tenném..), csak összejöttek dolgok, meg még ez is idegesít kicsit.
Ne hari, veled semmi problémám, kivéve azt, hogy azért picit erősen fogalmaztál tényleg.
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #3623 üzenetére
@Saint_: Kedves Saint_!
Nem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a kedves stílust, én úgy gondolom, hogy én az én hozzászólásomat teljes mértékben korrektül fogalmaztam, és senki számára sem bántó módon (a "kinek mennyi idő alatt érkezett meg" dolgot, és azt, hogy az engem nem kéne, hogy befolyásoljon azért írtam, mert ugye a kútba sem ugrassz bele te sem, csupán azért, mert más beleugrik...). Ugye átjön a hasonlat? A mártírt meg végképp nem "játszom", azt hittem, hogy ebben a topikban ezeket a dolgokat is ki lehet tárgyalni, mivel a retro teló beszerzése hozzátartozik a retro teló birtoklásához. De ezek szerint tévedtem, bocsánatot kérek, hogy merészeltem írni, többet nem fordul elő...
P.S.: nem unatkozom, most értem haza a munkahelyről, eddig ugyanis dolgoztam. De úgy gondolom, hogy ez magánügy, hogy kinek, mikor, mennyi szabadideje van, és mikor írogat, én sem vonok mást kérdőre ez ügyben.
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #3620 üzenetére
Én mindezt tudom, hogy a Föld másik feléről jön, de a Föld másik feléről a Sonim is ideért egy hét alatt. Akkor csak ide tud érni az a cucc egy vagy másfél hét alatt is, csak éppen nem úgy, hogy ül rajta, nemtudoménmitcsinálvele. Tehát az érvelésed logikusnak tűnik, mégis hibás, mert ha az egyik ide tud érni gyorsabban, akkor a másik is ide tudna, ráadásul a Sonim-ot először Shenzen-ből Hongkong-ba postázták, és csak utána HK-ból ide MO-ra, tehát sokkal több időbe kellett volna kerülnie, és az volt itt sokkal gyorsabban. Engem nem különösebben érdekel, hogy másnak mennyi idő alatt ért oda, meg mennyi alatt nem, ha múlt hét előtti héten !!! azt mondta, hogy feladta, akkor jöjjön már meg másfél hét alatt, ha pedig nem adta még fel (amit a tracking number bizonyít), akkor nekem ne kamuzzanak olyanokat, hogy ő már feladta... tudom, nem vagyok egy könnyű eset, de nem az a tipikus beletörődöm, megalkuszom, inkább tűrök életem végéig / hallgatok mint szar a fűben tipikus magyar vagyok, hanem eddig is kiálltam mindig az igazamért, meg a mellett, hogy nem hagyom magam átverni, és ez ez után is így lesz. Lehet engem ezért nem szeretni (bár miért kéne
), meg lehülyézni, akkor is ilyen maradok...
-
bepe79
addikt
Másfél hét várakozás után úgy döntöttem, hogy amíg várok a 8850-mre, kérek most már egy tracking number-t a seller-től. El is küldte, ami nem jó sem a http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/e_mtaenq.jsp , sem a http://www.deutschepost.de , sem pedig az www.usps.com oldalhoz, e két utóbbi érthető, de az első, a HK Post Office tracking oldala is azt mondja, hogy nincs ilyen csomag, semmiféle adat nincs róla...
Úgyhogy visszaírtam a seller-nek, hogy ASAP közölje az oldal nevét is, ahol tudom az általa adott tracking number-t használni, az eszem megáll, hogy az összes ilyen shenzenből meg hk-ból rendelt csomag lenyomozhatatlan, és nem bírnak annyit odaírni a levelük végére az eladók, hogy HOL LEHET MEGNÉZNI azzal a nyomorult számmal a csomag hollétét.
-
bepe79
addikt
Hát ma se' jött meg a 8850, amit múlt héten rendeltem, marad a jövő hét (legalábbis nagyon remélem, hogy akkorra megérkezik)...
-
bepe79
addikt
Szia lerya!
Jó, hogy mondod, nekem is hiányzik a Stonehenge avatar, úgyhogy mindjárt vissza is cserélem. Meg sok ember már avatar alapján megismeri a másikat itt a topikokban, nem akarom felborítani a rendet.
Az egyedin nem is gondolkodtam még, pedig nem csak őstag vagyok, hanem 2005-ben regeltem.
Még a végén azt hinnék a kedves topiklakó-társak, hogy valami megkülönböztetett moderátor / házigazda vagyok.
-
bepe79
addikt
Nekem meg ma sem jött meg a 8850-esem, vagy holnap, vagy jövő héten akkor..
-
bepe79
addikt
Szépjóreggelt minden kedves topiklakónak!
Legjobb esetben holnap vagy holnap után meglesz a 8850 !!!
Én azért reménykedem, a kínai posta szombaton is üzemel, ráadásul már múlt hét pénteken postázták, úgyhogy reális esély van rá.
-
bepe79
addikt
Nokia 8850 Black
(és már úton van
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest