Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
8210 valakinek óccóért?

márminthogy volna e eladó...
-
Earl_Muttley
őstag
Akkor ingyen vihető cuccok nálam is:
Sagem MC922 (lesz nekem másik, kettő minek)
Nokia 5110 (tisztítani kell)+ egy fekete előlap
Samsung R210s (Nincs akksi, antenna)
Panasonic G450 (Akksi nélkül)
Siemens A40 (Akksi nélkül)
Siemens C25 (Akksi nélkül) -
Magnum_
nagyúr
holnap még egy 6310i a birtokomba jut, meg egy 8910 dokkoló (hála ligetinek és Pastikának), most már kezd kicsit sok lenni

selenge: vigasztalásul 6310i-t tudnék vételre felajánlani

-
selenge
tag
fene... megvették előlem vaterán a motorola a 920at...

-
fullextra
tag
Sagem MC922
Ericsson GH 198
ingyé' vihető...még erősen gondolkozom ,de van itt egy dobozos fullos siemens S25i + mégegy hibásan de az is dobozzal... -
Rav3n02
senior tag
válasz
pszili8
üzenetére
hóhó az a T100 engem nagyon izgat ott a vaterán. Régen vettem kettőt amiből összeraktam egyet, de véletlenül megsérült a szalagkábel és csíkos a kijelző. Sehogy nem tudod letesztelni? Nagyon vevő lennék rá....3 éve vadászok egy szépen működő darabot, az az egy ami volt meg megsérült

-
Magnum_
nagyúr
-
pszili8
aktív tag
Én hülye lehet,hogy holnap veszek még1 8910-et

-
pszili8
aktív tag
A vaterán ma ingyé van a termékfeltöltés,fel is tettem vagy 30db telefont.

-
zorzy4
addikt
Ksparrow Neked nem kell a 2300 amit ligeti kolléga árul?
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Magnum_
üzenetére
Igyekszem, remélhetőleg majd jövőhéten ha lemegy a dolgozatidőszak akkor tudok menni, igyexem miharabb.
Ksparrow: Jaja, hát sajna akkor bénult meg Csepel amikor összejött volna minden...
De azért összejött, és ez a lényeg.
De azért igyekszem a 2650est megnyerni, kéne a 2 450es Nokia
Egyébként van egy csomó mobilos és egyéb lomom, fülhallgatók stb.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
na, akkor igazán találkozhatnál velem is.
-
Earl_Muttley
őstag
Elég eredményes volt a mai nap:
Alcatel Easy
Alcatel Club DB
Alcatel 300
Alcatel 311
Ericsson A2618
Ericsson GF768 (valami undorító utángyártott lehúzós krómhatású előlappal)
Maxon MX-3000
Nokia 5110 (x2)
Nokia 6310
Panasonic G450 (gyári autós kihangosító szettel)
Siemens C30
Siemens C35Volt egy találkozóm KSparrowal, meg jött egy csomagom.
-
ligeti8
csendes tag
-
ligeti8
csendes tag
Senkinek sem kell ilyenkor bezzeg:
Dobozos BENFON ESC !
Nokia 2300
Dobozos 6810 -
Magnum_
nagyúr
írtam az ebay eladonak, hogy küldjön egy olyan T29 akkut, amin nem fejjel lefelé van ráfestve a márkalogo

-
zorzy4
addikt
Jó hát 4kor találkozunk, de 7.ig biztos leszünk páran
-
KSparrow
őstag
új telefon: ericsson t68. Majd feltöltöm, mert le van merülve...
-
Magnum_
nagyúr
megjött a T29, full-full, de annyira gáz, az utángyártott akksira fejjel lefelé festették rá az ericsson feliratot

eladó.
minolta: egy kis kártérítésben tudok segíteni
-
zorzy4
addikt
Egy kis off. Egy idióta miatt, bringával felkenődtem egy teherautó platójára. Összetörtem a baba arcomat, így ma egész nap a saját véremet kortyolgatom
. -
ligeti8
csendes tag
Angliában árultak zsír újat még egy fél éve. 400 font volt. Egy percig nem gondolkoztam rajta.
Ugyanis valóban 10 ből 9 szar volt és ez minimál használat után jött ki. Vettem egyet mikor kint voltam Ausztriában a nyáron ronda öreg de megy . És fontban kifejezve még csak nem is 2 számjegyű összegért
Van sok eladó motyóm...
A 7650 előlap nem nagy szám , a közkeret azért már kutatómunkát igényelne ha akarnál egyet, a 6650 házikó az finoman szólva érdekes.
A 8850 nem magyar de gyári és dobozos, a t66 az meg olyan amilyen
dolgok -
golya32
senior tag
T68 régóta szeretnék 1 jót.
Ja és mennyit akarsz érte?
Az engem is érdekelne.. -
csoda120
aktív tag
Tudtok élni

-
törölt tag
Dede!
Többször is beszéltünk, mindig megkerestél ha volt valami eladó ritkaság, én meg mindig anyagi csődben voltam vagy külföldön.

Úgy néz ki ketten visszük a pana-tábort, a többiek nagy megrökönyödésére.

Tervezem, hogy az összes eddigi panámat felújítom, de ugye csak utángyártott előlapok vannak, nem tudom mennyire minőségiek. Pana gyorsankopó ezüst előlap rulez!
-
ligeti8
csendes tag
ERICSSON T68 (MÉG NEM SONY)
Zsír új, még fóliás, swappos , gyári akkuval függetlenül, töltővel....Mondjatok valamit róla, vagy érte....
Megvállnék egy 2300 tól továbbá egy dobozos 6810 estől is...
Nem számolom fel a gyűjteményem.
-
törölt tag
Na rátaláltam erre a totyikra is.
Csak szeretnék eldicsekedni, hogy több évi keresgélés után végre tulajdonosa lettem egy magyar, karcmentes Panasonic GD93-masnak.
A GD95 project még várat magára...
-
Pastika
aktív tag
Lesz végül fórumtalálkozó?
-
-
Magnum_
nagyúr
holnap lesz felujított Nokia 6310i-m eladó. több is

-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika
üzenetére
Grat! én meg egy dobozos 8910-zel szemezek a Vaterán... ha nem számolja be akkor nem kell valakinek egy digit. képkeret? wayteq df700, dobozos fullos (szeretek mindent eltenni, még a szilikonos zsacsi is megvan) semmi baja csak kipróbáltuk. egy éve ott áll a dobozban a szekrény tetején. kéne a 8910re a pénz..

-
Pastika
aktív tag
Lesz 6650-em!!!! De nem a fold, hanem a régi, első 3G-s Nokia! Hú de régóta szeretnék
. -
Stimpy001
aktív tag
válasz
selenge
üzenetére
Egyáltalán nem egyedi telefonokról van szó, sőt még nem is limitált széria.
Egészen véletlenül a Mercinél dolgozom, és ezek a német Mercedes-Benz Financial Services leselejtezett régi flottás telefonjai. Sima 9110, csak rá lett nyomva egy felirat, semmi extra. Amúgy már hirdeti egy jó ideje, de ennyiért esélytelen..
-
csoda120
aktív tag
Héten-jövőhéten hozzám kerül pár db felajánlott telefon (kb10-20db) Ha minde igaz ilyenek is köszte leszenk:6300,N70,N95,6230,6230i,SL55...

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
persze
9-17-ig VI. ker, 17- pedig IX ker. hétvégén járok erre-arra. -
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tüneteim vannak. Pl hova tettél fel telefont? És miket?
))))
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
. Most az x500 nálam újdonság. És lett hibátlan x300