- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
Obito1 #12976 üzenetére
Mindenképp szabályba ütközik
Mi van veletek kotonszökevények??
Nagyon kihalt ez a totyik
Pedig régebben akár napi 20-30hsz is volt...
De dúrva díszdoboz a QD-nak
-
selenge
tag
-
meroly
veterán
-
zorzy4
addikt
válasz
Obito1 #12920 üzenetére
Mint mondtam nem lehet ide belinkelni hirdetést. Ha nekünk se akkor neked se. Ezt tartsd tiszteletben, és ne hozd ránk a modikat. Már meg lettünk fenyegetve, hogy átminősítik a topikot. Ha valaki a jövőben eladni akar írja azt pl, "hogy van egy xxxx telefonom, ha valakit érdekel írjon privátot" . Ez macerásabb de nem tudnak belekötni, mert lehet ajándék csere stb. Aztán, hogy privátban miben egyeztek meg az magánügy.
-
-
selenge
tag
pesten a soroksári úti tecsóban van/volt egy gsm bolt/szervíz
anno szereztem egy nokia 6680at... nagyon örültem neki, addig amíg kiderült, be van állítva biztonsági kód... sehol nem akartáék megcsinálni, ilyen baromságokat mondtak, hogy legközelebb zágrábban csinálnak ilyet 100euróért lol ez kb 3éve volt... bementem a fent említett üzletbe, megkérdeztem tudják e csinálni, persze, 2ezer ft, másnapra... zágráb mi?
szóval egy próbát megér szerintem -
KSparrow
őstag
sztem szoftver, kb mint amikor a 3110 azt írja ki, hogy Contact service.
Nem kell valakinek egy Wayteq DF 700 digitális képkeret? minden megvan hozzá, új, csak kipróbáltam, (és természetesen semmi baja) de nem fért el a telefonokól. abszolút dobozos, zacskós, még a szilikon is megvan mellé. Memokariról tuti, USBről is asszem be tud olvasni. utolsó forgalmazott ár 13ezer,7 000-ért vihető. (tényleg Full full dobozos, új, nekem a pénz kell a 8910-esembe. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest