-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SyntaxeError
tag
Tud valaki hivatalos 8XXX Nokia rajongó oldalt?
-
-
SyntaxeError
tag
BÚÉK minden kedves retro fannak.
-
zorzy4
addikt
válasz
Magnum_ #9493 üzenetére
Elemben én közlöm az érdeklődőkkel, hogy az se t68 árát levittem 1000ft-ra, mert a yes gomb nem akarja az igazságot, és még egyszer nem szedem szét kipucolni.Ettől függetlenül használható mert a yoj helyettesíti a funkciót. Képet nem rakok fel, de aki előbb hív és találkozik velem azé.
-
zorzy4
addikt
Na gyerekek ez a wrcpova aki engem átvert 6230cal!!! Csak, hogy tudjátok. Eladott egy hibás telefont és utána nem válaszolt semmire.
-
csoda120
aktív tag
Na gyerekek lessz egy lestrapált 7280-am amiért cserébe én egy 6310-est adok.Szerintetek megéri?
Néztem vaterán,de nem nagyon találtam hozzá házat,ha majd felakarom újítani,kicsit félek,hogy nehézkes lessz beszerezni hozzá a cuccokat -
pszili8
aktív tag
válasz
golya32 #9485 üzenetére
Nekem újév első napján,ébredés utáni első dolog 8210-re rápakoltam az új előlapot,hátlapot,Nokia 2630-ban kijelzőcsere,8910-et szétszedtem,fékezőgörgőt átraktam az i-ből a simába,így már a sima 8910-em tökéletes,az i-be kellene fékezőgörgő,meg a kicsúszásgátló lemez.Valaki vett már egyébként fékezőgörgőt a dr.mobiltól?
-
golya32
senior tag
Újra itt! Jönnek az új kihívások..
-
selenge
tag
válasz
Earl_Muttley #9481 üzenetére
az enyém meg az év utolsó hsz-e
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9481 üzenetére
2.
Van egy olyan érzésem,hogy sokan még józanodnak -
Earl_Muttley
őstag
2011 első hozzászólása, és csak az enyém!!
-
selenge
tag
búék mindenkibe,és főleg oldtimerekben gazdag újévet
-
Earl_Muttley
őstag
BÚÉK 4 all!
Mindenkinek bizniszben és felajánlásban gazdag új évet kívánok!
anevemearl
-
GabeCivic
csendes tag
Sziasztok!
Visszatérés a valóságba, szabadság után ismét netközelben. Hogy vagyunk? És persze szikeres ùjévet minden kedves kolléga részére!
U.i.: elnézést ha nem válaszoltam a privát üzenetekre...
-
golya32
senior tag
Mindenkinek BUÉK!!
Ki megy bulizni?
Lerészegedés lesz? -
Magnum_
nagyúr
bujjék belétek!
-
golya32
senior tag
Kitakarítottam a szekrényem alját, ezért eladó lett 1-2 teló!
1611 nagyon jó állapot
7200 nagyon jó állapot
S65 kopottas lemerült de működött
SeK800i 2db össze kellene rakni 1. vizet kapott 2. ház törött ez van darabokba független.
V70 jó állapot antenna törött. -
arkades
senior tag
Minolta: A Teszveszen van egy X500-as Panasonic, nem érdekel?
-
pszili8
aktív tag
Oldmobilon válaszoltam!
Úgy tudom ez a Bluetooth cucc csak T28-al műxik meg R320-al,de lehet,hogy rosszul tudom.Rádugtam a T28-ra az adaptert,ha belemegyek az extrákba/tartozékokba ott van hogy DBA-10,ha rámegyek annyit ír ki,hogy Upgrade phone software,de semmit nem csinál sztem ezen kívül,lehet,hogy a fej rész is kéne neki? -
zorzy4
addikt
Na akkor egy két igazi retrós kérdés.
1.Hogy kell szét szedni ericsson t68ast. Kicsavarozon alul, de felül mi tartja?
2.Hogyan kell rávenni pl.t29est, hogy lássa a bluetoth adaptert? -
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #9342 üzenetére
nekem még mindig van egy... (fél) kék és van flipje
-
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #9342 üzenetére
-
csoda120
aktív tag
Ma kaptam egy igazi ritkaságot
-
zorzy4
addikt
Meddig érdemes egy eladóra várni, hogy visszajelezzen. A gamin telefon eladójánál se kép se hang
.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #9436 üzenetére
A fekete?Mindegy am szép. A vaterán a 8850 utánzatú előlap se gyenge.Felrakod vaterára:A nokia legendás készüléke,eredeti,gyári,azaz NEM utángyártott vagyis igazi fröccsöntött házzal,ráadásul a limited edisön mert kék színű.
Am már az agyamra megy hogy a vaterán minden kis túlzással 2.-ik retro telefon "limited edition."
-
pszili8
aktív tag
-
Magnum_
nagyúr
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Nem vgayok nagy telefon gyüjtő, de amit már nagyon rég szeretnék venni az egy 7210-es Nokia, teljesen makulátlan állapotú, van valami hely vagy üzlet ahol belehet ilyen régi de frankó állapotú telefonokat szerezni?
Köszönöm.
-
golya32
senior tag
Moto V70 érdekel valakit?
-
golya32
senior tag
volt valakinek eladó 6650?
Az kellene nekem -
KSparrow
őstag
keresnék szép 8210 előlapot. szín mindegy, (nem rózsaszín)
gyárit. kék, fekete, zöld-mindegy. (fekete lenne a lejgobb, a fekete gyári dokkolóba, de mindegy.
-
Earl_Muttley
őstag
Lenne egy 3510i, kicsit romos, de működik, független.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
.bruszli. #9420 üzenetére
egyetértek,nem kell magyarázni a dolgot. a 3510i azért van, mert anyué volt és mindig nézi, hogy az a legjobb, blabla, előszereteti értéke van, marad. ettő függetlenól szerintem sem illik a többi közé, de azért is kapott dokkolót, hogy valamelyest "felkapaszkodhasson".
-
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #9417 üzenetére
Szerintem a 8210 meg a 3510i nagyon nem egy kategória...mikor kijött a 8210,hát nem lehetett vele Dunát rekeszteni,ellentétben a 3510i-vel. Arra próbáltam csak célozni,hogy kicsit furán fest több üzleti ill. prémium kategóriás teló közt...legalábbis nálam kilóg,de hát én nem vagyok komoly gyűjtő,nekem ez tűnt fel,mikor megnéztem a képeket. Ennyi.
Amúgy ez a 3510i szép a maga nemében,nincs is ezzel gond. -
golya32
senior tag
Segítség kellene szereztem treo 750-t és nem tudom összehozni a bluetoothos GPS-sel valakinek valami ötlet hogyan lehetne?
-
.bruszli.
senior tag
-
csoda120
aktív tag
Aki felajánlotta az N95-öt plussz stb telókat,az kapott egy olyan papírt,hogy nem vettem át a csomagot.Egy nagy sz@r ez a posta,egyre több bajom van velük
Na de annyira nem gáz,mert január közepén jön a srác Debrecenbe (Budapesti a srác)vagy ajánljak be valakit aki átveszi helyettem?
-
zorzy4
addikt
Ha valakinek ddr3 kell?! [link]
-
SyntaxeError
tag
Bakker kitörtem a 8800 plexi takaróját.
Most azon gondolkozok hogy beruházok egy vacsi új Sirocco házra és valahogy ráhegesztem.
valakinek ötlet hogy honnan érdemes az ilyet beszerezni?
-
törölt tag
Gigatelben van elég nyomott áron nagyon jó minőségű ugy előlap. Még memo-gombot és headset dugót is adnak vele, meg színre fújt akku fedlapot. Itt vettem még antennát, billentyűzetet, gyári plexi ablakot, akkuk már úton vannak Angliából, másfél font volt darabja.
Még ma igyekszek képet felrakni, csak rá kell szánni magam.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest