Hirdetés
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
És megvan a tízezer!
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9994 üzenetére
posta kicsit sok lenne....
Ahogy nézem ennek sincs antennája,de szép.Nekem táskásba hotline van,egy benefon forte,egy motorola associate 2000,ez dobozos,meg egy sufnituning Hilti-s dobzba belefabrikált Motorola MCR4800.Utóbbi az után elég nagy feltűnést keltett,sztem a táskából kilógó antena miatt,biztos azt hitték,hogy detonátor
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9975 üzenetére
Legjobban a delta töltőnek örülök,mert van otthon 2db deltám és így meg tudom nézni,hogy jó-e még az akksijuk
Táska telefonokat annyira nem vágom,előhozza kiderül,Egy hotline-ért is érte kéne mennem vagy valahgogy el kéne hozatnom (pesten van)(#9976) anevemearl Ok,igaz alcatel biznisz létrejött
(#9984) Saint_ Én ezzel nem értek egyet.
90%-ban minden összerakott telefonom kihoztam a piaci ár feléből.Oké nem karcmentesek,de hibátlanul működnek,több db telefonból vannak összerakva,de még így is olcsóbban jöttem ki
-
Earl_Muttley
őstag
-
Magnum_
nagyúr
válasz
arkades #9982 üzenetére
az az alapvető baj, ahogy elnézem, hogy mindent annyira olcsón akartok megoldani, hogy rosszabbnál rosszabb megoldások jönnek ki. megveszitek a lehasználtabbnál lehasználtabb telefonokat, de panaszkodtok, ha nincs márkajelzés, letört az akkupöcök, karcos, befolyt a kijelzője, stb, majd vadásztok hozzá donort + pénzért, majd másik lehasznált házat + pénzért, és kijön sokkal drágábbra, mint egy felújított utángyártott házas példány, és a ráköltött összeg megközelíti a ténylegesen karcmentes, gyári, kurvaritka példányok árát.
így kell ezt csinánie.
én is kiadtam sok 5110 meg 3210 árát egy makulátlan gyári 8910-ért, de az eladó személye garancia a minőségre.
bárki jön hozzá, szakértő, nem szakértő, csak nézi. és az utángyártott házas telefonjaimat is, mert szépek, frankón működnek és még azokban nem is áll sok pénzem
-
arkades
senior tag
Hát az szomorú
Nagyon szép a telefon háza, nem akarom lecserélni.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Earl_Muttley #9976 üzenetére
Alka biznisz: Ott pozitív tapasztalatunk volt egymással, nem?
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
csoda120 #9972 üzenetére
Bocsi, mindig elviszi vmi más a pénzt.
Tőletek bármit elfogadok (csoda, Sparrow), mert ti még kultúráltabbak vagytok, nem it de kaptam már egy kollektíve leugatást. (makettező fórum)Csoda: Csere? Egyébként az alka biznisszel mi van?
Egyébként pedzegetem, hogy leállok a gyüjtéssel, azt a kevés pénzemet is felemészti.
Bár nem birom ki, hogy hetente legalább 2 telót be ne szerezzek.
-
KSparrow
őstag
képek: 3300, és inverz 5110:[link]
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9966 üzenetére
Nekem van vagy 4db,de nem hiszem,hogy bármelyiket is meg fogod venni
(nem bántás ként szántam)
[B(#9969) KSparrow] nyugi velem is beszélt már jópár dolgot...De nálam is meg vannak még
(#9971) pszili8 Mázlista
Jah és a mai finomságok (ingyen):
Benefon delta + töltő
Siemens C35
Ericsson A2618
Maxon MX3000
És még ígért egy Nokia táska telefont -
pszili8
aktív tag
Új pakk fog érkezni:
-1 db gyönyörű 6230
-4db 6230i
-2db 6310i -
csabili74
aktív tag
Nokia 6310i, kerek hat éve használom, az aksi mai napig 5-6 nap, és én már használtan vettem
-
KSparrow
őstag
ok. csak mert több mindent is beszéltünk, de egyelőre mind nálam van...
ez meg állatnagy!
angolul tudóknak a szöveg:Customer: I bought something from you last week, and I'm very disappointed.
Shop Assistant: Oh yeah? What's the problem?
Customer: Yeah, well, my Blackberry is not working.
Shop Assistant: What's the matter, has it run out of juice?
Customer: No, no, it's completely frozen!
Shop Assistant: Oh, yeah, I can see that. I tell you what: let's try it on Orange.
Customer: That's got a few black spots, you see...
Shop Assistant: Oh, dear, yes. Sorry about that.
Customer: Well, is there anything I can do to get my Blackberry working?
Shop Assistant: Well, could be an application issue. Where did you store that Blackberry?
Customer: Well, it was on my desktop.
Shop Assistant: Well, you could try using a mouse to drag the Blackberry to the trash. Then after you've done that, you might want to launch the Blackberry from the desktop.
Customer: Well, I've already tried that a few times. I mean, all it did was mess up Windows.
Shop Assistant: Well, it might be worth waiting a couple of weeks. They've got the latest Blackberries coming in then.
Customer: Well, could you give me a date?
Shop Assistant: Certainly.
Customer: Let me put that date in my diary.
Shop Assistant: Anything else I can help you with?
Customer: Yes, yes. I've also got a problem, to be honest, with my Apple.
Shop Assistant: Oh, dear, oh, dear. That is an old Apple, isn't it?
Customer: Yeah.
Shop Assistant: When did you buy that?
Customer: Last week.
Shop Assistant: Last week? They've brought out two new Apples since then! What's the problem with it?
Customer: Well, I tried to put my dongle in it and it won't fit.
Shop Assistant: Oh, yeah. And how big's your dongle?
Customer: Well, I don't know much about these things, but my wife's seen a few dongles in her time and she says a little bit on the small side.
Shop Assistant: Well, I'm afraid there's not a lot I can do about that. Tell you what: let me try booting it. Now it's crashed. Anything else I can help you with?
Customer: Well, funnily enough, yes. My grandson's birthday's soon.
Shop Assistant: Oh, yeah.
Customer: Now, he's already got an Apple and a Blackberry. I mean, have you got anything else that he might just like?
Shop Assistant: Well, we're doing a special offer on these. I mean, I can't make head or tail of them, but the kids seem to like them.
Customer: Oh yeah?
Shop Assistant: X-Box, £3.60.majd a Videó:[link]
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #9966 üzenetére
volt egy, nemtom megan-e még. töltő nem kell a siemenshez amit írtam FB-n? most már lassan jó lenne ha elvinnél valamit...
-
Earl_Muttley
őstag
Motorola V2288 van valakinek eladó?
-
arkades
senior tag
A T28-as akksija olyan mint a T39-esé?
-
csoda120
aktív tag
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Earl_Muttley #9950 üzenetére
Erről nincs tudomásom...
ERRE esetleg valaki ? Jó lenne hétvégéig szereznem egyet,szóval ha van valakinek,akkor ne fogja vissza magát !
-
pszili8
aktív tag
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Earl_Muttley #9948 üzenetére
Erre felesleges...mind elég lepusztult...
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Earl_Muttley #9944 üzenetére
Ez most úgy 5 méteres körzetből jött össze...
(#9945) area_51 : no para,előfordul.
(#9946) pszili8 : sokan vagyunk...
-
törölt tag
válasz
.bruszli. #9943 üzenetére
Bocsánat, elnéztem.
Amúgy megfigyeltem már / jó taktika, hogy amelyik telóhoz van tok, azt általában abban is tartották. Nőktől kiváltképp szeretek telót vásárolni. Kocsit nem.
szili: nincs sajna, összesen egy középvastagom van. Nekem is kéne ultraslim de égen földön nem kapni.
-
-
törölt tag
Fejlemény: vettem egy ilyet.
Brumszli: olyan amilyet leütöttem most. Az sötétszürke nem?
-
pszili8
aktív tag
-
Earl_Muttley
őstag
Nyertem a vaterán egy telefon pakkot.
Alcatel 565
Motorola C385
Nokia 5110
Sagem MC930
Sharp GX29
Siemens A40
Siemens M35
Siemens ME45
SE T100
SE T290
SE T300Meg valami LG, án B2050, és egy Samsung, talán C130.
Az egész 2905 Ft postával.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
#43960832 #9929 üzenetére
Amiket én próbáltam,azok egyik kéznél levő unlock SIMet se kazelték.
Ja,értem;így nem vetted meg. Milyen színű-állapotú volt amúgy ?(#9931) pszili8 : Abban másfél év alatt lett 100e,amíg használtuk. És az is úgy ment,mint új korában. Valahogy utána nem bírták addig,pl a t610 fél évente ment tisztításra,aztán meg cserére.
-
golya32
senior tag
Nagy köszönet Saintnak van fekete 6310 telóm.
-
.bruszli.
senior tag
Keresek ERICSSON T-29 telefont. Állapota nem lényeg,csak kifogástalanul működjön !
-
törölt tag
Megjött a T28.
Tényleg remek állapotban van, mindene működik, térerő stabil, made in Sweden. Ha minden igaz csak 15 óra beszélgetés van benne. A flip 2630-szor volt nyitva, de még mindig tökéletes. Nem is tudtam, hogy a hátsó keret fémből van, nagyon masszív.
A kihangosító egyenlőre még nem működik úgy ahogy szeretném, ha rárakom a telefont akkor másodpercenként váltogatja a profilt, mintha nem érintkezne, de ütemesen. Az érintkezőket megtisztítottam, kontakthiba nem lehet.
A gyári tok is nagyon ütős, praktikusan van megcsinálva, hogy az összes típusú akkuval szépen beleférjen lötyögés nélkül. Ez is tiszta újszerű.
Örülés van. Képek később.
P.s. Úgy néz ki lesz 2db független V3688 is. Sajna töltő nélkül.
-
pszili8
aktív tag
ááá már 3 hete nincs okostelefonom(mai kor igényinek megfelelő),nem bírom tovább
A W300i-t most cseréltem le a V3-ra,holnapután az accompli-t használom,az legalább érintős és trendi
De van remény,február közepéig csak kihúzom retrokkal
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError #9908 üzenetére
a 6310-re most tettem uj házat. most is hibátlan, csak nem rezeg. szerencsére most épp nem használom. majd veszek rá uj házat, +2k nem oszt, nem szoroz.
szili: jó, megragasztom.
-
pszili8
aktív tag
Egyébként nekem egy csalódás ez a Startac,mindenki áhítozott róla,de igazából az én szememben nem egy nagy pukkanás,főleg az anyaga az ami szerintem ultragagyi.De elmondhatom nekem van
Saint: Loctite Super attak mindent megold -
Magnum_
nagyúr
válasz
ScottiMarci #9900 üzenetére
nekem is kéne
-
törölt tag
válasz
ScottiMarci #9900 üzenetére
Elárulom azután miután eldöntöttem, hogy megveszem-e.
-
pszili8
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest