Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
1. Akkuidő használattól függ, mint minden okostelefonnál, nekem ha minimális "okos" használat mellett inkább csak telefonálok, este repülőzök, akkor 3 napot elmegy, lehet, hogy 4-et is (ilyen sokáig valójában sosem bírtam ezt a fajta használatot) de ez már a telefonálás mennyiségén, és az épp elérhető tornyok távolságán is múlik

Közepes (bármit is jelentsen ez) nyúzásnál (némi GPS trackelés, esetleg kis navi is, végig WiFi, telefon, fél óra játék) nekem 50% körül van, mire hazamegyek, ha a gyerekek nem mozizzák le a maradékot, neki mernék menni még egy napnak, de inkább naponta töltöm.2. Hangerő - ezt ki kellene próbálnod. Nem tudsz a környéken elérni egyet próbára? Lehetőleg legyen rajta PowerAMP is, abban elég jó eq. van.
3. Ez tudtommal itt (is) tabu. Amúgy meg bármelyiket, a jelenlegi ROM-ok nem allergiásak a függetlenítésre. Forrásból főzött ROM nincs, nem is biztos, hogy valaha lesz, a jelenlegiek "csak" custom ROM-ok valamelyik hivatalos verzióból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest