- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
kelzsoca #142 üzenetére
Jó lenne
Talán a héten/következő héten aktuális lenne a vásárlás...
Más: Eddig az SGS Advance és a Sony Xperia P volt a két kiszemelt, de kiderült, hogy ahogyan én venném, úgy nincs webshopos kedvezmény, és bolti listaáron mégiscsak ~10k-val drágábbak. Aztán nézegettem ezt a Grand X In-t is, ha jó áron lesz, akkor talán ez is megtenné számomra.
Van már valahol valami tesztféle róla? Több helyen olvastam pletykákat/eszmefuttatásokat, hogy az Inteles Grand X egy bukta, semmirevaló készülék lesz hardvert tekintve. A fenti két telefonhoz képest mennyivel nyújt kevesebbet/többet teljesítményt tekintve? Nem a benchmarkok érdekelnek, hanem az, hogy a mindennapi használat során ne hagyjon cserben, legyen folyamatos a működése, 720p videókat gond nélkül vigye/vegye fel, és az alap programok (böngésző, skype, mxplayer, stbstb) menjenek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest