- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
-
pcnet
addikt
válasz
trebrona #8171 üzenetére
Igen, ez az.
lócitrom: Wifi van, csak mobil hálózat hol van, hol nincs, de inkább nincs, ha meg van is, akkor csak 2G a kijelzett 4G ellenére. Lást Speedtest.
Szerk: MIUI 9en telefonhívás természetesen működik, nem a MIUI 9re fogtam, sem a fejlesztői romra. Nálam is ment 1 hétig, egyéttelműen hardver hibám van, mert másik telefonokban működik mindegyik SIM kártya amivel a telefonomat próbáltam.
-
mpo
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #8096 üzenetére
Ha nem oszlott volna két részre itt a fórumlakók tapasztalata a karcokkal kapcsolatban, akkor elhinném hogy egyforma. De a tények mást mutatnak. Én másfél hónapja tok és fólia nélkül használom és semmi nincs rajta, és a szűk zsebtől mindenben volt. Van akinek szintén farmerban ill. nadrágzsebben hordástól 1 hét után hajszálkarcos lett, persze többen jelezték mindkettőt. Tehát nem lehet egyforma.
fgordon: azt tudom, hogy ez másik telefonnal működik, ha TWRP mentésnél átirod a 8jegyű azonositót a sajátodra. Elvileg működik ezen is, de nem tudom nem próbáltam. Természetesen a rom/miuinak egyeznie kell.
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #8023 üzenetére
Oké nem tudjuk hogy kijelentkezett e fiókból. Viszont már régebben írta valaki hogy lecserélte az Összefoglalós TWRPre mert a Multitoolos nem működött rendesen.Gondolom még nem próbáltad de megkérdezem: TWRP ha már van a telón és root is, akkor Rashr-ból tudok cserélni TWRP-t. Mert másik telefonokkal simán lehetett így PC nélkül is másikat felrakni. Hogy miért nem próbálom ki? Mert egyszerűbb kérdezni mint 1 órát kinlódni a halott telefonnal.
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #8008 üzenetére
Szia. Szerinted az hogy van, hogy nincs hozzárendelve a fiókhoz a telefon, úgy hogyha nyitott(volt) a BL. Akkor mihez van hozzá rendelve, a konyhaszekrényhez? Van itt pár érdekes dolog. Meg a Multitoolal felrakott TWRP egy nagy xar úgy látom, ha ilyenek lehetnek amit pár fórumtárs írt itt. Magyarul nem tudnak egy rendes TWRP-t csinálni 4X-hez. Bocs hogy neked irom, de Te vagy itt a szakértő, kiváncsi vagyok a véleményedre.
-
pool46
csendes tag
válasz
trebrona #8008 üzenetére
Köszönöm a választ ma már nem de holnap megnézem. Érdekes módon a 3.1.1.0 twrp 0 MB ír minden hol ahova a zip file-t raktam akár belső memóriában akár SD kártyára rakom nem látja a zippet. Viszont pendrivon mindent lát amit arra másoltam. A lazyflasht is csak úgy tudtam telepíteni hogy életre keljen a telcsi mert a 3.1.1.0 twrp-én nincs disable verifly. Köszi szépen a segítséget !
-
JohnDoeHun
tag
válasz
trebrona #8001 üzenetére
Nem indul a twrp sem a 2gombbal sem a hárommal hidd el.
A parancssoros telepítő végig megy de hülyeséget ír mert bár azt írja ok, azt is közli hogy a partíció nem írható.
Szerintem megy vissza hisz garis. A bootloader zárva így el kell hogy fogadják a reklamációt garivesztés nélkül nem? -
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #7757 üzenetére
Én nem is használom a CM dogokat. Mint írtam nekem SDMaid Pro van, ha takaritani akarok. Vagy 3 éve megvettem a fizetős verziót, azóta is csak ezt használom. Ez még soha semmit nem törölt le, még rootjoggal sem, amire szükségem lett volna.
qge: irtam egy halom különbséget a miui8 és miui9 között neked, de kifutottam az időből és nem jelent meg. Újra meg tuti nem irom le. Meg úgyse azt használod. A Miuihu szuper jó rom. Csak amig nem látod át, és nem tudod mi hol van, ne keress appokat mindenre.
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #7746 üzenetére
Neked már nem kell!! De nekünk dolgozik a CM magától is, nem kell noszogatni.
Ömi: nagy terveket ne szövögessél, mert nekem Miui9 van és ugyanolyan mint a 8.2.10.0 volt. De nem volt igazán gáz a video akkor sem. A hang lehetne acélosabb, de szódával elmegy. Ez nem egy profi Videocamera és nem is egy profi Fényképezőgép. Ez egy teló átlagos fotós tulajdonságokkal, ha ez kevés venni kell megfelelő eszközt.
vince: nálam nem, öreg vagyok már bohócnak.
Csaby25: azt használok, szuper stabil Nougat 7.1.2-t.
-
Black_Raven
veterán
-
mpo
veterán
válasz
trebrona #7506 üzenetére
Köszönöm, bookmarkba ment. Sajnos nem teljesen egyforma a két tv, 5-ós és 6-os sorozat. A videón 6-os lehet.
A keresés segített a tudatlanságomon:Ha kétszer lehúzod a navigációs sávot jobb alul van olyan hogy rendezés.
Ott megtalálod kivetítés néven húzd feljebb és akkor már bent lesz a navigációs sávban is.A rendezésre katt után az apró betűt (szürkén-szürke) nem vettem észre, mert már alig látok:
A sor feletti 11 kapcsoló aktív.Most már van kivetítés, sikerült is a másik szobában lévő 6-os tv-re kiküldenem a képet, holott nem ahhoz csatlakozott, hanem az 5-öshöz (feleségem szólt, hagyjam abba filmet néz).
Holnap kiderítem mi keveredik össze, de a kivetítés megoldódott.
Köszönet. -
mpo
veterán
válasz
trebrona #7495 üzenetére
A #7499-ben már leírtam, most kipróbáltam a másik Samsung tv-n amit tanácsolsz. Itt nincs WIFI direct, hanem multimédiás eszközök beállításai vannak és a telefon IP címe engedélyezve volt benne.
Csatlakozott, képernyőt lehúztam és most is 12 kapcsoló volt, a kivetítés nem.
Valamelyikük bontotta a kapcsolatot, újra csatlakozás, akkor sem ment.
Új telefon MIUI 8.5.2.0-vel. -
Jakuu
őstag
válasz
trebrona #7263 üzenetére
Mar a redmi 1s-el is siman megoldottam a kepernyotukrozest egy wifis lg tv-vel. A beallitasok - tovabbiak menupont alatt van a vezeteknelkuli megjelenito beallitasai menupont. Bubbleupnp-vel meg megy a dlna is ha van otthon wifis router es a szupportalt tv a halozatra van kapcsolva.
-
Dr.NX
addikt
válasz
trebrona #7266 üzenetére
Chromecast != Miracast.
Idézet a szócikkből: On 28 July 2013, Google announced the availability of the Chromecast powered by a Marvell DE3005-A1, but despite the similarity in name and Google's early support of Miracast in Android, the Chromecast does not support Miracast.A Chromecast Google Cast protokolt használ.
-
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
trebrona #6627 üzenetére
Akkor ezek szerint mindenki build.prop-ot editál root után? Érdemes lenne beleírni az összefoglalóba.
Ha át akarok térni SuperSU-ról Magisk-ra, annak mi a menete? Simán uninstallálom a SuperSU-t, majd TWRP-vel felflash-elem a Magisk-ot? Egyedül az Adaway miatt kell a root.
-
horn3t
tag
válasz
trebrona #6307 üzenetére
Koszi sikerult
Cyrin: na majd kiprobalom. Koszi az infot
Meg egy kis segitseget kernek valakitol.
Mar kikapcsoltam a beallitasokban mindenhol az automatikusan feljovo szavakat de meg mindig itt van a swift keyen. Nem szeretem es csak foglalja a helyey.Csak ez a swift key van? A gboard meg rosszabb.
A masik hogy mindenhol be van allitva a magyar nyelv megis bal also sarokban van a "z" betu. -
sxxorp
őstag
válasz
trebrona #6358 üzenetére
Hát most laktam be a gépem (rengeteg mindent kell újra beállítani...) egy félresikerült 8.5.2.0 update kísérlet után (eddig húztam, h ne legyen külső SD-kártya, de az első komolyabb problémánál a belsőre mentett backup nem sokat ér -> javítva), de ez még mindig MIUI8. Nekem a 8.5.1.0-át nem is jelezte. Elérhető a MIUI9 Global vonalon?
-
vince
őstag
válasz
trebrona #6337 üzenetére
Valóban, most megnéztem az animációt is a beállításnál és működik, ha be van kapcsolva a képernyő - ez a lépés maradt ki eddig
(pedig tök logikus, így sokkal kisebb az esélye a véletlen bekapcsolásnak)
(#6338) Viktor0610
elérhető úgy is, hogy zárképernyő esetén jobbra simi és alul ott a lámpa kapcsolója (meg a távirányítóé is) -
-
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #5785 üzenetére
Nekem a Mi Fittel zagyva és rossz volt, nem lehetett testreszabni semmit, és nem lehetett okos ébresztést sem beállítani - úgyhogy már a kezdetektől a Tools-t használtam, és tényleg jó volt. A telefon nem is volt a közelemben sem, plusz repcsiüzemmód, és mégis bombabiztosan ébresztett
hasznos volt, mert így a férjem nem ébredt fel a zenélgetésre meg csörgölődésre
Hát, remélem, azért ez a sok minden beállítgatás stb. csak jelent valamit
update: okos ébresztésnél kellett a BT, de ezt csak egy-két alkalommal használtam. "Mezei" ébresztésnél nem kellett.
-
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #5747 üzenetére
Mindenesetre eddig tökéletesen működött, most se bekapcsolt, se kikapcsolt bluetooth-tal nem megy. Nem küld rá semmit, nem képes alvásadatokat se kinyerni belőle, a MI Fit értesítéseket se küld, úgyhogy egy nagy szar... Semmit nem csináltam, csak másik telefonra raktam rá
nem tudom, mi lehet a gond. Nagyon elkeserítő, mert nagyon nagy hasznát vettem eddig, és most meg semmire nem tudom használni.
Természetesen az appban állítgattam az ébresztést, nem a telefonon...
de a Mi Fittel nem működött rendesen, ezért használtam a Tools-t, azzal csodálatos volt
Töröltem is a Mi Fitet a fenébe. Majd otthonról megpróbálok valami mást... nem tudom mit.
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #5745 üzenetére
A gond az, hogy a Mi Fit nem kezeli az érintéses ébresztést, és a telefont kell rázogatni, valamint bluetooth-on kell maradni folyamatosan. Ez meg nem jó
az alkalmazásértesítéseket se kezeli jól, nem lehet testreszabni semmit.
Érdekes, hogy egy Elephone P6000-en tökéletesen, csodálatosan működött, a gyári Xiaomin meg nem :-/De azért megpróbálom.
Update: semmi rezgés, semmi értesítés, semmi, semmi, semmi.
Kezd elegem lenni, pedig az egyik fontos oka volt, hogy épp ezt a telót választottam, hogy azonos gyártótól legyenek cuccaim (Band, headset, stb.). Minden egyéb téren tökéletes a telefon, nagyon szeretem, de hogy ezzel mi a fene baj lehet, elképzelni se tudom
-
paolinho
őstag
válasz
trebrona #5715 üzenetére
A Miuihu nekem viszont tetszene, és én szívesen ki is próbálnám. A teló nyitott, tehát a TWRP telepítésnek sincs akadálya, viszont egy dolog, ami sajna nem világos számomra. Ha vissza szeretnék mégis térni a Glob.Dev-re, az miként valósítható meg? Ebben tudnátok segíteni?
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #5715 üzenetére
Hát ez profi munka..lenne, de mivel angolul van..na jó, szódával elmegy. A Miuihu, hú hát köszi meggyőztél nem kell, a 60%-a nekem a dev is ilyen. Xposedet most nem akarok, mert nincs olyan funkció amire szükségem lenne. Jó volt ezt látni.
kaposznyak: ne már, egy telefonra sem érdemes várni, amikor van SE. -
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #5698 üzenetére
Eltűnik a futó appok közül, Bandageba belépés után sem szerepel, de minden újrainditás után, úgy hogy 3 app van az auto indulásban,akku kivételben, full engedéllyel lakattal, a Mifit, Messenger lite és Mi Bandage.Szóval újrainditás után csak a Mifit indul, a másik2 eltűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged