-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
dokee78 #9057 üzenetére
Milyen tragédia, kudarc történt az életedben, hogy ennyire megkeseredett vagy?
Talán azt kellett volna kérdezni, hogy melyik tok jó. Nekem még nincs is update 8.5.4-re.
Én szeretek tükröt tartani, ha te logisztikust játszol, akkor én is elküldelek valahova: lehet menni a Honor 8 topikba, és vissza sem kell nézni. -
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #8950 üzenetére
Köszönöm a segítségét.
105 hozzászólás után sem tudtok válaszolni a segítségre szoruló tagoknak.
Le a kalappal.Legutóbb sem jött segítség,max a Google keresős.
Mert persze a milyen tokot vegyek kérdésre nem talál a goggle semmit ugye?Szerintem semmi rosszat nem tettem itt.
Normálisan kérdeztem.
Úgy látszik ilyen "segítőkész" ez a topik.
Maximális tiszteletem előttetek.Nem nekem kellett volna a segítség,egy ismerősömnek.
Mint legutóbb is írtam,lehet menni a Honor 8 topikba tanulni,hogyan segítsűnk az információ hiányban szenvedő tagoknak kedves Xiaomi tulajok.
Mert ott még a 100. "melyik a jó tok" kérdésre is válaszolnak a segítőkész tulajdonosok.
Nem is várok erre reakciót.
Csináljátok,mint a többi hozzászólásommal itt!
Szomorú,hogy ilyen emberek is vannak itt. -
notika77
senior tag
válasz
dokee78 #8143 üzenetére
Szerinted tartott 20 másodpercig beírni a Google-ba azt a 3 szót? Az első videós találat pont a kérdésedre adta meg a választ (Android 6 - MIUI 8) a második pedig a MIUI 9-es Android 7-es megoldás volt. Az egész nem tartott 3 percig, hogy a két videót bepörgessem a lényegi részhez és megtudjam a megoldást. Nem 42 percig, 3-ig!
-
válasz
dokee78 #8135 üzenetére
Én láttam a kérdésed, de direkt nem válaszoltam, mert ma szemétláda leszek napot tartok.
Viccet félretéve.
Rühellem, mikor valaki azon problémázik, hogy nem kap választ a kérdésére/kérdéseire.
Egyrészt nem kötelező válaszolni a kérdésre, másrészt előfordulhat az is, hogy az online lévők közül senki nem tudja a választ.
Pláne nem annyi időn belül, amennyit képtelen voltál kivárni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged