Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnDoeHun
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
A fiók hozzá van rendelve de mivel alapból nyitott volt a bl (global version) így nem is bajlódtam a fejlesztői menüben a hozzápárosításhoz. Multitool azt mondta nyitott bl. Mondom ok. Feltoltam a twrp-t meg a miuihu-t. Ez 2 hete volt. Azóta egyszer már sikeresen frissített a teló menüjéből. Ma szintén frissíteni akartam ugyan úgy ahogy eddig. Le is ment és nem indul a teló. Twrp sincs. A multitool azt mondja zárt a bootloader. A flasher szintén nem frissít sem global sem kínai dev rom-ra. Ez van most.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Már semmi 😃
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
1. Nyitott bootloaderrel ugyanúgy ki lehet jelentkezni a fiókból, másikkal is be lehet jelentkezni akár, a BL attól nyitva marad.
2. Multitool az official TWRP-t teszi fel, múltkor már írtam, hogy miért nem azt tettem az összefoglalóba. Az összes official TWRP ilyen, nem csak a 4X-é. -
Cyrin
addikt
válasz
Black_Raven
üzenetére
Sztem meg a multitool-t kéne elfelejteni. Az tuti hogy nem zárta vissza a bootloadert egy rom frissítés, akármit hablatyol a tool... Hacsak nem valami memória probléma van a háttérben, fastboot mindenre elég kell legyen a visszahozáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Munkanélküliség
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest