- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trialboj
őstag
Abszolút nem értem mire írtad ezt. A 2 gb memóriából szerintem sokat zabál a telefon,ezért kérdeztem hogy alap dolog, vagy nálam nem ok valami.
Mellesleg értékeltem volna ha legalább 1 kérdésemre válaszolsz. Pl hogy ajánlott-e a factory reset, vagy lehet használni a már előre felpattintott chrome drive stb appokat ?
-
MrChef
aktív tag
Viszonylag sok fülhallgatót próbáltam ki az elmúlt 10 évben. Nálam szempont, hogy még jó árban legyen, de adjon ki magából jó hangot, és főleg legyen benne basszushang. A Sony fülhallgatók jók. Pár ezer Ft-ért itthon is kapsz. Annyiért, amennyibe az ebay-es fülesek kerülnek, de azoknál szintén csak márkás, kipróbáltat érdemes venni, különben csak sivító, pici-dobozhangot kapsz, amit nyilván nem szeretnél.
-
joci86
senior tag
Tinydeal-ről vettem régebben:
Piston Dazzle Edition-t. Egész jó, ha nem vagy audiofil, még elégedett is lehetsz vele.(#1437) zsoltie14
Ez így teljesen normális. Nem telefonfüggő. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest