Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
a 20000-es akkor jo, ha egy hetig nem jutsz konnektorhoz. nekem az 5000-es a kedvencem, de ar/ertek aranyban lesopri a 10000-es, ugyhogy csatlakozom a kollegahoz, szerintem is az a legjobb valasztas. de azert en szemely szerint tudnek orulni egy QC2-es, micro current charging kepes 5000 mAh-s uj Xiaominak
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, egy Huawei P10 Plus (3750mAh) telefonhoz keresnék megfelelő powerbank-ot.
Nem feltétlenül szükséges, hogy minél többször tudja tölteni a nap végén úgyis fel töltöm.
Először 20.000mAh-at néztem de lehet az "túl nehéz" és méretre sem kicsiValami kisebb darab érdekelni.
Illetve jelentős különbség van a QC2 és QC3 között?
Előre is köszönöm a tanácsokat. -
bwoay
nagyúr
az új 20'000-es (2C) most éppen 23 EUR alatt megy Banggoodon.
-
-
attiati
veterán
belinkeled plíz, amelyik fajta az 5000-shez bevált?
-
bwoay
nagyúr
válasz
attiati #2986 üzenetére
hát igen, optimalizálhatunk élettartamra, de látván, hogy a jellemzően naponta töltött mobiltelefonok akkumulátora milyen (kis) mértékben degradálódik egy év alatt, én inkább igyekszem kihasználni az átlagosan 1 vagy 2 hetente feltöltött power bank maximális kapacitását.
attiati:
szilikon tokokból 3 típust láttam banggoodon, valamelyik éppen akciósat rendeltem, de még vagy két hét, mire ideér, akkor tudok beszámolni róla. formára olyat próbáltam választani, amit az 5000-eshez is használok, az tökéletes. de tekintettel a 1.5 EUR-s vételárra akár mindhármat is megrendelhettem volna, max a felesleges darabokat utólag elosztogatom itt a topicban 300 és 1 Ft közötti összegért -
McLaca
őstag
-
bwoay
nagyúr
válasz
attiati #2982 üzenetére
amikor kicsomagoltam, szinte azonnal megbantam, hogy nem rendeltem hozza eleve. de konnyen lehet, hogy ez csak en vagyok. az egy dolog, hogy vedenek, de a tapintasuk ismarha jo ezeknek a szilikon tokoknak, meg jol ossze lehet fogni a telefonnal, ha ugy adodik.
szamomra pont az alacsony suly volt az egyik fo erv mellette, a korabbi 20000-es powerbankemhez kepest kb 30%-kal konnyebb, ugyhogy en nem panaszkodom! -
bwoay
nagyúr
válasz
attiati #2980 üzenetére
én azt a taktikát követem, hogy az első használat előtt teljesen feltöltöm, sőt, még pár órát rajta hagyom a töltőn, mivel a végén már nagyon lelassul a folyamat, és lehet, hogy 95%-nál is már 100-at jelez (pláne, ha a töltöttség szintjét mindössze 4 LED által tudja megjeleníteni).
vettél hozzá valamilyen szilikon tokot? -
attiati
veterán
az ellenőrző kódot lekapartam és beütöttem ide
És az fogad, hogy már kétszer lekérdezték ezt a számot. Mitől van ez?
"This is an authentic product. This security code had previously been queried 2 times" -
bwoay
nagyúr
válasz
attiati #2975 üzenetére
nézd, én erre gondoltam! ez ugyanaz, nem? vagy annak valami újabb változata, mert amit linkeltem, arról van review már februárból is
de ez a termék amúgy mire jó? nem egyszerűbb egy filléres USB hubot használni, és megvenni az ennek jóval kevesebb, mint a felébe kerülő, kiváló 20'000-es Xiaomi powerbanket? vagy ennek valami olyan speciális a felhasználási területe, ami az én ismereteimen kívül esik.
idebiggyesztem ezt is, ha már írok:
megjött az imént említett 20e. mAh-s Xiaomi powerbankem (ez nem a 2C, hanem a sima 2-es, bár még mindig nem tudom, mi a különbség). hát ez eltörpül az eddig használt, szintén 20'000-es Yoobao mellett. utóbbinak a méretkülönbség alapján minimum 35000-esnek kellene lennieés a súly!!! uhhh, hát ott durva különbséget mértem. A Xiaomi 320 g, a Yoobao viszont valami 460 körül mérlegel. brutál! Szóval ha túlzásba esnék a későbbiekben és olyasmit mondanék, hogy a Xiaomit akár mindenhová magunkkal vihetjük farzsebben, tehát az egy kvázi EDC (every day carry) power bank, akkor tudjátok, hogy ez a meglátásom miből fakad!
-
attiati
veterán
ez a Xiaomi ZMI sorozat tegnap indult?
[link] -
bwoay
nagyúr
van 4.0 és 4+ is, de szerintem csak a szabvány létezik, legalábbis én nem hiszem, hogy sok termék lenne piacon, ami ezt tudja.
haliho0:
annyira nem jó az az ár szerintem, kb mindenhol ennyi, Gearbesten meg még olcsóbb is, jelenleg 24 EUR-ba kerül. ráadásul még senki nem tudta megmondani, hogy ez miben különbözik a korábbi változattól, azt leszámítva, hogy nagyobb annál -
-
haliho0
tag
Sziasztok!
Innen rendelt már valaki: [link]
Egész jó áron van. Vajon eredeti? -
válasz
Viktor0610 #2967 üzenetére
Qc2-3-4 esetén többet beszélgetnek. Olvastam a témában.
-
-
válasz
Viktor0610 #2964 üzenetére
Tudod beszél egymással a töltő meg a bank és megbeszélik, hogy hallod én tudok 2A-t 5v-al, a bank azt mondja jó jó akkor semmi Qc2?, de nem vagyok full lemerülve nem kell full áram és figyu már a kábel hosszú nagy az ellenállás stb nem kell csak ennyi kraft.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2964 üzenetére
vagy a kombó
-
-
C0d3r
addikt
válasz
Viktor0610 #2962 üzenetére
Legpontosabb megoldás, ha veszel egy ilyen usb-s volt/ampermérőt. Nem egy ökör ára, de annál hasznosabb. Ezzel le tudod tesztelni, hogy melyik töltővel és kábellel a leggyorsabb.
Nillkin 2A-es adapter alig 1,2 A-rel tölti az enyémet, van hogy beesik 1 A alá, természetesen nem akkor amikor a végefele jár a töltés. Egy jóval olcsóbb típus pedig képes a max. ~1.8 A-rel is. -
-
bwoay
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2960 üzenetére
dehogy. ha kiszámolod, kb 10 óra alatt tölti fel egy 1A-es töltő. 2A - kb a fele.
szóval ott valami nem kóser. -
Rendeltem egy 10000 mAh kapacitású Mi Power Bank2-t.
Normális, ha egy elvileg gyorstöltővel tegnap délután óta tölt?
(Elvileg gyorstöltő: Blitzwolf gyorstöltő + Xiaomi adatkábel. A Redmi 4 Prime-omat ez gyorsan, gyorsabban tölti, mint egy Samsung töltő.) -
szpali
addikt
Sziasztok!
Adott egy Xiaomi BT füles töltő/tartó
Ma érkezett meg, de nem igazán akarja felvenni a töltést (meg se nyikkan a LED a töltő csatlakozója fölött, akár mit tugok rá) és ha a fülest bele rakom, akkor sem történik semmi.
Van valakinek ötlete, hogy mivel kelthetném életre? -
bwoay
nagyúr
itt az új 20'000-es Xiaomi
még keresem a különbségeket, egyelőre odáig jutottam, hogy valamivel hosszabb, mint az előző volt. -
lumesz
tag
Sziasztok! Egy fullra feltöltött xiaomi power bank 2 10000Mah töltővel hányszor tudjátok feltölteni a telefont?
-
TeeJay
félisten
válasz
attiati #2950 üzenetére
powerbank-nál mindig a bank celláinak kapacitását adják meg 3,6 voltra ha jól tudom
nekem a 3cellás 10Ah-s akku ugye 3,6volton 10Ah de a kimenet 5,1volt és ott 6250mAh-t tud
a telefon akkuja szintén 3,6 volton 3000Ahszóval kb. 2,5x tudom feltölteni nulláról a telefont powerbank segítségével
mondjuk jó lenne tudni az átalakítás milyen hatásfokú akkor az eredeti 10Ah-ból is tudnék kalkulálni hiszen 3,6volton van mérve mint a telefon akkuja is
-
bwoay
nagyúr
válasz
attiati #2945 üzenetére
szerintem a gyorstöltésnek pont akkor van értelme, amikor nincs lehetőség powerbanket használni, hiszen addig az ember konnektorhoz van kötve. amikor powerbankről töltünk, akkor nem mindegy, hogy mennyi idő alatt tölt fel? hiszen nem kell lecövekelni sehol, a telefon meg használható közben. az már csak hab a tortán, hogy normál töltés mellett sokkal jobban kihasználható az akksi kapacitása. az a nem mindegy, hogy maga a powerbank mennyi idő alatt tölthető fel, de 10-12 óra alatt 2A-rel egy 20'000 mAh-s darab is fullra tölthető, szóval ez a gyorstöltés dolog számomra korántsem bír akkora jelentőséggel.
-
attiati
veterán
válasz
Criminal017 #2941 üzenetére
20 usd induló árnak? Az komoly lenne.
Most beleolvastam a témába jobban:
Jól értem, hogy ezeknek a power bank-eknek a teljesítményét át kell számolni 5V-ra és ott jóval kisebb a mAh kapacitás? Ha QC3-al töltöd, akkor ott jóval 5V felett van a töltési feszültség. Így még kisebb a kapacitás? Vagy ez nem befolyásol semmit, csak egy átszámolgatás?
konkrétan ezt nem értem: Blitzwolf BW-P5 eredmények:
kibocsátási érték
5V-on: 9387 mAh
QC3-al (ami kb 7V-nak felel meg): 6844 mAHezzel kb 2x lehet feltölteni egy 3500mAh körüli telefont?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #2941 üzenetére
hát én akárhogy is nézem, nem találom a különbséget a korábbi modellhez képest.
-
Criminal017
őstag
Megjelent a Xiaomi Power Bank 2C, hamarosan frissítem vele a cikket.
-
bwoay
nagyúr
válasz
attiati #2938 üzenetére
A korábbi verzióban tudtommal 18650-es Li-Ion cellák vannak, az újabb változatban pedig 2 db Li-polimer pakk. Utóbbi tudja a micro current töltést is a kis áramfelvételű termékekhez (aktivitásmérők, BT headsetek).
Az a BlitzWolf power bank, amihez szerencsém volt, nem indította el a töltést automatikusan hanem gombnyomásra indult, amit én kevésbé tartok praktikus megoldásnak.
-
attiati
veterán
Ezek között mi a különbség?
1. Xiaomi Power Bank 20000mAh
2. Xiaomi Power Bank 2 20000mAhQC alatt QC3-at kell itt érteni?
Az 1-es verzió csak egyik irányba QC?jobbak ezek, mint 18 USD-ért egy BlitzWolf® BW-P5 15600mAh?
-
bwoay
nagyúr
értelek, csak gyanítom, hogy az ilyen jellegű használat viszonylag keveset nyomott a latban az utód tervezésénél, szemben a mobilitásnál tagadhatatlan előnyt jelentő zsebbarát lapos kivitellel
saril:
szerintem annál még több is, olyan 13700 környéke lehet. vagy mért adat? -
-
TeeJay
félisten
válasz
Kolondrum #2931 üzenetére
kettő van nekem a 3 cellásból és mindkettőben van Xiaomi LED lámpám is...
elég stabilan áll viszont az új ami sokkal vékonyabb lehet eldőlne ha bárhova leteszem mert elrántja a LED lámpa
nemde?nyílván ha már csak a V2 marad azt rendelek legközelebb csak aki lámpával használja annak kicsit fura lesz
-
bwoay
nagyúr
-
TeeJay
félisten
3cellás 10Ah-s bank forgalmazása már megszűnik?
helyette a vékonyka lapos 10Ah vásárolható már csak? -
bwoay
nagyúr
a Banggood 11-ik születésnapja alkalmából bitang akciók vannak az oldalon valamivel több, mint fél napig,
és néhány power bank is érintett. -
lumesz
tag
Sziasztok! Vettem egy xiaomi mi power bank2 vésztöltőt. Kérdésem volna,hogy milyen töltővel tölthetem hálózaton? Huawei quick charge töltővel lehet tölteni?
-
bwoay
nagyúr
válasz
monroe8609 #2906 üzenetére
de ne csábulj el valami Yoobao iránt, ragaszkodja a Xiaomihoz, bármit is veszel.
-
lorcsi
veterán
válasz
monroe8609 #2904 üzenetére
igen, megbízható bolt
-
bwoay
nagyúr
válasz
monroe8609 #2902 üzenetére
-
htc07
addikt
válasz
monroe8609 #2900 üzenetére
remélem azt nem kell mondjam, hogy csak paypal-en keresztül fizess, és ahol ez nem lehetséges, ott háromszor gondold meg hogy onnan akarsz-e vásárolni
egyetlen kivétel talán az aliexpress.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest