Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Köszi mindenkinek! Yoobao 5200mAh, 85%-ra töltötte fel a 2 éves Samsung Galaxy Tab 3, 7.0, 4000 mAh-s akkuját. Gondolom már az sem tud annyit, de 4000x0,85=3400 ami 65%-a a power banknak. Akkor ez nem túl jó eredmény. Illetve ha a 10.000, 6250mAh-t ad le, akkor mégsem olyan rossz.
-
pinnacle
nagyúr
Power banknak mennyi a valós kapacitása %-ban a ráírthoz képest?
-
TeeJay
félisten
vagy Banggood-on a link [link]
megmértem USB mérővel és max fokozaton
az egyszerűbb LED lámpa 1,31wattos
az új erősebb pedig 0,56w - 0,63w - 0,95w - 1,24w - 2,23 wattos az 5 fokozatban
előbb benéztem azt hittem hogy Off mód és 4 teljesítmény van
de most láttam hogy Off mód és 5 fokozat van csak az első annyira szép halvány hogy nem vettem észre hogy világítana
ami jó hogy megjegyzi melyik fokozatban volt -
szpali
addikt
dobnál róla 1 linket?Találtam:
http://www.gearbest.com/electronics-gadgets/pp_280338.html -
TeeJay
félisten
na megjött ma a Xiaomi LED lámpából az új erősebb változat.
megnéztem mit tud és egész jó
2x erősebb mint a sima, a szárán van egy kis gomb amivel OFF valamint 1-2-3-4 fokozatra lehet állítani így 1-es fokozaton baromi jó éjszaka nem égeti ki a szemed, 4-es fokozaton meg 2x erősebb mint a másik
Power bankba dugva megjegyzi melyik állásban hagytad így ha 1-es módon volt akkor bárhova bedugod 1-es erősségen fog világítani újraszóval jó a fényereje jó a színhőmérséklet is
aki akar bátran vegyen megéri
Gearbest-en volt akció 2hete akkor valami 1200-1300forintomba került -
Mikemend
senior tag
Üdv!
Lamer kérdésnek tűnhet, de gyorstöltős telefontöltő fejjel tölthető? Pl. LG töltővel, amire rádugom a kábelét. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Criminal017 #1973 üzenetére
& Silent77: köszi, akkor várok türelemmel.
-
domojko
senior tag
Vettem egy [Qualcomm Certified] BlitzWolf® BW-C5 QC 2.0 4 Port Charger and BlitzWolf® Lightning To USB Cable Color Black
] és egy [Qualcomm Certified] BlitzWolf® QC2.0+2.4A 30W Dual USB Fast Charger EU Adapter With Power3S and Quick Charge 2.0 Tech ] egy rendelésben. Összesen 7238ft- ot fizettem. Nem rontottam el? Külön kellett volna rendelni? Így lehet hogy vámot kell majd fizetnem? -
Imy
veterán
válasz
pinnacle #1969 üzenetére
Vegyél Xiaomi POwerBank 5.000mAh-t. Olcsóbb, is nem 6000HUF+, hanem csak 4500HUF, és tutira jó. Barátnőm karácson yóta nyúzza teljes megelégedettséggel.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Sorry, hogy itt kérdezem, de ez a topic jobban pörög, mint a külső akkus. YooBao PL5-ről tudtok valamit? Tettszik ez a vékony kialakítás, illetve az, hogy Lightning kábellel is tölthető.
-
TeeJay
félisten
Banggood akcióban megvettem a 2. power bankot és 3664 forintba került 240 pontot beváltva
szóval útban a második best buy áron, igaz most már kell is mert jövő hónapban LG G4-re váltunk és ott sűrűbben kell majd naftagyorsan rendeljetek amíg akciós
-
szpali
addikt
válasz
Tibee86 #1965 üzenetére
Ne nekem köszönd, hanem Márknak
A facebookon jelent meg szponzorált linkként, mert ma rákerestem a QC 3.0-ás töltő fejükreViszont elég combos telep lehet benne. Mármint az, hogy 1db 18650-es cella és 3350mAh-t tud. Sajnos nem találtam még róla nagy felbontású képeket vagy review-okat. Majd írd már meg, ha megérkezett, hogy mennyit tud ebből leadni. Mert szerintem 3,7V-on tud ennyit és 5V-al terhelve kevesebbet fog tudni.
Ez alapján viszont nagyon jó áron van a BlitzWolf
-
szpali
addikt
-
Tibee86
nagyúr
Sziasztok!
Tudom, hogy a Xiaomi-nak nem nagyon van, de kellene nekem valami kicsi powerbank a 10000-es mellé, ami mondjuk tud ténylegesen 1500-2000mah-t (egyszer legalább töltse fel az 5S-t). Tudtok ajánlani valamit, annyi gagyi van, hogy nem tudom melyiket válasszam. -
domojko
senior tag
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
A márkát ismerem, tudom hogy minőségi jó cuccokat gyártanak. Egyedül a QC technológiát nem ismertem. Pontosabban hogy ez okozhat e bármilyen gondot egy arra nem alkalmas eszközben. Tehát vehetem nyugodtan, és bármit tölthetek bármelyik portban. Még egy kérdés. Már elég rég rendeltem banggoodról. Van valami probléma a szállítással? Azt hiszem ebben a topikban olvastam hogy nehezen jönnek meg a cuccok.
-
Saccco
nagyúr
válasz
domojko #1954 üzenetére
Ezek brutál jó cuccok! Én még a nem QC-s verziót használom.
Teszt sima nem QC
Teszt QC3 1-portos -
domojko
senior tag
Sziasztok. Mi a véleményetek ezekről a [[Qualcomm Certified] BlitzWolf® QC3.0+2.4A 30W Dual USB Fast Charger EU Adapter] töltőkről? Nincs értékelés még hozzá. Vehetem nyugodt szívvel? Teszem azt ha olyan telefont töltök a QC-s portról ami nem tudja a gyorstöltést, akkor lesz a telónak baja vagy valami következmény? Bocsánat az off- ért.
-
Burki
aktív tag
Hogy ne csak mindig kérdezzek, hanem hasznos infót is osszak meg. Hátha valakinek segít a vásárlásban.
Original Xiaomi Pocket 10000mAh Mobile Power Bank - SILVER
Gearbestről rendeltem 04.21-én, free shipping, 14,72 USD, még aznap postára adták. Csak most néztem a honlapot, le is fényképezték becsomagolva úgy,hogy a shipping number is látszódik. Ma érkezett meg a csomag, Belgiumból. Szerintem elég gyors volt.Most tettem töltőre, mivel nem találtam mást, és a Blitzwolf töltőfej nem jött még meg, így a Lumia 830-hoz kapott Nokia töltővel kezdtem el tölteni (5V, 1,5A).
-
moli.hu
őstag
"""feszültség és áramerősség szorzata? ha 5 volt helyett 6volton mér 1A-t akkor máris változik a fogyasztási érték nemde?"""
huu, ezt nem ertem, mit akarsz mondani, de mivel a meron a mAh ertek mindig no (sose csokken), ezert egy biztosnak tunik: nem az epp aktualisan mert V ertekkel szamolva irja ki az eddig mert adatot. Ugyanis akkor ha none az aktualis V, akkor csokkenne az eddig me'rt mAh (jol irom? vagy forditva? keso van) Ezert gondoltam, hogy az allandoan valtozo ertekeket normalizalja mondjuk fix 5V-ra, es eleve ugy tarolja el.
@dugynok: oke, hogy hibahatara van a meronek, a gond az, hogyha mindig csak egy iranyba, lefele me'r. A fogyasztasa is kerdes, mennyit eszik egy ilyen mero, a hattervilagitasaval.
-
dugynok
senior tag
-
moli.hu
őstag
teszteltem az 10000-es bankom ilyen usb toltesmerovel, 100%-rol meritettem 0%-ig a bankot, 6225 mAh-t mert a kutyu.
Ugye az akkura 6250 mAh/5.1V van irva, tehat ezek alapjan meg jo is lenne.
A gond csak az, hogy mig az az ertek 5.1V-ra van megadva, addig a kutyu 4.9V-vel toltott, ami atszamolva viszont mar csak 5980 mAh-re jon ki.
Persze nyilvan a meronek is van fogyasztasa, de ezt nem tudom, eleve belekalkulalja-e, es korrigalt erteket hazudik-e ki.
Tudja valaki, hogy ezek az usb-s merok mi alapjan szamitjak a mAh erteket? Epp mert aktualis erteket azonnal atvaltja 5.0V-ra es ugy adja hozza? -
chatran
őstag
Ti honnan rendelnétek meg a 10000-es bank-ot most, Banggood vagy Gearbest? GB-en most olcsóbb nagyjából egy dollárral, de azt hallottam, ha eltűnik útközben, akkor nagyon nehéz kiszedni belőlük a refund-ot.
Banggood meg nagy késéssel küldi a "tenoristák" miatt.
Ha Gearbestről tracking numberrel rendelném, azzal lehetne minimalizálni az esetleges eltűnést? -
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Criminal017 #1938 üzenetére
-
dugynok
senior tag
válasz
katona.jozsi #1937 üzenetére
A 10.000mAh powerbank 5V-on 6250mAh tud leadni, ahogy elöttem írták, rajta is van.
Sajnos de, a Lítium-os akkuk sokszázadik töltési ciklusukra vesztenek a teljesítményükből. -
Criminal017
őstag
válasz
katona.jozsi #1937 üzenetére
Rajta van az alján, hogy mennyit tud leadni 5V-on, így nem is kell saccolgatni.
-
katona.jozsi
aktív tag
A nem rég vásárolt 10.000 mAh-s Xiaomi Power Bank a Sony Z3 telefonom 2x teljesen, harmadjára 30%-ig töltötte. Elvileg a Z3 akksija 3100 mAh, bár közel 1 éves lesz a készülék, de a Lítium alapú akksiknál nem nagyon jellemző a teljesítmény vesztés, így maximum olyan 7000 mAh-errel számolok 5V-on.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ezt már régebben is hallottam, hogy a telefon szabályozza mennyit vesz fel, csak a TP-Linknél írták, hogy 2A-el gyorsan tölt fel, de akkor lehet, hogy ez téves.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Olvasom a Xiaominál, hogy "Mi Power Bank automatically adjusts its output based on the connected device." ezt azt jelenti, hogy tud 2.1A-nál kevesebbel is tölteni? Lehet, hogy iPhone 4S, 5S-nél jobb lenne az 1A.
-
Sanyabá
senior tag
válasz
katona.jozsi #1930 üzenetére
Köszönöm!
-
TeeJay
félisten
válasz
dugynok #1928 üzenetére
alapból van avlami extra a lámpa USB dugójában mivel ha 1x bedugom világít, ha kihúzom és újra bedugom nem világot, ha megint kihúzom és újra bedugom világít és így tovább
mintha lenne valami kapcsoló benne hogy csak minden 2. bedugásra kapcsoljon be
az újabb LED lámpában már van kapcsoló rajta amivel ki lehet nyomni illetve 5fokozatra állítható
amint megjön tesztelem mivel jobb mint a sima
amúgy 1200ért tökre megérte és este mindig azzal mászkálok csak a sima lámpa 1,2wattos teljesítménye nem túl acélos egész szobás bevilágításra -
dugynok
senior tag
válasz
moli.hu #1927 üzenetére
Üdv,
Szerintem nem, a hamis Xiaomi lámpa sem kapcsolható a bankkal.
Lehet azért, mert kell neki egy minimális terhelés, amin érzékel, hogy rá van dugva valami és a fake Xiaomi lámpa ezt nem éri el.
Ez alapján egy akkora vagy nagyobb teljesítményű lámpa esélyes, hogy jó lesz. -
Sanyabá
senior tag
válasz
katona.jozsi #1925 üzenetére
Pontosabban melyikről is van szó?
-
katona.jozsi
aktív tag
Immáron megerősíthetem, hogy a vásárolt xiaomi powerbankom eredeti. A Z3 készülékem 2x már feltöltötte és még maradt benne valamennyi, szerintem még majd félig feltudja tölteni. Szépen automatikus érzékeli, amikor a készülék feltöltődött és kikapcsolja magát.
Remek kis energia bank.
-
TeeJay
félisten
válasz
moli.hu #1921 üzenetére
nekem Xiaomi lámpa van hozzá és ha gépbe dugod ott is egyik bedugásnál ON másiknál OFF módban van
a bankon a kapcsoló is valszeg ezt fogja csinálnimás USB-s LED lámpát még nem néztem sőt most rendeltem a Xiaomi lámpából a nagyobb verziót amin már a lámpa szárán van kikapcsoló illetve 5lépcsős teljesítmény szabályzó
és nem 1,2wattos hanem 2,5wattos
szóval erősebb lesz és 5szinten szabályozható
gearbest-en 1400 volt és mivel LED-es szerintem elég sokáig működni fogbanggood-on a bank 44% leárazáson van most
aki akar rendelni ne habozzon -
moli.hu
őstag
Mindenek elott: tisztaban vagyok vele, hogy van sajat/eredeti xiaomi lampa, tudom, hogy az a lampa bekapcsoloval mukodik, mert minden masodik csatlakozasra kapcsol at. Olvastam a topikot.
Fentiek utan: probaltam ilyen es ilyen lampat is a bankkal, de mindkettot nehany masodperc utan lekapcsolja. Emlekszem, hogy itt a topikban probalt mas is masik markaju lampat, de a keresovel nem talalom. Tehat a kerdes: soha, semmilyen 3rd party lampaval nem fog mukodni, keptelenseg, lehetetlen? Vagy valakinek itt a topikban sikerult?
-
QbHead
aktív tag
válasz
molnarpeter #1918 üzenetére
20 000-es és újabbik 10 000-es aligha felelne megy (még ha elő is tudnátok csak úgy hozni a Qualcomm technológiáját) a maga 12V 1.5A-jával hiszen 2,5A kell.
Ahogy így hirtelen körbenéztem létezik olyan cucc ami neked kell de azt szerintem nem ebben a topikban fogod megtalálni
keress meg valami nagy laptopokkal foglalkozó topikot hátha tudnak segíteni
-
cserix
tag
Sziasztok!
Power bankot szeretnék vásárolni, Cube I7 Stylus tabletemhez. A tápja 12V 2,5 A.
Annyi félét lehet kapni, hogy fogalmam sincs milyenbe/mekkorába szabad beruházni.
Légyszi ajánljatok párat. -
TeeJay
félisten
válasz
-=Starwing=- #1911 üzenetére
hihetetlen jó ára van még mindig
nem is értem ki az a marha aki GSM-es boltokban képes 10-12ezret kiadni egy 5000mAh körüli power bankra ami ráadásul olyan noname kínai csoda hogy ihaj -
zsolthee
senior tag
válasz
-=Starwing=- #1911 üzenetére
Most már mindegy!
4700Ft-ért jön nekem, de a WebShop és használt piac áraihoz képest még így is olcsóbban jutottam hozzá. Amúgy is rendeltem volna onnan más cuccot is, így kényelmesebb volt. Várni meg tudok...
-
-=Starwing=-
tag
Sziasztok!
A korábban linkelt GB-es Original Xiaomi Pocket 10000mAh Mobile Power Bank jelenleg kb. 4.000.-
De itt egy 8%-os kód: GBSite8
Így már csak 3.700.- sacc. -
válasz
zsolthee #1907 üzenetére
Eredetinek tűnik.
Itt is annyi ha van pontod, akkor tudsz faragni az árból. Lehet kupon is van rá.
Itt még olcsóbb. -
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Innen szeretnék power bankot vásárolni. Mennyire valószínű, hogy a kiszemelt termék eredeti?
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
katona.jozsi #1890 üzenetére
Sziasztok!
Eddig jónak tűnik minden. Sima USB-ről 0.5A-al töltve kb. 20 óra volt a töltés. Most 1x már feltöltötte a Z3 telefonom. Kb. 2.5 óra alatt felnyomta, azt hittem, hogy lassabb lesz. Jelenleg így a led sor 3-on villog. Így szerintem még minimum 2x feltölti a telót.De a végén még megírom, hogy hányszor sikerült.
-
szpali
addikt
Hali!
Ma érkezett meg a 10.000 mAh-s slim powerbank. (PLM01ZM)
Szép sötét szürke, meglepően nehéz (ez 226g , a másik pedig 156g)
Ugyan olyan csomagolásban érkezett, mint anno az 5.000-es (NDY-02-AM), a hozzá kapott kábel viszont hosszabb, és van a végén egy Type-C adapter is. Minden irányban nagyobb, de kézbe véve/zsebbe rakva nem zavaró az a 2-4mmMost töltöm
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest