Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz attiati #2975 üzenetére

    nézd, én erre gondoltam! ez ugyanaz, nem? vagy annak valami újabb változata, mert amit linkeltem, arról van review már februárból is :)

    de ez a termék amúgy mire jó? nem egyszerűbb egy filléres USB hubot használni, és megvenni az ennek jóval kevesebb, mint a felébe kerülő, kiváló 20'000-es Xiaomi powerbanket? vagy ennek valami olyan speciális a felhasználási területe, ami az én ismereteimen kívül esik.

    idebiggyesztem ezt is, ha már írok:
    megjött az imént említett 20e. mAh-s Xiaomi powerbankem (ez nem a 2C, hanem a sima 2-es, bár még mindig nem tudom, mi a különbség). hát ez eltörpül az eddig használt, szintén 20'000-es Yoobao mellett. utóbbinak a méretkülönbség alapján minimum 35000-esnek kellene lennie ;) és a súly!!! uhhh, hát ott durva különbséget mértem. A Xiaomi 320 g, a Yoobao viszont valami 460 körül mérlegel. brutál! Szóval ha túlzásba esnék a későbbiekben és olyasmit mondanék, hogy a Xiaomit akár mindenhová magunkkal vihetjük farzsebben, tehát az egy kvázi EDC (every day carry) power bank, akkor tudjátok, hogy ez a meglátásom miből fakad! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák