Hirdetés
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
attiati #2975 üzenetére
nézd, én erre gondoltam! ez ugyanaz, nem? vagy annak valami újabb változata, mert amit linkeltem, arról van review már februárból is
de ez a termék amúgy mire jó? nem egyszerűbb egy filléres USB hubot használni, és megvenni az ennek jóval kevesebb, mint a felébe kerülő, kiváló 20'000-es Xiaomi powerbanket? vagy ennek valami olyan speciális a felhasználási területe, ami az én ismereteimen kívül esik.
idebiggyesztem ezt is, ha már írok:
megjött az imént említett 20e. mAh-s Xiaomi powerbankem (ez nem a 2C, hanem a sima 2-es, bár még mindig nem tudom, mi a különbség). hát ez eltörpül az eddig használt, szintén 20'000-es Yoobao mellett. utóbbinak a méretkülönbség alapján minimum 35000-esnek kellene lennieés a súly!!! uhhh, hát ott durva különbséget mértem. A Xiaomi 320 g, a Yoobao viszont valami 460 körül mérlegel. brutál! Szóval ha túlzásba esnék a későbbiekben és olyasmit mondanék, hogy a Xiaomit akár mindenhová magunkkal vihetjük farzsebben, tehát az egy kvázi EDC (every day carry) power bank, akkor tudjátok, hogy ez a meglátásom miből fakad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Poco F7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...