- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
XIAOMI PB100DZM 22.5W
Jó mint a többi, de talán egy fokkal jobban fűt mint a korábbi széria. Ugyan úgy plafon 18W-ot tud a telefonommal.
-
Nem igaz, hogy a webshopok többsége rossz képpel megtévesztő módon árul totál más típust mint amit én venni akarok. Majdnem rendeltem egy PLM13ZM-et ami nem az volt, mert leírás+kép stimm, de egy kis lábjegyzetben már nem az szerepelt típusnak. A legtöbb embernek lehet, hogy elég a leírás, nekem a típus kell. Csak nekem baj el?
-
Üdv! PLM12ZM -nél újabb 10000-es nincs?
-
Elmondom mi volt. A gyártás során a mikrokapcsoló egyezően kimaradt. Nem volt beforrasztva. Sajnos a bontás esztétikai károkat okozott. Gar nem kell innentől. 2db 50Wh-s 5000ma-es li-po akku van benne és ez:
[link]
A PCB-n 201608-a dátum.
Az a kis ragasztó tartotta. Ahogy megnyomtad felnyílt. Mint a rágó olyan. -
Trió
BWP6 teszt
[link]
Van már itt minden. -
Global dev utolsó kiadott verzió. Tök jó de mégsem így kéne működni... Nem tölt csak lassan. Ugyan kiírj h gyors, de ha mérem akkor 5V, nem 9. Restart kell neki aztán egy ideig tölt gyakran. Másnak is?
-
válasz
molnarpeter #3139 üzenetére
Az Ugreen igen eltalált lett, veri a gyári kábelt árambam, de nem lapos.
-
Mi Power Bank 2 10000mAh: Unboxing and Hands-on
Review!:http://en.miui.com/thread-1393601-1-1.htmlŐ a PLM09ZM. 9, nem 2.
-
válasz
Viktor0610 #2967 üzenetére
Qc2-3-4 esetén többet beszélgetnek. Olvastam a témában.
-
válasz
Viktor0610 #2964 üzenetére
Tudod beszél egymással a töltő meg a bank és megbeszélik, hogy hallod én tudok 2A-t 5v-al, a bank azt mondja jó jó akkor semmi Qc2?, de nem vagyok full lemerülve nem kell full áram és figyu már a kábel hosszú nagy az ellenállás stb nem kell csak ennyi kraft.
-
Ez a PLM02ZM tok olyan nekem mint anno a barton 2500+ -os gép, hónapokig mondta mindenki, hogy elviszi, Andersen kfsza volt pár emberhez képest. Már csak nevetek.
már úgy vagyok vele, hogy ajtóban, mert egy tapottat sem megyek vele.
-
Alig pár mAh-val kevesebb megy bele a 02ZM-be mint az elején, mindezt olyan használat mellett, hogy nem túlzok szinte csak ez tölti a telefonomat.
-
-
No urak. PLM02ZM mikroáram teszt.
Alap állásban 0.05A-el nem megy, 0.07-re már nem kapcsol le. Minden esetben a körben van még egy piros LED és egy kis OLED kijelző is a fenti számokon kívül. Azaz én úgy tippelem 100mA alatt normál módban nem megy.
Ellenben ha 2x gyorsan megnyomom a gombot akkor a 4 LED lassan villog, hol az egyik hol a másik. Ilyenkor 0A-es teherrel sem kapcsol ki, ergo a piros LED és az OLED kijelző is elég neki.Másik véglet az, hogy olyan 2.36A-nál kikapcsol a bank.
-
Itt a műteher. 0.05A alá nem lehet vinni. Tölt a bank, este lemérem a PLM02ZM-et mi a minimum amire még nem kapcsol ki.
QC2.0-es Blitzwolf töltőt simán kiveri.lekapcsol.
-
Naná, 3000-es akkuja van ami mondjuk már nem tud ennyit, meg ott van a biztonsági ráhagyás full lemerülés előtt és azonnal kijön, hogy 2x.
Nekem durva méréssel 3752mAh megy a telefonomba (1-100% között) ezen is van ráhagyás, nekem már nem 2x, csak 1x meg 1x majdnem. Úgy, hogy nem nyomkodom. -
Az 5000-est eladtam a kék tokban. Becsomagoltam, postára adtam, napokig semmi, megjött az nem volt vele gond, de a kutya gyorsabb volt mint a gazdi. A boríték maradványok árulkodtak, hogy baj van.
De a bank túlélte csak gondolom viharvert lett.
Hát levettem róla az 5000-es tokját semmi nyúlás nem volt visszatettem az 5000-re. Jött a fekete ami gyárilag a 10000-esre való de nem jó megfogni. Ennyi. Várok egy másikat hátha az jobb. egyik menni fog amint befut a másik. Majd eldöntöm.
Egyik barátom rendelt 5000-est, majd jól megnézem 2 év alatt változott e a kivitel vagy bármi. -
Lesz felesbe PL02ZM tokom aki gondolja. Nem jó nekem a tapintása. Fekete.
Amúgy mióta nincs 5000-es, ez annyit megy, hogy nem is nagyon pihen. Most épp tölt lassú töltéssel. Imádom! -
válasz
sityupityu #2682 üzenetére
Original Xiaomi Power Bank 2 10000mAh Quick Charge 2.0 Portable ChargerItthon ilyet? Hát nem tudom. Passz. Ilyet itthon még nem vettem.
-
válasz
sityupityu #2677 üzenetére
PLM03ZM
Input interface: USB Type-C
Output interface: USB-A & Type-C
És Qc3.0 -
válasz
sityupityu #2677 üzenetére
[link]
Valahova beleírtam sztem. -
válasz
sityupityu #2675 üzenetére
Nekem kevés nem volt még a kezemen. A 16000-es irtó nagy és nehéz. Sztem most a lapos 10000-esek a nyerően ZM02 vagy 03-as. Méretre és mAh-ben is eléggé rendben vannak.
-
válasz
Criminal017 #2659 üzenetére
És az eszköznek sem tesz jót. Én annak a híve vagyok h nem számítok meg töltést, ez meg eldobálja? Vicc.
Eleve a telekom leírása, hát emberek ki eszi azt meg, hogy kétszeri telefontöltés. Mi meg hogy? Műszaki háttere van mindennek, konolyan ilyen buta a világ, hogy ezt megeszi? Mind1. -
válasz
mindbender #2652 üzenetére
Li ion meg lipo cella vs. hideg? Haaat.
-
El akartam adni az 5000-est, de végül nem tettem.
-
Fogtam a kezemben egy 16000-est. Csaj ismimnek van. Hát gyerekek az életképtelen dolog a súlya és a mérete miatt.
-
válasz
Criminal017 #2601 üzenetére
Én is várom már nagyon a rendes tokot. Halál az 5000-esé ráerőltetve.
-
válasz
Tocso76 #2575 üzenetére
Innen nem tudom megmondani, sok ilyet láttam már, de a kép nem mond sokat. Lehet h simán csak elektronika hibás. Megpróbálnék (nekem van, de nem biztos h mindenkinek van) ráakasztani műterhet. 2A-t. Arra el kell indulnia. Ezzel mérek kapacitást is, csak van közbe ami mér is.
-
válasz
Criminal017 #2541 üzenetére
6S mellé nem mind1?
-
[Xiaomi PowerBank 2 @ Mi bank 2 - PLM02ZM by Kolondrum]
Ahogy mostanában nekem fontos, beszélgessünk itt is a számokról. -
-
Befutott a PLM02ZM. Tölt. Szilikon tok kéne hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged