- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Tudom ez Xiaomi specifikus topik, meg elég döglött is, de hátha olvassátok még páran.
Szóval a tegnap ES/PT események után gondoltam ideje frissíteni a powerbank készletet, néhány régebbi Xiaomi és Blitzwolf bank van idehaza, mindegyik legalább 5+ éves, és habár működnek, gondolom ma már nagyobb kapacitású eszközöket is lehetne vásárolni.
Mi jelenleg a best-buy, mire érdemes figyelni?
-
ptesza
senior tag
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni power bank választásban? Két fajta telefont kellene töltenem. Huawei és Iphone, valamint végszükség esetén a laptopomat is (typeC). Olyant kellene választani ami nem több mint 100Wh kapacitású, tudjon gyors tölteni lehetőleg mindkét telefonon és az sem baj ha van vezetéknélküli töltés mert a telóim tudják.
Azt is jó lenne tudni, hogy hol érdemes venni. -
G@ben
addikt
válasz
Criminal017 #3321 üzenetére
Köszi!
-
G@ben
addikt
válasz
Criminal017 #3318 üzenetére
Erősen határeset a mérete. Ez egyébként tudná a háklis Samsung telefonokat is gyorsan tölteni, vagy azokat max 10W-tal, ahogy feljebb is olvastam? S21 vagy S23.
Ha nem, akkor elég a kisebb töltési teljesítmény, de kisebb méret mellett. -
G@ben
addikt
válasz
Criminal017 #3318 üzenetére
Ezt meg kell néznem, hogy a biciklis táskába befér-e, mert az a kritikus keresztmetszet. Este lemérem!
-
Criminal017
őstag
Xiaomi 10000 mAh Mi Power Bank 3 Ultra Compact, gyári nevén Xiaomi PB1022ZM
22,5W a maximális töltése USB-A, Type-C porton.
-
G@ben
addikt
Létezik olyan power bank, ami kicsi, de 20-25W-tal tud tölteni? Még nem tudom, milyen telefonhoz (Samsung, Xiaomi, Google Pixel, Motorola), de alkalmanként szükségem lenne a nagyon gyors töltésre és a nagyon kis méretre.
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Egy Samsung A54 5G tulajdonosnak vennék ajándékba power bankot:
1. Xiaomi MI Power Bank 3 univerzális külső akkumulátor, ultra kompakt, 10000 mAh, gyors töltés (22,5 W), kettős USB-A + USB Type C, fekete
2. Xiaomi 22.5W Power Bank, 10000mAh
Melyik a jobb a kettő közül, egyáltalán mi a különbség a csatlakozók számán kívül?
Előre is köszönöm. -
XIAOMI PB100DZM 22.5W
Jó mint a többi, de talán egy fokkal jobban fűt mint a korábbi széria. Ugyan úgy plafon 18W-ot tud a telefonommal.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Criminal017 #3308 üzenetére
Esetleg univerzális házba (elektronikával) lehetne átültetni az akkut, ha van megfelelő - gondolok itt a feszültség határértékekre pl.
Laptop akkuból 18650 cellákat hasznosítottam így újra, egyesével aliról rendelt körítéssel. Persze hővédelem stb nem sok van, de még a kuka előtt egy darabig jók lesznek, 6-ból 1 van még csak amit leselejteztem. -
Criminal017
őstag
válasz
maszati #3307 üzenetére
Általában a PB töltésvezérlője adja be ilyenkor a kulcsot, hiába lenne még valamennyi kapacitás az akksiban (4 év után azért a 10000 mAh-ból még kéne legyen benne kraft).
Valahogy egy teljes lemerítést és teljes feltöltést próbálj meg, de általában nem szokott semmi segíteni. -
maszati
tag
Sziasztok!
Nem találtam rá választ a fórumon, így hát felteszem a kérdést:
Van egy Mi Power Bank 2s plm09zm külső akksim ami kb 4 éves lesz. Mostanában azt csinálja hogy ha rá akasztok valamit tölteni akkor pár percen belül kikapcsol mintha az eszköz fel lenne töltve. Ezt lehet kalibrálni vagy kezd meghalni és ennyi? -
cintula187
addikt
Sziasztok!
Magát a PowerBank 3 10000mAh PLM13ZM -et lehet tölteni mindkét usb -n is egy időben vagy az nem megengedett?
köszi előre is.
-
vtechun
veterán
Sziasztok!
Hirtelen nem találtam másik powerbankkal foglalkozó topicot. Érdekelne, hogy létezik-e olyan PowerBank (PB), ami tud vezetéknélküli töltést, valamint ezt úgy is tudja, hogy közben ő is rá van csatlakoztatva a hálózatra ráadásul úgy, hogy közbe csak átfolyjon rajta az áram, ne használja a benne lévő akksit, ha nem muszáj... Így két legyet ütnék egycsapásra, nem kellene külön venni töltőlapot, meg QI-s powerbankot. Köszi!
-
vzozo
senior tag
Ez biztos frankó, csak én nem Magyaro-on élek, és ennél csak jóval drágábban találtam meg ali meg hasonlóan számomra nem túl bizalomgerjesztő oldalakon.
Blitzwolfban mennyire lehet bízni? Ők is ígérnek 10Ah wireless töltőt szvsz jóval olcsóbban (20-21 USD): https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-P10-10000mAh-QC3_0-PD18W-Power-Bank-10W-Wireless-Charger-with-4-Outputs-for-iPhone-12-12-Mini-12-Pro-Max-for-Switch-Xiaomi-Mi10-For-Samsung-Galaxy-Note-20-p-1560194.html?cur_warehouse=ES&rmmds=search&ID=224
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LED világítás a lakásban
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest