- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
attiati #2950 üzenetére
powerbank-nál mindig a bank celláinak kapacitását adják meg 3,6 voltra ha jól tudom
nekem a 3cellás 10Ah-s akku ugye 3,6volton 10Ah de a kimenet 5,1volt és ott 6250mAh-t tud
a telefon akkuja szintén 3,6 volton 3000Ahszóval kb. 2,5x tudom feltölteni nulláról a telefont powerbank segítségével
mondjuk jó lenne tudni az átalakítás milyen hatásfokú akkor az eredeti 10Ah-ból is tudnék kalkulálni hiszen 3,6volton van mérve mint a telefon akkuja is
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Kolondrum #2931 üzenetére
kettő van nekem a 3 cellásból és mindkettőben van Xiaomi LED lámpám is...
elég stabilan áll viszont az új ami sokkal vékonyabb lehet eldőlne ha bárhova leteszem mert elrántja a LED lámpa
nemde?nyílván ha már csak a V2 marad azt rendelek legközelebb csak aki lámpával használja annak kicsit fura lesz
-
TeeJay
félisten
3cellás 10Ah-s bank forgalmazása már megszűnik?
helyette a vékonyka lapos 10Ah vásárolható már csak? -
TeeJay
félisten
azt ugye vágod hogy max amperrel úgy 75-80%-ig tölti utána visszavesz és szép lassan fejezi be a töltést?
pl 90% felett már nekem a G4 telefon 1A-t sem kér de a power bank töltésnél is mikor már majdnem kész alig kér delejtezt csak egy jófajta USB-s mérővel tudod átlátni szóval hiába a sok volt meg amper úgyis a töltő dönti el mikor mennyivel tolja
nekem két darab 10000-es bank van egy Blitzwolf dupla USB töltővel ahol mindkét port 2,4A-t tud de a bank 1,7A-t vesz fel max a saját kis rövid kábelével szóval hiába a bika töltő úgyis csak 1,7A-t fog szívni magába a bank és azt is csak 3 pöttyig kb. utána már visszavesz 1,2-1,4A-ra és így tovább -
TeeJay
félisten
tudna valaki írni egy összefoglalót hogy jelenleg melyik Xiaomi PB kapható és hol érdemes venni? (banggood vagy gearbest stb...)
jelenleg banggood-on én már csak a 3cellás 10000-es klasszikus fém bankot látom amiből nekem van 2 is itthon
de az új 10000-es vékony is hasonló árban van
jó lenne tudni mi az amit már nem gyártanak és melyiket éri meg venni -
TeeJay
félisten
nekem van Tronsmart 1,8méteres jó vastag kábel
az simán átvisz 2A-t viszont sajnos vigyázni kell ezekre mert ha megtörik a kábel vagy a csatlakozó máris nem megy 0,5A-t sem
épp tegnap kukáztam az egyik 1,8méteres példányt mert vélhetően megszakadt benne valami mert 0,4A-tól sehogy nem vitt át többet úgy meg csiga -
TeeJay
félisten
válasz
nyikszi #2766 üzenetére
és mennyiért vetted azt az Adata cuccot?
csak mert a 10000-es Xiaomi ami már százezreknél bizonyított kijön 4500-5000körül ha jól emlékszem
és házhoz hozza a postás
ráadásul az tuti 2x feltölti a G4-et nulláról míg a tied sosem fogja mert a 7000 az 3,6-3,7voltra van megadva a telefon meg 5voltot kér -
TeeJay
félisten
igen én is kimértem műterheléssel 6200-6300 mAh-t tud egy fél éves 10Ah-s bank kiadni
ha 0,5 vagy 0,25A-es terheléssel nézném akkor még picit elmegy de 1A a minimum terhelésem ott hamarabb közbelép az elektronika és megállítja hogy ne tudjon túlmerülnikár hogy nincs már ilyen akció hogy 3ezer körül el lehessen vinni
vennék még vagy 2 darabot
sőt vennék 20Ah-s példányt is mert ahogy nézem főleg itthon használom a bankot ágy mellett ha nincs kedvem a konnektorhoz menni tölteni -
-
TeeJay
félisten
jelenleg banggood-on úgy nézem kb. egyárban van a régi 3cellás 10Ah-s bank és az új slim Li-po akkus 10Ah bank. kettő közt melyik a jobb? ahogy láttam a Li-Po picit nagyobb kapacitású meg nagyobb áramokat tud
de gondolom kevesebbszer lehet majd újra tölteni mert nem Li-ionteszteltétek már?
-
TeeJay
félisten
válasz
Kolondrum #2631 üzenetére
oké de de többet tolod
én csak Xiaomi lámpára használom főleg meg ha néha kell tartalék energia mert épp megyek valahova készen áll mindkét bankazóta még 1x feltöltéttem és lemértem mindkét bankot
nem változott a kép, a régebbi 6040mAh az újabb 6320mAhteljesen tökéletes egy a G4-nek 2feltöltést jelent kb.
-
TeeJay
félisten
nekem meg közben megjött ebay-ről az 1/2A-es USB terhelés
és az OLED USB mérővel lemerítettem a bankot
aztán csutka töltés (töltés végeztével még állt rajta 2órát)
és utána csutka merítés 1A terheléssela 2015 karácsonyán rendelt bank 6030mAh-t hozott a márciusban rendelt pedig 6320mAh-t
igaz ha a Xiaomi USB lámpát beledugtam azok még mentek róla de gondolom 1A terhelésnél már az elektronika leállította
szerintem elég jó mert az 1éves már úgy 50töltés kapott és még mindig 6Ah felett hoz
a frissebb picit többetpárszor most megjáratom kíváncsi vagyok mit fog hozni
-
TeeJay
félisten
célnak megfelel nem?
1A módban elbírja a NYÁK akkor nekem már jó
néztem azt is amit te linkeltél de ott meg sokan panaszkodtak hogy a szabályzó gagyi rajta így sosem lehet pontosan belőni 1 vagy 2A terhelésre meg ugye 6órán át tekerné a ventilátort mire lemerül egy 10000-es bankde következőleg rendelek olyat is
-
TeeJay
félisten
nekem az első 10000-es bank lassan 1éves lesz azóta szerintem 20-30x lehetett töltve
a másik meg 3hónappal később jött az 20x kb.rendeltem 1/2A-es USB terhelést aztán ha megjön lemérem USB mérővel hogy teljesít ennyi használat után
-
TeeJay
félisten
válasz
Kolondrum #2477 üzenetére
1A vs. 2A-es ellenállásod van jól látom?
2A-nél 1,8-at mért?lehet beszerzek én is egy ilyet mert fix ellenállás és jobban tudom mérni mit bír a bank vele még
mondjuk én mivel van Xiaomi lámpám mindig addig használom amíg ki nem kapcsol és utána rakom töltésre
telefont már nem tölt de a LED lámpa még 1órát simán ég róla aztán az az esti fényem a lakásban mászkálva -
TeeJay
félisten
válasz
t72killer #2363 üzenetére
szerintem itt elég jól ki van tesztelve
[link]ahogy néztem kettő darab 10000-es picivel többet ad mint egy darab 20ezres
ráadásul ha akció van olcsóbb is a 10000-es példány mert 3600-3800körül ki lehet fogni míg ez 8000felett van
én maradok továbbra is a 2x10Ah változatnál
2x feltölti ez is az LG G4-et nulláról -
TeeJay
félisten
7óra alatt azzal is fel kellene töltődnie ám
szerintem a kábel lesz a ludas, próbáld meg vastaggal és röviddel -
TeeJay
félisten
válasz
Sirandrish #2256 üzenetére
banggood olcsóbb... és az is eredeti és hamar ide ér
-
TeeJay
félisten
válasz
MATEO6600 #2233 üzenetére
mióta megvettem azóta nem lógott a telefon a fali töltőn
valahogy kényelmesebb a powerbank-ról tölteni mert azt vihetem bárhova vagy az ágyban ott van mellettem mint a fali töltő körül 1méterre lenni...
igaz van 1,8méteres 20AWG kábelem ami átvisz 2A-t de még mindig csak 1,8méter a power bankhoz meg van 1méteres és bárhova mehet3ezer forint körül ha 2évet kibír már az is bőven jó
de ha naponta kellene töltenem róla telefont és 2x feltölti akkor is 500 pb töltéssel 1000telefon töltés kiváltható az meg bőven 2évha gyengül majd később veszek még kettőt és hadd szóljon
-
TeeJay
félisten
pontosabban ha kész a töltés akkor mind a 4 folyamatosan ég
ameddig töltés van villognak a LED-ek egyre több ugye -
TeeJay
félisten
ha már vesztek én már csak az erősebb és állítható lámpát javaslom
nekem is van mindkettő és megéri azt a pár száz felárat a nagyobb
sokkal erősebb is a fénye, és baromi jó hogy szabályozni lehet így nem ég ki a szemed éjszaka -
TeeJay
félisten
nekem van Xiaomi sima LED lámpa is meg van a nagyobb verzió ami állítható fényerejű
nos utóbbi 2x erősebb és nekem pl bejön hogy 5szinten állítható a fény ami néha igenis jó
ha éjszaka akarok világítani 1-2x módban is bőven elég erős de ha valamit keresni kell felcsapom 5-re és bevilágítja a teljes szobát -
TeeJay
félisten
válasz
dugynok #2089 üzenetére
pedig tényleg nincs csepptöltés...
ha elkészült leáll és hiába van rajta semmi sem fog történni, nem véletlenül hideg a töltő sem miután fél napig rajta van a telefon.
ha menet közben az akku újra 9x%-ra merül akkor újra engedélyezi az elektronika hogy töltse addig semmi sem fog tölteni!
mikor notebook akku visszahívás van az pont emiatt történik hogy az elektronika rossz és engedi hogy túl töltse a cellákat ami úgy kigyulladhat/felrobbanhat...PB-nál szintén így van, ha 1napig rajta hagyom se nyom bele többet
USB mérő is 1-2mA töltést mutat miután vége de az mérési pontatlanság is lehet vagy éppen annyit vesz fel a mérő a töltőről -
TeeJay
félisten
válasz
dugynok #2063 üzenetére
csak a vékony és sokkal drágább 10000-es bank tud QC töltést
a sokak által best buy olcsó 3cellás 10000-es bank csak sima töltésre jó
de az is 2,1A szóval nem tudom mire nem elégegy 3A-es akkut másfél óra alatt fel kell túrnia így is, a gyári töltő egy LG G4esetén 1,8A-es úgy tudom szóval a bank még gyorsabb is attól
a QC hülyeség csak arra jó hogy 5V helyett 9 és 12volton is tudja tápolni nyílván szintén max 2A körül és úgy hamarabb megvan a töltéssel de persze jobban is nyírja az akkut
nekem nem érne meg 3x árat a vékonyabb QC képes Xiaomi bank, inkább vennék 3darab sima normál 10000-es példányt és az már elég egy hétvégére
amúgy most is akciós érdemes venni
[link] -
TeeJay
félisten
válasz
Sanyabá #2027 üzenetére
Nekem kettő is van, egyik BG pontokkal karácsony napján 2800 másik 2hete szintén BG pontokkal 3800 forint volt és másfél hét alatt itt is van... Szerintem veszek még majd egyet úgy megszoktam hogy ágyban használom a telefont és nem kell konnektorhoz menni soha hiszen erről töltöm már csak a telefont
-
TeeJay
félisten
nincs telefonhoz kapott USB töltőd?
Samsung vagy LG 1A körüli töltővel is simán tudod majd tölteni annyi hogy kb. 9óra lesz minimum de ha este felrakod reggelre kész is
mondjuk nekem kuponnal 2ezer sem volt a dupla Blitzwolf töltő és biza az tuti adja a delejt a cuccnak
1x kell megvenni és jó lesz örökké ha a QC nem fontos akkor az alap dupla töltő bőven jó -
TeeJay
félisten
vagy Banggood-on a link [link]
megmértem USB mérővel és max fokozaton
az egyszerűbb LED lámpa 1,31wattos
az új erősebb pedig 0,56w - 0,63w - 0,95w - 1,24w - 2,23 wattos az 5 fokozatban
előbb benéztem azt hittem hogy Off mód és 4 teljesítmény van
de most láttam hogy Off mód és 5 fokozat van csak az első annyira szép halvány hogy nem vettem észre hogy világítana
ami jó hogy megjegyzi melyik fokozatban volt -
TeeJay
félisten
na megjött ma a Xiaomi LED lámpából az új erősebb változat.
megnéztem mit tud és egész jó
2x erősebb mint a sima, a szárán van egy kis gomb amivel OFF valamint 1-2-3-4 fokozatra lehet állítani így 1-es fokozaton baromi jó éjszaka nem égeti ki a szemed, 4-es fokozaton meg 2x erősebb mint a másik
Power bankba dugva megjegyzi melyik állásban hagytad így ha 1-es módon volt akkor bárhova bedugod 1-es erősségen fog világítani újraszóval jó a fényereje jó a színhőmérséklet is
aki akar bátran vegyen megéri
Gearbest-en volt akció 2hete akkor valami 1200-1300forintomba került -
TeeJay
félisten
Banggood akcióban megvettem a 2. power bankot és 3664 forintba került 240 pontot beváltva
szóval útban a második best buy áron, igaz most már kell is mert jövő hónapban LG G4-re váltunk és ott sűrűbben kell majd naftagyorsan rendeljetek amíg akciós
-
TeeJay
félisten
válasz
dugynok #1928 üzenetére
alapból van avlami extra a lámpa USB dugójában mivel ha 1x bedugom világít, ha kihúzom és újra bedugom nem világot, ha megint kihúzom és újra bedugom világít és így tovább
mintha lenne valami kapcsoló benne hogy csak minden 2. bedugásra kapcsoljon be
az újabb LED lámpában már van kapcsoló rajta amivel ki lehet nyomni illetve 5fokozatra állítható
amint megjön tesztelem mivel jobb mint a sima
amúgy 1200ért tökre megérte és este mindig azzal mászkálok csak a sima lámpa 1,2wattos teljesítménye nem túl acélos egész szobás bevilágításra -
TeeJay
félisten
válasz
moli.hu #1921 üzenetére
nekem Xiaomi lámpa van hozzá és ha gépbe dugod ott is egyik bedugásnál ON másiknál OFF módban van
a bankon a kapcsoló is valszeg ezt fogja csinálnimás USB-s LED lámpát még nem néztem sőt most rendeltem a Xiaomi lámpából a nagyobb verziót amin már a lámpa szárán van kikapcsoló illetve 5lépcsős teljesítmény szabályzó
és nem 1,2wattos hanem 2,5wattos
szóval erősebb lesz és 5szinten szabályozható
gearbest-en 1400 volt és mivel LED-es szerintem elég sokáig működni fogbanggood-on a bank 44% leárazáson van most
aki akar rendelni ne habozzon -
TeeJay
félisten
válasz
-=Starwing=- #1911 üzenetére
hihetetlen jó ára van még mindig
nem is értem ki az a marha aki GSM-es boltokban képes 10-12ezret kiadni egy 5000mAh körüli power bankra ami ráadásul olyan noname kínai csoda hogy ihaj -
TeeJay
félisten
válasz
katona.jozsi #1886 üzenetére
inkább Bangood vagy most a Gearbest-en olcsóbb 800forinttal kb.
Bangood 5ezer körül Gearbest 4200körül
-
TeeJay
félisten
válasz
marquuard #1837 üzenetére
nekem OLED-es USB3 mérőm van és a PB a Tronsmart 30centis vastag kábellel vett fel max 1,8A-t a Blitzwolf töltőről. ez a max amit láttam vélhetően ettől több nincs is hiszen ha tudna többet már kimértem volna mivel a Blitzwolf 2,4A-t simán tud tolni neki
hogy nálad miért kevesebb az passz
-
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
szerintem meg fog jönni az, elég sok bukás lenne ha nem lehetne akkut rendelni kínából ezentúl
-
TeeJay
félisten
most azonos áron kapható ismét a 10000 és 10400-as bank
igaz utóbbiból csak pink van de erősen agyalok hogy a kicsit adom páromnak magamnak meg bevállalok egy nagyobb pinket mert abban a 4 cella jobban bírhatja -
TeeJay
félisten
válasz
Gedeon31 #1779 üzenetére
a töltő többet is tud mint amit a bank fel tud venni sajnos...
nekem is ilyen Blitzwolf töltőm van de a bank csak 1,78A-t vesz fel amikor töltöm úgyhogy az a csutka.
telefonom csak 1A-t kér azzal sem tudom kihajtani, de legalább annyi előnye van a töltőnek hogy 2 portos és mindkettőn bőven tud 2,4A-t így egy időben is tolhatsz két cuccot.van még 2-300 forinttal drágább verziója ahol az egyik port már Quick Charge 2.0 tudású ami ugye nem csak 5volton tud azt hiszem 2,4A-t hanem 9 és 12V-on is tudja tölteni a QC tudású eszközt (új felső kategóriás telefonok)
nem sípol nem melegszik, teszteken bizonyított hogy minőségi, úgyhogy bátran vehető
szép zongoralakk külseje van, halvány kék LED világítással a két USB körülkábelből meg Tronsmart 6-os pakk 3200körül jön ki ebay-ről amiben van 1 darab 30centis 2darab 90centis és 3darab 180centis AWG20-as vastag masszív kábel
a rövidet használom bank töltésre a 180centist meg telefonhoz -
TeeJay
félisten
inkább a régi 10400-as bankot újíthatnák fel 4darab 3300-as cellával mint ami a 10000 bankban van
és máris 13200-as lenne szóval lenne átmenet méretben meg nem nagyobb sokkal
ahogy jönnek ki az új telefonok 3-4amperórás akkuval lassan már csak 2x csurig töltésre lesz elég a 10Ah-s bank, és úgy lenne jó ha legalább 3 töltést bírna
ezért kell majd páromnak is vennem egy 10000-es bankot mert ketten nyúzzuk és 3feltöltést bír csak
(mindkettőnk telefonja 2400-as akkuval van) -
TeeJay
félisten
a vásárlónak kellene tudnia hogy a benne lévő cellák nem 5V-on mennek hanem 3,6-3,7V-on és arra vonatkozik a 10-20Ah amit egyes gyártók ráírnak...
a telefonba az akku is 3,6-3,7voltos és azt is 5V-ról töltjükamúgy vegyél te is 2300körül USB mérőt és látni fogod hogy jó az a powerbank
nekem 9Ah körül tölt bele tehát simán jó az hiszen 5V-on kap 9Ah-t a veszteségek miatt az a bank akkuja 10Ah körül bírja -
TeeJay
félisten
akit érdekel
innen rendeltem a Tronsmart 6darabos USB kábel pakkot
[link]2hét sem kellett és megérkezett
szerintem 3100körüli áron verhetetlen
fekete
1 darab 30centis
2 darab 90centis
3 darab 180centis
annyi hogy mind vastag kábel mert AWG20-as de a 180centis is vígan átviszi a 2A-t és masszív aranyozott csatlakozóprímán tölti a bankot mindegyik, igaz ott max 1,8A-t kér töltéskor
ha lesz új telefonom lecsekkolom majd vele (LG G4 hamarosan) -
TeeJay
félisten
válasz
marquuard #1750 üzenetére
a PB kábele is tökéletes és az rövid
nekem ma jött meg ebay-ről rendelve a Tronsmart USB kábel pakkom
1darab 30centis
2darab 90centis és
3darab 180centis AWG20-as kábel van benne aranyozott csatlakozóval
elég masszív és bika kábel, az összes szett volt 3300forint
a kis kábelt a PB töltéshez vettem a hosszúakat meg hogy ne kelljen a konnektor mellett dekkolni hanem adjon egy kis szabadságot -
TeeJay
félisten
ahogy nézem banggood-on most a 10400-as nagyobb akcióban van és annyiba kerül mint a 10000-es
cserébe ugye 3 vs. 4 cella
akinek pl a méret nem számít annak utóbbi lehet jobb mert tovább fogja bírni meg 3 cella helyett 4 van terhelve tehát tovább is tart majd.én is várok még kicsit mert párom mindenképpen arany színűt akar és az meg drágább a 10000-es példányból mint az ezüst ami nekem van.
persze 4300 vs. 5000 nem egy hú de nagy összeg -
TeeJay
félisten
17% akció van most a power bankokra még pár napig
bár sajnos ehhez nem lehet pontokat adni úgyhogy 4200körül van most az ára
kíváncsi vagyok fog-e még lentebb menni -
TeeJay
félisten
válasz
Oroszlánom #1733 üzenetére
helyedben hanyagolnám
a banggood-on 100+ ezer eladott példány után is csak pozitív vélemény van
garantáltan eredetit fogsz kapni és jó áron ingyen szállítássalbár most nincs kedvezmény egyik bankra sem, tavaly év végéig végig volt rá akció és jóval olcsóbb volt mint most
-
TeeJay
félisten
válasz
Gedeon31 #1719 üzenetére
tessék
USB3 portos, OLED kijelzős
gyors pontos tökéletes és olcsó is
[link]nekem is ilyen van, ezzel mértem a power bankot is meg minden kábelemet.
1,8A-ig szerintem a legtöbb 1méteres kábel oké lesz, a 2méterhez viszont olyat vegyetek ami legalább 22AWG vagy 20AWG kábeles belülBlitzwolf kábelek jónak tűnnek, de a Tronsmart is oké lehet
vagy szerezni kell LG G2-G3-G4 kábelt mert az 20AWG és garantáltan átvisz 2A-t 5V-on -
TeeJay
félisten
válasz
szimla65 #1697 üzenetére
én ilyen OLED-es mérőt rendeltem ami USB3-as már
[link]1,7A körül van a max amit eddig láttam hogy felvett a bank töltésekor
illetve 9Ah körül tud beletolni mindig, szóval a bank továbbra is jól teljesít
párom rágja a fülem hogy ő is akar egyet de ugye még mindig 5ezer körül van és nem akarják akciózni újramondjuk van bőven elég pontom így 4200-ra le tudom csökkenteni de karácsony napján meg 2800körülre sikerült lecsökkenteni
-
TeeJay
félisten
a hosszabb kábelek 1,8-2méteresek?
és valóban átmegy 2A?
akkor lehet beújítok mert nekem is az bajom hogy telefonhoz mindig 1 vagy 1,2méteres kábelt adnak és túl rövid ha töltőről használom épp a telefont...néztem a Blitzwolf kábeleket is abból van most valami új amit még csak előrendelni lehet
2méteres oda vissza bedugható csatlakozós de már AWG22-es kábel és 2,1A-t tud1400 forint körül
[link]azért kérdem mert ha a tiéd garantáltan átvisz annyit és kb. 2méteres akkor jobban megéri mert 6kábel kerül 2400-ba
-
TeeJay
félisten
te elhitted hogy 3 cella 3000forintnyi dollárba kerül?
közvetlenül a Panasonic/Sanyo gyártól vásárolva gondolom úgy 2tucat konténerrel számolva már igencsak finom kedvezményt kapnak, nem lennék meglepődve ha pár dollár lenne csak a 3cella
mellé fillérekért legyártják a nyomtatott áramkört a vezérlőkkel
az alu házat pedig valaki gyártja nekik szintén konténer számra kedvezően
szerintem az egész kijön 1500-2000forintból amit ők 3500-ért adtak év végéig most meg 5000persze így is bestbuy mert mint tudjuk ebben legalább minőségi cellák vannak minőségi vezérlővel és külső házzal így vélhetően jó ideig üzemelni is fog és nem hal be mint más gyártók gagyi terméket amik ráadásul sokszoros haszonnal vannak értékesítve...
épp a héten jártam egyik hipermarketben ahol GSM-es bolt volt az üzletsoron és egy 10Ah-s bank-ot 15ezerért kínált ami ráadásul általam sosem hallott gagyi márka lehetett...
abból a pénzből az okosak legalább 4darab Xiaomi-t tudnak venni... -
TeeJay
félisten
akkor az enyém jobb valamivel mert 9Ah körül áll le a töltés
na majd megnézem mennyit tudok kiszedni belőle csak mindig macera bedugni a mérőt és úgy hordozni a bankotamúgy nagyon tuti, 3x tuti felhúzza a telefonunkat páromét is meg enyémet is
szóval 1-1 full töltés meg még valamelyiken lenyúljuk a maradékot és akkor ágyból tudok telózni anélkül hogy lemerülnesajnos az ára még mindig 5ezer
remélem nem az lesz hogy már nem árazzák le többet -
TeeJay
félisten
válasz
maggi1886076 #1645 üzenetére
Az meg milyen lesz?
lehet tudni valamit? -
TeeJay
félisten
valahogy nem akar visszamenni az ára a kedvezményes értékre
továbbra is 5ezer felett van, megszűnt a leárazás -
TeeJay
félisten
az normális hogy a powerbank-ot és a LED lámpát egyidőben rendeltem, a bank már rég megjött a LED lámpa meg még sehol
dec 23.-án rendeltem mindkettőt
jan 11.-én a bank már itt volt -
TeeJay
félisten
válasz
Criminal017 #1618 üzenetére
igaz én is benéztem mert tegnap 19óra körül tettem fel töltőre és hajnali 2körül lett tele ami tényleg 7óra
kár hogy nem megy legalább 2A-al bele a nafta, hamarabb kész lenne de így sem rossza végén már csak 0,3A-al tölti a töltő szóval kell idő mire kész
-
TeeJay
félisten
válasz
Tangerine #1612 üzenetére
9Ah körüli naftát vesz fel mikor töltöm úgyhogy tényleg tudhatja azt a 6,2Ah-t leadáskor, most majd mikor töltök róla valamit bent lesz a mérő végig és kiderül mennyi az annyi
nagyon baba cucc, mostani töltőskor 1,8A-t is kért a Blitzwolf töltőtől úgyhogy 5-6óra alatt felhúzza szerintem -
TeeJay
félisten
sőt azóta a Panasonic már el is adta az akkugyártó részlegét talán a Toshibának ha jól emlékszem
úgyhogy a Sanyo/Panasonic lassan Toshiba lesz
persze ezek mind made in japan cellák szóval a legjobbak közé tartoznaknem tudni hogy tudták bangood-on ilyen olcsón adni a cuccot de engem nem is érdekel amíg 3ezerét tudtam venni
a lényeg hogy jó és olcsó, idehaza bárhova mennék 5x ennyiért kapnék ilyet max
-
TeeJay
félisten
Köszi
közbe figyeltem és az elején 1,3A-t szívott de fél órával később már 1,7A is ment faszán
most 7700mAh-t tolt bele a töltő és 1A-el még mindig szívja
gondolom a vezérlő figyeli a cellákat és úgy terheli hogy a legjobb legyen, az elején nem egyből csutkával kezdi
szóval 1,7A volt nálam a max a Blitzwolf töltővel
visszafelé még nem tudtam tesztelni mert az LG F6 telefonom töltőről és erről is max 1A-t kér
párom LG L90 telefonja meg 0,7A-t kér töltőből is meg ettől is
más cuccom meg nincs ami jobban szívná a naftátegyébként ilyen USB3 mérőm van --> [link]
elég pontos és könnyű kezelni szóval megérte -
TeeJay
félisten
Akinek van USB mérő megnézi hogy a bank kábelével hány amperrel tölti a bankot? Blitzwolf töltővel bank kábellel nálam 1,3A
Lehet h ennyit bír a kábel? A töltő 2,4A minimum, vagy a bank nem tud többet magába szívni? -
TeeJay
félisten
válasz
JegesEmber20 #1589 üzenetére
sokan vettek itt banggood-ról Blitzwolf dupla USB töltőt ami 2,4A-t tuti lead
bár a tesztek alapján 6A-t is tud szóval elég bika
2ezer körül vettem és mindent azzal tolok azóta is mert leggyorsabb töltővan már belőle Quick Charge opciós féle is minimális felárral
sima USB2 portos töltés egy fél nap biztos lesz -
TeeJay
félisten
nyugi nekem is air mail volt pedig sima szállítással kértem
sokkal több időre számítottam, ma lepett meg hogy ilyen hamar ideért
ami vicces hogy a hozzá rendelt LED lámpa meg még sehol nincs pedig egyidőben rendeltemnekem 2900forint körülre jött ki mert 2dollár kedvezményt kaptam pontokból úgy meg baromi olcsó volt
tetszik hogy kicsike és mégis bika -
TeeJay
félisten
nekem ma érkezett meg a 10000-es bank
dec 23.-án rendeltem most meg január 11-van
kódot lekapartam, eddig 1x nézte meg valaki én voltam a második
gondolom akkor eredeti, valaki benézte a számot és lecsekkolta az enyémetfull jó a cucc és kis cuki meg nehéz
persze most párom is szeretne magának csak most épp drága úgyhogy nézhetem mikor lesz újra olcsóa LED lámpát egyidőben rendeltem vele fura módon az még sehol nincs
ja és ezt a cuccot szerintem nem hajón hozták mert express csomag volt -
TeeJay
félisten
válasz
norbi964 #1560 üzenetére
vegyél csak bátran fake powerbankot
nem fogja károsítani a telefonodat csak a pénztárcádat hiszen pár gramm homokat kapsz cserébe leheta videó végét ajánlom megnézni
[link]jobb esetben gagyi lítium cellákkal lesz tele amit a még gagyibb elektronika (már ha van benne) megsüt és akkor pláne a pénztárcádat fogja károsítani a lakásod/házad leégése
tuti jó ajánlat, én nem hagynám ki helyedben.természetesen ha a valóban eredeti minőségi powerbank drága akkor csakis ugyanolyan áron a fake éri meg
-
TeeJay
félisten
arra van valami képlet hogy lehet kiszámolni a Lítium akkor aktuális kapacitását?
ugye a powerbank 3,6V 10Ah lesz amiből 5V-on 6Ah körül marad
na most ha arról elkezdem tölteni a telefont és van kínából rendelt USB áram és feszültség mérőm
az kiírja hogy hány volt és hány A megy töltés közben és számol belőle egy mAh értéket is
ez már a telefon akkuja által felvett kapacitás vagy azt még osztani kell valami értékkel?ilyen mérőm van
[link]jó pl látni hogy a telefonom (LG F6) töltés induláskor 1A-t vesz csak fel
ami kb. 75-80% töltöttségnél lemegy 0,5A-ra 90% felett meg csak 0,2A-re
különféle kábeleket is meg fogok nézni melyik hogy teljesít -
TeeJay
félisten
jelenleg 5010forintra írja nekem a banggood
ahhoz képest hogy karácsony előtt még pontokkal 2800körül rendeltem kicsit drága így
még jó hogy nem vártam vele -
TeeJay
félisten
úgy látom az árengedmény megszűnt
5ezer felett lett már az ára, kíváncsi leszek mikor lesz újra 3500körül -
TeeJay
félisten
viszont 180pontot lehet rá túrni ami -523forint ha jól láttam
eléggé hihetetlen hogy ezen nekik még van hasznuk is de hát ha 112ezer darabot eladtak akkor nem lehet veszteséges a buli -
TeeJay
félisten
11.99USD volt este az ára, és a karácsonyi pontokkal 9,91 dollárra tudtam lehúzni szóval ~2785forintra jött ki ami több mint tökéletes
mellé is csaptam egy kék USB-s LED lámpát és még úgy is az eredeti ár alatt jött a dolog szóval nagyon megérte. ha megjön letesztelem és lehet rendelek még 1-et páromnak is -
TeeJay
félisten
banggood-on naponta olcsóbb
most már 3494forintra írja
még mindig megéri várni mert egyre nagyobb kedvezmény van rá -
TeeJay
félisten
még várok mert 53% az engedmény már rajta és emelkedik 50%-ról szóval szerintem ilyen karácsony körül éri el az 55%-ot
meg addig lehet még nyerni pontokat is a zoknis játékból és a végén 3zerért is megjön
meg mellé csapok egy USB-s lámpát és kész a szett -
TeeJay
félisten
3586forintnál jár most a 10000-es bank
mennyi volt a legolcsóbb amennyiért ki lehetett fogni? 2hete még 4200körül volt ha jól láttam
aztán most már annyival olcsóbb hogy kijön még egy LED lámpa is mellé aztán én is úgy szeretnék rendelni
szóval kinek sikerült legolcsóbban rendelni ilyen powerbank-ot? -
TeeJay
félisten
a mért érték 1,8A terhelés mellett adott annyit
gondolom ha csak 1A-el van terhelve picit több is kijöhet új korában
telefonomban 2460mAh akku volt új korában gyárból kihozva
1,5év használat után remélhetőleg még 2A felett van mert nem naponta töltöm csak 2napontaszóval reménykedek közel 3x feltöltésre
természetesen ahogy megveszem az LG G4-et ott már nem lesz érvényes mert 3Ah-s akku van benne
-
TeeJay
félisten
válasz
Freeman007 #1468 üzenetére
köszi
én is megbékéltem a 10000-es akkuval és tényleg jó árban van
bár most 4ezer felé emelkedett, majd megnézem ünnepek után mi lesz és rendelek is magamnak -
TeeJay
félisten
válasz
RocknRoller #1465 üzenetére
én Blitzwolf töltőt rendeltem nov21.-én és pénteken jött az értesítő a postától
ma vettem át és patent nagyon
ha a powerbank is ilyen hamar megérkezik akkor baromi jómondjuk most már nem rendelem meg mert karácsony miatt csak két ünnep között jönne ki vagy januárra...
majd akkor megpróbálom hátha olcsóbb is lesz picit -
-
TeeJay
félisten
remélem a banggood-os 10000-es valódi mert tervezek egyet venni mostanság
bár csalogató hogy 500forinttal drágább csak a 10400-as de ha hamis akkor nem kell -
TeeJay
félisten
ha jól látom most Banggood-on 4089forint körül jön ki a 10000-es szürke pakk
míg a 10400-as meg 4600 tehát 500forinttal drágább
így már utóbbi éri meg jobban ugye? -
TeeJay
félisten
én meg úgydöntöttem 8$-ért rendeltem USB feszültség/áramerősség mérőt és megmérem majd az összes kábelemet aztán ami karcsú azt kidobom
ennyiért megérte banggood-ról a mérő és ahogy olvastam teszteket bőven jól mérnek ezek
megjön a Blitzwolf töltőm és lemérem az összes kábelt -
TeeJay
félisten
nekem a gyári LG kábel a telefonhoz 24AWG-s tehát gondolom azon az 1méteren átmegy az 1,8-2A talán
nézem neten hol vannak 22AWG meg 20AWG kábelek de azért szeretném ha nem 3ezer forint lenne
-
TeeJay
félisten
arról nem beszélve hogy hogyan sikerült azonos cella méretre 2500mAh helyett 3300-at belepréselni úgy hogy semmi hátránya ne legyen a cellának... akárhogy nézem ez 30%+ növekedés, és a NiMh korszakból úgy rémlik azonos cellaméretnél az ilyen hatalmas ugrások sosem adtak túl jó eredményt, főleg hosszútávon.
kicsit utána olvasnék azért hogy sikerült 3300-as cellát gyártani LG-nek 2500-as helyett és hogy van-e bármi hátránya a 4cellához képest a 3-nak
többi gyártó ilyen méretben hol tart kapacitásügyileg Li celláknál?
-
TeeJay
félisten
válasz
r3dsnake #1382 üzenetére
a méret nem számít mert elbírom a 10400-as cuccot is elég nagy a zsebem meg a kezem
ellenben ahogy a következő hsz-ban is látható majdnem 1000mAh pluszt ad vissza ami nem rossz
ráadásul egyikben 3 másikban 4 cella van, értelem szerűen a több cellás tovább is fogja bírni mielőtt el kezd majd csökkenni a kapacitása
nem mintha 5év múlva nem lehetne lecserélni annyira filléres ára van
de ha már veszek legyen benne 3töltésre való bika
LG G4-et tervezek venni hamarosan annak 3Ah-s akksija van, nem lenne rossz 2,5feltöltés legalább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest