- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos úgy kiszúrtam a WP 10 frissítéssel a Lumia 830-asommal, hogy nem bír ki egy napot sem szerencsétlen, úgyhogy gondoltam veszek egy power banket.
Nagyon szemezek az új Xiaomi 10.000 mAh QC-s power bankjével, de őszintén szólva sokallom érte a majdnem 10.000 Ft-ot. Nézelődés közben viszont rátaláltam [erre]. Abból kiindulva,hogy a fali töltők ajánlottak, a power bankkel is érdemes próbálkozni? Nagyon baráti ez a 6.000 Ft-os ár, főleg úgy,hogy ez is tud quick charge-ot.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
válasz
cintula187 #1895 üzenetére
10.000-est javaslom inkább. Az 5000-es valami 3.6V-on ad le 5000mah-t, ami az akksi 5v-os feszültségén kb 2500-3000mah. Tehát kb egy töltés. A 10.000-es bank 5v-on 6250mah, az már egy fokkal azért jobb
Ki kell várni egy akciót, én 3800ft-ért jutottam hozzá a 10.000-eshez.
-
válasz
cintula187 #1893 üzenetére
Hát a xiaomit biztosan. Bár biztos van az almának saját powerbankje is...
-
válasz
cintula187 #1891 üzenetére
Szia! A bankot csak micro usb-vel tudod tolteni. Kell egy fali mobil tolto es le van tudva a problema...
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Ajándékba vettem egy 5000-es power bankot. Az illetőnek iphone 5S -hez kellene. Ő nem tudja a saját telós töltőjével tölteni. Gondolom csak a micro usb-n kap töltést.
-
válasz
katona.jozsi #1886 üzenetére
Azt mondtam volna nem eredeti, de örölük, hogy tévedtem.
-
katona.jozsi
aktív tag
Bocsánat a lámaságért. Eredeti a termék, legalább is a doboza.
A termékről később.
Köszönöm az infókat, amikor én vettem volna mindenhol 5000Ft+ volt az ára. Persze van 1-2.000Ft-ért is ebay-en, de azok olyanok is lehetnek.A visszajelzések alapján döntöttem mellette és akkor még 500Ft is mellette szólt. Csak azért írtam, hogy hátha vkit érdekel egy ebay-es eladó, aki megbízható.
-
TeeJay
félisten
válasz
katona.jozsi #1886 üzenetére
inkább Bangood vagy most a Gearbest-en olcsóbb 800forinttal kb.
Bangood 5ezer körül Gearbest 4200körül
-
katona.jozsi
aktív tag
http://www.ebay.com/itm/272160587420?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Én tőle rendeltem, ma meg is érkezett, kb 10 nap volt a szállítás. Most töltöm, remélem meg lesz a 10.000Mah, bár súlyra elég nehéz, ami nem jelenthet rosszat. 4500Ft-ot, ha tényleg jó, akkor megérte. Hol tudom regisztrálni a terméket?
-
fukyu
tag
Hali! Ha csak MO-ról jöhet szóba a rendelés akkor a Xiaomishop megbízható bolt valóban, nincs velük gond?
-
cintula187
addikt
Ma jött meg 5000mah -es power bank. Kipróbáltam. Normális ha telefon töltés után is villog 3 led? Gombot is megnyomtam, hogy reseteljen, nem hagyja abba a villogást.
Ja látom abbahagyta fél perc után
Verify alapján eredeti. -
Saccco
nagyúr
Pontos link:
Original XIAOMI 5.1V 2.1A 10000mAh Power Bank - Kuponnal $15.65 ~4.400ft
Kuponkód: b9cb81 - Akciós készlet erejéig -
sebkri25
tag
Sziasztok!
Power bank vásárlása előtt állok és kinéztem magamban a 16000 és 20000mah-ás xiaomi termékeket. Kérdésem lenne, hogy valós élmények alapján kb. mekkora töltést tud leadni és hosszabb idő elteltével mennyit veszít képességeiből. Egy telefonboltos ismerősöm önhibáján kívül rám sózott egy 20800mah-ás készüléket, amiről kicsit utánaolvasva kiderült, hogy fake, vissza is veszi hamarosan. Kérdés lenne még továbbá, hogy hol érdemes eredeti terméket vásárolni, most pl. az emag-on igen kedvező árak vannak.
Üdv.
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Az gondot jelenthet, hogy töltésre a külső akksi adatlapján 1,5A-es töltő kell de nekem olyan nincs. Csak 2A illetve 1A-s töltőim vannak. Ebben az esetben melyiket javasoljátok? Olvastam már mindenfélét, hogy ez tesz jót az tesz jót ez rontja ez csökkenti az élettartamát stb... de gondolom itt nálam tapasztaltabbak vannak.
-
xxxjjjkkk
senior tag
Nem tudom, szomszédnak elég régóta van ilyenje, eddig működik hibátlanul.
Az hogy nagy, azzal együtt kell élni. Nem zsebbe lett kitalálva szerintem -
McLaca
őstag
A 3A-es telómat 1:40 alatt feltölti a 10.000-s. De 1 óra után már 70%-on van a telefon. Oké, hogy a QC gyors, de azért az örökkévalóság kissé erős hasonlat.
Azt meg sosem értettem, miért akarja mindenki összefogni a telefonnal... Ha csak nyomkodja az ember töltés közben, akkor zsebből/táskából kiszolgálja a telefont. Ha meg fülhöz kell emelni, akkor kihúzni belőle a kábelt addig. Vagy mikrofonos fülest használni. De hosszabb kábellel még az se kell. Azt ne mondja nekem senki, hogy nincs egy fél óra nap közben, amíg kiesik a kezéből a telefon és tud annyit töltődni nyugisan, hogy még fél napot elkaristoljon...Üdv!
-
szpali
addikt
Az igaz, viszont a 10000-esnek bumszli formája van (a LED lámpával kiegészítve viszont billentyűzet világításnak kiváló
), emiatt nem jó összefogni a telefonnal, zsebben is kényelmetlen
Van 5000-es is, de azzal csak 1,5-2x tudom tölteni a nexust, emiatt rendeltem slim 10.000-est -
szpali
addikt
3 hét múlva megmondom, kb akkorra érkezik meg, de gearbest-en olcsóbb:
gearbest.com/power-banks/pp_343014.html -
htc07
addikt
Hali!
Xiaomi 10000mAh Both-way QC2.0 Quick Charge Type-C Power Bank
Valakinek van tapasztalata ezzel már?
-
bajaki
őstag
A héten megérkezett a Banggood-ról rendelt 10000-es power bankom. 10-5-ös kuponnal rendeltem március 11-én. Hétfőn, azaz április 4-én ért ide. Egész tűrhető idő, ha jól látom holland postával küldték, TN-t nem kértem.
-
szpali
addikt
válasz
Sanyabá #1855 üzenetére
Én am rendeltem egy ilyet:
http://www.gearbest.com/power-banks/pp_343014.htmlvan már belőle egy 5000-es is, és azért jó, mert kényelmesen össze lehet fogni a telefonnal
-
Sanyabá
senior tag
Xiaomi Redmi Note 2 - PRIME 5.5 colos-hoz milyen Power bankot ajánlanátok?
-
McLaca
őstag
Mától 10%-kal akciózták a töltőfejet Banggoodon. Meg a fordítható kábelt is.
Úgyhogy én ma vásároltam be.
Kíváncsi vagyok, hogy ezzel gyorsabban feltölt-e a 10.000-s bank, mint az 1,8A-es LG töltőfejjel és a bank saját rövid kábelével.
Blitzwolf szerint a 2 méteres kábelen is átmegy 2,1A, ezt azért kétlem, de kell egy 2 méteres normális kábel és ár/érték arányban látszólag ez érte meg.Üdv!
-
HREH
senior tag
Megjött a Blitzwolf töltőfej, illetve kábel is. Minőségi cucc mindkettő, egyedül a fej kicsit lakkos, fényes borításába tudnék belekötni.
Töltésben viszont eszméletlen értékeket produkált: egyszerre töltöttem a tabletet és a telefont, előbbit az új kábellel, míg utóbbit a piros Portapow-os kábellel. A tabletbe stabil 3A-el nyomta a naftát, míg a telóba 1,5A-el.
Ennyiért tényleg nagyon megérték az árukat. -
Sziahomi
tag
válasz
Ezekiel Ston #1843 üzenetére
Xiaomi usb led lámpát és ventilátor tudsz vele ki/be. kapcsolni. Ezért rakták rá a kapcsolót. Lassú voltam
-
Saccco
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #1843 üzenetére
Ki-be lehet kapcsolgatni vele a hozzá tartozó lámpát vagy ventilátort.
-
válasz
Ezekiel Ston #1841 üzenetére
Arra jo, hogy ha megnyomod akkor megmutatja a toltottseg allapotat. Masra nem
automatikusan kapcsolja a toltest usb ki-be dugasnal
-
Ezekiel Ston
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy a 10000Mah-s power banknak a bekapcsoló gombja mire való? Mert kikapcsolni nem engedi...ahogy rádugok bármit rögtön tölti...-ami nem baj, csak folyamatos stand by üzem van rajta?
-
szpali
addikt
Csökken az ára a slim 10000mAh-nak
http://m.gearbest.com/power-banks/pp_343014.html -
TeeJay
félisten
válasz
marquuard #1837 üzenetére
nekem OLED-es USB3 mérőm van és a PB a Tronsmart 30centis vastag kábellel vett fel max 1,8A-t a Blitzwolf töltőről. ez a max amit láttam vélhetően ettől több nincs is hiszen ha tudna többet már kimértem volna mivel a Blitzwolf 2,4A-t simán tud tolni neki
hogy nálad miért kevesebb az passz
-
marquuard
veterán
Megjött a 10000-res Xiaomi + Nillkin 2A töltőfej meg egy BlitzWolf 2.1A kábel. Megmértem ilyen ebayes charger doctorral, és 1.26A-al tölti a PB-t, és olvastam több helyen is, hogy simán tudna többet is felvenni. Mi az oka, hogy "csak" ennyi az áramerősség?
-
y300fire
tag
Megjött mind a kettő powerbank a bangoodról...
-
HREH
senior tag
Imy, molnarpeter, twine
Köszönöm a válaszokat. Furcsa, mert jelenpillanatban egyébként tölt rendesen, csak időszakosan csinálja ezt a "nem töltök"-dolgot
Ha akciós lesz mindenképpen rendelek egyet, de akkor már inkább a 20000 mAh-s változatot veszem, 11k-ért szerintem nincs rossz áron. -
twine
veterán
Az első 5000-es bankommal pont ez történt,kicsit másképp...
Leesett...aztán egy ideig még hibátlanul tette a dolgát, majd egyszer csak kuka...az összes led villog, akár töltőre dugva, akár készüléket rádugva, ami a használati utasítás szerint rendellenes működés...
Gondolom nincsenek véletlenek,,,biztos hogy a fizikai behatás miatt...
Akcióban rendeltem egy másikat,,,ez meg kuka mielőtt tönkre teszek a próbálkozással bármi mást... -
HREH
senior tag
Sziasztok!
Elég furcsa dolog történt a powerbankommal (Banggood-os 14000 mAh-s, eredeti): sikerült leejtenem, azóta rázásra zörög benne valami kis alkatrész. Egy ideig teljesen jól működött a leejtés után, azonban az elmúlt héten és ma is az történt, hogy a teljes töltöttségű bankba bedugtam a telót, ami jelezte is, hogy megy a töltés, viszont kb. 2-3 másodperc mulva lekapcsolt, innentől se kép-se hang a bankon.
Gondolom esélyes, hogy bedöglött, bár elég furcsának tartom egy leejtéstől...
Konnektorra dugva tölt rendesen, de majd még kipróbálom, hogy mi a helyzet töltés-ügyileg.
Ide kapcsolódik ez is:
11k-ért megéri a 20000 mAh-s powerbankot megvenni? Egyedül a műanyag ház nem tetszik, a mostani fém háza elég jó minőségérzetet ad. -
bwoay
nagyúr
meglehet, bár ilyen tengerentúli szállításoknál elég horror díjakba szaladhat bele az ember egy bizonyos térfogat/súlyhatár felett. ráadásul a gyártóra eső szállítási költség összege már nem feltétlenül változik attól függően, hogy céges vagy privát ügyfélnek megy a pakk, max utóbbi esetében a magasabb árba könnyebben beépíti a gyártó
-
Magnat
veterán
Megint egyet értek a szállítási ktg-et kivéve, mert én biztos vagyok benne, h egy db esetében is van szállítási ktg, csak belekalkulálják az árba - kvázi ha rendelsz mondjuk 100 db-ot, valszeg nem csak azért lesz olcsóbb mert az árból is adnak kedvezményt, hanem azért is, mert a szállítás is olcsóbb 1db-ra vetítve.
-
bwoay
nagyúr
a példámmal csupán arra akartam rávilágítani, hogy a profit sokszor töredéke annak, amit az átlagember a fogyárat látva elképzel. a bangoodos árakat egyébként én sem tekinteném egy nagyker beszerzési árainak - céges partnerekre vélhetően teljesen más árszabás vonatkozik, de ne feledjük el, hogy nagy(obb) tételben történő rendelésnél azonnal belép az ÁFA, a VÁM, és vélhetőleg itt már szó sincs ingyenes szállításról. magyarán olyan költségek rakódnak a kiajánlott darabonkénti árra, hogy a végén nem is biztos, hogy versenyképes tud maradni a banggood árak mellett. ráadásul ha ezek akciósak, az nem feltétlenül jelent kedvezményes beszerzést egy céges partnernek.
-
Magnat
veterán
Alapvetően egyet értek, itt mondjuk a 10000-es esetében az a kissé félrevezető tényező, h alapvetően eddig az életciklusa alatt (tavaly vmikor május-júniusban lett kapható) jóval többet volt akciós áron kapható, mint a normál árán - így sokan valahol érthető, h számítanak rá, lesz olcsóbb a mostani áránál.
Jah és az árrés dologhoz: nehezen tudom elhinni, h az itthoni forgalmazó a létező legmagasabb áron jutott hozzá főleg úgy, h náluk emlékeim szerint akkor is annyiba került, amikor a Bangin volt mondjuk 3500ft - arról nem is beszélve, h ő valszeg olcsóbban megkapja annál az árnál ami ott ki van írva, szóval ha még tegyük fel akkora hülyék is voltak, h mindig a listaáron vették meg, akkor sem annyi az árrésük amennyi a most aktuális kinti ár és az ő áruk között van. -
bwoay
nagyúr
ok, tehát most már a 10'000-esről beszélünk, csak hogy tisztázzuk. fogalmam sincs, mennyiért szerzik be a hazai üzletek, de egyáltalán nem kizárt, hogy a viszonteladók árrése ennél a konkrét terméknél nem éri el a 10%-ot (a vásárlók sokszor hajlamosak egyes termékek árrésének az 5-10x-esét feltételezni).
kértem anno árajánlatot egy jónevű powerbank termékvonalra a forgalmazó cégtől:
az 5990 Ft-os darab nettó nagykerára (írd és mondd) 4200 Ft volt. vagyis 5990 - ÁFA = 4716. Igen, 516 Ft-ot lehet rajta fogni, best deal ever
tudom, hogy anno volt egy több hónapig tartó akciós időszak, aminek hatására sokan úgy tekintenek az akkori kedvezményes árra, mintha az lenne a termék normál fogyasztói ára. szerintem ez valahol az emberi telhetetlenségéről szól. adott egy kiváló ár/érték aránnyal, és kimagasló (anyag, kivitelezés) minőséggel rendelkező powerbank termékcsalád, ami árban bőven a nagy márkák hasonló termékei alatt van, gyakorlatilag a nevenincs gyártók árszintjén mozog. ez már önmagában egy nagyszerű dolog. tovább javítja a helyzetet, hogy lehetőség van a banggodról, vagy más külföldi weboldalakról ÁFA/vám és szállítási költségek nélkül beszerezni. az már csak hab a tortán, hogy akinek szüksége volt Xiaomi powerbankra, annak módjában állt hónapokon (!) át akciós áron beszerezni. mi mást kérhet még az ember? hogy legyen akciós for fucking ever? amikor az volt, akkor meg jöttek azok a kommentek, hogy "szerintetek érdemes várni, megy ez még lejjebb?". nem akarok senkit megbántani, de az elégedetlenkedés helyett nem lehetne inkább örülni ennek a terméknek, és a jellemzően 70-100e. Ft-os telefonok mellé rászánni azt az 5-7 rugót, ami kb egy toknak az ára? akinek meg ennyit nem ér meg, az dramatizálás nélkül is várhat mondjuk novemberig, hátha megint akciós lesz. -
Magnat
veterán
Jah, h 5000-esről volt szó, azt nem láttam, sorry! Áfa valóban valóban nics rajta, mert 22 eur-ig nics semmiféle teher, bár áfa nélkül is 5500ft lenne itthon, ami még mindig jóval több a kinti 3000-3300ft-os árnak, amennyi hónapokig volt. Más kérdés, h most éppen többe kerül (5100) de nehezen hiszem, h az itteni bolt ennyiért vette volna.
-
bwoay
nagyúr
Könyvelő9892 az 5000 mAh-s slim powerbankről írt, ami a banggoodon 4 rugó feletti áron van, a xiaomishop-on 4490 Ft az ára jelenleg. mondanám, hogy azonos árban vannak, de beleszámoltam ezt a pontbeváltós sportot is, és megelőlegeztem az 500-1000 Ft különbséget. biztos az én hibám, de nemigen látom a tragédiát a storyban. azt meg már csak nagyon óvatosan pendítem meg, hogy a banggodról rendelt termékeket tudtommal jellemzően sem ÁFA, sem vám nem terheli, a xiaomishopon (vagy bármelyik másik forgalmazónál) látható ár viszont bruttó. szerintem így korrekt az árak összehasonlítása. a 10'000 mAh-s akksi 6990 Ft-ja is eléggé kiadja nettóban a banggodon látható árat. vagy rosszul látom?
-
TeeJay
félisten
-
bajaki
őstag
Én március 11-én rendeltem egy Bankot TN nélkül - nem tudom melyik postával jön. Eddig nem jött e-mail, hogy probléma lenne.
-
TeeJay
félisten
szerintem meg fog jönni az, elég sok bukás lenne ha nem lehetne akkut rendelni kínából ezentúl
-
-
y300fire
tag
Én is rendeltem a banggoodról március 2.-án.... Tegnap meg is jött az első power bank.
Hol üzennek ha gáz van?
-
Imy
veterán
válasz
Könyvelő9892 #1812 üzenetére
Nane, így ezután nem lehet akksikat rendelni? Miért?
-
Ra3
őstag
válasz
Könyvelő9892 #1812 üzenetére
Én már kértem tőlük refundot, mert out-of-stock lett valami miután kifizettem, pár nap alatt visszajött a pénz, érdemes cseten próbálkozni, ott egyből válaszolnak.
-
Könyvelő9892
csendes tag
Sziasztok!
Banggood.com-ról rendeltem 1 db Xiaomi Power Bankot 5000 mAh 3290 Ft-ért.
Héten kellett volna megérkeznie,( rendeléstől számított 4 hét).
Kaptam 2 db e-mail-t a Banggoodtól, hogy új vámszabályokat hoztak az akksikra, és a vám visszadobta nekik, nem ment át az áru az ellenőrzésen. Törölték a rendelésemet, 72 órán belül visszakapom a pénzt.
A második email értesítő, hogy visszautalják, de ott már 14 napot ír a jóváírásra.
Más is járt már így?Már rendeltem tőlük tavaly egy ugyanilyen powerbankot, csak az 10.000 mAh és az 4000 Ft körül volt, 4 hét alatt ide is ért pont karácsony előtt, azzal nem volt semmi probléma.
-
kenny123
addikt
válasz
Criminal017 #1810 üzenetére
Jólvan, 11ezerért marad egyelőre ott. Még ha 20ezres lenne.
Közben fél siker, de megoldottam a 16ezressel is. Ha az egyik usb-n a fülhallgató van, a másikon meg mondjuk egy nagyobb fogyasztó (telefon, tablet) akkor gond nélkül tölti a fülest is. Marad így. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
16ezres powerbanknal van valami minimum töltési erősség?
Van egy jabra rox Bluetooth fulhallgatom, amit valamiert nem hajlandó tölteni. Radugom, bekapcsolom az akksit, kb 2 percig villog a LED a fülesen, aztán kikapcsol. Valahogy lehet ezen segíteni?
Gondolom olyan kicsi a telep a fulesben, hogy nem ismeri fel fogyasztokent, vagy nem tudom... -
válasz
Ezekiel Ston #1804 üzenetére
A powerbankon ket luk van. A micron veszi fel az aramot es a normalon adja le. Csak a micro usb-n keresztul tudod tolteni, ha ez a kerdes.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok!
Ma jutottam hozzá egy ilyen kis ketyeréhez...pontosabban a 10000Mah-s verzióhoz. A kérdésem az lenne, hogy ugye mindegy, hogy micro vagy sima usb-re dutom be tölteni az eszközt ,hogy feltöltődjön? -mármint a powerbank hogy fel legyen töltve...
-
TeeJay
félisten
most azonos áron kapható ismét a 10000 és 10400-as bank
igaz utóbbiból csak pink van de erősen agyalok hogy a kicsit adom páromnak magamnak meg bevállalok egy nagyobb pinket mert abban a 4 cella jobban bírhatja -
r3dsnake
nagyúr
válasz
World-Soft #1800 üzenetére
Fursuit? Nemtán ismerjük is egymást?
-
Magnat
veterán
válasz
World-Soft #1800 üzenetére
Szia,
a mérések szerint az 10000-esből vmivel több mint 6000mAh jön ki 5 volton. Az 1A-t röhögve elbírja, de akár 2-t is. Mindent egybevetve nem hiszem, h sokkal jobbat kapni ezért a pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest