- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfbalazs
tag
Vámosok fogták meg valakinek a powerbankot?
-
A 10.000-esből, most mértem 6060mAh jött ki. Végig 1.8A-el terheltem.
A 10.400-asból 6930mAh. Azt is végig 1.8A-el. -
user2211
tag
#SymbianOS; #Magnat:
Köszönöm.
Közben kibontottam, nagyon jól néz ki, és kaptam kínai használati útmutatót is.

-
user2211
tag
Üdvözletem!

Kb. 3-4 hete rendeltem ezt a XIAOMI power bankot. Ma érkezett meg.
Első használat előtt fel kell tölteni teljesen? Vagy van bármilyen tanács/javaslat a használattával kapcsolatosan?#McLaca:
Nem kértem rá tracking számot, nem is adott hozzá, de megbízhatónak tűnik, és az is, nekem ma érkezett meg.

-
McLaca
őstag
Egy "shipped date"-et tudnál mondani? Én 25-én rendeltem, 30-an postázták. Követést kértem rá, bár korábbi megnyilvánulásokból ítélve feleslegesen. Tracking szerint 31-én már a svédeknél volt-van. Nem aggódom, mert e-bayről már sokat rendeltem követés nélkül és tisztában vagyok az átfztási időkkel, de jó lenne, ha legkésőbb jövő hétfőn-kedden itt lenne, mert utazom és jól jönne. (Ausztráliából amúgy 7-10 nap a regisztrált posta, de Hong-Kongból is jött már regisztrált cucc 2 héz alatt. Ezeknél nem kértem, hanem járt hozzájuk a követés.)
Üdv!
-
atees
őstag
Sziasztok!
Aug 20.-ai rendeléssel ma megjött egy 10000-es! -
Magnat
veterán
Nah, ma megjött a 10400-as mellé egy 10000-es is. Közben viszont kiderült, h nincs szükség kettőre, de nem tudom eldönteni, melyik maradjon. Jó lenne tudni, h a 10000-es a kevesebb de nagyobb kapacitású cella miatt mennyivel lehet problémás elöregedés tekintetében ... mert méretben és súlyban jelentősen jobb.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
a legutóbbi banggood akció keretein belül én is meglőttem a 10000mAh verziót, 3k-ért ajándék volt. azt szeretném kérdezni, hogy miképp reagálna arra, hogyha nem a PC/laptop USB portjáról tölteném, hanem megkapná a 2.1A-es Nokia gyorstöltőmet. elvileg nem okozhat gondot. gyakorlati tapasztalat van?
köszi előre is

-
napocska2
senior tag
Nem tudom, hogy az én 10.000mAh-som hol dekkolhat, de azt hiszem utoljára választottam a nyomkövetést. A tracking állapota 08.12 óra annyi, hogy Célországba elküldve.
Július 27-én rendeltem, talán már időszerű lenne, hogy ideérjen...Szerk: Ez volt a délelőtti állapot, most megint ránéztem és talán már vám elé van állítva vagy mi. Ezek szerint van remény, hogy karácsonyig ideér.

Lehet, hogy valaki gyalog hozta a kis kezében és csak ma délutánra ért vele Magyarországra. -
csuzda
aktív tag
Sziasztok.
Most nézem ezen a Banggood oldalon, hogy 3500 Ft ez a 10.000mAh-s akku. Ennyi pénzért ez ingyen van. Innen rendeltétek ti is? Úgy látom megbízható, mindenki 5*-os értékelést adott. Valami ellenvetés, hogy ne rendeljem meg még most?

-
Mr.Csizmás
titán
+Laci06
nem a ráírt adatokat nézik, hanem a röngtent, és a méretet, ergo egy 5e ft-ot érő, alkatrésznek való tükrös fényképezőgépet előbb kifognak, mint egy 300$-os ram kitet, vagy ssd-t.
100vhány rendelés tanulsága, ami tenyérben elfér, az általában átmegy
(pendrive, sd kari, etc) -
laci06
senior tag
Az USD-t elírtam, vagyis nem figyeltem rá, mert valóban lényegtelen.
Ahogy én néztem (tapasztaltam) az is szokott számítani, hogy melyik csomagszállító hozza illetve hogyan van feladva. Ha DHL, UPS (szal a nagyobbak) hozza és csomagként (követhető stb.), akkor inkább vámolják, mintha a kisebb cégek leveleként jön csak. De nekem már vámoltak 70 dollár körüli csomagot (vagyis ott még csak ÁFA volt, de a lényeg, hogy nem voltam boldog), amit nagyobb csomagszállító hozott, de a kis leveleimet (valójában csomagok voltak, csak mivel kis súlyúak, ezért levélként voltak feladva) amik általában 50-60 dollár között voltak sosem kerültek megsarcolásra, pedig mindig rájuk volt írva hogy mekkora az értékük (a cég akitől rendeltem ráragasztotta nyomtatva, hogy mi van benne, és a pontos értéket). Ezek a csomagok Amerikából jöttek egyébként a kis hazánkba.
-
McLaca
őstag
Nyomkövetéssel, vagy anélkül?
Nekem 31-én már a svédeknél volt, onnan illene 5-10 napon belül ideérnie, ha az ausztráloktól ideért egy levélként feladott csomag 1 hét alatt... (az is regisztrált levél volt).laci06#857: Nem USD, hanem 22 EUR a vám- és áfamentes határ. Ha már fentebb emlegettem az ausztrálokat, anno az onnan érkező, 22€ alatti értékű küldemények is vámkezelésen voltak 2-3 napig (a nyomkövetés szerint), a legutóbbi csomag már az országba érkezés után egyből át volt adva a postának feldolgozásra, szóval mintha enyhítettek volna kicsit a dolgokon. De ismerősöm is rendelt többször 22€ feletti csomagot (szintén az ausztráloktól), és sosem akadt fenn a vámon. Szerintem 100€ alatt nem foglalkoznak az értékével, vagyis azzal, hogy magánszemélytől kapod-e, vagy üzleti levél (mert utóbbi esetben alacsonyabb az értékhatár).
Üdv!
-
laci06
senior tag
válasz
Tangerine
üzenetére
Nem fog fennakadni. A határ elvileg 22 USD, de úgysem írják rá az árát, meg ha rá is van írva, általában 50-60 dollárig békénhagyják őket, nekem legalábbis ez a tapasztalatom (pont tegnap jött egy 55 dolláris dobozom meg minden gond nélkül).
Én Hollandiába rendeltem a Banggood-ról, és 10 naptári nap alatt ideért (nem kértem semmi prémium cuccot).
Más: valaki tud valami tartóstesztről? Ahol azt nézték, hogy hány feltöltés bírnak ezek ki, illetve hogy romlik a kapacitásuk? (10000-esem van)
Egyébként hogyan lehet kikapcsolni, hogy ne villogjon a töltöttségjelző?

-
Tangerine
senior tag
Vett valaki 16000-est?
Ekkora kéne kollégának, de félek, hogy fennakad a vámon az ára miatt (~28USD) -
ciceroo
tag
Bangood.com
nekem 16 naptári nap alatt megjött
-
válasz
pumukli56
üzenetére
[link] - Ebből is már többet hoztam.
Nem adhatta meg magát, mert ha csonton is jár az nem jelenti azt, hogy meg kell döglenie. A fentire a gyártó 5 év élettartamot ad. Ez esetben nem éred el a max terhelést soha, mex ha direkt műterhet adsz rá. Még tablettel sem éri el. Igazat megvallva a xiaomi bankok terhelik csak közel maxon. Cserébe pikk pakk feltöltenek. -
Compaku
tag
Hy!
Kerek 1hónapja rendeltem, mai napig várom, de eddig nem jött semmi. Egy ismerősöm aki 2nappal utánam rendelte pénteken kapta meg a csomagot. A tracker szerint aug elején feladták, 12.én indították Svédországból idefele a csomagot, és 14.én érkezett meg a célországba. Van még olyan akinek ennyi ideig elhúzódott?
-
pumukli56
tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Az igaz máshogy nem is lehet!
töltő fejet usb charger 2A?
milyen tipus ajánlott hozzá? -
pumukli56
tag
Sziasztok
Ki milyen töltő fejjel tölti a 10400mAh Power Bankot?Választ előre is

-
BenQhunria
tag
Köszönöm a válaszokat

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
De az 5ezresről pl. nem tölthető iPad. Én zsebakkunak egy 2600-as egycellás yoobao-t használok, az sokkal kényelmesebb zsebben, mint ez a hatalmas lapos tepsi.
-
werszomjas
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
+1 én is 5000-es használok.
Lehet súlyra kb ugyan annyi a 10.000-es is, de méretre sokkal kényelmetlenebb.
Nálam a nexus5 + az 5000-es belefér egyszerre a zsebembe, ezt a 10.000-el már nem tudom megtenni, mert vastag.
És az 5000-el is el lehet lenni egész nap még ha extrém használod a telefont akkor is.
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
A 10400-as elsőre tudott 6930mAh-t, legyen csak a gyári 6650mAh. Az nekem 2x-re elég 0-ról 100-ra, csakhogy nekem a 3450-es beépített akku röhögve kibír 1 napot, esetleg kettőt ha nem nyomom annyit. Ergo nekem nem kell csak egyszeri feltöltésre. A miért: Lapos, össze tudom fogni a telóval, lehet mozogni vele, telefonálni. Nem ormótlan nehéz és elüt a telefon formájától. NEkem ezért van 5000-es.
-
bugizozi
őstag
válasz
BenQhunria
üzenetére
Miért ragaszkodsz a 5000mAh-hez? csak mert a 10000 ugyanannyiba kerül
[link] -
válasz
BenQhunria
üzenetére
-
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy linket , ahol azért olcsóbban megtudom vásárolni mint a magyar oldalakon Xiaomi Power Bank de csak az 5000mAh-t? -
McLaca
őstag
Ma korán reggel jött a mail, hogy elküldték. A tracking number érdekes módon svéd. Ha tényleg onnan jön, akkor hamar itt lesz. Bár jött már Kínából is 1 hét alatt e-bayes cucc, csodálkoztam is.
Üdv!
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
most épp honnan érdemes rendelni miau-s powerbankot, és hozzá tokot?
-
McLaca
őstag
Türelmetlen voltam, megrendeltem. Úgyis elfelejteném, meg ki tudja, meddig ennyi... Követést kértem rá.
SymbianOS: a 10000-sben elvileg 3x~3300-as akku van, a 10400-asban 4x~2600-as. Bár itt azt olvastam, hogy a 10400-ast már nem éri meg megvenni, de mintha a tapasztalatok szerint (banggood hozzászólások) abból többet nyernének ki a használók. Amit írtál, aszerint nem fogja tudni 3x feltölteni a 3A-es telómat... Mondjuk nem is az a cél, ha 2x tölti és még marad a kevesebb mint 1A-es fényképező akkuba is egy adag, az már elég.
Üdv!
-
Elsőre ~6900mAh jött ki belőle ami nagyon jó sztem. Tölteni 10 órát töltött, igaz úgy, hogy rajta volt a mérő így elég lassan ment a dolog. Akinek hoztam el van ájulva tőle, mert 7x tölti fel a teloját. Nekem max 2x tudná, de az nem is kínai nevenincs droid.
A 10000-es társat várom, az is biztosa fog tudni 6Ah-t. -
r3dsnake
nagyúr
Az ezüstömet örömmel elcserélném pirosra.
-
McLaca
őstag
Most vettem volna 10000-st Banggoodról, de ezüstben kifogyott, szept. 2-től lesz újra. Gyanúsan olcsó lett volna 3400-ért. Piros, vagy arany van 4200-ért. Gearbesten Kínából lenne hasonló áron, de ott nem láttam külön kérhető tracking numbert. Inkább várok (bár megvehetném most is, csak idegesítene, hogy kifizetem előre, és + 1 héttel később küldik + még postázási idő, aztán már úgy érezném, hogy sosem ér ide).
Üdv!
-
sfbalazs
tag
Egész jó árban van már ebay en a szilikon tok a 10000-es hez.
Nekem ma jött meg.Sajnos kicsit későn mert egyik ismerősöm leejtette és az egyik sarka kicsit benyomódott. -
vtechun
veterán
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Esetleg mérte már valaki, hogy a 10ezres bank mennyi ideig bírja egy Xiaomi USB LED Light-al?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Hogyan jelzi ha fullra fel van töltve? Kb. fél óra múlva érek haza, még nem bontottam ki, lehet hogy van használati útmutató is benne, de azért megkérdezném itt is ha nem gond.

Július 27-én rendeltem, talán már időszerű lenne, hogy ideérjen...