Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
John05
csendes tag
Van valakinek tapasztalata vagy tudja mi a különbség a Xiaomi Power Bank 2C és a sima 2 között? Ugye mind a 2 20000mah méret ugyan az mégis drágább a sima 2
-
Barell
őstag
Sziasztok. Életem első powerbankját szeretném megvenni. Ezt néztem ki, jó választás? Huawei P10 mellé lenne.

-
profit
tag
Igen, korlátozza az értelmét. Azt tapasztalom, hogy csak kikapcsolva tölti fel, de bekapcsolva, teletöltve segít megtartani a 100%-ot. Nem tudok rá magyarázatot, miért. Talán összegabalyodik a leadott és felvett töltés, ha bekapcsolva tölteni akarom.
Azt már megfigyeltem, hogy minden powerbank egyhuzamban tölt a leghatékonyabban. Ha leesik a töltés a powerbankben, nem tud tölteni egy nála nagyobb A/V eszközt. Ez általános jelenség. Nemcsakhogy a teljes kapacitás 60%-a érhető el a gyakorlatban, hanem az utolsó 2-3000mAh nem használható fel emiatt a jelenség miatt.
A Xiaominál ez valószínűleg jobban működik, de néhány csúcskészüléket csak kikapcsolva, pl. túrán, hálózati áramellátás híján lehet a gyakorlatban powerbankről feltölteni. Bizonyára vannak itt villamosmérnökök, akik jobban rálátnak, miért történik így. Tény, hogy a powerbankjeim eddig a kukában végezték (arra kijelölt kukában). Fabatkát sem értek. A Xiaomitól azt várom, hogy szükséghelyzetben rá hagyatkozhassak. Ha 20Ah lead 10Ah-t, már túlszárnyalja teljes mezőnyt.
-
lord_m
senior tag
Üzletileg "oké", de ha már van egy gyorstöltésre IS alkalmas pb és telefon, tudjam már kihasználni ezt, szükség esetén...Ne legyen muszáj ezt 2x-3x áru Samsung külső áramforrással megtenni.
Egyébként ha jól láttam, Eustock Xiaomi power bank oldalán van egy kompatibilitás lista, benne a Samsung Note 4, úgyhogy kíváncsi leszek...
-
bwoay
nagyúr
hogyne lenne, üzletileg zseniális a saját gyorstöltési szabvány, amihez csak te gyártasz kompatibilis eszközt
nem tudom, hogy miként működik amúgy a gyorstöltése, de biztosan nem Qualcomm féle QC-ről van szó, tehát szerintem nem meglepő, ha válogatós. bár egy powerbanknél nem érzem akkora érvágásnak a lassabb töltést, miután pont az a lényege, hogy nem kell a telefon mellett ülni, viheti magával és használni is tudja. -
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Samsung Note 4-es Telefonnal van valakinek tapasztalata esetleg?
Egy ismerősöm már több, gyorstöltős külső akksit kipróbált, sikertelenül, a telefon nem írja ki, hogy így kapcsolódott volna, nem is tölt gyorsan...
Xiaomi 10000mAh 2 van nekem, ezt még nem volt alkalmunk kipróbálni, de félő, hogy csak Samu gyorstöltővel hajlandó kommunikálni a fenti telefon....
Ilyen van?
-
bwoay
nagyúr
Eustocknál szerintem még a sima 20'000-est árulják, gearbesten meg válogathat az ember a sima, a 2 és a 2C között, melyek közül szerintem már csak utóbbi kettővel érdemes foglalkozni - azok nem 18650-es li-ion cellákból állnak, hanem két li-polimer pakkból, tudják a kétirányú gyorstöltést (asszem ráadásul QC 3.0-t mindkettő), és a micro-current töltést is. árban pedig ugyanott vannak, ha nem lejjebb. szóval bárhogy is nézzük: 15000 Ft az nonszensz ár.
-
bwoay
nagyúr
szerintem teljesen reális, hogy ekkora szórás a böjtje az alacsony árnak. és talán nem is alapból rosszak ezek az összegek, mármint lehetne őket kalibrálni, de ennyiért...? zsákszámra gyártják és adják el, működik, valamit kiír, ennyit tud. ha tisztában vagy egy adott powerbank reális kapacitásával (Xiaomi ugye mindig ráírja a kivehető töltést), akkor legalább hozzávetőlegesen meg tudod állapítani, hogy mennyire pontos értéket ad. persze nyilván engem is meglepett a szórás mértéke
de ha azt látom anno, hogy 15 USD a pontos, 5 USD a lutri, akkor az ember tud mérlegelni. -
C0d3r
addikt
Megérteném, ha két gyártó különböző terméke mutatna eltérést (ugyan ennyit azért mégse illik...), de hogy egy típuson belül se stimmel, az már elég kínos. Oké, profi műszert nem várhatunk ennyi pénzért, nadena...
Van egy A+ nevű, 6.000 mAh-ás bankom is. Két eszköz szerint ~5.000 mAh-t tud felvenni és ~3.200-3.500 mAh-át leadni. Harmadikkal (pontosnak titulált) ~5.900 mAh be, ~4.500 mAh ki. Máris reálisabb.
Így tudjon az ember igazságot tenni...Szó mi szó, arra mindenesetre jók, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem tized akkora kapacitású hamisítványt kaptunk.
Slusszpoén: Adott egy Xiaomi Redmi 4X készülék 4.100 mAh akkuval. A két különc azt mondja, hogy 3.900-4.000 mAh-t tud beletölteni. Hármas pedig azt mondja, hogy majdnem 4.600-at.

-
C0d3r
addikt
Teszteltem egy másik usb-s mérővel, amivel 9.700 mAh-t nyalt be, egyidejűleg örömmel konstatáltam, hogy a kb. 8 hónapos bank kapacitása tulajdonképpen még semmit se romlott...
Összesen 3 usb-s teszterem van, 1 KCX (előbb linkelt) és 2 Keweisi típusú. KCX és az egyik Keweisi ~8.700-8.900 körüli mérést ad, a másik pedig a valóságoshoz jóval közelebbit.
Fene se érti, hogy lehet ekkora szórás... -
C0d3r
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezzel mértem, lehet nem egy mérnöki csoda, de aszonta'.

~8.900 mAh be, ~6.000 mAh ki.Szerk.: Akkor nem tudom, ha ennyit csal az eszköz, az elég ciki.
-
-
Hello!
Kis segitseget szeretnek kerni power bank kivalasztashoz.
Olyan kapacitasut keresek amelyik egy telefont (Samsung a3) vagy tabletet(Huawei m3) fel tud tolteni ket alkalommal.
Nem tudom hogy a 10000mAh verziok erre kepesek lehetnek e vagy ehhez mar kell a 20000-es.
10000-bol ezt a kettot neztem eddig:
[link]
[link]20000-bol pedig ezt:
[link]Egy ilyen 20k-s volt a kezemben es ha a 10k-s tudja ami nekem kell akkor inkabb a kissebb meretut vennem.
Vagy ha van ezeknel jobb valasztas esetleg akkor azt is szivesen veszem. Arban olyan 10ezer forintig mennek el maximum.
Koszonom elore is a segitseget!
[ Módosította: Qru ]
-
-
Mi Power Bank 2 10000mAh: Unboxing and Hands-on
Review!:http://en.miui.com/thread-1393601-1-1.htmlŐ a PLM09ZM. 9, nem 2.
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki minőségi, és ami a legfontosabb, rövid (<30cm) USB - USB-C kábelt ajánlani? -
bwoay
nagyúr
válasz
BladePocok
üzenetére
a Xiaomival a lehető legjobban jártál. a "matek" meg annyi, hogy az akku 3.7 V-os, a töltés viszont 5 V-ot igényel, vagyis 20000 x 3,7 = 74000 74000 / 5 = 14800 plusz van némi konverziós veszteség is,
mondjuk ha 95%-os hatékonysággal működik a dolog, akkor meg is érkeztünk a 14000 mAh-hoz -
bwoay
nagyúr
válasz
BladePocok
üzenetére
mi rémít meg ebben? az összes powerbankre a cellák kapacitását írják rá, aminél nyilván kevesebb nyerhető ki belőlük. a xiaomi a többiekkel szemben feltünteti ezt az értéket is, ez sokkal inkább pozitívum, mint rémísztő dolog.
-
BladePocok
tag
Sziasztok!
Egy Xiaomi 20000 mAh-s power bankot (2.0-s verziójú) készülök megvenni, viszont most este olvastam egy cikket, hogy csak kb. 14000 vagy annál kevesebb mAh-s az átlag kapacitása, ami picit megrémít. Ezzel kapcs. kérdés: ez a jelenség általánosnak mondható ?
(picit off a végén)
És ha nem, akkor hasonló névleges kapacitással és árral (kb 10k) rendelkező másféle power bankot tudtok mondani?Előre ia köszi!
-
Tangerine
senior tag
Én mindig megnéztem, és eredeti volt mind. Végül megtaláltam, ha valaki ellenőrizni akar: www.zmifi.com/article.php?id=11/
Sajnos fordítani kell, először kiírja, hogy frankó vagy nem (kínaiul), utána pedig, hogy hányszor lett ellenőrizve.#Criminal017
köszi! -
bwoay
nagyúr
válasz
Tangerine
üzenetére
én eddig három Xiaomi powerbanket vettem, de egyiket sem csekkoltam le, látszott rajtuk, hogy eredetiek
viszont azt tök jó látni, hogy a ZMI már sokkal jobban bankokat gyárt saját magának, mint a Xiaominak, elég megnézni a QB szériát, szerintem most azok vannak a csúcson, igaz, árban is magasabbak, de nem véletlenül. -
Tangerine
senior tag
Ma megjött a ZMI 5000-es powerbankom. Hogyan lehet, ellenőrizni hogy eredeti-e? A szokásos xiaomi oldalon nem veszi be a számot. Igazából még mindig nem értem, hogy ez most xiaomi, vagy nem, vagy csak félig?
-
McLaca
őstag
Marad az eustock. A Banggood és a Gearbest közt van az áruk, előbbi kettőről pedig biztosan nem ér ide karácsonyig, főleg, hogy a királyi posta ilyenkor amúgy is el van havazva, most meg még létszámhiányban is vannak. Már az egy hete Gearbestről rendelt 5000-esem sem biztos, hogy ideér addig.
Üdv!
-
atees
őstag
Sziasztok! Van olyan kulfoldi forras ahonnan meg karacsony elott megjohetne egy 20000-es bank? Vagy marad az eustock?
-
McLaca
őstag
Nem engedi nélküle. Valószínűleg azért, mert akku. Volt ezekkel valami mizéria, hogy fennakadhat szállítás közben. (Jöhettél volna hamarabb is azzal a kuponnal.
)
Banggoodon amúgy még olcsóbb volt black friday alatt, valami 2700 pénz. Én mindig kérek rá tn-t és biztosítást is, utóbbi esetben könnyebb visszatérítést kérni, ha úgy adódik.Üdv!
-
bwoay
nagyúr
Xiaomi 10'000 mAh powerbank 2
11.99 USD-s kupon:
BLACKFRIDAYGBCZD023 -
Tompie
őstag
Nem, ez postaköltséggel együtt 6.19$ nem merem követési szám nélkül rendelni

Ezt pedig wwenigma fórumtárs megelégedettséggel használja így gondoltam nekem is jó lesz
Illetve egy tesztben megemlítettek egy ilyet is: A Gocomma a világ egyik legdinamikusabban fejlődő elektronikai vállalata.
Nekem ettől nem kell több, hogy ne merjek emellett dönteni

-
-
bwoay
nagyúr
igazából nem is volt ez akkora jó deal, azt hiszem napokban a 10'000-est is be lehetett húzni ennyiért. viszont ezt a kötelező szállítási díjat nem annyira vágom, talán azon múlik, hogy melyik raktárból szállítják, és ami fizetős, az gondolom nem Kínából jön. kötelező TN rendeléssel még nem találkoztam, viszont olyan volt (Banggoodon), hogy csak kicsekkolás közben tudtam kiszedni a pipát a tracking mellől
bízom benne, hogy attól még ideér a holmi... jut eszembe, ez konkrétan az 5000-es ZMI akku volt, amit 14.99-ről 13.49-re sikerült lekuponozni, erre rakta rá a 2.50 szállítást a tracking miatt, de az nem volt kötelező, csak be volt jelölve alapból.Tompie:
tulajdonképpen miért kell külön töltő a bankhoz?
nincs a telefonodhoz egy jó minőségű 1 v. 2A-s?
mert a 10'000-est 2A-rel feltöltöd kb 5 óra alatt. -
McLaca
őstag
25-én még 9,89 USD volt. Meg is rendeltem tesómnak. Viszont csalóka, mert Magyarországra van szállítási díj, nem is kevés: 2,62 USD, TN-nel (nélküle nem is engedi) és biztosítást is szoktam kötni rá az esetleges reklamációk miatt, így 13,71 lett a vége. De még mindig olcsóbb, mint most Banggoodon, mert ott TN és biztosítás nélkül kerül ennyibe.
Üdv!
-
wwenigma
Jómunkásember
Igazabol igen, annak ellenere hogy a belsejet meg nem lattam.
Elmeletileg gearbest sajat markas termeke.Amit tenyleg tudnek ajanlani azok a Tronsmart 3 portos töltői, 2x5v2,4A + QC. Geekbuying pl. Tronsmart hivatalos partner, amikor az egyikkel problemam volt (ragasztasa gyenge volt az elso szeriasoknak a halozati csatlakozonal) a Tronsmart support bekerte a Geekbuyingos rendelesi szamom es masnap uton volt hozzam a cseredarab.
-
bwoay
nagyúr
ezeket a li-polimeres Yoobaokat nem ismerem, de a korábbi 18650-es cellákkal rendelkező modellek nem voltak az igaziak. ebből kifolyólag én inkább a Xiaomit ajánlanám, külsőre is bizalomgerjesztőbbek, a csomagolásuk is igényesebb, és sokkal több is van használatban belőlük. meg szerintem többet is tudnak.
aztán ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor én a ZMI QB810-et részesítem előnyben - ha 18 USD-ért sikerül megcsípni kínából, árban ugyanott vagy, mint a Xiaominál, súlyban meg tudást tekintve viszont előrébb. -
Drughi
addikt
Üdv,
Eustocktól vennék power bankot.
Yoobao PL10 10000mAh - 3900 ftVagy
Xiaomi MI Power bank 2 10000mAh - 4900ft?
Szerintetek?
-
C0d3r
addikt
Én se kímélem 500 mA-rel, az imént említett adapterrel etetem 2A-rel. Töltés meg mikor hogy sikerül, általában teljesen lemerül, nem szoktam arra se figyelmet fordítani, hogy mikor már csak egy-két LED villog akkor rátöltsek. Elektronika szépen védi a túlmerüléstől.
Április közepe óta van meg a régebbi fajta 10.000 mAh-s (duci, 3 db 18650-es akkuval rendelkező) bank, akkor 8.807 mAh ment bele, kivenni pedig 5.890 mAh-t sikerült. Nemrég mértem rá újból, eredmény 8.630 mAh be, 5.820 mAh ki. Elhasználódás mértéke tehát elhanyagolható, hetente legalább 1, de jellemzően 2 ciklust (teljes töltés-merítés) kap, ezek alapján 40-50 ciklus lehet benne.Szerk.: Korábban Kolondrum kolléga is hasonló megállapításra jutott.
-
C0d3r
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Én egy tökéletesen ugyanígy kinéző adaptert vettem Aliról (lásd itt) 2 dollárért. Meg vagyok elégedve vele, tudja a ráírt értékeket, nem melegszik túlságosan, eddig fel se robbant. Lassan 3 hónapja szinte mindennap használatban van, két power bank ellátásáról gondoskodik. Hozzáteszem, hogy a két port ellenére egyszerre nem töltöm a két bankot. Tettem egy próbát vele, de nagyon felforrósodott az adapter, inkább nem kísértettem a sorsot.
(#3029) Tompie: "Vagy ilyet érdemesebb venni és akkor annyival tölt amelyikbe bedugom?!
" - Lehet ez nem így működne, de az enyémnél bármelyikbe dugom, mindkét port 2A-rel tölti. -
wwenigma
Jómunkásember
A masodik noname toltot semmifelekeppen nem vennem meg. Az elso ugy latom wish-rol van es Addkey a markaja, haaat...
Gearbest go,comma QC3.0 inkabb helyette.Tronsmartbol vannak pl. olyan tipusok amiken van USB+QC portok is, inkabb valami ismertebbet vennek ha kell a vegyes port - de most ezek dragak. En egy TS-WC3PC QC2-t hasznalok illetve egy go,comma QC3.0-s van itthon hasznalatban es egy tartalekban (1.99$ volt akcioban) .
-
Tompie
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszönöm

(#3027) wwenigma
Köszönöm

-
-
Tompie
őstag
Amúgy ezeket a power banokokat hogy érdemes tölteni a hosszabb élettartam érdekében?
Van olyan hálózati töltő ami tuja a gyors töltést, az meg attól függ, hogy gyorsan tölti-e vagy sem, hogy milyen kábellel kötöd rá ami szintén tudja a gyors töltést vagy olyannal ami nem ? -
bwoay
nagyúr
MIBANK3
24.11 USD-s kupon a 20'000 mAh-s Xiaomi powerbankhez -
bwoay
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
ez még szeptember közepén jelent meg, korábban volt már szó róla, én azóta sem jöttem rá, hogy mi az igazi jelentősége a korábbi modellhez képest. de azt hiszem, hogy ez most éppen nagyon olcsón megvásárolható a gearbesten. ja látom, onnan is linkelted, ennél drágább szokott lenni általában.
Tompie:
én többször bevállaltam már, eddig nem volt gond, de nyugodtabb vagyok, amikor trackinggel kérem. -
Tompie
őstag
Gearbest-ről mennyire érdemes Unregistered Air Mail-el szállítatni?

-
wwenigma
Jómunkásember
Új tipus érkezett. Xiaomi Power Bank 2C PLM06ZM , TypeC csatlakozóval és érdekesmod a kimeneti teljesitmenyere csak 13000mAh-t irnak vélhetoleg azert mert ebben 3,7V-os cellabol van a 20000mAh és a bemeneti töltésre 5/9V 2A-t adnak meg. Mas kulonbseget nem talaltam eddig.
Ebbol a videobol loptam: [link]
-
bwoay
nagyúr
flash sale az 5000-esre
-
bwoay
nagyúr
1-2 hete is ugyanennyi volt. szerintem ezt az akciót rendszeresen beadják rá. és ha megnézed, csak a fekete szín kerül ennyibe, a fehér már teljes áron van, DE töltsd le az appot, rendeld meg rajta keresztül, és lám, annak az árából is lejön közel 4 USD, és már mindjárt csak 19.75-be kerül.
Gedeon31:
nem rossz, de ez nagyjából a szokásos, gyakran elérhető 15 USD-s kínai árnak felel meg. -
Tompie
őstag
Ez sem drága most

-
Gedeon31
addikt
Ennyit talán megér még
[link] -
Tompie
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére

Én is jobban hajlok a ZMI felé

-
-
bwoay
nagyúr
ez igazabol nem az emlitett tipushoz valo, hanem a pro valtozathoz, ami meretben nem azonos, bar csak par mm az elteres. egyebkent en is ilyet hasznalok (a prohoz), tetszik, de osszehasonlitva egy filleres szilikon tokkal szamomra annyival tobbet nem nyujt, es a mi azt illeti, nekem teljesen jok a tapasztalataim a 2 EUR-s szilikon tokokkal is, nem tudnek semmi negativumot felhozni ellenuk.
-
szpali
addikt
Toknak ezt ajánlanám:
www.gearbest.com/power-banks/pp_607207.html
Egy hete érkezett meg és ahhhh, de király
(a szilikon kinyúlt, elszakadt, összeszedte a szöszt)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)