Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
Sziasztok!
Igen, kéreztem az ebay topikban is, de talán itt relevánsabb.
Ezzel a xiaomi power bankkal van valakinek tapasztalata? Esetleg tudtok valahol olcsóbban? (Gearbesten találtam 21 dollárért, de hátha van még ennél is kedvezőbb áron)
-
Imy
veterán
11.14-én adták fel, és ma megkaptam a banggoodos 5000mAh-s power bankot. A trackingelt bth-s hangszoró még sehol...
-
Magnat
veterán
Elég széles a paletta 18650-ből, nekem van 3400-as Panasonic, de mintha lenne nagyobb is ... nem nagyon értek hozzá, de sok tényezőtől függ, pl ahogy észrevettem a kis belső ellenállású cellák (ezeket teszik pl akkus fúrókba) általában kisebb kapacitásúak. Teszt: [link] Ezek között a legkisebb belső ellenállása az 1600-as AW IMR1600-nek van.
-
TeeJay
félisten
arról nem beszélve hogy hogyan sikerült azonos cella méretre 2500mAh helyett 3300-at belepréselni úgy hogy semmi hátránya ne legyen a cellának... akárhogy nézem ez 30%+ növekedés, és a NiMh korszakból úgy rémlik azonos cellaméretnél az ilyen hatalmas ugrások sosem adtak túl jó eredményt, főleg hosszútávon.
kicsit utána olvasnék azért hogy sikerült 3300-as cellát gyártani LG-nek 2500-as helyett és hogy van-e bármi hátránya a 4cellához képest a 3-nak
többi gyártó ilyen méretben hol tart kapacitásügyileg Li celláknál?
-
Magnat
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Én meg azt nem értem, h miért nem azon akadtok fenn, hogy valaki egy szaktopikban technikailag helytelen információt ad a topik tárgyáról, pl h a két eszközt azonos kapacitásúnak mondja vagy h nem öregszik el hamarabb a nagyobb kapacitású cella, de ha valaki korrigálja ezeket, az felesleges "tréningelés". Már a 1384-ben is írtam, hogy ár/teljesítmény arányban sztem is jobb választás a 10000-es, de attól a tény még tény marad, a 10400-asban több a kraft. Mindenki döntse el maga, hogy a magasabb ár és a nagyobb méret meg súly megéri-e neki azt a 900mah többletet meg a várható hosszabb élettartamot.
-
Magnat
veterán
"3 cella kontra 4: tök mindegy, %-osan mind veszít a kapacitásából, ahogy öregszik. Hogy most 3 cella áll 80%-on, vagy 4, a végeredmény szempontjából tök mindegy." - ha egyforma kapacitásúak akkor igen, de a nagyobb kapacitásúak jellemzően érzékenyebbek amennyire tudom, szóval nem azért lehet problémásabb a 10000-es mert 3 cella van benne hanem mert 3300-asok.
-
kásás
tag
válasz
LucentTwo
üzenetére
Tényleg, két nappal később adták fel a TN nélküli csomagot, így is 5 nap csúszásban van a TN-es powerbankhoz képest. Végülis még a 25 munkanapon belül van, csak előző hozzászólásokból azt vettem ki, hogy a TN nélküli mindig megjött hamarább.
Getone-os MiBand rendelésemnél meg a TN célország Csehország. Előfordulhat ilyen, vagy más TN számát kaptam volna meg?
-
McLaca
őstag
Keresd vissza a korábbi hsz-omat a topicban kb. szeptember vége-október eleje. Pontos számra nem emlékszem, de kb. 240%-ot töltöttem a 10000-essel a G3-amba (szintén 3A-es akku).
3 cella kontra 4: tök mindegy, %-osan mind veszít a kapacitásából, ahogy öregszik. Hogy most 3 cella áll 80%-on, vagy 4, a végeredmény szempontjából tök mindegy.Üdv!
-
kásás
tag
Mennyire jellemző, hogy nem jönnek meg a csomagok a banggood-ról?
Okt.25.-én rendeltem egy 10000mAh powerbankot és 3 led-es lámpát.
Kétfelé szedték a rendelést, a bankhoz kértem nyomkövetést, azt hétfőn nov.16.-án megkaptam.
A lámpák még nem jöttek meg. Visszaolvasgatva itt, azt látom a nyomkövetés nélküli cuccok pedig hamarabb megjönnek. -
TeeJay
félisten
válasz
r3dsnake
üzenetére
a méret nem számít mert elbírom a 10400-as cuccot is elég nagy a zsebem meg a kezem
ellenben ahogy a következő hsz-ban is látható majdnem 1000mAh pluszt ad vissza ami nem rossz
ráadásul egyikben 3 másikban 4 cella van, értelem szerűen a több cellás tovább is fogja bírni mielőtt el kezd majd csökkenni a kapacitása
nem mintha 5év múlva nem lehetne lecserélni annyira filléres ára van
de ha már veszek legyen benne 3töltésre való bika
LG G4-et tervezek venni hamarosan annak 3Ah-s akksija van, nem lenne rossz 2,5feltöltés legalább
-
TeeJay
félisten
a 2portos Blitzwolf töltő nem sípol vagy cicereg vagy ilyenek?
LG F6 telefonom van 1,2A-es gyári töltővel de lecserélném ilyenre aztán kiderül mennyit tud átnyomni a gyári kábelen. nem drága a dupla töltő ráadásul úgyis van páromnak is LG telefon 2,4-2,5Ah-s akkuval és jó lenne 1-1,5óra alatti töltési idő 2-3óra helyettaki vett már ilyen töltőt mit tapasztalt?
tényleg kell hozzá spéci kábel ami átviszi a 2,4A-t? -
twine
veterán
Hivatkoztam egy másik topicból
Majdnem...
egyébként semmi extra, csak szerintem a legjobban eltalált méret az ötezres...a 10400at el is ajándékoztam, mert nem tudtam arra használni amire a "slim"-et...hogy valóban mindig nállam legyen...akár táskával vagyok, vagy nélküle, belső zseb, farzseb,tudomisén...
Mondhatni akkora mint a telefon,,, és épp ahogy mondod..pont attól nagy a szabadság, hogy ha mozgásban vagyok simán összefogom a kettőt és töltök, miközben használhatom a telefont...keci gyorsan feltölti a telefont is, meg a 2A-es töltő a PB-ot is...Mióta megvan , lesz@rom a "töltési ciklusokat" ,hogy este töltőre a telefont, nehogy reggel merülten induljak a napnak,,,stb...akkor töltök mikor szükséges...
És az emberből egy idő után ki is öli a "vajon meddig bírja a telefonom aksija" érzést...
Ami bevallva vagy sem, de szerintem minden okostelefonos tulajban ott van...Félre ne értsétek, azért nem ajánlok véráldozatot havonta a "Szajomi" oltárán...
de tényleg jó egy ilyen...
(Pedig az első PB-ot a gyerek quadcopteréhez rendeltem, hogy bárhol tölthessem, mert;
"a telefonhoz? Kell a francnak!" )'oszt ez lett belőle

-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Ma jött meg nekem is a 10000mah-ás Bangood-ról rendelve.November 05.én lett rendelve.Az ellenőrző kód és az ellenőrzés után eredetinek tűnik.
Vezetéket már találtam itt a fórumon ,de ha tudnátok egy jó töltő fejet ajánlani azt meg Köszönném. -
pumukli56
tag
Sziasztok.
A bankomon lévő ic hibás van pillanata mikor jó de többször hogy nem. Müködésre birni úgy tudom hogy az ic 2 lábát összeérintem kis idöre 10mp ez után már bekapcsol és tölt. Olvastam hogy vannak gondok ezzel a tipusú ic vel. Szerintetek kicseréljem rajta vagy hadjam így
Képet küldök a hibásról
Válaszokat előre is

-
LucentTwo
tag
Megjött nekem is a 10000-es powerbank, okt.26-án rendeltem nov. 19-én jött meg. Minden rendben van vele, megnéztem mindent és eredeti!
-
válasz
Freeman007
üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam. Árulnak hamisítványt is, persze nem is eredetinek hirdetik.

Valószínű véletlen keverték össze. Megírja nekik, küldenek helyette eredetit. -
Freeman007
senior tag
Igen, én onnan valónak nézem De utána Silent77 írta, hogy banggood-ról is lehet hamisítványt kifogni...
-
Saccco
nagyúr
válasz
Freeman007
üzenetére
Az a lámpa a Banggoodról való?
-
Freeman007
senior tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
Igen, a lámpa nem eredeti. Én is rendeltem 10Ah-s powerbankot és minden oké vele - rövidzárvédelem, lekaparós kód ellenőrzése, ledek stb.
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
most olvasom alaposabban, hogy nem a bank hanem a lámpa az ami nem eredeti neki?
-
Saccco
nagyúr
válasz
RocknRoller
üzenetére
Banggood - Szürke 3.550ft.
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
szeretnék venni egy 10.000mah-os verziót, legkedvezőbb áron hol lehet hozzájutni, ahonnan eredetit küldenek? Esetleg olyan hely ahol a garanciáztatás is rendben van?
-
Freeman007
senior tag
Nohát. Okt. 17-én rendeltem 10Ah-s powerbankot és Blitzwolf töltőt. A töltő nagyon hamar megérkezett (10 nap múlva), viszont a powerbank csak nov. 11-én.
A nexus 4 telefonomat (2100 mA-s akkus)
3szor 32-35% -> 100%, 1szer 40% ->100% és 40% ->53% ra tudta feltölteni.
Megérte
-
Magnat
veterán
A mérések alapján komolyabb is (ha visszekeresel itt a topikban, vmelyik kolléga kimérte a különbséget közöttük és több volt 400mAh-nál), plusz állítólag a nagyobb kapacitású akkuk jellemzően kényesebbek mint a kisebbek, szóval ha ez igaz, a 10000-es bankok nem lesznek olyan tartósak mint a 10400-asok.
-
Magnat
veterán
Sztem lehet, h amiatt is kétfelé szedte amikor a bankot betetted a kosárba, mert azokat a cuccokat amikben akksi van, máshogy kezelik a szállítás szempontjából egy ideje (volt vmi állítólagos balhé a repülőn felrobban LiIon cellák miatt - így bizonyos társaságok el sem viszik az ilyen csomagokat) - vagy ktg. hatékonyabb vagy gyorsabb külön utaztatni az ilyen termékeket.
-
TeeJay
félisten
a 10400-as tényleg game over? valahogy nekem a 4cella vs. 3cella belső közül az első tűnik komolyabbnak

-
Imy
veterán
válasz
adamfriday
üzenetére
Igaz.

-
Imy
veterán
20.000mAh Power bank. Nem is rossz ár érte, főleg a 10.000mAh-shoz viszonyítva.
-
Saccco
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
A register követhető, viszont pont emiatt nem biztos, hogy gyorsabb. Egyébként mindig lutri a kézbesítési idő.
-
LyonnaisFan1
őstag
Valaki elmagyarázná, hogy a banggoodnál mi a különbség az alábbi két shipping forma között:
Standard Shipping illetve Air Parcel Register?
Mely jöhet hamarabb, melyeknél adhatnak tracking numbert. -
Mondjuk én akkor sem szeretném, ha lenne rá lehetőségem.
Kizárt dolognak tartom, hogy jót tenne az a gyorsaság az akksinak.Nem véletlenül vannak sokan, akik direkt lassabb töltőt vesznek a gyári mellé és pl éjszakára csak azzal töltik a telefont.
Az én telefon használatommal amúgy is gyorsan halnak az akksik. Ha lehet, nem segítek erre rá pluszban még ilyen gyors töltéses dolgokkal.
Szóval bőven elég nekem a Xiaomi.
-
Valóban a kosárban jelzi is, hogy két felé szedi a rendelést.
Beraktam egy Nillkin 2A töltő adaptert, hozzá 3 db Nillkin kábelt és ezeket egybe rakta még, de hozzá csapva a 10000-es Xiaomi bank-et, azt már külön csomagba rakta (a gyorsabb szállítás érdekében, ahogy írod), annak ellenére, hogy mindhárom cucc "raktáron van" állapotban van.
Ez mind persze nem baj.-----------------------------------------------------------
@Imy: 2. Én sem érzem, hogy szükségem lenne a plusz tudására.
Nekem a Xiaomi töltési sebessége is megfelel, és egyébként is korlátoz a telefonom elektronikája, szóval nem éreznék semmi pozitívat sem a még gyorsabb töltési lehetőségből. -
-
Imy
veterán
1, igen
2, Nincs vele tapasztalatom, de nem tud 2x többet, és a xiaomi sztem a bestbuy.. A Bliztwolf csak annyival tud többet, hogy a gyorstöltést támogatja "5V/2.1A 9V/1.8A 12V/1.35A (for Android QC2.0) 5V/2.4A (for Apple)"
3, Nekem mindig külön csomagban jött, habár nem értem miért?
Erre én is kíváncsi lennék. Főleg hogy a nyomon követést így megrendelt tételenként kell(ene) kifizetni. -
Sziasztok!
1. Régebb óta használok egy 10400-as példányt, aminek úgy látom mára megszűnt a forgalmazása (ezt csak Banggood keresője alapján szűröm le) és úgymond átvette a helyét a kategóriájában a jóval kecsesebb 10000-es példány.
Ez azt jelenti gondolom, hogy hivatalosan a 10400-as az kifutott. Ugye?2. Van amúgy mostanában ez a 10400-as Blitzwolf power bank.
Megéri-e ezért kicsengetni a majdnem dupla annyi árat a Xiaomi-hoz viszonyítva?
Miben jobb?3. Ha több dolgot rendelek Banggood-ról, azok legtöbbször egy csomagban jönnek?
Ha minden a kínai raktárból jön, akkor összepakolják őket egybe és úgy küldik? -
bluyoo
nagyúr
Én ez ügyben a cikkre hagyatkoztam:
"Valamint akkor beszélhetünk eredeti készülékről, ha az USB kábel mindkét végét a power bankba dugva - tehát a micro USB-t és az USB-t is - nem történik semmi, a LED-eknek nem szabad felvillannia. Ha ez megtörténne, akkor azt jelentené, hogy tölti saját magát, tehát nincs ellátva rövidzár-védelemmel." -
bluyoo
nagyúr
Na megjött az "eredeti" 16000-esem.
21165X lett a kód ellenőrizve. "Xiaomi Licens"
Az USB portok bézs színűnek, furatok aprók, elején az MI logo is rendben a rövidzár-védelem próba is sikeres.
Az USB csatlakozó belsejében nincs MI logo, talpon található írás éles és nem halvány szürke, USB kábel MI logo-s, plusz a bekapcsoló gomb kicsit szorul az egyik oldalon. -
Imy
veterán
Az 5000mAh-s power bank nem olcsóbb lett, hanem drágább. Hétfőn 9.9$-ért rendeltem.
-
szpali
addikt
-
bezzegz
csendes tag
válasz
Criminal017
üzenetére
Nem a 20 jegyű számmal van problémám hanem a beíráskor az ellenőrző kóddal!
Sehogy sem fogadja el a pl.7x3 ha beírom azt sem s 21 -t írok be azt se -
jancsi20
csendes tag
A telefont hányszor képes feltölteni egy 10 000 Mha -es töltő nektek?
-
bezzegz
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is megjött a Bangood-ról a 10.000-es. Az eredetiségét akarom ellenőrizni,de elakadatam...
mi a fenét kell beírni az ellenőrző kódhoz???
Állandóan biztonsági kód hibát ír ki...
mit kell beírni? pl. 10x3 vagy az összeget?
egyik sem felel meg , biztonsági kód hibát ad vissza...
a többi stim, a logó,a kábel,a rövidzár csak a szériaszám érdekelne...
köszi -
Imy
veterán
válasz
adamfriday
üzenetére
Várjuk meg,hogy mennyiért lesz, meg hogy pontosan mekkora lesz...
-
adamfriday
senior tag
Jön a 20000 mAh-s Xiaomi powerbank.

-
szpali
addikt
Sziasztok!
Nekem is van kb 3 hónapja egy 5000mAh-ás, illetve kb. 3,5 hónapja egy 10000mAh-ás is itthon.
Előbbi majdnem 2x, utóbbi 3,5-4x tölti fel a Nexus 5-öm, továbbá ez a fajta LED lámpa kényelmesen elketyeg 2 napot a nagyról, amihez rendeltem szilikon tokot is, hogy ne csúszkáljon a műszerfalon, de a kiválasztott piros a valóságban inkább a rózsaszín felé hajaz. Szóval ha valakinek kell, postakltsg-ért cserébe elküldöm neki. -
mathaus=)
senior tag
Banggoodon eleg durva akcióban van a 10400-as, 7600ról 4500.. Azt mondjátok akkor megbizhato az oldal igaz? Ezesetben még most berendelem.
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Ez az 5000mah powerbank eredeti lehet? 3000ft-ért túl olcsónak találom: LINK
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én a MiBandet még Mo-ról 7e-ért vettem, most meg 3e-ért utánavágják az embernek.

egyébként semmi extra, csak szerintem a legjobban eltalált méret az ötezres...a 10400at el is ajándékoztam, mert nem tudtam arra használni amire a "slim"-et...hogy valóban mindig nállam legyen...akár táskával vagyok, vagy nélküle, belső zseb, farzseb,tudomisén...

Erre én is kíváncsi lennék. Főleg hogy a nyomon követést így megrendelt tételenként kell(ene) kifizetni.