- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Ez biztos frankó, csak én nem Magyaro-on élek, és ennél csak jóval drágábban találtam meg ali meg hasonlóan számomra nem túl bizalomgerjesztő oldalakon.
Blitzwolfban mennyire lehet bízni? Ők is ígérnek 10Ah wireless töltőt szvsz jóval olcsóbban (20-21 USD): https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-P10-10000mAh-QC3_0-PD18W-Power-Bank-10W-Wireless-Charger-with-4-Outputs-for-iPhone-12-12-Mini-12-Pro-Max-for-Switch-Xiaomi-Mi10-For-Samsung-Galaxy-Note-20-p-1560194.html?cur_warehouse=ES&rmmds=search&ID=224
-
Avicularia
veterán
Nem tudom, ki kéne próbálni, de nincs kedvem lekötni az akksit a fél éves honda civicről és megnézni mit tud.
Probléma hogy 3 hónapja vettem, csak Magyarországra postáztattam és csak most jutott el hozzám. Nem hiszem hogy ennyi idő után érdemben tudnék a BG-nál reklamálni. -
Avicularia
veterán
A telefon egy oneplus 6 volt, ami tud gyorstöltést, de csak kizárólag a gyári töltővel és kábellal tudja. Ha berakom a töltésnél ezt a mérőt akkor már nem megy a gyorstöltés, szóval kizárt hogy hogy emelt volna a feszültségen.
Közben csináltam egy tesztet műterheléssel és 4165 mAh jött ki a powerbank-ből 5V-on. -
elprimo
tag
Azért kell a be/ki kapcsolású készülék , hogy en tudjam ezt felügyelni mikor töltsön és mikor nem, mert nem fogom a töltött keszulekeim akksiját szetcseszni, hogy fullon járatom őket mindig. Kábeleket meg nem húzgalok belőle ki be, hisz most is ez a bajom ,és azért keresek egy külső eszközt .
-
sopruk
senior tag
Köszi szépen a megerősítést, akkor ennél maradok. Szimpatikusabb is a Xiaomi.
A másik topicban sokat linkelték a Baseus-t, meg látva a sok ezres vásárlást, jó értékelést, a 30.000-t; és azért kezdtem el afelé tekintgetni...
20+10 -nek elégnek kell lenni egy napraA töltő is remélem bírni fogja az egyszerre való töltést.
Köszi még egyszer! -
bundli
tag
Na megrendeltem a ZMI-t, 8900 Ft-ért. Ugyanennyiért lett volna a Pro is, vagy egy ezressel olcsóbban Alzán Magyarországról. Én nem Mo.-n élek, így Amazonról is tudok rendelni, de ahogy néztem hogy otthon se lenne sokkal olcsóbb, ahol lenne ott már régóta nincs raktáron.
Remélem nem hoztam rossz döntést, a 2S volt az egyetlen igazi ellenfele, de az USB Type-C miatt hosszútávon a ZMI jobb döntés és kisebb mérete és súlya miatt kompaktabb is.
-
bundli
tag
Köszi a sok-sok infót, most arra a pontra jutottam, hogy egy árban lenne a következő két termék:
ZMI PowerPack 10000 mAh (QB810)
Mi Power Bank Pro 10000mAh (PLM01ZM)Azon kívül, hogy kikapcsolható a gyors töltés a ZMI-n, mi más különbség van közöttük? Valószínűleg nálam a gyors töltés nem lenne kikapcsolva soha, mert mikor kellene a szufla, akkor gyorsan kéne, tehát a kapacitás annyira nem számítana.
Ebben az esetben is a ZMI mellett tegyem le a voksomat?sopruk:
Köszi! Benézek oda is! -
Elmondom mi volt. A gyártás során a mikrokapcsoló egyezően kimaradt. Nem volt beforrasztva. Sajnos a bontás esztétikai károkat okozott. Gar nem kell innentől. 2db 50Wh-s 5000ma-es li-po akku van benne és ez:
[link]
A PCB-n 201608-a dátum.
Az a kis ragasztó tartotta. Ahogy megnyomtad felnyílt. Mint a rágó olyan. -
Ákinard
aktív tag
Köszönöm. Időközben jobban utánaolvastam, és láttam már ezt a 14000-t hogy a 3,7V/5V miatt kevesebb. De nekem jó úgy is, ha csak 1,8x tölti fel a tabletet, de több legyen a mostani 0,4-nél... (Amúgy úgy látom 6000 mAh közül van a tablet akku gyári teljesítménye ami nyilván csökkent azóta)
Kollégám az Eustockot ajánlotta, de elég bizonytalan, hogy megjön-e időre. Edigitalnál 1 db van raktáron, eddig nem volt egyáltalán. Viszont az Aquánál van minden boltban raktáron 9500-ért. Azért bízom benne, hogy innen eredetit kapok meg...Azt látom, hogy töltőfej nincsen hozzá. Ehhez kell vennem külön fejet? Vagy az itthon elérhető fejek közül válasszak egy nagyobb áramerősséget adóat? (Pl. Samsungból van 5V/2A-es itthon, de az iPad töltője is tud szerintem 2A-t)
-
lord_m
senior tag
Üzletileg "oké", de ha már van egy gyorstöltésre IS alkalmas pb és telefon, tudjam már kihasználni ezt, szükség esetén...Ne legyen muszáj ezt 2x-3x áru Samsung külső áramforrással megtenni.
Egyébként ha jól láttam, Eustock Xiaomi power bank oldalán van egy kompatibilitás lista, benne a Samsung Note 4, úgyhogy kíváncsi leszek...
-
C0d3r
addikt
Megérteném, ha két gyártó különböző terméke mutatna eltérést (ugyan ennyit azért mégse illik...), de hogy egy típuson belül se stimmel, az már elég kínos. Oké, profi műszert nem várhatunk ennyi pénzért, nadena...
Van egy A+ nevű, 6.000 mAh-ás bankom is. Két eszköz szerint ~5.000 mAh-t tud felvenni és ~3.200-3.500 mAh-át leadni. Harmadikkal (pontosnak titulált) ~5.900 mAh be, ~4.500 mAh ki. Máris reálisabb.
Így tudjon az ember igazságot tenni...Szó mi szó, arra mindenesetre jók, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem tized akkora kapacitású hamisítványt kaptunk.
Slusszpoén: Adott egy Xiaomi Redmi 4X készülék 4.100 mAh akkuval. A két különc azt mondja, hogy 3.900-4.000 mAh-t tud beletölteni. Hármas pedig azt mondja, hogy majdnem 4.600-at.
-
C0d3r
addikt
Teszteltem egy másik usb-s mérővel, amivel 9.700 mAh-t nyalt be, egyidejűleg örömmel konstatáltam, hogy a kb. 8 hónapos bank kapacitása tulajdonképpen még semmit se romlott...
Összesen 3 usb-s teszterem van, 1 KCX (előbb linkelt) és 2 Keweisi típusú. KCX és az egyik Keweisi ~8.700-8.900 körüli mérést ad, a másik pedig a valóságoshoz jóval közelebbit.
Fene se érti, hogy lehet ekkora szórás... -
Tangerine
senior tag
Én mindig megnéztem, és eredeti volt mind. Végül megtaláltam, ha valaki ellenőrizni akar: www.zmifi.com/article.php?id=11/
Sajnos fordítani kell, először kiírja, hogy frankó vagy nem (kínaiul), utána pedig, hogy hányszor lett ellenőrizve.#Criminal017
köszi! -
McLaca
őstag
Nem engedi nélküle. Valószínűleg azért, mert akku. Volt ezekkel valami mizéria, hogy fennakadhat szállítás közben. (Jöhettél volna hamarabb is azzal a kuponnal.
)
Banggoodon amúgy még olcsóbb volt black friday alatt, valami 2700 pénz. Én mindig kérek rá tn-t és biztosítást is, utóbbi esetben könnyebb visszatérítést kérni, ha úgy adódik.Üdv!
-
McLaca
őstag
25-én még 9,89 USD volt. Meg is rendeltem tesómnak. Viszont csalóka, mert Magyarországra van szállítási díj, nem is kevés: 2,62 USD, TN-nel (nélküle nem is engedi) és biztosítást is szoktam kötni rá az esetleges reklamációk miatt, így 13,71 lett a vége. De még mindig olcsóbb, mint most Banggoodon, mert ott TN és biztosítás nélkül kerül ennyibe.
Üdv!
-
attiati
veterán
belinkeled plíz, amelyik fajta az 5000-shez bevált?
-
-
-
moma
őstag
Azt nem értem még, hogy a kimenete ennek a tronsmart-nak az egyik qc3.0 de a másik meg 5V/2.4A. Ez a másik akkor ha jól értem nem qc 3.0 mert az 5V/3A lenne ugye?
Ezt meg pláne nem értem. Most adnak hozzá egy olyan töltőt, ami nem is tudja tölteni a max sebességgel, mert csak 5V/2.4A a gyorsabb slotja is csak. Arról ne is beszéljünk, hogy a másikba dugott telót, meg aztán lassan tölti.
De nincs rend a fejemben egyáltalán, nem értek ezekhez a voltokhoz meg amperekhez...
-
moma
őstag
Csak akkor dupla súlyt kell cipelni. Meg meg kell venni két eszközt. Lehet igazad van a blitzwolf-al. Ez viszont olyannak tűnik, ahol be is qc 3.0. de ez meg drágább. És 3.5 óra vs 6 óra a feltöltési idő, ami azért jelentős különbség.
(nem lehetne ebből általános power bank topicot csinálni?
)
-
-
C0d3r
addikt
Másik topikban kaptam rá tippet, kompatibilitási probléma lehet.
Sokat jelent élettartam szempontból, hogy 5V-on 1 vagy 2A-rel töltöm?
Az újabb fajta gyorstöltéseket (QC 2.0, 3.0 stb) én is kerülöm, annyira nem vagyok kapkodós idegbeteg, hogy azonnal kelljen minden csurig töltve. -
nyikszi
őstag
Melyik? És hol lehet kapni? Mennyi idő alatt jön meg? Én megrendeltem, másnap mentem a boltba. Ez gondolom az újabb, amit jelenleg a xiaomi shopból vagy kintről lehet megrendelni. Nos nekem meg sürgősen kellett, mert külföldre mentem. Ez volt a legjobb amit találtam hirtelen. Nekem megfelelő.
-
Magnat
veterán
Még egyszer: a betett és kivett értékek hányadosa közötti különbség, nem maga a hányados (amire te célzol): szóval ha a 10k-sba belemegy a 10k és kijön 6250, a Kolondrum által linkeltbe meg bemegy 8700 és tényleg kijön 6000 akkor a Xiaomi elektonikája sokkal többet fűt el.
-
TeeJay
félisten
igen én is kimértem műterheléssel 6200-6300 mAh-t tud egy fél éves 10Ah-s bank kiadni
ha 0,5 vagy 0,25A-es terheléssel nézném akkor még picit elmegy de 1A a minimum terhelésem ott hamarabb közbelép az elektronika és megállítja hogy ne tudjon túlmerülnikár hogy nincs már ilyen akció hogy 3ezer körül el lehessen vinni
vennék még vagy 2 darabot
sőt vennék 20Ah-s példányt is mert ahogy nézem főleg itthon használom a bankot ágy mellett ha nincs kedvem a konnektorhoz menni tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bittorrent topik
- Goddess of Victory:Nikke
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest